Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.791
Cevap
95
Favori
620.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 208 için ana bir konunun açılması vakti gelmişti.benim araç 1.4 e-hdi active modeli.araçtan son derece memnunum.iç mekan kalitesi sınıfı için üst düzeyde.keza dış estetiğide oldukça albenili.otomatik şanzuman ilk 3 viteste geçişlerde hissettirsede oldukça rahat.alt devirde vites geçişleri yapıyor ve buda yakıt tüketimini daha düşük seviyede tutuyor.aracı aldığım zaman bomboş olan depoya 150 tl lik mazot aldım ve 720.km de ışık yandı.ortalama tüketim istanbul içi 5 lt .ikitelli-acıbadem arası git-gel 2 denememdede boş yolda sadece köprüde trafik olan yolda 3.7 ortalama verdi.yakıt tüketimi oldukça güzel.araçcın yeni olması ve kış koşullarınıda gözönünde bulundurursak ilerki dönemde bu tüketim dahada düşecektir.
    müzik sistemi yeterli.dokunmatik ekran güzel bir hava katıyor araca ve kullanımı rahat.yanlız araç kullanırken ekranla uğraşınca dikkat dağıtıyor.hareket halinde mümkün olduğunca kumandayı direksiyondan yapmak gerekiyor.navigasyon olmaması büyük eksiklik o ekran için.umarım bir babayiğit yazılımla bu sorunu çözer.
    araca binenler içmekanın güzelliği ve kalitesi karşısında oldukça şaşırıyorlar.ilk 1000km için izlenimlerim oldukça olumlu.pug uygun fiyatla bu aracın satışına devam ederse sınıfında en çok satanlar listesinin en üstünde yer alabilir.


    _____________________________

    Eski kullanıcı adı: ahmetkurtulus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 19 Ekim 2013; 0:31:39 >







  • Adama sordum nasıl oldu diye; farkettiğinde çok geç olduğunu ve ne kadar frene bassada durmadığını belirtti.

    G.tünü yerim ayakları. Ulan ne kadar y.vşak varsa bizim ülkemize toplanmış. ne ara böyle olduk, ne ara dejenere olduk delirecem arkadaş. Biz ki zeki müren lerden gelen, müzeyyen senarlardan gelen, cüneyt arkın larla büyümüş, bülent ecevitler görmüş, metin oktaylar a şahit olmuş böyle kibar ve düzgün bir neslin torunları, böyle p.zevenk, böyle şımarık, böyle g.t mü olur arkadaş valla aklımı oynatıcam....

    Altına araba alan kendini bir b.k, eline telefon alan kendini bir cacık, yanına manita yapan kendini bir halt zannediyor..

    ukalalık diz boyu. bilmişlik dağ gibi olmuş..herkez efe, herkesin dilinde sen benim kim olduğumu biliyormusun lafı. ha biliyorum at ağazlı...

    trafikte öyle, adamın dibinden tamponundan takip eder.. hız ibrene bakarsın 130-140 , adam arkana yapışmış. sırıta sırıta geliyo.. bi eli s.kinde, bi eli telefonunda. ulan gavat önümde bir olay ceyran etse nolacak. fukara sümüğü gibi yapışacaksın bana. sonra ikimizde sakat kalıcaz. hayır acelen varsa yak dörtlünü de anlayalım özel bir durumun olduğunu. ben sana yol versem ne olur, 100 metre sonra başka araca takılıcan. herkes mi sana paşam çekecek te yol açacak at s.ki ... derdi acele işi olduğundan değil. ego arşa varmış, aklı sıra güç gösterisi yapıyor... ulan en dandik dediğiniz (ki dandik bir araba yoktur, hepsinin kullanım amaçları farklıdır) araba bile artık 2017 de en az 200km yi görüyor. napacan yani, 200 ün üstüne mi çıkacaksın... hepimiz senin yaptığın 130ları150leri 180 leri yapabiliyoruz. yapmıyorsak bu yol ve trafik müsait olmadığı için, sen erkek biz yumoş olduğumuz için değil !!!

    takip mesafesi dersin, o ne laaannn der, benim frenler 4 disk, brembo kaliper , michlene pzero lastik, abs -ebs-esr-asr her şey var. alman kası. bastımmı zımba.. yohh yaaa, valla mı ? ee fizik kurallarına ne diyeceksin bebem. pardonn ya ilkokul mezunu olduğunu unuttuk çoğu sürücünün.. cahiller ordusu.. ehliyeti var ya , kendini boğaz içi mezunu gibi görüyor haspamm...

    noldu şimdi takip mesafesine uyma, hızının yarısı kadar metre bırakma, 88-89 kuralını hiçe say, adamın malı gitti. Allah korusun canı da gidebilirdi,sakat kalabilirdi. senin artistliğinin keyfine adam hayatını ortaya koydu..sonra bunun adı kaza. kaza maza değil, bunun adı yavşaklık... hız limiti belli,takip mesafesi de belli, aracının bakımları tamsa, lastiklerinde sorun da yoksa, böyle bir kaza olmaz.

    ben her trafiğe çıktığımda onumdeki ile takip mesafesini bırakırım. bıraktığım mesafeye biri dalar, gene bırakırım. arkamdaki delirir, korna küfür, gene bırakırım. maçası yiyen varsa, geçer önüme, durdurur beni ,iner aşşağı , yamultur ağzımı yüzümü ,o zaman düşünürüm bırakıp bırakmamayı!! ama dediğim gibi yerse.. aracım cephanelik gibi, elekro şok cihzından biber gazına, muşta da,levyeye ,sustalı dan sopaya kadar herşey var. şimdide internetten pompalı bakıyorum. çünkü biliyorum ben doğruyum, ve dogru insanların başına mutlaka bu şehirde bir b.klar geliyor. o vakit geldiğinde gazetelerin 3.sayfasına şehir magandalarını dize getiren yanlız kurt olarak çıkmak istiyorum.. hep onlar kazanacak değil ya...

    ZORLA ADAM EDİCEM LAN SİZİ . ZORLA !!!!
    Bilgiler için sağolun hocam problem çözüldü. Yabancı forum sitelerinde citroen c3 otomatik ve smart ın multitronic vitesleri için denedikleri bir yöntemi uyguladım ses tamamen gitti. Muhtemelen Ankara gibi tozlu kuru havalarda pek çok kişinin başına gelebilecek bir sorun gibi gözüküyor. Debriyaj robot kolunun tozlanması ve kuruması nedeniyle böyle bir ses geliyor muhtemelen. Çözümü aksiyoner denilen parçanın körüğündeki kıskacı gevşetip körüğü açtıktan sonra görünen kola bolca wd-40 sıkıp daha sonra vitese alıp dur kalk yapıp sistemin yağlanmasını ve temizlenmesini sağlamaktan geçiyor. Bu işlemi 5 6 kez tekrarlayıp sonra tekrar sıkıca körüğü ve kıskacı takıp 15 20 km yol yapınca sesten eser kalmadı. Aradan iki hafta geçti dikkatle dinliyorum problem de tekrarlamadı. Bu kadar basit bir işlem için 1500 liraya aksiyoner değişimi önermek gerçekten sinir bozucu. Burada peugeot yu suçlamak ne kadar doğru bilemiyorum ama neredeyse her marka böyle basit şeyler için hemen son çare olan parça değişikliğine gidiyor. Wd 40 işleminden sonra aracın vites geçişlerinde özellikle 1 2 geçişinde de bir rahatlama olduğunu fark ettim. Ara ara yağlamak gerekiyor sanırım. Birilerine çare olduysam ne mutlu yağladığım yerin fotoğraflarını çekebilirsem yüklerim buraya. Kazasız belasız sürüşler herkese.

    EAT şanzıman Japon AISIN marka üretimi tam otomatik tork konvertörlü bir şanzımandır. Piyasadaki çoğu şanzımandan daha konforlu ve daha dayanıklı bir şanzımandır. Çift kavramalı DSG, DCT veya tek kavrama ETG, Dualogic, Easytronic vb. şanzımanlara göre bariz daha iyi bir seçimdir.


    Cam tavanda 5 yıllık aracımda bir sıkıntı yaşamadım. Ama her cam tavan gibi bunun değişimi de maliyetli olur diye tahmin ediyorum. Servisi arayıp fiyatını sorabilirsiniz kendiniz

    bu arabada hiçbir sorun yok şanzımanda da problem yok.herkes istiyoki tork konvertörlü geçişleri 10 milisaniye falan yokuşta performanslı gibi gibi. arkadaşlar bu aracın otomatiğinde farkettiyseniz direksiyonda vites kulakçıkları var.yani üretici demişki vitesin performanslı olmadığı yerlerde manuele al ve kulakçıkları kullan. bu bir. ikincisi yokuşta çekmiyor diyen arkadaşlar turbolu araç alsın o zaman. bu araç atmosferik ve yüksek devirde asıl performansını verir. ben her zaman yokuş çıkıyorum hiç bir sıkıntım yok. ön yargılı olmadan bu aracın sürüş karekterini öğrenin sonra yola çıkın
  • Evet.Bütün Peugeot araçlarında öyle

    Hatta Citroenler de aynı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005

    Merhaba arkadaşlar.

    Sorunlarımız ve merak ettiklerimiz vs için bir ana konu daha iyi olur diye düşündüm.

    Böylece bir şey sormak için yeni konu açmak ya da eski konuları hortlatmak gerekmez.

    Aşağıdaki fotoda kontak yapınca bazı işaretler kalıyor.Motoru çalıştırınca ise hiçbir uyarı kalmıyor.

    Motor çalıştığında bir uyarı kalmıyor ise önemli değildi sanırım ama emin olamadım,sizde de böyle mi?


     PEUGEOT 208 SAHİPLERİ


    Sadece PEUGEOT değil; hemen hemen tüm motorlu araçlarda standart olan bir uyarı tablosu.

    Yani herşey yolunda

    Bu arada IZMIR'de PEUGEOT sahipleri olarak kendi FILO muzu kurarak yetkili servislerde %20 indirim avantajı elde ettik.

    IZMIR'de olan 208 yada PEUGEOT sahibi dostları da FILO muza bekleriz.

    İyi forumlar...




  • Bilgiler için teşekkür ederim.
    Aracım bildiğiniz gibi 1.2 vti.
    Hararet göstergesi 90 derece çubuğunun biraz üzerinde duruyor,ama yukarı gitmiyor gibi.Yalnız hava sıcaklığı 0 derece civarında,yaz aylarında sorun oluşturur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordmustanggt2005 -- 2 Şubat 2013; 23:26:25 >
  • 1000 km i devirdim. 1.4 Active e-HDI var bende de. Şu ana kadar arabamdan şükürler olsun oldukça memnunum. Ankara tayfasi olarak biz de filo mu kursak fordmustanggt2005 ne dersin ? :)
  • Zor görünüyor yollarda bile toplam 2 kere mi ne gördüm 208.
    Ayrıca peugeotturkey ve peugeotteam forumlarında bile 208 kullanıcısı yok.
    Geri gitme sorunu sizde miydi?Ne yaptınız o konuda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordmustanggt2005 -- 5 Şubat 2013; 17:37:34 >
  • istanbulda 208 i hergün görmeye başladım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005

    Zor görünüyor yollarda bile toplam 2 kere mi ne gördüm 208.
    Ayrıca peugeotturkey ve peugeotteam forumlarında bile 208 kullanıcısı yok.
    Geri gitme sorunu sizde miydi?Ne yaptınız o konuda?

    Evet o sorun bendeydi. Bir sıkıntı kalmadı o günden sonra herhangi bir işlem yaptirtmadim kendi kendine düzeldi. Bende toplamda 5 tane felan görmüsümdür. Arabayı aldigimiz günün sabahi " kimsede 208 yok ehi ehi " diye yenimahalle ye esimi götürüodum. Ara sokaklarin birinde beniimkinin aynisini gördügümde cok sasirmistim. Arabadakilerde bize güldüler felan :) buda böyle bir anımdı :p
  • Arkadaşlar bende 1,4 e-hdi ile size katlıyım. Ben mahellemizde iki tane saydım.

    Aracım otomatik, tabi şanzumanı bilerek aldığım için şikayet etmeyeceğim ama çok az yakıyor. Şu anda aracım 4300 km çok memnunum.

    Servisten indirim alma konusunda beni +1 olarak ekleyebilirsiniz.
  • genelde araç sahipleri 208 den memnun anladığım kadarıyla.doğru fiyat politikasıyla bu araç çok iş yapar.zira araca binen hayran kalıyor
  • Evet ikinci 208 imizde teyzeme aldık. Benimkinin aynısı 1.4 e-hdi 5r smeg ekranlı fakat tek farkı siyah olması. Kendisinde benimarabanın yakıt tüketim değerlerine hayran kalıp aldı. Servisten indirim için +2 oldu Ankara için

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xProdrivex

    Evet ikinci 208 imizde teyzeme aldık. Benimkinin aynısı 1.4 e-hdi 5r smeg ekranlı fakat tek farkı siyah olması. Kendisinde benimarabanın yakıt tüketim değerlerine hayran kalıp aldı. Servisten indirim için +2 oldu Ankara için

    hayırlı olsun.
  • Okul-ev arasi
     PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xProdrivex

    Servisten indirim alma konusunda beni +1 olarak ekleyebilirsiniz.


    IZMIR'de ikamet ediyorsunuz sanırım.

    Size PM attım.

    İyi forumlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melodramm

    quote:

    Orijinalden alıntı: xProdrivex

    Servisten indirim alma konusunda beni +1 olarak ekleyebilirsiniz.


    IZMIR'de ikamet ediyorsunuz sanırım.

    Size PM attım.

    İyi forumlar...

    Ne yazık ki ankara'dayım. Bende buna bezer bir organizasyonu ankara da yaratmak için +1 olarak eklemiştim. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim.

    Bunun dışında bir sorum olacak. Aracına sis farı taktırmak için fiyat alan oldu mu? Ben Şu ana kadar 550 tl fiyat aldım. Bence o kadar etmez ama far kapatma açma kolunu da değiştirdiklerini bu yüzden bu kadar çok tuttuğunu söylediler. Bu konu da fiyat alan varsa paylaşırsa sevinirim.

    Sis farları bu araca çok yakışıyor. Bir şekilde taktırmak lazım.

    İkinci sorum ise eğer taktıran var ise , viraj ve dönüşlerde sis farı yanarak aydınlatma yapıyor mu?




  • Bu arada başka bir forumda 208 'lerin haziran öncesi üretimlerinde amortisör hatası olduğu, yönünde bir paylaşım okudum. Akşam aracımın üretim tarihini kontrol edeceğim. Böyle ise hemen göral'a giderim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xProdrivex -- 15 Şubat 2013; 12:08:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xProdrivex

    quote:

    Orijinalden alıntı: melodramm

    quote:

    Orijinalden alıntı: xProdrivex

    Servisten indirim alma konusunda beni +1 olarak ekleyebilirsiniz.


    IZMIR'de ikamet ediyorsunuz sanırım.

    Size PM attım.

    İyi forumlar...

    Ne yazık ki ankara'dayım. Bende buna bezer bir organizasyonu ankara da yaratmak için +1 olarak eklemiştim. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim.

    Bunun dışında bir sorum olacak. Aracına sis farı taktırmak için fiyat alan oldu mu? Ben Şu ana kadar 550 tl fiyat aldım. Bence o kadar etmez ama far kapatma açma kolunu da değiştirdiklerini bu yüzden bu kadar çok tuttuğunu söylediler. Bu konu da fiyat alan varsa paylaşırsa sevinirim.

    Sis farları bu araca çok yakışıyor. Bir şekilde taktırmak lazım.

    İkinci sorum ise eğer taktıran var ise , viraj ve dönüşlerde sis farı yanarak aydınlatma yapıyor mu?

    benim aldığım minimum fiyat 500 dü.kol konusunda sallamışlar bence.bana sadece sis farı ve çerçevesinin olduğunu 3 yer söyledi.koldan bahsetmediler.ben aracı alırken pazarlık yaparak 300 e taktırdım.sis farı gerçekten çok yakışıyor.takılmadığı zaman plastik kötü gösteriyor demeyimde güzelliği örtüyor.
    viraj dönüşlerinde aydınlatmıyor.nedenini aracın beyniyle ilgili olduğunu söylemişlerdi.araçta baştan varsa ona göre program yaptıklarını söylemişlerdi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

    quote:

    Orijinalden alıntı: xProdrivex

    quote:

    Orijinalden alıntı: melodramm

    quote:

    Orijinalden alıntı: xProdrivex

    Servisten indirim alma konusunda beni +1 olarak ekleyebilirsiniz.


    IZMIR'de ikamet ediyorsunuz sanırım.

    Size PM attım.

    İyi forumlar...

    Ne yazık ki ankara'dayım. Bende buna bezer bir organizasyonu ankara da yaratmak için +1 olarak eklemiştim. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim.

    Bunun dışında bir sorum olacak. Aracına sis farı taktırmak için fiyat alan oldu mu? Ben Şu ana kadar 550 tl fiyat aldım. Bence o kadar etmez ama far kapatma açma kolunu da değiştirdiklerini bu yüzden bu kadar çok tuttuğunu söylediler. Bu konu da fiyat alan varsa paylaşırsa sevinirim.

    Sis farları bu araca çok yakışıyor. Bir şekilde taktırmak lazım.

    İkinci sorum ise eğer taktıran var ise , viraj ve dönüşlerde sis farı yanarak aydınlatma yapıyor mu?

    benim aldığım minimum fiyat 500 dü.kol konusunda sallamışlar bence.bana sadece sis farı ve çerçevesinin olduğunu 3 yer söyledi.koldan bahsetmediler.ben aracı alırken pazarlık yaparak 300 e taktırdım.sis farı gerçekten çok yakışıyor.takılmadığı zaman plastik kötü gösteriyor demeyimde güzelliği örtüyor.
    viraj dönüşlerinde aydınlatmıyor.nedenini aracın beyniyle ilgili olduğunu söylemişlerdi.araçta baştan varsa ona göre program yaptıklarını söylemişlerdi

    Gerçekten çok iyi bir rakam. Bende bu hafta sonu hem amortisör (eğer gerçek çıkarsa burdan yazarım) hemde bu konu için gideceğim.

    Bunun dışında karter korumalarda servise gelmiş onunda fiyatı uygun ise taktıracağım. Malum yol şartları ortada sıkıntılı bir durumda kalmaktansa.

    Bu arada birde çıkma grup buldum. Eğer uygun olursa onuda alabilirim. Hafta sonu konu ile ilgili araştırmalara devam edeceğim.




  • Sis farini 300e takdirdim ama benim dosemem farkli gelmisti,araci almaktan vazgececegimi falan soylemistim,hediye istedim 300e anlastik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amortisör konusunu bende başka bir forumdan okumuştum.benim araba ağustos üretimi çıktı.yırttık yani.karter koruma ile ilgili sizden fiyat bekliyorum bende
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.