Şimdi Ara

Paykasa Kart Satın al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • paykasa Nedir?

    İnternet teknolojisi, günümüzün en hızlı ilerleyen sektörlerinden biridir. Özellikle de internet dünyasında alışveriş yapanların sayısının her geçen gün daha da artması, istenen ürünlerin daha rahat bulunması ve ürünlerin zahmet etmeye gerek kalmadan adrese teslim alınabilmesi gibi pek çok avantajının bulunması, bu dünyayı daha cazip hale getiren nedenlerdendir. Tabi bunun da kendine göre zorluklarının olduğunu söylemek gerekiyor. Tabi bu alanda yapılan güzel çalışmaların da etkisini göstermesi, alışveriş dünyasında büyük ölçüde rahatlamayı beraberinde getirmektedir. Mesela eskisi gibi ödemelerde tek tip ödeme seçenekleri yerine daha fazlasını sunmaktadırlar.
    paykasa kart al geçerli olduğu mağazalar arasında, yurt içi ve yurt dışı online marketler bulunmaktadır. Bahsedildiği üzere paykasa kart kullanıcı sayısı arttıkça, paykasa kart ile ödeme yöntemini kabul eden online market sayısı da hızlı bir şekilde artmaktadır. Her geçen gün yeni bir online market paykasa ile ödeme yapılma sistemine dahil olmaktadır.

    Paykasa kart para birimi Euro'dur. Bu kartta uluslar arası kimliği nedeniyle kullanılacak para birimi Euro olarak tercih edilmiştir. Dünyanın herhangi bir ülkesinde elinizde bulunan pin kodu ile rahat ve güvenli bir şekilde, online mağazalar üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
    Elinizde bulunan kart ile Türkiye sınırları içerisinde herhangi bir ulusal online mağazadan da, alışveriş yapma imkanına ve bu alışveriş neticesinde, paykasa al ile elde ettiğiniz ön yükleme bedeli ile ödeme yapma şansına sahip olabilirsiniz.
    Kartın kullanımında geçerli olan para biriminin Euro olduğu asla unutulmamalıdır. Yanlışlık ile ya da dalgınlık ile farklı bir mağazadan yani farklı bir paykasa birimini kullanan mağazadan alacağınız ürünün veya hizmetin karşılığında ödeyeceğiniz para biriminin, Euro olduğunu asla unutmamalısınız. Ödeme işleminden önce, sepete eklediğiniz ürünlerin bedelini, karşı tarafa aktarılacak para birimini ve sizin harcayacağınız para birimini mutlaka kontrol etmelisiniz. Alışveriş esnasında kullanılan para birimi Euro olmak ile birlikte, bu kartın satın alınması esnasında da ödeyeceğiniz bedel Türk lirası olacaktır. Türkiye'de elektronik kartların satış işlemleri ve satış sonrası hizmetleri konusunda hizmet veren yetkili temsilcilere, paykasa satın al ya da paykasa kart satın al işlemlerinde ödeyeceğiniz para birimi Türk lirası olacaktır.


    https://www.paykasasatinalkart.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor053 -- 8 Mayıs 2017; 2:35:15 >







  • Tesekkurler fakat ben paykasa satın alımlarımıhttp://paykasasatinal.gen.tr/ dan yapiyorum tesekkurler
  • bilgilendirme için teşekkürler paykasa gerçekten avantajlı. paykasa satın almak için bize ulaşın.
  • buradanhttp://paykasa.gen.tr adresinden de paykasa satın alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seoyazilimlari -- 17 Kasım 2015; 11:15:56 >
  • Paykasa işlemlerini 7/24 hizmet alarak yapabileceginiz tek gercek adres.
  • merhaba arkadaslar artık paykasa alışverişimiwww.paykasabizde.com web adresinden yapıyorum çok memnunum teşekkürler...
  • Paykasa satın almak için tavsiye edeceğim site kesinlikle paykasa sitesidir. Uzun süredir kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paykasakart -- 1 Şubat 2016; 13:51:55 >
  • SANAL KARTLAR VE OYUNLAR

    Paykwik ve Paykasa sanal kartları uluslararası kullanımının yanı sıra artık oyunlarda da büyük bi pay sahibi olmakta.
    League of Legends, Knight Online ve Metin 2 gibi büyük portalları oyunlarda geçerliliğinin dışında FACEBOOK oyunlarında oldukça sık kullanılıyor.
    Tercih edilmesinin ana sebeblerinden olan mobil ödeme yöntemi ile bu sanal kartlar zirveyi zorlamaktadır.

    Sanal kartların mobil ödeme yöntemiyle birleştiği bu durumda en güzel yanı ise güvenlik sağlamasıdır.
    Herhangi bir 3. kişiye herhangi bir bilgi aktarımı yapmadan sadece ve sadece SMS göndererek istediğin oyun parasına sahip olabiliyorsunuz.
    Yapmanız gereken adımlar gayet basit buraya veya buraya tıklayarak kullanmak istediğiniz sanal kart hangisi ise ( paykasa veya paykwik )
    karar vererek SMS kodunu öğrendikten sonra geriye telefonunuzla işlemi tamamlamak kalıyor.İşlem adımlarını tamamladıktan sonra SMS inizin
    ulaştığından eminseniz operatörünüz dahilinide sizi 1 dakika ile 20 dakika arasında bekleteceğiz sonrasında kodunuz SMS yoluyla size ulaşacaktır.
    Dikkat etmeniz gereken başlıca husus ise bakiye durumunuzdur.Eğer bakineyiz yoksa Yanlış Deneme adı altında sisteme düşeceksiniz ve kodunuz
    size gelmeyecektir.

    Şimdi alışveriş ile eğlenceyi birleştirmek için -->www.smartpin.org




  • Arkadaşlar hepinize selamlar olsun, paykasa bozdurma alışverişimi uygun fiyatahttps://paykasaci.web.tr/ web sitesi adresiden yapıyorum , tavsiye ederim.
  • http://goo.gl/4vVovq arkadaşlar fazla uğraşmadan dolandırılmadan güvenle paykasa kart satın almak için bu adresi değerlendire bilirsiniz.
  • www.1paykasa.com adresinden yapacağınız ilk 100€ ve üzeri alışveriş te indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz.
  • İnternette birçok dolandırıcı paykasa satış sitesi bulunmaktadır. Bu yüzden bir siteden paykasa satın alırken dikkatli olun ve sitenin güvenilirliğinden emin olduktan sonra işleminizi gerçekleştirin. Paykasa'nın resmi olaran Türkiye satış firması Besakart Ön Ödemeli Kart sistemleridir.
    Sizlerde 7/24 güvenli bir şekilde paykasa satın almak ve bozdurma işlemlerinizi gerçekleştirmek için besakart firmasına ait olanhttp://paykasaturkiye.org vehttp://paykasasatinal.net adreslerini ziyaret edebilirsiniz. Günün her saati canlı destek hizmetiyle sizlerde güvenli ve hızlı bir şekilde paykasa satın alabilirsiniz.




  • Paykasa nereden alabilirim sorusuna hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı ile en doğru cevap https://www.paykasa.net/ Alışverişlerinizi uygun fiyatlarla, avantajlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Denemenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalkartbayi -- 6 Ekim 2016; 11:36:07 >
  • Paykasa kartın alternatifi olarak Jeton Kart da kullanıyorum. https://www.jetonal.com tavsiyemdir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremonar -- 8 Şubat 2017; 12:1:19 >
  • Hımm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 28 Kasım 2020; 22:58:17 >
  • Paykasa yı ne için aldığınız da nereden aldığınız da önemlidir. Bildiğim kadarı ile genelde masa oyuncuları Paykasa kart tercih ediyorlar. Benim arkadaş masadan kalmıyor desem yeriizliyorum monitörün birinde oyun diğerinde isehttps://www.paykasakarti.net sitesi açık adamlar canlı destek üzerinden şakır şakır paykasa veiyorlar bekletmiyorlar bile malum bizim ki anında basıyor paraları leylaya :)

    Bu kadar parayı neden ve nasıl harcıyor açıkcası da aklım almıyor Paykasa ile kimlik bilgileri de güvende kalıyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buggi -- 22 Mart 2017; 14:5:12 >




  • Senlerdir paykasa ile alışveriş yapıyorum. Çok fazla işlem sağladığım için fiyat araştırması yapıyorum herzaman en ucuz paykasa fiyatlarını bu sitede buldum. Sizlerle paylaşmak istedim belki sizinde işinize yarar. Paykasa
  • Hızlı paykasa için size önerdiğim bir site bunun dışında çok fazla kart seçeneğide bulunuyor. Sizlerle onların linklerinide paylaşacağım.
    Astropay
    Otopay
    Cashixir
    Ve son olarak çok çok hızlı paykasa bozumu yapıyorlar bilginiz olsun.
    Paykasa bozdurma




  • Bilgi için teşekkür ediyorum

    film izle
    bebek
    kayseri halı yıkama
    nevşehir perde




  • En iyi seçenekler, ucuz astropay, en iyi fiyatlar ve daha fazla avantaj ile doğru alışverişi yakalama kolaylıklarını sizlere sunmaya devam edeceğiz. Gercekkart.com ve Astropay çözüm noktasında piyasanın en iyi olanaklarını sunan firmamızın ayrıcalıklı çözümleri, beklediğinizden daha uygun fiyatları ve daha fazlası ile sanal alışverişlerde ulaşmak istediğinizin en iyisine sahip olabilirsiniz. Hem kolaylıkla kart temin etmek hem zamanında alışverişinizi tamamlamak hem de aklınıza takılan sorulardan sıyrılmak için web sitemizin kolay kullanım ve sipariş avantajlarından yararlanabilirsiniz. Beklediğinizin en iyisi, aradığınızın en kolayı ve daha fazlasına sahip olan firmamız ile artık online alışveriş dünyasından dilediğiniz gibi yararlanma kolaylıklarına sahip olacaksınız. Güvenli ödeme yöntemlerinden olan ve günümüzün en çok önerilen ödeme şekillerinden olan Paykasa, Astropay kart için doğru adreste olduğunuzu söylemek istiyoruz.http://gercekkart.com/




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.