Şimdi Ara

Philips 49PUS7803 Deneyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
8.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Limitim Max 3.000TL idi pus6262 yerine biraz daha üstü 7x03 serisine bakayım dedim fiyatı biraz daha yukselttim hocam da pek olumlu şeyler de soylemediniz açıkçası. Bu fiyatlara daha kaliteli TV ler almaliydik aslında ama malesef ülkemizde durum bu!

    Hareketli nesne konusu nasıl halledilemez anlamadım, hangi yılda yaşıyoruz ve teknoloji bu seviyedeyken.

    Valla bende Woon marka LCD TV var böyle banding, manding, hareketli nesne sorunu yok. Bomba gibi amma ve lakin boyutu küçük 81 ekran.

    Sonuç: peki sen ne diyorsun hocam 3.800 en üst limitim. Var mı bu fiyata daha iyisi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 4 Ekim 2018; 18:12:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.699 TL'ye 7503 aldık bakalım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amasseia kullanıcısına yanıt
    aldıysanız hayırlı olsun umarım beklentinizi karşılar. küçük ekranlı tvlerde bandling belli olmuyo mesele zaten orda ekran büyüyo ancak gercek yenileme hızı aynı 50 hz. sorun burdan kaynaklanıyo. aynı tv 42-43 inç olsaymış yine tadından yenmezmiş. benim izleme mesafemde kısa 3m o yüzdende fazla dikkatimi çekti galiba. umarım size sorunsuz temiz bi panel denkgelmiştir kurumlumdan sonra deneyimlerinizi bekliyorum
  • toramante T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam haklısınız elbet. Gönül isterdi 100hz olsun lakin dünyanın parasıni veriyor yine de 50hz alalabiliyoruz. Bu verdiğim parayı bile asla hayal edemezdim bir televizyon için.



    3-4-5 mt'den izleyeceğim inşallah rahatsız edici bir durumla karşılaşmam. Haberdar edeceğim tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49pus7803 modelini yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ve genel olarak çok memnunum 4 k videolar mukemmel.gayet başarılı hiç bir film de donma yapmadı güzel oynattı hdr olarak otomatik algılıyor ve ekran ayrı bir parlıyor ve netlesiyor. Her yerde dediğiniz gibi IPS yazıyor ama yan taraftan bakıldığında görüntü bozuluyor ekran sanırım Va ki siyahları çok beğendim iyiki almışım diyorum. Bulutlanma olayı ilk aldığımda yoktu sonradan tv nin alt kısımda 10 cm kadar bir yerde oldu ve durdu daha ilerlemedi. Tek eksi yani kanal geçişleri diyebilirim onun dışında elektronik şans işi sorunsuz olarak elinize geçerse çok memnun bir şekilde kullanırsınız. Bundan sonra amblight tan baskasinida kullanabilecegimi sanmıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxfatal kullanıcısına yanıt
    İnşallah sorunsuz bir şekilde tarafıma ulaşır da bende sizin gibi sitayisle bahsederim televizyondan :)

    Ürün kargolanmayi bekliyor ve bende karışık duygularla bekliyorum. Biraz riskli bir işe bulaştik gibi çünkü bu serilerde sorun çıkma olasılığı vasatın üzerinde gibi.

    Ambilight zaten Philips'in en güçlü kozu. Ambilight olmasa Philips bu kadar tercih edilmezdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de philips pus 7803'ü ps4 pro için satın aldım ama henüz gelmedi. Tv gelsin ps4 pro performansını sizinle paylaşırım. yada hali hazırda ps4 pro'su olan varsa ve bu tv ile kullanıyorsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim cümleten iyi akşamlar ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_83 -- 11 Ekim 2018; 21:28:42 >
  • Vay arkadaş ya



    55pus7503 ü iade ettim gidip 55pus7803ü aldım onda da bulutlanma okuyorum forumda :) kesin bendekinde de vardır.



    Neyse Panel 50 hz ve VA bu arada.



    8503 ü bulamadım 100 hz ve nano led ondan aldım 7803ü ayrıca 7503te ciddi problemler vardı iade ettik bir şekilde bakalım 7803 gelince video çekerim ben performans konusunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49pus7503'ü teslim aldım. Çok şükür korkularima rağmen bir sıkıntı olmadı(Amman nazar değmesin :)).

    Çok memnunum. Sinema gibi oldu, çok devasa geldi ama 2 gün sonra alıştık. Ambilight olayı muazzam. Kanal geçişleri takriben 3 saniye bence normal. Subwoferlu ses sistemi de gayet tatmin edici, tok bir sesi var. VA panel hoşuma gitti ve yanlardan izleme açısı gayet güzel.



    7803 hayırlı olsun bu arada. Yenileme hızı 50hz ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bulutlanma oluyor ya olmayanı görmedim



    @arda_83 hocam bende 7803 kullanıcısıyım PC performansı güzel PS4 performansı yorumlarınızıda bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amasseia kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam,



    Açıkcası aklım hala 8503te ama Nedenini anlamadığım şekilde stok konusunda biraz sıkıntısı var Teknosa da görüştüğüm arkadaşlar pek stok gelmiyor dedi buda aklımda soru işaretleri bıraktı 100 hz nano led vs vs yanılmıyorsam birde fiyat olarak 5999 tl bandındaydı 4700den 6000e çıkmak pek istemedim :)



    Valla bulutlanma varsa da iade eder bu sefer elimdeki eski lg ile devam ederim. Çünkü çok sıkıldım ağustos sonunda aldım hala doğru düzgün kullanamıyorum bu durumda canımı sıkmaya başladı artık 2019 modellere bakmaya başlıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8503 daha üst segment 100hz, Nano LED gayet akıl celdirici ama yeni aldığınız 7803 sorunsuz olduktan sonra bosverin derim hocam, daha macera aramaya gerek yok.

    Hem çok para hem de riskli. Valla TV'm geldi çok şükür bir sorun yok gibi, bende daha fazla kurcalamiyorum.

    İnşallah sizin cihazda da sorun olmazsa TV izlemenin keyfine bakarsanız. Varsın 50hz olsun Nano led olmasın yeter ki sorun olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 55pus7803 modelini kullanıyorum. Konuyu yeni gördüm. Tecrübelerimi baska sayfalarda paylaşmıştım. Linklerini eklemek istedim, okumak isteyen arkadaşlar için.

    Elektronik sanırım fazlasıyla şans işi. Ayni tv birimizde sorunsuz çıkarken, başka bir arkadaşta sorunlu olabiliyor. Bu yüzden tavsiyeler bazen anlamsiz oluyor. Ama her modelin bir kusuru olduğunu da anliyor okudukça insan. Eklediğim örnek resimlerde de görüleceği gibi herhangi bir ışık sızması ve bulutlanma yok. Siyahlar simsiyah. Panelin görüntü kalitesi beklentilerimin üstünde açıkçası. Ama çerçevesinde küçük bir ezik var ve sanırım 1 tane de toz tanesi var panelde:) Toz konusunu okuyunca baktim, normalde bakmazdım herhalde :) Değişim düşünmedim görüntü tatmin ettiği için. Ayrica değişim için enerji, zaman ve sağlam bir sinir sistemine ihtiyaç var, ama bende yok bunlar maalesef:) ufak tefek şeyleri dert etmemek daha hayırlısı diye düşünüyorum. Hepinize sorunsuz ya da az sorunlu tvleriniz ile keyifli seyirler diliyorum. Sağlıcakla kalın.



    https://forum.donanimhaber.com/philips-55pus7803-iyi-fiyat--135394376-2



    https://forum.donanimhaber.com/philips-55pus7803-vs-samsung-55nu7400--134988711



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmexx -- 27 Kasım 2018; 23:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tv konusunda bir tavsiye vermek gerekirse, kendinizin magazaya gidip görüntülere bakıp karşılaştırmaniz olacaktır. Zira forumda tavsiye verenler (tv tavsiye konusunda özellikle) tum modelleri kullanmadiklarindan kağıt uzerindeki bilgilere göre konuşuyorlar, hatta atıp tutuyorlar tabiri caizse. Mesela kullananlar Android için kötü ve stabil olmadığını söylüyor deniyor. Tamamen yanlış bilgi ve yanlış yönlendirme oluyor. Ben Android kullanıyorum ve sorunsuz. Sesli arama var kumandadan ve türkçe destekli. Bu bilgi hiçbir yerde yazmıyor mesela. Ben de sirf bu yüzden lg alacaktım az daha. Webosta air mouse guzel ama harici mouse ile bu da çözülüyor. Mesela 50uk6950 modeline bakmıştım ve alan bir arkadaş digitürk play yok yazmış, oysa apk indirip usb den tvye yukledim Android olduğunca. Asphalt 8 yüklü cok da akici begendim ben. Ustune real race 3 yukledim ve harika. Bunlar zor oyunlar ve sorunsuz oynuyorum Logitech wifi joystick ile. Puffin, es file, Samsung browser, yukledim mesela, sorunsuz çalışıyor. Ama bunlar yok forumda. Varsa yoksa ssmsung nu8000 ve sony 8577 serileri öneriliyor. 50hz alinmazmis 55 ustu. Ben aldim ve hiçbir sorun yok. Önerilen modelleri aliyor insanlar ama ışık sızması bulutlanma var hala. Ne anladim o zaman o kadar paralara. Neyse forum bana tv konusunda aydınlatıcı gelmiyor ve herkesin de kafası karışıyor açıkçası, pek dikkate almayın derim verilen tavsiyeleri. Aynı ürün bile farklı çıkabiliyor iki kişide. Kendiniz gidip görün ve kendi ihtiyaçlarınıza göre seçin. Bu arada artık tvler 3 veya en çok 5 sene sonra bozuluyor. Bu yüzden çok dert etmeyin nasil olsa yenisini alacağız diye düşününce de çok yormuyor insan kendini:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • madmexx M kullanıcısına yanıt
    mağazada bakıp görmekte cok aydınlatıcı olmayabiliyor mesala bu tvde 49 pus 7803 te demo cok iyi teşhirdeki bütün tvlerden kendini ayırt ettiren parlaklık ve renklere sahip ama gercekte öyle değil demodaki görüntülerin biri dışında tamamı yakın çekim çünki yapın performansı iyi demodada bunu ön plana çıkarmışlar ama uzak iyi değil. tv panel olarak fena değil bana temiz bir panel denkgeldi en ufak bi toz zerresi dahi yok ışık sızmsı edge led olmasına rağmen cok az diyebilirim kontrastı ve parlaklığı orta ayarda kullanınca hiç belli olmuyor ama tvde bandlig var tvnin yakın performası iyi ama kadraj genişledikçe bandlig cok net bir şekilde belli oluyor 49 inç için 50 hz yeterli değilmiş bana göre ayrıca tvnin yazılım konusunda sıkıntıları var 4k tv alıyoruz zar zor 50 gb boyutlarda 4k film bulup günlerce inmesini bekliyoruz ama tvnin kendi oynatıcısı 4k film oynatamıyor sırf 4k diye fullhd tvye göre 1.5 hatta 2 katı bedel ödediğimiz tv 4k film oynatamiyor sonra hadi bakalım 4k player uygulması araştır tmm uygulamayıda bulduk hadi busefer altyazı türkçe karakter sorunu tvde sürekli dil seçeniğini bi türkçe yapıp sonra unikod a geçirmek zorunda kalmamalıydık diye düşünüyorum.ayrıca başlık "Philips 49pus7803 deneyim" cok konuşulmadı ama genel olarak tvyi kullananlar tvyi alacaklara yardımcı olabilmek adına deneyimlerini yazdı başlık "tv tavsiyesi" değil




  • toramante T kullanıcısına yanıt
    "Tv tavsiyesi" cok geniş bir kapsam oluyor ve konu samsung olmuş zaten. Philips kelimesini de ara bulabilirsen sayfalarinda. Bu konu ile ilgili anahtar kelimeler "Philips" ve "7803". Forum donanımda, Philips ile ilgili uzun sayılabilecek 2 konu var sadece ve ikisinde de 7803 hakkinda bilgi yok. Her yerde bilgi vardır anlarım da bu başlık bile 3 sayfa. Arayanlar en azindan çabuk ulaşır başlık sayesinde. Yazdıklarım da zaten yeni alacaklara...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 49pus7803 usb den flash bellek ile dizi film izlerken kendi kendine kapanıp rest atmaya başladı böyle bi sorunla karşılaşan varmı ?
  • merhabalar bende tv yi alalı bir ay oldu ama bir sorunum var. Lg soundbarı bağlıyorum ama hdmi kabloyu görmüyor. Ka. tane hdmi kablo kullnadıysam işe yaramadı. Birde 2 tb hard diski bazen görüyor bazen görmüyor. Çoklu usb zaten hiç verim vermiyor. Dışardan apk yükleme sorun lu. Ama arka aydınlatma harika odaya başka bir hava katıyor.
  • Selam bende de LG soundbar var ve optik ile bağlı ve sorunsuz çalışıyor. Optik ile denediniz mi? Neticede sadece ses aktaracak hdmi şart değil. Apk icin de es file kullanıyorum. Apk yi teldeki es filedan share edip, Es lan ile tv ye transfer ediyorum. Sorunsuz atıyor. İyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OMER007 O kullanıcısına yanıt
    Cevabı sizi etiketlemeden yazmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.