Şimdi Ara

PFDK Cezaları Açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şenol Güneş'in hakeme ettiği küfürler ve Fenerbahçe'li futbolcuya yaptığı fiziki saldırı sonucu aldığı ceza 1 (bir) maçtır. Daha fazla söylenecek birşey olduğunu düşünmüyorum.

    PFDK Cezaları Açıklandı
  • PFDK Cezaları Açıklandı

    PFDK Cezaları Açıklandı

    PFDK Cezaları Açıklandı

    PFDK Cezaları Açıklandı

    PFDK Cezaları Açıklandı


    bunlar niye 5 maç değil??




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raz Muay

    Hocam vallahi sözün bittiği yer. Harun maicona yumruk atıyor olmayan birşeyi söylüyorsunuz öyle ki maiconun bile bundan haberi yok.

    Donkun uçarak attığı diz apaçık ortada Harunu yere indiriyor. Harun 50 metre gelmiş diyorsun muslera 10metre mi gelmiş acaba?

    Alıntıları Göster
    Yahu videodan gördügümü söylüyorum. Bir sey uydurdugum yok. Adam 50 metreden gelip kosarak Maicon'a carpiyor. Carpmiyor mu? Sonra da elini sokup Maicon'un yüzüne vuruyor. Vurmuyor mu? Maicon afedersin hayvan gibi adam. Donk da Harun'a yaptigi hareketi Maicon'a yapsa o da yere yikilmaz. Yani oyuncularin cüsselerine göre mi ceza verecegiz?

    Bütün GS'li futbolcularin hedefi yumruk atan Jailson'a bir sekilde bulasmak. Kimsenin Harun'la, Yigithan'la falan ugrastigi yok. Kücük eniste gibi kendi kendilerine kavgaya dahil olup arada kayniyorlar. Harun'un cezasinda falan da degilim ben. Verilmesin ona da ceza.

    Demek istedigim su: Bir futbolcunun yumruk atarak baslattigi ve sadece 30 saniye süren bir kaostan toplam 43 mac ceza cikmasi skandal bir karardir. Bu rakamlar astronomik. Yumruk atinala kadar kimsenin kötü niyeti yok. Herkes pasa pasa soyunma odasina gidecek, derbi sorunsuz bitecek.

    Ceza verilmesi gereken 3 futbolcu var. Birincisi tabii ki Jailson (caydirici bir sayi olmali ki bir daha kimse böyle bir sey yapmasin). Diger ikisi Belhanda ve Soldado (direk kirmizidan 2-3 mac).

    Sonuc ne oldu? Olayla alakasi olmayan Ndiaye, Donk, Rodriguez pis pisine gitti. Yani yumruk atip kavga baslatmak tesvik edilen bir durum artik. Herhangi bir oyuncunu rakibe sal. Kafa göz girsin. TFF 50 mac ceza bassin. Intihar saldirisi gibi bir sey.




  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Sadece Harun'un yumrugu ve Skertel'in Belhanda'yi bogazlamasi degil. Bir de Sener var.

    Kulübeden kavgaya dahil olup kosup önce Sinan'i bogazliyor. Sonra Maicon'a arkadan dalip yere indiriyor.

    Biz aynisini yapinca 6 mactan basliyor. FB'li yapinca "kavgayi ayirmak icin".

    Video 16. saniyeden itibaren, lacivert esofmanli.
    https://www.youtube.com/watch?v=PnrQmntrz3k

    PFDK Cezaları Açıklandı




  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Al iste bir tane daha. Yigithan Güveli. Elinde FB atkisiyla kulübeden kosup Nidaye'nin kafasina yumruk sallamis. Hem de atkiyi tuttugu elle. Direk ele veriyor kendini. Kavgayi ayirmakla falan hicbir alakasi yok. Direk saldiriyor.

    Videonun 9.saniyesinden itibaren su tipi takip edin.
    https://www.youtube.com/watch?v=PnrQmntrz3k

    PFDK Cezaları Açıklandı




  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Bunlara bakacak isek fenerbahçeden 4 5 futbolcu ceza yer iken galatasaraydan muslera dışında ceza yiyen kalmaz sanırım.



    PFDK Cezaları Açıklandı


    Sanki kurban kesiyorlar yahu serdar tutuyor ndiaye boğazlıyor 😂

    PFDK Cezaları Açıklandı




    PFDK Cezaları Açıklandı


    Rodriguezin cezası şaşırttı diyenlere

    PFDK Cezaları Açıklandı




    PFDK Cezaları Açıklandı


    PFDK Cezaları Açıklandı


    PFDK Cezaları Açıklandı


    Barışa saldırıyor daha çocuk yahu barış.

    Fenerden daha fazla futbolcu ceza alsın diye yelpazeyi açar isek galatasaraydan futbolcu kalmaz sahada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu gsliler neyin kafasinda merak ediyorum.. biz diyozki onca olaya kovalamaya ragmen gsden ceza alan oyuncu sayisi az. Soldado kimle kavga ettide aldi o cezayi kendi kendinemi?. Daha diyonizki korkuyorsunuz. Kusurabakmayinda bi gidin allasen.dalga geciyorsunuz düseceksiniz diye. Düsmemeye oynayan takimi evinde yenemiyorsun bide agliyorsun. Neyinizden korkacaz la. Ölümüz 1 puan aliyor varin siz düsünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu öğrendim bizde ligin 2. Yarısı iddamız olmazsa bütün fblilere tekme tokat girelim elbet ufak karşılık verirler. Hep beraber ceza alslım ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başımıza gelen her şey bizim hatamiz 2-0'i bulduktan sonra adam olup 5'i 6'yi atsalar büker boyunlarini giderlerdi. Adamlar beraberliği yakalayinca hirslandilar. Neticede de olaylar skorun önüne gecti kaybettigimiz sadece bir puanla da kalmadik herkes ceza aldı. Tüm bu olaylar camiamiz adına büyük bir fiyasko her sey bir yana oyunculara ve terime ciddi cezalar vermeli yönetim ne lan bu bi ayda bi tane mac kazanamayacaksin üstüne ayakta duracak fizigin olmayacak bi de kavgaya karisacaksin. Biz o maçı farklı kazansaydik ki cok kolay olabilecek bir seydi bu, degil yumruk bıçak cekse jailson bu olaylar çıkmazdı. Firata da tffye de bu malzemeyi veren biziz sonuclarina da katlancaz haliyle bosa sizlanmaya gerek yok hatta iyi bile oldu bıktım artık herkesin baskalarini suclamasindan, ozelestiriye mecbur kalmadan yapamayacaktik mecbur kalmis olduk. Umarim futbolculari atesler, takim olma yolunda faydasi olur bize. Mac sonu gosterdikleri hırsı antremanlarda da gormek isteriz



    Bir de ek olarak şu hasan şaşı kovsunlar ne lan bu dile düşürdüğü takim Galatasaray. Bu tiplerle mi anilacagiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    O bahsettiklerinin hepsi ceza aldı zaten. Hem de fazlasıyla aldı. Şimdi ben soruyorum. Nerede Harun, Skertel, Şener ve Yigithan’ın cezası? Donk’un yaptığını Harun da yapıyor. Ndiaye’nn yaptığını Skertel ve Şener de yapıyor. Rodrguez’in yaptığını Yigithan da yapıyor. Hepsi verdiğim videoda açık ve net var. Sahada olup da kavgaya karışmayan var mı? Çocuk diye mağdura yattığın Barış bile sahaya girip adam kovalarken yedi o dayağı.



    FB medyasından fotoğraf cımbızlayacağına git videoları izle. Ulan 30 saniyelik kavgadan 29 maç ceza yemişiz. Kavgayı çıkarana bildiğin ödül vermişler. Hala çıkıp ajitasyon derdindesiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Bunlar her derbide oldu kardeş

    Volkan ile Emre’nin olayları

    Volkan kavga yaz Google Emre mavga yaz hiç biri de böyle ceza almadı.

    Hadi Hasan şaşı anlarım Boğaz sıkmaya veya itmeyene ne zaman 5 6 maç verildi

    Örneğini göster

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Boğaz sıkıp itip kim 5 6 maç ceza aldı? Sadece soldado 6 maç ceza aldı bundan dolayı.

    Ndiaye.nin 5 maç alması asıl kafa atmasından kaynaklı.

    Donkun 6 maç alması uçar tekme+yere sermeye çalışması var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 9 Kasım 2018; 11:3:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe bataklıkta çırpınırken bizi de içerisine çekti. Zaten sakat oyuncularla debelenirken bir de bunun üstüne bu oyuncuları cezalı olması.

    Zaten fernando sakattı bir de bunun üstüne donk ve ndiaye'de cezalı olunca orta sahada artık a2'den adam getirirler.
    Geçmiş olsun bu sezon bitmiştir.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Söylediğim gibi sözün bittiği yerdeyim. 5 6 galatasaraylı futbolcunun boğazına sarıldığı jailsonu ordan çekip çıkarmak için elini uzatan Haruna yumruk attı diyorsun.

    Jailsonu korumak için kendini jailsona perde yapan barışa sahaya girdi adam kovaladı diyorsun. Sonrada yedi dayağı diyorsun daha çocuk sayılır yahu.

    Sen kavgayı ayırmaya çalışan ile kavgayı körüklemeye çalışanı karıştırır isen işimiz var harbi.



    PFDK Cezaları Açıklandı


    PFDK Cezaları Açıklandı


    Şimdi Drogba gökhanı boğazlıyor ceza mı alsın diyeceksin burda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne bekliyodun? Hasan şaş denen adam 8 maç almış, peh. O adamın komple futboldan men edilmesi gerekiyodu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Asıl ben sözün bittiği yerdeyim. Yumruk atan Jailson’u boğazlayınca “saldırı” oluyor, önüne gelen ilk GS’liye (hiçbir şey yapmadıkları halde) vurmak/boğazlamak “kavga ayırmak” oluyor. Ulan ne kavga ayırması? Kavgayı başlatan sizsiniz zaten: Bildiğin yumruk atan Jailson’un bodyguard’lığını yapıyorlar. Sorarlarsa “kavga ayırdık”.



    Oldu olacak Jailson’a da ceza vermeselermiş. O da sonuçta Belhanda-Soldado kavgasını ayırmak için yumruk attı. Hepsi dünya barışı isteyen sevgi pıtırcıkları.



    Geçin bunları. 30 saniye boyunca bütün futbolcular birbirne girmiş. Ya bütün fiziksel müdahalelere ceza verirsin, ya hiçbirine vermezsin. Kimse kafasına göre niyet okuyamaz. Çifte standardın babası yaşandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Kim kimi tahrik etmiş? saha sizin be bütün baskı fb nin üstünde(seyirci). Olay olay söyle bakalım tahrikleri neymiş.Mevcut futbolun içinde olan tartışmaları saymayacaksın heralde. Aşırıya kaçan 2 davranış var 1.Soldado-belhanda kapışması 2.Jailson da gelip tokat atıyor. Eeee 2 side ceza almış daha neyin davasındasın? Adamın boğazını sıkmak ve yumruk atmak çekmek başka birşey algılayamadığın kısım burası.Çünkü taraflı bakıyorsun. Jailson tokat attı(senini düşüncene göre tahrik etti, haklısın büyük suç ve tahriktir. Ama bu klübeden çıkıp gelen hasan şaşın davranışını, jailsona kafa atan, boğazını sıkan oyuncuların davranışlarını nötrleyemez, silemez herkes yaptığından sorumludur.

    Belhanda niye ceza almadı. Sana bir üstte ki mesajda da yazdım adam tokatı yiyince olayı alevlendirmedi kavgayı devam ETTİRMEDİ.

    Kaç mesajdır herkese bir cevap verme çabasındasın anlamıyorsun buda son mesajım zaten istediğin gibi düşün.

    Ama burada şunu yazmazsam olmaz aynı senaryo tam farkı taraflarda olsa maç kadıköyde, 2-0 fenerbahçe önde iken galatasaray 2 - 2 yi bulsa. Ben çokta farklı olaylar olacağını zannetmiyorum. Çünkü futbolun kalitesi ortada, seyircilerin kalitesi(holiganlık düzeyi) ortada. Geçen sene ki olay daha aklımda fb-bjk maçı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 9 Kasım 2018; 15:33:30 >




  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Arkadaş çok taraflı bakıyor, objektif yorumlamıyor. Sanki Türkiye deki futbolu onun kalitesini, derbilerde ki daha önce olan olayları hiç birmiyormuşcasına poliyannacılık oynuyor.
  • Adamlar Galatasarayın orta sahası yok diye Belhandaya ceza vermemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 9 Kasım 2018; 16:1:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.