Şimdi Ara

PassoLig Ana Konusu (Kart, Bilet, Kombine)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
16
Favori
62.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bilindiği üzere yasal zorunluluklar gereği; futbolda şiddeti önleme amacıyla kararı alınan ve bu sezondan itibaren uygulamaya geçecek PassoLig hakkında, her forumda ayrı bir başlık ayrı bir soru sorulması beni bu başlığı açmaya iten neden oldu.
    PassoLig hakkında aklımızdaki soruları sorabilir, cevaplarını öğrenebiliriz.
    Yaşadığımız sorunları paylaşıp çözüm yolu bulabiliriz.
    Konu hakkında bildiklerimizle, yaşadıklarımızla birbirimize yardımcı olabiliriz.


    Not: Ne TFF görevlisiyim, Ne Aktifbank çalışanıyım, Ne de başvurduğunuz PassoLig kartlardan komisyon almaktayım. Yalnızca Türk futbolunun bir parçası, taraftarıyım.

    Kısaca PassoLig hakkında.
    Türk futbolunda yeni bir dönem başladı; PASSOLİG dönemi!
    PASSOLİG Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izlemelerini sağlıyor!
     PassoLig Ana Konusu (Kart, Bilet, Kombine)

    Hem kulüplere, hem de taraftarlarına büyük fırsatlar ve ayrıcalıklar sunan PASSOLİG Kart ile, Türk futbolu maddi kazancın yanı sıra, tribün huzurunu ve güvenliğini de maksimize ederek, yaşanmış olan pek çok olumsuzluğu da geçmişte bırakıyor.

    14 Nisan 2014 tarihi itibariyle uygulanmaya başlanan yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler yerini PASSOLİG Kartlar'ına bıraktı, maçlara artık sadece PASSOLİG Kart ile girilmekte. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erdi, maçlar elektronik biletlere tanımlanarak müsabakalara çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek artık mümkün.

    PASSOLİG Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık PASSOLİG Kartlar'ına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumladırılan el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabiliyor. Kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor.

    Taraftarların PASSOLİG Kart ile kazandıkları avantajlar yalnızca futbol müsabakaları ile sınırlı kalmıyor. Anlaşmalı şehirlerdeki toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı olarak kullanılabilen PASSOLİG Kartlar'la kişiye özel kampanyalardan da yararlanılabiliyor. Ayrıca isteyen taraftarlar PASSOLİG Kart’larını kredi kartı olarak da tercih edebiliyor.

    Siz de PASSOLİG'in sihirli dünyasına hemen başvurun, bu benzersiz dünyanın sunduğu deneyim ve ayrıcalıkları yaşamaya başlayın.


    BAŞVURMAK İÇİN TIKLA!

    MAÇ BİLETİ NASIL ALINIR!

    Kart başvurusu ve kartla ilgili tüm işlemler için:https://www.passolig.com.tr/
    Başvurduğunuz şu anda elinize ulaşan, ulaşmayan PassoKartınız ile ilgili bilet işlemleriniz için:https://www.passo.com.tr/







  • Konu genele açık olması amacıyla Spor Toto Süper Lig bölümüne açtım ancak görünmüyor.. Anlamadım..
    Yönetici arkadaşlar bir el atarlarsa konunun yeri ve görünürlüğü açısından seviniriz.
  • konu iyi oldu eline koluna sağlık
  • forumda mutlaka olmasi gereken konulardan bi tanesiydi. Herkes bilmediği 1 soruyu yazıp herkes bildiği 1 soruyu cevaplasa aklımızda soru işareti kalmaz arkadaşlar. Ben başlıyım o zaman ilk sorumla.

    Beşiktaş kombine alıcam ama ilk çıktığında beşiktaş kredi kartları hariç diğer kartlara taksit yapmıyorlardı. Ama diğer kartlarında ekleneceği söyleniyordu.
    Cardfinans kredi kartımla taksitli olarak beşiktaş kombinesi alabilirmiyim ?
  • İlk cevap ta benden olsun o zaman.
    Kombine satın alma sayfasında belirtmişler hocam. Hangi kartlar, kaç taksit.


    https://www.passo.com.tr/tr/clubs/besiktas/series.aspx?series=c0fede53-82fb-e311-8b58-00155d033678

    "TAKSİT SEÇENEKLERİ Denizbank BJK Bonus 6 + 3 Taksit, Garanti Bankası Bjk Bonus 6 Taksit, Vakıfbank BJK Taraftar Kart 3+6 Taksit Tüm taksitli işlemlerde %5.70 vade farkı uygulanmaktadır"
  • Fenerbahçe logolu kart hala yok sistemde.
    TFF alan var mı? Yarın FB çıkıp da TFF logolu kartlarla her maça girilmez derse elde patlar kart...
  • Fenerbahçe bu kart için görüşmelere devam ediyormuş şu anda.

    Öylesine ayrıştırıcı bir tutuma gireceklerini hiç sanmıyorum hocam.
  • Bugün 12 itibariyle başvuru ücretini yatırdım. Onaylanması ne kadar sürer acaba? Yarın biletler satışa çıkacak kaçırmak istemiyorum da
  • kartı ilk balıkesirspor-manisaspor maçında kullandım.bileti günler öncesinden passo.com.tr'den almışım maçı heyecanla bekliyorum.maç günü geldi çattı.tam turnikedeyim okuttum kartı zart Red/Tanımsız Kart uyarısı.Hoppala dedim nasıl girecez maça.Allahtan bilet bilgileri mesaj olarak gelmişti yetkililere gösterip ikna edip zar zor girmiştim maça.tarih 27.04.2014.bir gün sonra hemen müşteri hizmetlerine durumu ilettim.sorun ile ilgili tarafınıza dönüş yapılacak denildi Balıkesirspor-Akhisarspor maçı geldi hala dönüş yapacaklar.
  • Beyler sadece saracoğlu için passolig alayım diyorum mecburen bende fenerbahçe'liler alabiliyor mu şu anda alabiliyorsak ne kadar ücret ödememiz lazım siteden kartımıza? İstanbul dışına kargolanıyor mu bu arada kartlar?
  • Bu gün passolig ön ödemeli kart çıkardım. Evde güncel resmimi bulamadığım için 7 yıl önceki resmimi götürdüm ve kartı aldım. 7 yıl önceki resime benzemiyorum, bayağı değişmişim. Maça girerken sorun olur mu ? Resim yenileyebilir miyiz? Yoksa yeniden çıkarmam mı lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben böyle saçmalık görmedim arkadaşlar sene başında gs passolig kart almıştım kayseride yaşıyorum kayserierciyesspora kombine aldım bana alırken kombinenizi gs passo kartınızada tanımlarsınız demişlerdi şimdi mh aradım kayserierciyesspor passo kart alıcaksınız dedi adamlar haybiyeden 2 karta 60 tlemi aldılar kombine alırken sadece doğu alt f tarafı açıktı şimdi güzel yerler açılmış dedim bu yerlerden değişim yapsam değişim iade yok nasıl bir iştir enteresan valla
  • arkadaşlar passolig in kliksa için 500 tl ye 25 tl indirim kodu kampanyası var. acaba kod alabilen olabilir mi benim için ? sms bedelini veya kod için bedel istersen ödeyebilirim. teşekkürler

    https://www.passolig.com.tr/kampanya-kliksa




  • TFF kart alan her takımın maçına girebiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnizca kullanıcısına yanıt
    Her kart her takımın maçına girebiliyor. Kulüpler özel bir kural koymadığı sürece hiçbir kısıtlama yok biliyorum.
  • Herkes kupon paylaşıyor ama keşke birebin’deki gibi kupon havuzu olsa da toplasak. Daha yeni denedim ama param sadece 5 kişinin kuponuna oynamaya yetti 
  • Konu tutmadı mı yoksa başka bir başlıktan mı ilerliyor?
  • carantinas kullanıcısına yanıt
    Herkes merak ettiğini öğrenmiş sanırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PASSOLİG Grupanya kampanyası için (https://www.passolig.com.tr/kampanya-grupanya) sms ücreti mukabilinde kod gönderebilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.