Şimdi Ara

Özel Yurt Düşünen Arkadaşlara Tavsiyeler [İÇERİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
106
Cevap
8
Favori
120.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sınavdan sonra buralara uğramak lazım.

    aksarayda tavsiye edebileceğiniz yurt var mıdır?internet+Xbox'a izin olacak.
    tek kişilik olursa çok daha iyi olur.(gerçi henüz kazanmadık ama olsun
    birileriyle anlaşabileceğimi sanmıyorum pek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

    sınavdan sonra buralara uğramak lazım.

    aksarayda tavsiye edebileceğiniz yurt var mıdır?internet+Xbox'a izin olacak.
    tek kişilik olursa çok daha iyi olur.(gerçi henüz kazanmadık ama olsun
    birileriyle anlaşabileceğimi sanmıyorum pek
    evet tek kişilik ankarada oda fiyatları ne kadar acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 6kn

    arkadaslar konuyu bı hortlatalım
    ben alanya işletme fakültesını ıstıyorum acaba ozel yurtmu yoksa apart mı apartların fıyatı cok uygunmus 250-500 tl arası hersey dahıl yardımcı olursanız sevınırım

    Hocam ben Alanya da yaşıyorum başka soruların varsa yardımcı olabilirim ama Apart fiyatlarından bihaberim

    Edit: Bu mesaj 2013 te atılmış ya la :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslaSpaceX -- 20 Temmuz 2014; 3:30:45 >
  • Werner Heisenberg kullanıcısına yanıt
    merhaba yıllar önce yorumlamışsın konuyu belki mezun olmuşsundur ama bende büyük ihtimalle bursada okuyacağım yurdu gerçekten beğendim ama ikinci öğretim okuyacağım yani gece kaçta kapanır yurt birde çamaşır bulaşık yemekleri falan nasıldı ?
  • ]Merhaba herkese,

    sanırım özel yurtlara bir ton para bayılmamıza rağmen birçoğu aynı şekilde. Özel yurt ararken ben de buradaki bilgilerden faydalanmıştım teşekkür ederim. Ben 8 ay kadar Bahçelievler 7. Cad Özel Ser 2 Kız yurdu nda kaldım ve maalesef çok pişmanım. Paramızla rezillik yaşadık. Müfettiş geldiği zaman her şeyi çok güzel, güllük gülistanlık gösterip bize nazi kampını yaşattılar diyebilirim. Problemler canınız sıkıldıkça daha da gözünüze batmaya başlıyor ama ben en önemlilerinden bahsedeyim. 1) Isınma problemi benim için çok önemliydi. Kışın bir türlü ısınamadık bu yüzden bu kışı hep hasta olarak geçirdim. 2) Kahvaltı ve akşam öğünü için sitelerinde bahsettikleri gibi besleyici ve yeterli miktarda olduğunu söyleyemeyeceğim. Zira yurdun müdüresi ve kızı da bizimle birlikte yaşadıkları için sürekli yediklerinizi sayıyor. Yumurtayı haşlaması müdüreye zor oluyor diye 8 ay boyunca sadece cumartesi günlerinde kızartılmış yumurta yedik. Daha fazla gün olmasını istediğimizde bize psikolojik baskı uyguladı. Pazar günleri de herkese sadece bir tane ufacık poğaça düşer, bir tane daha yiyemezsiniz. Kahvaltı da bu parayı hakedecek özen ve çeşitlilik yoktur (Bim peyniri, zeytini, reçeli, ve dom/salatalık her gün). Zira söylediğiniz zaman üzerinizdeki psikolojik baskı giderek ağırlaşır. 3) Müdüre ve kızının sürekli başka öğrencilerle (her katın ispiyoncuları dersek daha doğru olur) yurt öğrencileri hakkındaki dedikodusuna tanık olursunuz. Kullandıkları küfürlerden yemek yerken siz utanırsınız ama onlar bununla başka öğrencilere mesaj vermeye çalıştıklarını anlatırlar. 4) Yurda giren temizlikçiler bunların iş ahlakından yoksun ve aşalayıcı hareketlerine tahammül edemekleri için kaçarlar bir ara 2 ay içerisinde 6 tane evet tam 6 tane temizlikçi değişti. 5) Odanızda su kalmadığında ilk kattaki sebilden yemek zamanı dışında su içerseniz yine kırıcı ithamlarla karşı karşıya kalırsınız. Yurdun iyi özelliklerinden bahsedecek olursam 1) Müdürenin erkek kardeşi de müdüriyette gündüz çalışır. Abi gibi abidir. Her yardımınıza koşar. 2) Yurt Bahçeli 7. Cad üzerinde olduğu için her daim alışveriş ve hareketli bir yaşamın ortasındasınızdır. Doğal olarak ulaşım parası azalır. (Tabii metroya uzak bunu da hesap edin). Umarım kalacak iyi bir yer bulabilirsiniz. Buradaki durum bu. Sevgiler :)




  • esraduman06 E kullanıcısına yanıt
    Kayserideki Bahçelievlerden mi bahsediyorsun abla? Eğer öyleyse erkek yurdu nasıl acaba?
  • Ben de bu sene ısparta kazandım. Koç'ta kalacağım. Biraz tuzlu ama değer. Az bilgi versen üniversite hayatı hakkında fena olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buket_1991

    quote:

    Orijinalden alıntı: veteransoldier


    quote:

    Orijinalden alıntı: buket_1991

    merhaba arkdşlr ankarada tavsiye edebilecgnz güzel yurtlr varmı çift kişilk istyrm fiytlndrma pek yok sitelerde yada ben bulamyrm sizn önercgnz bir site varmı yada fyt konsnda bilginiz?
    teşkrler=)


    Öncelikle bayanlar için özel yurt standartları yüksek. Fiyatları da rahat edeceğiniz yerler 500 den başlar aylık. Daha düşüğü cemaat yurdudur. Onların da giriş saatleri çok erken


    çift kişilikmi 500den başlıyo çok yüksek degilmiya!
    cemaat yurdu düşünmüyorum...ilgilndgn için sgl buarada=)

    Alıntıları Göster
    erzurumda tek kişilik yurtlar var mı fiyatı uygun?




  • Sadece Mühendis kullanıcısına yanıt
    Kyk'ya başvurdum özel yurt çıktı bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İhsan Yıldırım

    Kyk'ya başvurdum özel yurt çıktı bana.
    Adamlar 400'e yurt bulmuşlar İstanbul'da en dandik yurtlar 600'den başlıyor
  • Özel yurt arayan arkadaşlar, yurtlarfiyatlar.com sitesi ile 1000den fazla özel yurdun fotoğraf ve konum bilgilerine hızlıca erişmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.https://www.yurtlarfiyatlar.com/ozel-yurtlar/
  • Aynen o şekilde yurtlar biraz sıkıntı
  • Konu acmistim fakat birde buraya yaziyim dedim.
    Merhaba arkadaslar.Google da yaptigim arastirmalarda sonucsuz kaldim diyebilirim bende buraya yazma ihtiyaci duydum.

    Oncelikle;
    -Istanbul Aydin Universitesinde okuyacagim.(kucuk cekmece,bakirkoy ortasi.SG hava limaninin yaninda)
    -Gunluk ve extra harcamalar haricinde aylik 1000 tl bir butcem var.(Sadece yurda veya kira,elektrik gibi ev ihtiyaclari icin olan butcem)
    -Rahatima cok duskunum,tek kisilik odada kalabilirim ve giris-cikis saatleri gibi seyler olmamasi lazim.


    Merak ettigim bir konu,sadece ogrencilere kiraya verilen site,apartman tarzi kucuk,uygun fiyatli yerler bulunuyormu.Boyle birsey cok daha iyi olurdu.

    Han ogrenci evleri isminde bir yurt hosuma gitti,fakat fiyati hakkinda pek birseye rastlamadim.Tek kisilik odalarin fiyatlarini ortalama olarak bilen varmi?

    Bu tip yurtlarda internet baglantisi odalara ozelmi yoksa tum yurdun ortak bir internet baglantisi mi bulunuyor ? Eger ortak baglantiysa kendime ozel bir baglanti yapmama izin verilir mi ? Tabiki ucretini ben odeyecegim.(24 saat upload/download yapicam kendi kontrolum altinda bir internete ihtiyacim var)

    Zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim hepinize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6BBFF977 -- 18 Nisan 2016; 18:17:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yurtlarfiyatlar

    Özel yurt arayan arkadaşlar, yurtlarfiyatlar.com sitesi ile 1000den fazla özel yurdun fotoğraf ve konum bilgilerine hızlıca erişmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.https://www.yurtlarfiyatlar.com/ozel-yurtlar/

    Fiyatları göremedim
  • TEKİN 1881 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar için site üzerinde yurda sms formu var. Oraya üniversitenizi seçip bilginizi bırakırsanız yurtlar fiyat bilgileri için dönüş sağlıyorlar.
  • Hortlatmak gibi olmasın ama Balıkesir de tavsiye edebileceğiniz yurt var mıdır ?
  • Merhaba arkadaşlar bende size bir tavsiyede bulunmak istiyorum özel yurt arayan arkadaşlar yurt fiyatlarını , apart fiyatlarını ve öğrenci evi fiyatlarını öğrenebilecekleri hatta kendilerinin de ev devrediyorum veya ev yurt apart arıyorum gibi ilanlar verebilecekleri bir tanesi yurt arama sitesi vermek istiyorum hatta iki tane vermek istiyorum desem daha doğru olur.
    bunlar dan ilki : Özel Yurt Fiyatları ikincisi ise daha google gibi yurt arama sitesi olan : Yurt Fiyatları faydalı olduysam mutlaka yazın arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurtfirsatlari -- 23 Ağustos 2017; 10:59:47 >




  • Özel Habitat Şişli Kız Öğrenci Yurdu, İstanbul'un en merkezi semtlerinden Şişli'de öğrencilerimize samimi, sıcak, uygun fiyatlarla 5 yıldızlı otel konforu ve güvenli bir yaşam olanağı sunmaktadır.

    Yurdumuzda bir, iki, üç ve dört kişilik odalar mevcut olup her odada banyo, tuvalet, telefon, çalışma masası, dolap, mini buzdolabı, televizyon bulunmaktadır. Kesintisiz hızlı internet, 7/24 sıcak su, spor salonu, revir diğer hizmetlerimiz arasında yer almaktadır.

    Yurdumuz metro ve otobüs duraklarına 5 dakika yürüme mesafesinde olup öğrencilerimizin sağlık, kafe, restoran, alışveriş, kültürel ve sanatsal etkinlikler gibi ihtiyaçlarına cevap verebilecek merkezi bir konumdadır.

    Tüm oda ve katlarda elektronik yangın sistemleri, alarmlar, duman dedektörleri, sprinkler, yangın dolapları ve yangın tüpleri mevcut olup yurt binamız deprem yönetmeliğine uygun yapılmıştır.
    Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çağdaş bir hizmet veren yurdumuzun hiçbir siyasi bağlantısı yoktur.



    Hizmetlerimiz;
    1,2,3 ve 4 kişilik odalar
    Açık büfe kahvaltı
    Her odada banyo tuvalet
    Her odada televizyon
    Her odada buzdolabı
    Her odada telefon
    Her odada klima
    Kesintisiz hızlı internet
    24 saat sıcak su
    Çamaşır ve kurutma makinesi
    Yangın sensörleri
    Su deposu
    Jeneratör
    7/24 kameralı güvenlik sistemi
    Yüz tanıma sistemi
    Spor salonu
    Etüt odası
    Dinlenme odası
    Kütüphane
    Revir
    Güvenli kasa




  • Ulan 3 kişilik odadayim arkadaşlarin 2 si de full pis karı kız muhabbeti önceden tanisiklar birbirleriyle takılıyorlar full



    Mal gibi kaldım
  • Yurt arayanlar için Eyurtlar ve İstanbul öğrenci apart önerebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.