Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
3
Favori
64.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • internetten almadım ben mersinden aldım, o deil pazar günü stokda 24 tane vardı vatan mersinde dün (salı) 7 tane kalmıstı birini ben aldım işte. belkide stok erittiler.işlemci o kdar farklı mı yaw?
  • Bende dün vatandan aldım ..6gb ram ve 480 m işlemci ile 1535 tl ye...

    gayet güzel makina fiyatına göre ...

    17" ekran bir başka oluyormuş laptopta..tavsiye ederim..
  • az önce bende yeni çıkmış 6gb ram lı modelinden sipariş verdim ürünü teslim aldığımda ben de yardımcı olmak isterim, inceleme yapan arkadaşa teşekkürler...
  • arkadaşlar bu modelin bir üst modeli çıkınca baya bi' ilgimi çekmiş durumda. Yalnız kafama takılan garip bir soru var sizlere de yönelteyim: Bu 17'' de ekran yanlara doğru daha uzun. Şimdi oyun için düşünüyorum ve görüntü yanlara doğru genişliyor mu yoksa ana görüntünün yanında (15.6'' baz alınarak) yanlara uzatma olmadan ekranda görüş alanımız mı artıyor? Mesela Dirt iki oynarken araç içi görüntüyü düşünürsek; 15.6'' da sağ torpidoya kadar görüşümüz varken 17'' de sağ aynaya kadar görüş alanımız genişliyor mu? Umarım anlatabilmişimdir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kronik

    salla ya geri vermem laptopu aramızda duygusal bi ilişki doğuyor saka bi yana 4gb bile gereksiz deil ki 6gb o kadar önemli deil, bence tabi çanta hediyesi önemli bugun gittim mediamarkdan 30tl verip canta aldım.

    edit: wings35 hocam yukarda bi mesajda yazdım tekrar yazıyım, bu wirelessi acmak icin fn+f2 ye basmak gerekiyor ya bunu sadece f2 ye basarak açığ kapatmak mümkün mü?


    malesef dostum pb de öyle bir özellik yok. ama hp bunu biosa koyduğu bir seçenekle halletmiş.
  • Arkadaşlar iki mesaj üstte sorduğum sorunun cevabını sizden bekliyorum hala Oyun oynarken 17'' daha iyi bir görsellik mi sağlıyor?. Birde yeni makinayı alanlar 100TK modeline göre üstünlükleri var mı açıklayabilirler mi? Gerçi arada çok fiyat farkı yok almışken 200TK almak daha mantıklı ama 17'' olayı oyun bazında hala kafama takılıyor.
  • kardeş 17" taşıması hariç her açıdan avantajlıdır. kaldıki laptop hafif olduğu için taşıması da çok zor değil. 17 lerle 15 ler arasında 500-750 gram anca fark vardır herhalde. oyunlarda felan daha güzeldir elbetteki. şahsen benim bir önceki laptopumda 17" idi bunuda 17" aldım. bundan sonra yine alacak olsam yine 17 alırım. her açıdan kullanımı güzel bence. ekstradan küçük ekranlı laptoplarda karşılacağın ısınma sorunu 17lerde pek olmaz. en büyük avantajlarından biride budur.
    birde almışken tabiki bir üst modelini almak lazım. hem hız hem ram olarak bundan biraz daha performanslı sanırım. ayrıca onun yanında çanta da veriyorlar. buda bize vatanın atmış olduğu bir kazık diyebilirim :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: yydn7

    Arkadaşlar iki mesaj üstte sorduğum sorunun cevabını sizden bekliyorum hala Oyun oynarken 17'' daha iyi bir görsellik mi sağlıyor?. Birde yeni makinayı alanlar 100TK modeline göre üstünlükleri var mı açıklayabilirler mi? Gerçi arada çok fiyat farkı yok almışken 200TK almak daha mantıklı ama 17'' olayı oyun bazında hala kafama takılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 23 Ocak 2011; 12:02:15 >




  • @ahmetdemirci

    Teşekkür ederim yorumun için Ahmet. Oyun için düşündüğüm için görselliğin güzel olması ve ısınma sorununun daha az olması bilgisayarın tercih edilmesini sağlayan özellikler. En kısa zamanda 200TK modelinden buraya mesaj atmayı umuyorum. İnceleyen ve yorum yazan herkese teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yydn7

    arkadaşlar bu modelin bir üst modeli çıkınca baya bi' ilgimi çekmiş durumda. Yalnız kafama takılan garip bir soru var sizlere de yönelteyim: Bu 17'' de ekran yanlara doğru daha uzun. Şimdi oyun için düşünüyorum ve görüntü yanlara doğru genişliyor mu yoksa ana görüntünün yanında (15.6'' baz alınarak) yanlara uzatma olmadan ekranda görüş alanımız mı artıyor? Mesela Dirt iki oynarken araç içi görüntüyü düşünürsek; 15.6'' da sağ torpidoya kadar görüşümüz varken 17'' de sağ aynaya kadar görüş alanımız genişliyor mu? Umarım anlatabilmişimdir



    yeni oyunlarda herhangi bi sorun yaratmıyor örnegin nfs nin son oyununu kurdum inanılmaz bi haz veriyor 16:9 ekran fakat eski oyunlarda (warcraft 3) bu çözünürlügü desteklemiyor ve ekranın 2 kenarında ölçüsünü tam bilemeyecem ama karartı oluyor yani normal 15.6" ekranında oynuyorsun.

    Bu arada mause almıstım razerin deathadder ne mause'mus arkadas ölüm makinası gibi laptoplada acayip uyum sagladı almayı düşünen varsa mutlaka baksın.




  • çok güzel laptop.bende 6gb lıklardan almayı düşünüyorum...ama bu kadar çok satan bir laptobun hala burda kulübü olmaması şaşırtıçı,,acilen kurulması lazım ki alanlara ve alacak olanlara yön göstersin...
  • clup nedir ki işte wings35 arkadasımıs çok güzel bir sekilde tanıtmıs ürünü, sonra bizde tavsiye ediyoruz işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

    üstüne üstük birde yanında çanta veriyor iyimi? resmen küfrediyorlar bize... napsak acaba?

    aynen hocam dün 6 gb olan modeli ve çantayı aldım.

    world karta 12 taksit 1642 tl ye geldi.
  • güle güle kullan, f/p de bence 1 numara
  • sağolun hocam sistem süperde bir sorum vardı

    ilk kez laptop sahibi oldumda format atarken hangi tuşa bsıyoruz ve cd falan istemiyor dimi
  • cd istemiyor dimi derken? simdi şöyle içinde bir tane bos dvd cıkıyor bununla recory yapmak lazım dedi arkadaslar bende dedim adet yerini bulsun yapaym 2 tane bos dvd daha almak gerekiyor sizde yapın bi zararı olmaz. formattan kastınız bu sanırım bi cesit yedekleme onu cok fazla program kurmadan yapın bi an önce.

    bende ilk laptopum bu hep kendim toplardım bu zamana kadar olan masaüstü bilgisayarlarımı, anlayacagın korsan kullanmak bağımlılık haline geldi bende aldıgım gibi format atacaktım makinaya orjinal diye ultimate kuracaktımda dedim kalsın biraz, format olayını baslarken dele basarak girebiliriz yada altta ne yazıyorsa farklı bi kısayol atamıs olabilir PB.

    Bu arada içinde yüklü olan nortonda gayet basarılı bunca zamandır crackli nod32 kullanmaktan bıkmıs biri olarak orjinal ürün bir baska




  • şu anda dostum en iyi güvenlik yazılımı nortondur. millette bir kasıntı sistemi çok yoruyo bilgisayar kasılıyo diye bu taaa 2000 yıllarındaydı... yapılan testler hemde dünyanın en güvenilir ve kabul edilen güvenlik test sitelerinde ram kullanımı olsun güvenlik testleri olsun tek birinci norton çıkıyor. nod kaspersky falan bile orta seviyelerde...

    recovery dvd lerini mutlaka oluşturun. olurda partition kaybı yaşarsanız sadece dvd ile kurtarabilirsiniz.
  • Arkadaslar ben bu modelin 480 işlemcisini almayı düşünüyorum ama bazı sorularım var yardımcı olursanız sevinirim
    heralde bu kasa modelinde ses cızırtısı ortadan kalkmıs ama ekranı yatırıp alttan bakınca karıncalanma oluyormu pixel dalgalanması ayrıca vatanda özelliklerin de ekran wxga olara geciyo bunun hd led olmasıyla bi alakası varmı? yani hd ledmi kasada ole yazıyo gerçi sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar benim bilgisayarda hem orjinal home premium 64 hemde ultimate 64 yüklü. farkı nedir diye sorarsanız bi defa açılış süreleri arasında en az 20 sn var belki daha fazla. ayrıca normal sistemin çalışmasındada ultimate biraz daha kasantılı çalışıyor. onun için bence ultimate kurmaya gerek yok.
    bu arada ekran led ekran.
  • ahmet hocam masaüstünün performansını beklemek yanlıs olur ama laptopu almadan önce amd phenom II x2 550 3.2ghz + asus anakart +2gb 800mhz ram 20sn gibi bi sürede açıyordu tam olarak ultimate i. şimdi bu işlemcide hemen hemen ona denk hatta ram daha iyi ama bu süre en az 60-80sn arası deişiyor. bu bi sıkıntı yaratmıyor benim için fakat bu süre home premiumdan mı kaynaklı onu düşünüyorum.

    @torradyus hoparlör cızırtısı kesinlikle yok, ekrana gelince bence en önemli kısımdır laptop şöyle söliyim su an yanımda hp dv6 modeli var arkadasımın ekranına bakmak lm98 den sonra luzum gibi gercektende inanılmaz kalite farkı var ekranı 17"olasının yanında mükemmel parlaklıga ve kaliteye sahip, ayrıca sert maddedende yapılmamıs nasıl desem silikon gibi tabi o kadar yumsak deil gidip gör vatanda begeneceğine emin olabilirsin.




  • hocam ben iki işletim sisteminide aynı laptopa kurdum. biri orjinal birisi kaçak:) başlangıçta seçmeli açıyorum. gerçekten ultimate ile home premium arasında en az 20 sn açılış farkı var. home premium daha hızlı açılıyor. ayrıca bana daha hızlı gibide geldi. bu arada ben laptopu alır almaz eski laptopumdan miras kalan 500 gb 7200 devir hddmi taktım. tabi onunla daha da çabuk açılıyor. benim windowsun açılış süresi 50 sn gibi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.