Şimdi Ara

Paladins (Ana Konu) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
8
Favori
23.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyuna girerken kullanıcı oluşturmamı istiyor, nickimi girip tamam dediğimde "lisans sözleşmesini onaylayın" uyarısı veriyor. Onaylayabileceğim bir yer bulamadım. Atladığım bir şey mi var, bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hı-rez studios un sitesine giriş yapıp oyunu profilinden aktif etme yeri vardı diye hatırlıyorum bir dene istersen sanıyorum problemin bu olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 25 Eylül 2016; 1:34:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Apeiron-

    İlk bakışta herkes OW'a benzetecek. Çünkü team-based first person shooter olarak herkes OW'ı konuşuyordu bu sene. OW da ilk çıktığında TF2'dan çalıntı dendi. Sonra herkes sevdi, oynadı vs. Paladins'in karakter özellikleri OW'a benzese bile oynadıkça atmosferinin Moba'ya kaydığını hissediyorsunuz. Kartlar vs. Ayrıca karakterlerin görünüşleri ve haritalar da fantasy temasından oldukça nasibini almış. F2P olması da ayrı bir güzellik. Aç gözlü blizz'in oyununa verdiğimiz gibi buna da 100 küsür mü verseydik? Şu anda biraz boş gözükse de önceki patchleri ve kapalı betayı incelerseniz büyük değişiklikler yapıldığını görürsünüz. Oyun gelecek vadediyor.

    Aman yarabbi, Paladins hakkında sağduyulu ve mantıklı yorum yapan bir Dh üyesi. Keşke inşanlar sizin gibi önce oyuna göz gezdirip, eksisini artısını tartıp biçip öyle yorum yapsa. Oyunun reddit forumundaki postların yarısı "Overwatch klonu mu?, Oyunu oynamadım ama herşeyi Overwatchtan çalmışlar, Ow rulez" başlıklarını taşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Steam yorumları da öyle. Herkes oyun görüntülerini görüp yorum yapıyor galiba. Ben TF2/OW/Paladins oyunlarının tümünü oynayıp yorumladığım için aradaki farkları görebiliyorum. OW çok güzel bir oyun. Yıllardır Valve'ın TF2'yu başı boş bırakması yüzünden insanlar TF2'dan sıkılmıştı zaten. OW, 2016 yılının grafikleriyle TF2'nun yenilenmiş versiyonu gibi geldi. Gerçi TF2 hala oynanıyor ama bu yılın gözdesi $40 fiyat etiketine rağmen OW oldu. Blizz, paracı ama oyuncuları nasıl çekeceklerini biliyorlar. Yaptıkları işler gayet iyi. Bir de çok reklam yaptılar. Hatta dünya çapında turnuva bile düzenlediler. Battleborn'u oynamadım ama o da OW'ın gazabına uğradı. Aynı anda çıkınca OW'ın gölgesinde kaldı. Hatta Humble Bundle'da $15 dolar'a düşürdüler oyuncu çekebilmek için Ama Paladins öyle olmadı. Hala OW rüzgarı sürerken, Paladins Open Beta olmasına rağmen şu anda Steam'de en çok indirilen 10 oyun arasına girdi. 700 bin mi ne indirilmişti en son. Şu anda da oyuncu sayısı gayet iyi. Düşün yani kayıtta, loginde, serverda, hatta oynayışta bile sorunlar olmasına rağmen insanlar sevdi bu oyunu. Tabi bu popülaritenin devam etmesi Hi-Rez'in Paladins developerlarına bağlı. Oyunu OW clone'u olmaktan çıkarabilirlerse Paladins'in de hatırı sayılır bir community'si oluşur ileride. Bir de şu anda çok boş oyun. Harita seçim ekranının eksikliği, Region sorunları, Haritaların az olması gibi çözülmesi gereken sorunlar var. İleride düzelir.




  • -Apeiron- kullanıcısına yanıt
    battleborn kendi ayağına sıktı hem fiyatı hem sorunları nedeniyle ow nin yanında tutmadı ama paladins hakkında yanlıyorsun şuan paladins oynayan insanlar zaten ow klonu olduğu için oynuyorlar ow çok başarılı bir oyun paladins ise çok başarılı giden bir klon şimdilik ve ow ye para vermek istemeyen ler veremeyenler bu oyunu oynuyor şuan
  • Paladinsi founder pack alıp oynadım sürekli karakterler olsun oyun şekli olsun bir şeyleri bozuyorlardı. Bende kızdım sildim eğlencelik beleş olmasıyla oynanır bir oyun ama battleborn ve overwatch çok kaliteli oyunlar. Battleborn içerik olarak ow den bile daha doyurucu coop hikaye görevleri farklı online modları 1 saat kadar sürebilen maçlarıyla güzel oyundu değeri bilinmedi.
  • Başlamayı düşünen varsa referans linkimle üye olursa çok sevinirim. Eğer ref linkimle üye olursanız sevdiğim bir heronun skini alacağım

    http://www.paladins.com/play-for-free?ref=CseaSmile
  • Oyun fena değil.Az buçuk tüm karakterlerle oynayıp tanırsanız.Çok güzel oynanabiliyor.
    Eklenmesi gereken şeyler var map sayısının arttırılması lazım.Bazen 5 dk oyun sırası bekleniliyor buna bi çözüm bulunması lazım.

    Karakter olarak genelde fernando ile oynuyorum tek başına 5 kişiye dalıp sağ çıkmak güzel oluyor

    Sözüm ona tank ama yakın mesafede hiç affetmiyor.Uzun mesafeli saldırılarda kalkan bittimi hapı yutuyorsunuz biraz ağır kaldığı için kolay avlanıyor.
    Skye bomba atınca kaçmak mesele oluyor kalkan bile bi yere kadar koruyabiliyor.Ne zaman bi skye görsem onun yakasına yapışıyorum

    Sonuç olarak takım oyunu herkes sınıfına göre oynayınca kazanmak kolay oluyor.

    Edit:Kinessa yazmışım skye olucaktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelkurmay89 -- 15 Ekim 2016; 11:06:19 >




  • genelkurmay89 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam fernando ayisi yakindan affetmiyor

    Oyunda sinifa aldanmamak gerekiyor mesela ying de sözde support ama teke tekte çogu carry i indiriyor

    Hele damage build yaparsaniz gecen sezon loldeki lulu mid etkisi yapiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu sevdim, ama günde 30 dk'dan fazla oynayasım gelmiyor nedense. Oyunlar da çok kısa sürüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukledim hata verdi , yarin cozerim . Free den skin için neler yapmak gerekli ? Twitch prime dan alicam bir adet .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

    Yukledim hata verdi , yarin cozerim . Free den skin için neler yapmak gerekli ? Twitch prime dan alicam bir adet .

    Bu aralar adı çok geçiyor merak edip indirdim, sabah temiz kafa ile denemeyi düşünüyorum bakalım.
    Eğer hata "Paladins : Unable to find steam installation" hatası ise, ayarlar bölümüne tıkladıktan sonra gelen ekranda "Troubleshoot(Sorun Giderme)" yazan yere tıklayınca birkaç saniye bekleyip kapatıp açma sonucu düzeliyor. (Cümle bitmek bilmedi, düzeltemeyecek kadar yorgun bir saatte beynim )
  • Dostlar ben bi gün oynadıktan sonra bi arkadaşımı başlattım ve sürekli beraber oynuyoruz ikimizde oyuna sarmış durumdayız. Ancak o zaman bu kdr önemli şeyler verdiğini bilmiyordum ve referans yapmamıştım. Arkadaş oyuna başladı lvl ı beni geçti ona refeer vermek için çok mu geç kaldım acaba? Sitedeki referans yerine arkadaşın adını yazdığımda bu mail zaten sistemde kayıtlı diyor supporta ticket mı atmam lazım?

    Sırf refeerle arkadaş olup oynanan oyun başına bile gold veriyor, o belli lvlları atladığında gold veriyor, kapalı bir skini vermesi de cabası, çok pişmanım :(
  • Grover ve Cassie Gameplay videolarım, oyun içi soru ve merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.






  • Oyun açılıyor o ekranda logging in yazıyor ve öyle kalıyor. Var mı çözümü ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın skye karakterine nerf geliyormuş. ne güzel yardırıyordum

    Paladins (Ana Konu)
  • AcilinYoldanBirBela


    eklerseniz oynarız. Level 5e kadar sadece botlara karşı oynatıyor galiba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greencraft

    AcilinYoldanBirBela


    eklerseniz oynarız. Level 5e kadar sadece botlara karşı oynatıyor galiba

    o oynadıklarım bot ise normal oyunda yandık
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    Ben de karşı takıma sürekli windfall diye birisinin geldiğini görünce şüphelendim yoksa oyun çok basit felan diyodum :D Canımı en çok sıkan competetive girmek için hero açmak gerekiyor hero açmak için de crystal gerekiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni patch geldi. bu arada oyunda italyanca bile yok türkçe dil seçeneği var şaşırdım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.