Şimdi Ara

Paykasa-Paykasacards.net Biz Kimiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Firmamız 2010 yılında Kıbrıs da online kart hizmeti vermek amaçlı kurulmuştur 2010 yılından buyana profesyonel bir şekilde hizmet veren firmamız 8 yılın vermiş olduğu bilgi birikim ile tecrübeli bir ekibe sahip olmuştur.profesyonel ekibimiz sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaktadır. Firmamız birden fazla online kart satışı yapmaktadır satışını yaptığımız online kartlar şunlardır Astropay, Paykasa, Jeton ,Paykwik ,Otopay, Cahsixir’dir fimamızın web siteleri SSL sertifikası ve diğer güvenlik sertifikalarına sahiptir aynı zamanda hukuki ve kanunen tüm kurallar doğrultusunda vergi mükellefidir.

    Müşteri memnuniyetine önem veren müşterilerini maddi kazanç olarak değil de manevi kazanç olarak gören firmamızın tek bir amacı vardır alış verişlerini yaptıktan sonra müşterileri mutlu etmektir.
    Paykasa Kart, bilindiği üzere artık dünyada 20.000 civarı sitede kullanılmaktadır. Kartın kullanım alanı tasarrufu alıcıya aittir.

    PAYKASA CARDS ÖN ÖDEMELİ KART
    GSM: 0850 840 01 52
    Adres : KIBRIS / GAZİMAGOSA

    Şirketimiz vergi denetimli olup tüm satışları ve hizmetleri yasal ve faturalı yapmaktadır. Müşteri gizliliği güvenden sonra gelen bizim için en önemli 2. unsurdur. Müşteri bilgileri sizlere bir sonraki alışverişinizde daha hızlı yardımcı olabilmek ve zaman zaman yaptığımız kampanyalardan faydalandırmak adına hassasiyetle saklanır ve 3. şahıslara asla bilgi verilmemektedir.

    Paykasa-Paykasacards.net Biz Kimiz?Paykasacards Biz Kimiz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Dolandırıcı bir sitedir. Daha 1 ay önce açılmıştır ve dolandırıcı sitedir. Maddi kayba uğramamak içinhttps://www.paykasacards.net isimli dolandırıcı siteden uzak durun. Paykasa'yı güvenilir bir şekilde satan sitelerin listesihttps://paykasa.com/tr/buy-paykasa/ Budur. Bu liste dışında kalan bütün siteler dolandırıcıdır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.