Şimdi Ara

PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
37
Favori
121.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 49pus7101 düşünüyorum ben de. ips var alınmaz vs diyorlar ama bilemiyorum. va panel daha iyiymiş de ips alınmazmış. valla artık beyin meyin kalmadı bende.

    hayırlı uğurlu olsun, en kötü karar, kararsızlıktan iyidir. iyi günlerde kullan.
  • ramço07 R kullanıcısına yanıt
    Şimdiden araştırıyorum amaç en sorunsuzunu bulmak sezon sonu olduğu an indirimler ile birlikte aklım 7101 modelinde
  • clockworkgs C kullanıcısına yanıt
    aynı modeli bende düşünüyorum 49" tam evime göre
  • clockworkgs C kullanıcısına yanıt
    Herkes birşey diyor kafa kazan oluyor deği mi, çok iyi anlıyorum seni :) Dostum va panel baktığım gördüğüm ve okuduğum kadarıyla ıps panele göre daha parlak (yada canlı) görüntü veriyormuş, mağazalarda ikisinede bakıyordum bazen görüntüden paneli anlamaya çalıştığımda aha bu çok canlı gösteriyor kesin va olmalı deyip panele tıladığımda o va larda olan patlama olmuyordu, dolayısıyla panel ıps çıkıyordu, yada terzi oluyordu kimi zamanda, görüntü sanki mat gibi geliyordu bu galiba ıps diyordum yakından bakınca vurunca va çıkıyordu. Yani görüntü senin gözüne güzel geliyorsa ıps yada va ne farkederki. Ha birde şöyle bir özellik var, va biraz hassas bir panel, öyle pek darbeye falan gelmiyor diye biliyorum, ıps ise sağlam, yani tak tak vuruyorsun (bunu mağazalarda yapmışlardır muhtemelen çoğu kişiye) birşey olmuyor, daha dayanıklı bir panel yani. hani çocuk ufak tefek bişey attı panele aman gitti diye tırsmazsın ama atmasın tabi dayanıklı diye :)

    Hayırlı olsunun için teşekküler, Allah herkese içine sinen bir karar vermeyi ve pişman olmamayı nasip etsin. Ben 7101 den pişman değilim henüz..




  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Bugün telefonun interneti üzerinden tv yi nete bağlayıp smartını kontrol edeyim dedim. Menülerde falan gezindim ağ ayarlarına bağlanma olayını gayet güzel net anlaşılır yapmışlar. İlk bakışta tık tık tık gidip buluyorsun ne yapacağım diye düşünmüyorsun yani. Yalnız tv değilde benim telefon sıkıntılı bu konuda, bende benim 6-7 yıllık htc evo 3d telefonun taşınabilir wifı hotspot özelliğinin 2 yıl önce gayrifaal olduğunu hatırladım bu akşam. Bu HaTiCe 2 yıl önce hotspotu açamıyordu, tamire götürdüm yazılım güncellediler açmadı, servise gönderip içindeki anten kırılmıştır falan onu değiştirmek lazım dediler, bir ay falan sürer dediler bende gerek yok dedim. bluetoot ile laptopu internete bağlıyordum, ama bu 7101 de bluetooth ile nete bağlanmıyor. Bluetooth sadece ses sistemi gibi şeyleri görüyor kablosuz olarak onların paylaşımını yapıyor. Dolayısıyla hotspot çalışmayınce telde tv yi de bağlayamadım. Anlaşılan ya telefonu değişeceğim, yada aylık 60-70 i bayılıp eve internet alacağım.. Yada başka bir çözümü olan varsa bildirirse sevinirim.












  • Arkadaşlar görüntüyü benim 6-7 yıllık htc telefon ile çektim. Video görüntüsü gerçek görüntü gibi değil, biraz puslu çıkmış. Yani bu çekim kalitesinden kaynaklı, tv görüntüsü çok daha tatmin edici emin olabilirsiniz.
    Tv de ince ayar yapmadım. Görüntüde karelenme olmuyor. Top özellikle uzun vuruşlarda kuyruklu yıldız gibi gitmiyor, takip ettiğinizde arkasında flu bir iz bırakmıyor yani. Yarım metre dibine kadar gelip izlediğimde hareketli objelerin kenarında hafifden karelenme, yada biraz flulaşma farkediliyor ama bu inanın mağazalardaki demo görüntülerde olandan fazla değil. Dibine girince hepsinde var bu. Çekimde farkettiniz mi bilmiyorum ama ben maçın ikinci yarısını izledim, maç boyunca ani kamera kaymasında, yani sert bir pas atıldığında aniden kamera döndüğünde görüntü takılması yada bir bölgenin karelenmesi olmuyor. Bunun teknik adı ne bilmiyorum bilen arkadaşlar anladı ne demek istediğimi :)
    Ha birde daha önce yazdım mı hatırlamıyorum, kayan yazılarda titreme falan yok, gayet net akıyor alttaki yazı bandı. Farklı kanallarda, sd yayın dahil baktım buna sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramço07 -- 3 Haziran 2016; 0:49:02 >




  • trt 4k yi herhangi bir guncelleme olmadan açtı mı?
  • ramço07 R kullanıcısına yanıt
    İnterneti çok çok nadir kullanacaksan telefon belki idare eder ama youtubedan bazan bişeyler izlerim dersen kotan hemen bittiği gibi üstüne acayip faturalar da görmeye başlsyabilirsin. TurkNet adil kullanım kotasını 150 gb.a çıkarmış bi bak bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skylined

    aynı modeli bende düşünüyorum 49" tam evime göre

    Hocam sakın alma.LG yada SAMSUNG al .Philips lerin anakartları yazılımları trumotionları hep sorunlu ve bu cihaza kesinlikle 3900 verilmez.Philips pişmanlıktır.
  • serqan_ kullanıcısına yanıt
    Evet. Servis geldi, 3 dakkada kutuyu açtı vidayı taktı tv yi kurdu. Yanındaki diğer eleman aldı kumandayı 3 dakka içinde kanal taramasını yaptı (sağda solda yazdığı gibi yarım saat bi saat sürmedi yani) ve olay bitti. 101'inci sırada trt uhd tv (trt 4k) cam gibi karşımdaydı :)
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Çok fazla kullanmam sanırım ama bilemiyorum uygun bişeyler bulursam alır kurarımda eve net. Bi arkadaş en iyi en hızlı ttnet falan dedi ama ben o piyasaya henüz uzağım. Dur bakalım, bakıcaz bişeyler.
  • :) Belki haklısın, belki de değilsin. Belki benim gibi dümdüz bir kullanıcısın, belkide bir mağaza elamanı, firma satıcısısın bilemem. Ben şunu merak ettim ama, neden LG yada SAMSUNG, ve neden büyük harflerle ??? Özellikle vurgulama yaparak son zamanlarda herkesin dilinde olan algı yönetimi mi yapıyorsun, yoksa elin shift tuşuna basılı mı kaldı ? Mesela SONY, VESTEL, ARÇELİK, BEKO, SHARP, PANASONİC vs. yazsanda büyük mü yazarsın. Yoksa bunlar isimleri büyük yazmaya bile değmeyecek kadar adi, beş para etmez tv ler mi üretiyorlar? Yanlış anlama, benim ki sadece merak..

    Bu arada bu "truemotion sorunlu" tümceni yanlışlıkla LG sayfalarından kopyalayıp buraya yapıştırmış olmalısın. Çünkü belki bin sayfa forum okudum bu donanımhaberde, o iki kelimeyi yan yana hep LG sayfalarında görmüştüm.
  • Lgnin trumotionu okadar iyiki gecen sene ust modellerin bazilarina koyma geregi bile gormediler ornek 8507 hep sikintili.motionda genelde hepsinde sikinti var ama sen bunu tek markaya yikamazsin fanatik oldugun belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramço07

    :) Belki haklısın, belki de değilsin. Belki benim gibi dümdüz bir kullanıcısın, belkide bir mağaza elamanı, firma satıcısısın bilemem. Ben şunu merak ettim ama, neden LG yada SAMSUNG, ve neden büyük harflerle ??? Özellikle vurgulama yaparak son zamanlarda herkesin dilinde olan algı yönetimi mi yapıyorsun, yoksa elin shift tuşuna basılı mı kaldı ? Mesela SONY, VESTEL, ARÇELİK, BEKO, SHARP, PANASONİC vs. yazsanda büyük mü yazarsın. Yoksa bunlar isimleri büyük yazmaya bile değmeyecek kadar adi, beş para etmez tv ler mi üretiyorlar? Yanlış anlama, benim ki sadece merak..

    Bu arada bu "truemotion sorunlu" tümceni yanlışlıkla LG sayfalarından kopyalayıp buraya yapıştırmış olmalısın. Çünkü belki bin sayfa forum okudum bu donanımhaberde, o iki kelimeyi yan yana hep LG sayfalarında görmüştüm.

    Ben büyük bir grup şirketin bünyesinde İş Güvenliği Müdürüyüm.Yani söylediğiniz gibi bir mağaza çalışanı değilim.Haklısınız insan karşısındaki kişiye önyargıyla bakabiliyor.Benimkisi deneyim hepsini kullandım özellikle LG den memnun kaldım.Philips son derece başarısız burada bunları yazarak arkadaşlara belki yardımcı olurum diye düşündüm ama galiba yanlış anlaşılıyorum.İstediğinizi alın.Beni çok uyarmışlardı bu işlerden anlayan abilerim sakın Philips alma diye ben aldım pişman oldum çok.Bu sektörün lokomotifleri LG SAMSUNG.Sony Türkiye pazarından çekildi.Sharp desen sadece çok büyük paneller yapıyor.Aynı şekilde Toshiba ve Panasonicte Türkiye pazarından çekildi.Vestel,Arçelik,Beko ile isterseniz hiç kıyaslamayın onlardanda vestelden uzak durun.Arçelik ve Beko'nun Curvedleri fena değil.




  • Yo yo, belki de diye başladım cümleye. Sizi mağaza elemanı, firma temsilcisi olmakla itham etmedim. Cümlenin başında belki benim gibi dümdüz bir kullanıcısın diye belirtmiştim. Yani mesela o değildi. Bende marka elemanı falan yada marka fanatiği değilim. Hayatımın her alanında da objektif olmaya özen gösteren biriyim, konu tuttuğum takım olsa bile :)
    Bu tv işleri yaşanan sorunlar, arkadaş tavsiyeleri, ikna edici satıcılar, mağazada görüntü ayarları iyi yapılmış tv ler, özel çekim videoların pırıl pırıl dönüp durması ekseninde şekilleniyor. Ben şunu bilir şunu söylerim. Her denene inanma, ama her deneni dikkate al. Kendin araştır, irdele, hiçbirşey bulamasan bilemesende hissettiğin doğru olduğunu düşündüğün yolda ilerle. Yani birilerinin yularını çektiği eşeğin arkasındaki doru at olmaktansa, dağda bayırda kıç atan yularsız eşek ol. Ez cümle, dur bak dinle ama kendi beğendiğin, gözüne hoş gelen, senin kullanım amacına uygun, seni tatmin eden tv yi al. Her tv tavsiyesi isteyene x al demek beni biraz kıllandırıyor.
    Bu arada üstad, cevaplarım şahsına değil konuyadır. Tartışma bâbında yani, restleşme değil. Allah elektronik şansı versin ;)




  • Vestel sakin almayin diyosunda vestelin senin o cok iyi dedigin markalarla ayni paneli kullandigini biliyomusun ? Veya vestelin o dunya devi denilen markalara kendi fabrikasinda uretim yaptigini duydunmu ? Benim evimde vestel var canak yayinlarinda izliyodum harbiden vestel berbat diyodum bazi sahnelerde farkediliyodu hatalar taki hdmi den 1080 p film acana kadar bir film izledim ve baya action bir filmdi hizli sahneleri olan ve bir falso sunu goremedim illaki vardir ama lg samsung yada philips yada sonyden cok ta asagi kalmadigini gordum vestel 1500 tldir lg 1700-1800 dir tamam lg alirim ama arada cok bir fark olmamasina ragmen biri 1500 digeri 3000 ise ozaman dusunurum iste bu butun markalar icin gecerli simdi gelelim philipse lg mis samsungmus phlilips sony bunlarin donem donem iyi oldugu seriler var bir yil philips dokulurken diger yil lg dokuluyo bi yil isik sizmasinda tavan yapan sony bi yil cok kaliteli olabiliyo tamamen uretimle alakali o yuzden hersene farkli kalitede mallar cikiyo gecen seneye bakarsak lg de philipste iyi durumda degil suan lg samsung yada philips demek icin erken yil sonu neyin ne oldugu cikar ama emin ol philipste trumotion isik sizmasi bulutlanma olupixel banding gibi sorunlar en azdir ama smart yanina gelirsek kotu diyebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sony ne zaman Türkiye pazarından çekildi? Sony Center'larda tv'ler satılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drowen

    Sony ne zaman Türkiye pazarından çekildi? Sony Center'larda tv'ler satılıyor.

    Valla fatih çevresinde benim bildiğim hepsi kapandı Olivium,aksaray filan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramço07

    Yo yo, belki de diye başladım cümleye. Sizi mağaza elemanı, firma temsilcisi olmakla itham etmedim. Cümlenin başında belki benim gibi dümdüz bir kullanıcısın diye belirtmiştim. Yani mesela o değildi. Bende marka elemanı falan yada marka fanatiği değilim. Hayatımın her alanında da objektif olmaya özen gösteren biriyim, konu tuttuğum takım olsa bile :)
    Bu tv işleri yaşanan sorunlar, arkadaş tavsiyeleri, ikna edici satıcılar, mağazada görüntü ayarları iyi yapılmış tv ler, özel çekim videoların pırıl pırıl dönüp durması ekseninde şekilleniyor. Ben şunu bilir şunu söylerim. Her denene inanma, ama her deneni dikkate al. Kendin araştır, irdele, hiçbirşey bulamasan bilemesende hissettiğin doğru olduğunu düşündüğün yolda ilerle. Yani birilerinin yularını çektiği eşeğin arkasındaki doru at olmaktansa, dağda bayırda kıç atan yularsız eşek ol. Ez cümle, dur bak dinle ama kendi beğendiğin, gözüne hoş gelen, senin kullanım amacına uygun, seni tatmin eden tv yi al. Her tv tavsiyesi isteyene x al demek beni biraz kıllandırıyor.
    Bu arada üstad, cevaplarım şahsına değil konuyadır. Tartışma bâbında yani, restleşme değil. Allah elektronik şansı versin ;)

    Amin hepimize ;)




  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    emin ol philipste trumotion isik sizmasi bulutlanma olupixel banding gibi sorunlar en azdir ama smart yanina gelirsek kotu diyebiliriz.

    hah tam üstüne bastın, bende kaçtır bunu anlatmaya çalışıyorum. androidi takıldı diye, 4k bir filmi açmadı diye philips deyince yüzünü buruşturuyor millet, arkadaş tv demek bunlardan mı ibaret. androit sonydede var, onda da aynı sorunlar var. androit olan her markada aynı sorun var zaten. 4k yı şimdi açmaz bir güncelmeme gelir açar, sanki hergün 4k film indirip izliyorda millet bilmem ne uzantılı videoyu açmadı diyor, ya o kadar 4k indirmeye hangi kota yetecek bir kere.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.