Şimdi Ara

PES 2019 [YAN KONU] Lisans Yaması - Option File Paylaşımları - Yardımlaşma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
14
Favori
54.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    PS4 te SL oluyormu?
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Takımların yapılarıyla oynayıp transfer olaylarına falan girmemişler değil mi?
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Hayır, sadece Bundesliga için onu yapıyorlar. Oyunda Bayern ve Dortmund olmadığı için onları düzenleyip, oyuncuları ekleyip oluşturmuşlar. Diğer liglere takımlara transferlere dokunulmuyor.
  • Yani bayern ve dortmund oyuna eklenmismi ?

    Peki ornegin myclub da dortmundu secip oynayabilirmiyim
  • arkadaşlar, yamayı nasıl yüklüyorduk ya? teşekkürler.
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Attığın resimlerde Ronaldo Juventus'ta. Kadro güncellemesi mi geldi o zaman? Dün gece oynadım en son Real deydi hala.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 29 Ağustos 2018; 18:33:50 >
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Yamayı yüklerken Edit - Düzenle girip takımları içe aktar dediğimizde seçtiğimiz takımları içe aktar deyince 3 tane kutucuk karşımıza çıkıyor. Orda

    takım ve oyuncu verilerini içe aktar,
    aynı dosyaların üzürene yaz

    kutucuklarını ben bütün ligler için işaretlediğimden dolayı Ronaldo juventusa geçmiş gözüküyor yamayı yapan kendisi düzeltmiş. Onun için

    takım ve oyuncu verilerini içe aktar,

    kutucuğunu sadece Bundesliga da Bayern ve Dortmund takımlarını içe aktar yaptığınız da işaretleyin, diğer ligleri yüklerken o kutucuğu işaretlemenize gerek yok.

    Ayrıca yamayı yüklerken takımları içe aktar kısmında tümünü seçip birden yükle demeyin hata verebiliyor bu şekilde. İlk önce premier lig bütün takımları seçin içe aktarın, bittikten sonra tekrar takımları içe aktar girip Championship takımlarını seçip içe aktar deyin, bitince la liga vb dosyaları seçip süreci tekrarlayın.




  • FULL YAMA NE ZAMAN ÇIKAR ?

    EN SON TRANSFERLER V.S GÜNCELLEEM GELİCEK DAHA
  • Yamayı yüklemeyi detaylı anlayabilecek bir arkadaş varsa çok makbule geçer. :) Yapanın da eline sağlık.
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Sağlasın. Şu olayı her sene yapıyoruz, yine de unutuyorum. 1 yıl geçti tabi.
  • Yama pc de masa üstüne iniyor şuan, flash içine WEPES klasörü açtım yine eski serilerde olduğu gibi, doğru mu?

    Youtube kurulum örneği çeken var mı?
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    USB içerisine ekstradan WEPES klasörü açmana gerek yok inen dosyanın içinde hazır şekilde WEPES klasörü bulunuyor onu kopyala yapıp USB içine atın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 29 Ağustos 2018; 19:57:20 >
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Sonraki aşamalar nasıl hocam ? Rica etsem detaylıca anlatabilir misin.
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Yama indi, flas içindeki WEPES klasörüne atıp "Buraya çıkart" dedim açtı tüm dosyaları, bu şekilde bekliyor, gece 12de oyun açılınca uygulamasını denicem. Stabil olmuyor ilk yamalar, uygulanışı da zahmetli oluyor biraz, tek seferde olmuyor, bakalım duruma gece
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Adım adım anlatıyorum yamayı indirin Winrar ile buraya çıkart diyin karşınıza. WEPES klasörü çıkacak onu kopyalayın FAT32 türevinde formatlanmış bir Usb nin içine atın.

    Oyuna girin Edit - Düzenle kısmına gelin Düzenleme dosyanız yoksa karşınıza uyarı gelecek evet deyin dosyayı oluşturun. Şimdi gelen ekranda İçe Aktar/Dışa Aktar kısmına tıklayın gelen uyarıları kabul edip devam edin.

    Sonra gelen ekranda ilk önce müsabakaları içe aktara tıklayın USB nizi seçin devam edin, gelen ekranda kare ile tüm dosyaları seçin onaylayın, gelen ekranda Aynı adlı dosyaların üzerine yazma kutucuğunu işaretleyip devam edin yükleme bitene kadar bekleyin.

    Yükleme bitince Edit - Düzenleme menüsüne geri dönüp Müsabakalar tıklayın gelen ekranda müsabaka lig isimleri lisanslandıysa bu adımı tamamlamış oluyoruz şimdi sıra takımları lisanslama da.

    Edit - Düzenleme ana ekranda yine İçe Aktar/Dışa Aktar tıklayın, gelen ekrandan Takımı İçeri Aktara tıklayın. Usb nizi seçip devam edin, şimdi gelen ekranda dikkat etmemiz gereken bir durum var Takımları içeri aktar yaparken bütün takımları seçip aynı anda içeri aktar dersek aktarma esnasında bazen hata verebiliyor yama yarım kalıyor. Onun için liaanslayacağımız liglerin takımlarını tek tek seçip lig lig Lisanslarsak hata verme olasılığını düşürmüş Oluruz.

    İlk önce Premier ile başlayan premier lig takımlarını seçelim onayla diyelim karşımıza 3 kutucuk olan bir ekran çıkacak burda "Aynı adlı dosyaların üzerine yaz" işaretleyip devam edin, premier lig lisanlaması bittikten sonra, Premier lig takımlarının altında Championship takımlar var onları seçin yükleyin aynı işlemi tekrarlayın, bitince Championship takımlarının altında LA Liga takımları var seçin yükleyin yukarıdaki aynı işlemleri tekrarlayın. Bitince LaLiga takımlarının altında 2 tane Bundesliga takımı Bayern ve Dortmund dosyaları karşınıza çıkacak 2 sini seçin onaylayın, bu sefer 3 kutucuklu ekranda "oyuncu ve takım verilerini uygulayın" ve "Aynı adlı dosyaların üzerine yaz" kutucukları işaretleyip yüklemeyi yapın. Bu sefer diğer ligleri lisanslarken işaretlemediğimiz "oyuncu ve takım verilerini uygulayın" kutucuğunu ekstradan işaretledik çünkü oyunda bu takımlar yok dolayısıyla yamacıların oluşturmuş olduğu takım verilerini oyuna aktarmamız için bu kutucuğu işaretliyoruz. Unutmayın oyuncu ve takım verilerini aktar kutucuğunu Sadece Bundesliga takımları ve Fake isimli oyuncuları olan ülke takımları için işaretliyoruz, diğer ligleri yüklerken sadece "aynı adlı dosyaların üzerine yaz" kutucuğu işaretli olacak.

    Şimdi Bayern ve Dortmund yüklenmesi bittiyse bunların dosyaların altında sırasıyla İtalya takımları - UEFA Avrupa Takımları - Güney Amerika takımları var aynı şekilde bu takımları da seçip sırayla yüklüyoruz. Bütün işlemler bittikten sonra Edit - Düzenle ana ekrandan "takımlar" tıklayıp yaptığımız işlemleri yamayı kontrol ediyoruz.

    Yamanın linki yukarıda paylaşıldı burayada ekliyorum.

    Pesuniverse v1

    https://www.mediafire.com/file/7kr34815k4lq08i/WEPES.rar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 29 Ağustos 2018; 20:45:47 >




  • Yama internete bağlı değilken çalışıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner08 -- 29 Ağustos 2018; 23:52:39 >
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor
  • Fake oyuncu isimli milli takımların yamasını yaparken, örnek: Brezilya oyuncu isimleri bu sene oyunda fake, yukarıda yamayı kurarken en son Güney Amerika Ülkerini lisansladıktan sonra, geri gelip en altta sadece Brezilya yı seçip onayla deyin, gelen ekranda "oyuncu ve takım verilerini uygula" ve "Aynı adlı dosyaların üzerine yaz" işaretleyip tekrar fake isme rasladığınız ülkeyi oyuna aktarın. Geri dönüp Brezilya baktığınızda Fake isimlerin düzeldiğini göreceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 30 Ağustos 2018; 0:30:45 >
  • Benimde oldu ama bundesliga da sadece Bayern münih ve dortmund var başka takımlar gözükmüyor ilginç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.