Şimdi Ara

PC için hangi gamepad almalıyım? F310 - Xbox One / Dualshock 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, iyi forumlar.

    İki oyun konsolu arasında 100 tl gibi bir fiyat farkı var. Bütçemi zorlayıp Xbox One almaya değer mi? Yoksa f310 işimi görür mü? Kaliteli bir şey olsun istiyorum. Fifa oynayacağım.
    Dualshock ise yaklaşık 50 tl daha pahalı. Yani 250 lira civarı gidiyor.
    https://www.vatanbilgisayar.com/f310-gamepad.htmlhttps://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-wireless-controller-siyah-p-HBV000004VC15https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-kablosuz-oyun-kumandasi-beyaz-pm-HB000003SKRFhttps://www.hepsiburada.com/sony-playstation-4-dualshock-kablosuz-kontrol-cihazi-siyah-sony-eurasia-garantili-pm-oyunsony719211

    Bir de Xbox One gamepad bazı oyunlarda sıkıntı yaratıyor onun yerine Xbox 360 gamepad al diye bir yorum duydum ne kadar doğru?https://urun.n11.com/microsoft-xbox-360/xbox-360-pc-uyumlu-wireless-kablosuz-joystick-controller-kol-P88863772?cid=604001&gclid=CLzbm4miuNACFY0y0wod5IgN1w&gclsrc=aw.ds



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekilBey -- 20 Mayıs 2018; 19:43:12 >







  • Xbox gamepadleri pc uyumlu , ds4 ü emulator programları ile xbox kolu gibi gösterip kullanabiliyorsun, pc için one s kolundan iyisini daha kullanmadım. (Razer Sabertooth Wildcat vs hariç kullanmadım bişey diyemem)



    Ds4 ile one s kolu arasında baya fark var ergonomi kullanışlılık olarak one s e alışınca ds4 oyuncak gibi geliyor.



    One s gamepadi bluetooth ile kullanabilirsin windows10 ekstra program kurmadan tanıyor. Bluetooth yoksa pc de 20-30tl ye 4.0 bluetooth receiver alıyorsun o kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarda kullanacaksan Xbox One S iyi bir tercih olacaktır. Şu an kullanıyorum ve çok memnunum. Ekstra hiç bir aparat, kablo vs gerektirmeden kullanabiliyorum laptopta. Masaüstü pc için bluetooth şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one s'in gamepadi kesinlikle her türlü fiyat farkına değer.
  • Pc de ds4 kullanan biri olarak xbox one s diyorum. fakat tek kötü tarafı bataryası yok. kablosuz kullanmak istersen pil takman gerekecek xbox one'a. Fakat ds4 alırsanda üzmeyecektir seni şarj edilebilir bataryasıda avantajlarından biri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maninjacket

    Bilgisayarda kullanacaksan Xbox One S iyi bir tercih olacaktır. Şu an kullanıyorum ve çok memnunum. Ekstra hiç bir aparat, kablo vs gerektirmeden kullanabiliyorum laptopta. Masaüstü pc için bluetooth şart.
    bluetooth oldugunu düşünüyorum bilgisayarı yeni aldım, nasıl kontrol edebilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maninjacket

    Bilgisayarda kullanacaksan Xbox One S iyi bir tercih olacaktır. Şu an kullanıyorum ve çok memnunum. Ekstra hiç bir aparat, kablo vs gerektirmeden kullanabiliyorum laptopta. Masaüstü pc için bluetooth şart.
    masaüstü pc yeni almıştım ama bluetooth yok ne yapacağım :( ya da bulup ben açamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekilBey -- 4 Haziran 2018; 9:58:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.