Şimdi Ara

Özgür İletişim Paketi Fiyat Güncellemesi ve Yeni Upload Hızları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
6
Favori
11.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla 75 olmasına bile razıydım. Neticede eskiden TT'nin 16 mbit aknli paketine 76 lira ödüyordum . En memnun kaldığım iss TürkNet. Adamların fiyatı artırırken müşterisini insan yerine koyup sebeplerini açıklaması bile bir iyi niyet göstergesi ki fiyat yalnızca 5 lira artmış. Babamın şirketi olsa sanırım bu kadar sevmezdim.
  • Sıkıntı yok, sadece taahhütsüz AKNsiz internet hizmeti sunmanız bile yeterli bana. Superonline denen alçakların müşteri hizmetleri servisi var da ne oluyor, adamlar her aradığımda sorun çözmeyi bırak daha fazla problem çıkarıyorlardı. 600TL taahhüt bedeli çıkardılar 5 aylık aboneliğe acımadım bozdum TürkNete geçtim. Pişman değilim, youtube açarken steam açarken AKN takibi yapmanın stresi bile aylık 100 tl'ye bedelmiş. NetSpeed nedir bilemem ama Superonline TTNet gibi soygunculara bin basar Türknet. Upload limitlerine 1 hafta sonra bakacam yine 2 ise görüşücez ama hemen ilk günden gelip buraya bende hala 2 mbit diye ağlamanın anlamı yok, kademeli olur bu geçişler biraz zaman verin adamlara
  • YAPA için 4 dü YAPA olmadığı sürece 4 üstüne çıkamıyoruz dediniz. 1 ay önce 5 den 4 e indirdiniz o halde şimdi 8mbite sabitlenmesini talep ediyorum TurkNetDestek
  • Verilen hizmete göre kıyasladığımızda diğer firmalarla hala daha avantajlı oluyor Türknet. En yakın Netspeed örneğini verebiliriz. 32mbps AKN'siz paketleri 85 TL. Ben Temmuz ayından itibaren 35mbps AKN'siz pakete 65 TL vereceğim. Hala avantajlıyım. Diğer firmaları kıyaslamıyorum bile onların fiyatları ortada.

    Aldığım hizmetten çok memnun olduğum için 5 TL fazla vermek bana koymaz helali hoş olsun der veririm. Zaten gerekçelerini de açıklamışlar bence haklılar fiyat artışında. Ülkenin hali ortada.

    Ben şunu beklerdim; Sadece upload hızının artmasını isteyenler için bir paket çıkartılıp onun fiyatı 65 TL olsaydı. İsteyen 65 TL verip kullansaydı, istemeyen yani upload hızına fazla ihtiyacı olmayanlar kullanmasaydı ve 60 TL den devam etselerdi. Ama fiyat artışının asıl sebebi upload hızı olmadığı için böyle olmadı tabii ki.

    İhtiyacı olan veya olmayan bütün kullanıcılar için fiyatın artmasının sebebi de gayet açık bence. Aslında fiyat artışının ana sebebi upload hızı değil. Maliyetlerin artışı. Paket fiyatına zam getiriyoruz ama bari upload hızlarını arttıralım kargaşa çıkmasın kafası diye düşünüyorum Şirket olarak baktığımız zaman gayet mantıklı bir hareket.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 2 Nisan 2018; 18:34:38 >




  • Netspeed o kadar abone kaptırınca akılları başlarına geldi. Ama teknik destek zayıf olduğu müddetçe daha çok abone kaybeder. 2 aydır benimde sorunlarım çözülmedi.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba , Bırakalım şimdi bu Olayı da , en önemlisi Karabük teknik servis yada kurulum ekibiniz neden benim arkadaşın bağlantısını yapmıyor ? Geçtiğimiz cumartesi günü Merkezden aradılar ama sonra ne gelen var nede giden.. size 3 tane adam getirdim ama Nedense 2 si sorunlu oldu .. Oim üzerinden açtığım kayıt numarası : 17868789

    Bir zahmet ilgilenin. Yoksa Turktelekom gibi farklı servis sağlayıcısı ile Görüşecek...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu upload i düz 5 mbps yapın.



    Hadi adsl de teknik olarak imkansız.



    Ama vdsl de 3 mbps den 5 mbps yükseltmek zor bir şey değildir diye umuyorum. Vdsl de Upload in 40 mbps olduğu ulkeler var. İnsanlar Türknet farkını upload ile de yaşasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    vae de port hız oranlarını TT belirlediği için 4 un üstü şimdilik olmaz. belki Yapa da 5 verilebilir. Port kira tablosunu biliyorsunuz teknik hızlar orada yazıyor. Vae deki teknik hızlar oraya göre belirleniyor
  • "Upload hızlarını da 4 Mbps’e kadara yükselttik" diye mail atmışlar.Madem yükselttik diye mail atıyorsunuz o zaman niye hala upload hızı 2'de kilitli?
    Twitterdan yazınca,dmden kademeli olarak yükseltilecektir,diye cevap geldi.Ne kadar sürede yükseltilecek o da belli değil.
    Turknet rüzgarı da söndü sönecek.Temmuzda netspeed yolu görünmeye başladı.
  • psu kullanıcısına yanıt
    Modemi aç-kapa yapıp tekrar dener misiniz? Benim ondan sonra düzeldi.
  • 35 mbps download 3 mbps upload tanımıydı onceden hic değişen olmadi nasil yükseldi? 35 mbps nın de 4 mbps olucak mi? Onceden de 3 du zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden müşteri temsilcisi niye kapatıldı.Müsteri ve destek hattı bana kalırsa en can alıcı noktalardan birisi. Mesela arkadası getir kampanyasından net alıyoruz kurulum bilgileri telefona gelmedi müsteri temsilcisine baglanamiyorsun destege bakmiyorlar. Suan gozumde degeri biraz düştü umarim hiz vs sorunu yaşamazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismai1 kullanıcısına yanıt
    3 teknik olarak tanımlı idi ama 2 olarak yazılımsal kilit vardı. O kilitler kaldırıldı.
  • psu kullanıcısına yanıt
    akn lerin kaldırılması bir kaç sürmüştü, kademe kademe yapılıyordur işlemler
  • Wanker kullanıcısına yanıt
    Upload hızınızı yükselttik diye mail gelince aç kapa yaptım.Değişen bir şey yok.Upload 2'de kilitli hala.
    Mail bugün 16.50'de gelmiş bana.Zaten twitterdaki turknet desteğe yazınca ilk aç kapa yapın diye cevap veriyor sonra ben olmadı deyince kademeli şekilde yükseltilecektir diye cevap veriyor.Nabza göre şerbet yani.

    Turknetin mantığı upload hızını yükselttik ama yersen mantığı...Maili aldığı halde upload hızı artmış mı azalmış mı sorgulamayacak binlerce abone var.
  • türknet upload hızlarını düzelttin 5tl laf etmeyiz devam teşekkürler.
  • psu kullanıcısına yanıt
    ben hiç bir şey yazmadım benim ki yükseltilmiş, facebook tarafında da yarı yarıya dönüşler yapılıyor yarısı yükselmiş yarısı yükselmemiş. Adamlar nabza göre akn yi kaldırmadı ya bir kaç gün sürdü. Bu da öyle bir şey
  • Kullanıcıları bu kadar dinleyen firma neredeyse hiç yok gibi. 5 TL zam gayet kabul edilebilir.


    Teşekkürler Türk.Net
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    artan upload hizi nerde acaba? 1.90 halen. tabi sozlesmede 75 down yaziyor bana verilen 40. daha dedigi hizi veremeyen sirketten upload hizinda artis bekliyorum hata bende

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden vdsl uyumlu modemim yoktu, Vdsl e geçirebileceklerdi beni 24mbit hız vereceklerdi.

    şimdi 20-30 metre uzağımda fiber kutu var ama Vdsl veremiyoruz deyip 16'dan yüksek alamazsın diyorlar. Halbuki modemde değerlerim çok iyi durumda.

    Türknet 24 verebiliriz vdsl e geçirebiliriz dese kesin geçerim. bıktım ttnetten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 3 Nisan 2018; 1:34:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.