Şimdi Ara

Philips 55PUS8602

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.036
Cevap
25
Favori
82.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Philips 55PUS8602


    Philips 55PUS8602

    *Quantum Dot Panel
    *4K Ultra HD 3840 x 2160 Pixel
    *Edgle LED- VA
    *CPU: ARM CORTEX A-53 1100 MHZ, Quadcore, 16 GB Dahili hafıza
    *SoC:Mediatek MT5596A
    *GPU: ARM Mali-T860 MP2 2-Core 700MHZ
    *2GB RAM
    *1100 Nit (cd/m2)
    *HDR Perfect
    *100 HZ panel
    *Entegre Soundbar
    *Ambilight Spectra XL 3 (3yönlü sağ,sol,üst)
    *P5 Resim işleme
    *UHD Premium sertifikalı
    *10 Bit
    *3200 PPI
    *50W ses soundbar - Arkada 2 bass
    *Android TV 8
    Philips 55PUS8602 Tanıtım Sayfası




    Güncel Yazılım Bilgisi: TPM171E _ 107.001.140.000 Tarih: 02/07/2021
    *TV Yazılımı İndirme Linki.
    *Yazılım Sürüm Notları

    Tüm teknik bilgiler :https://www.displayspecifications.com/en/model/c919df9



    @frostburn'un Tv incelemesi.







    *Malum tv devamlı internete bağlı olduğu için güvenlik uygulamasına ihtiyaç var gibi. Bu sebepten altta linteki mesajı kontrol etmeniz tavsiye olunur.

    Link:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136342363




    Digiturk play hakkında.

    quote:



    @patika01

    Digitürkplay apk dosyasını bir flash bellek içerisine indirin tv ye es dosya yöneticisini kurup flash bellekteki apk dosyasını es dosya yöneticisi ile açıp kurabilirsiniz. Sıkıntısız çalışıyor













    Mesaj güncelleme:
    *Android Tv yazılımın güncellemesi eklendi. 07.07.2021
    TPM171E _ 107.001.140.000 Tarih: 02/07/2021

    Güncelleme İçeriği için TIKLA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 7 Temmuz 2021; 14:59:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Mesajı baştan düzenledim:
    Sonda diyeceğimi baştan söyleyeyim:
    (Iphone gibi) Samsung telefonların popülerliğinin, ben de Samsunga karşı bir antipati oluşturmuş olmasından dolayı Samsung 55MU9000 yerine Sony XE9005 aldım.
    Şu (belki de hiç bir probleme sebep olmayacak ama bunu bilemeyeceğim) ısınma mevzu olmasaydı diğerlerine hiç bakmadan Philips 55PUS8602 alacaktım, çünkü güzel TV, güzel fiyata.


    Bugün Teknosa, Vatan, Mediamarkt, Carfoursa vb satıcıların, farklı farklı bayileri dahil gezdim arkadaşlar.
    Gördüğüm şudur ki: satış danışmanlarına pek güven olmuyor, (marka) promotörlere ise hiç güven olmuyor, dinlemeyin onları, gelin forumlara.
    Aynı firma içinde dahi birbirleriyle çelişen/çatışan TV değerlendirmelerine şahit oldum. Az çok TV ön-bilgisi ile gittiğim ve birbirlerinin yorumları hafızamda olduğu için tebessüm ederek tepki verdim bazısına, kiminin ise suratına vurdum hatasını/yalanını...

    Naçizane son görüşlerim:
    55PUS8602, 55MU9000 ile fiyat farkı 500 TL'den çok iken alınırsa memnun eder.
    55MU9000 5000-5300 aralığında alınırsa memnun eder.
    55XE9005, MU9000 ile farkı 500 TLden az iken alınır ise çok memnun eder.


    Marka sempatizanlığı ya da düşmanlığınız yoksa XE9005 ile Samsung MU9000 arasında kaldıysanız ve ikisi arasında 500 TLden fazla fark varsa 55MU9000 alın derim, çünkü aradaki görüntü kalitesi farkının, Samsung'un diğer görüntü kalitesi haricindeki avantajlarını da hesaba katarak, o 500 TL fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum.
    Bir ara gaza gelip 7400 TL'ye LGOLEDC7V alacaktım, ama mağazadaki TVde ekran yanığını görünce vazgeçtim, bi de onu ödemesi vardı, iyi ki gördüm
    VA panellerde bakış açısı ile değişen renkler gerçekten çok itici, siyah takıntınız yoksa ve geniş açıdan TV izlenecekse odada, bence VA düşünmeyin.
    Diğer taraftan bazen düşünmeden alışveriş yapıp, kötü mal almış olsa bile, farkına varmayıp mutlu yaşayanlara imreniyorum
    İşten güçten firsatım olmadı birşeyler yazayım. Yukarda ilk sayfada attığım resimler bu tv ye ait yabanci bir kullanıcı tarafından evinde kendi çektiği resimler. İnanın 1-2 resim çekip atacaktım fakat benim telefonun ekranında görünenle çıplak gözle gördüğümün alakası yok. İyi bir fotograf makinası lazım ki çıplak gözle ne gördüğümüzü size biraz yansıtayım. Ama yukarda paylaşyığım resimler gerçeğine çok yakın.

    Herkes iyi özelliklerini sayar ben sıkıntı olabilecek şeyleri sayayım.

    Deneme amaçlı 4K HDR 10bit TruHD yada ATMOS X265 filmler çektim 7-8 tane. TV nin kendi video oynatıcısı baya bir kabız yamuldu, KODI düzgün çalıştırdı iş görüyor gibi ama usb üzerinden o . Ama şöyle açıklayıp BBC planet 2 den 4K HDR sini Ryzen 7 1700 işlemci var pc de video oynatıcı işlemciye %20 yük bindiriyor ayrıca, 1,8GB ayakın ram kullanıyor player. Şimdi bu dosyayı TV nin oynatmasını beklememek lazım. İlla bir pc de çalıştırıp tv ye en az hdmi 2.0 bir kablo ile yollamanız lazım.

    Düz 4k hdr bitrate i düşük filmlerde sıkıntı yapmayacakyır. Kodi iyi çalıştırıyor. İnanın PC de bile 4K HDR film oynatıcam dediğinizde bile MPC bu işi yapabiliyor onada madvr LAV paketlerini kurup ayarlamanız gerekiyor baya iş yani.


    Bende harici uydu var fena birşey değil HD görüntülerde tv güzel iş çıkarıyor, SD görüntülerde fena değil.

    Kumanda çok karın ağrısı, alışma evresini geç şuna air mouse dedikleri mouse gibi kullanma olayini ekleyebilirlermiş. Önceki tv de vardı. Bunda yokluğunu hissediyorum. Allahtan Logitech touchpad li klavyesini taktım o sıkıntıyı da çözdüm.

    WEB teki android store dan hesabınıza girip CHROME u tv ye kurabiliyorsunuz. Kendi tv deki store da yok. Fakat ana ekranda ki uygulamalar sekmesinde göstermiyor. İlla android ara yüzüne geçip uygulamalar kısmında chrome un içine girip aç demeniz lazım.
    Maçlar filan izleniyor web üstünden böylelikle.

    PC yi tv ye bağladığınızda PC tv yi STEREO olarak görüyor malesef.Ben baya uğraştım, Android TV nin API si ile alakalı olduğu yeni sürümlerle düzeltilebileceği söylenmiş. TV ye ses sistemini bağladım HDMI ile Maksimum tv üzerinden alabildiğiniz ses Dolby Digital 5.1. Optik kablo ile Dolby Digital 2.1 veriyor. Çok araştırdım pes ettim.

    Amblight olayı çok iyi acayip ışık veriyor içeri, ilk günler film izlerken odadan çıkıp geri dönerken kapıdan içerinin lambasını açık bırakmışım gibi düşünmeme sebeb veriyordu.

    AC origins i oynuyorum bu aralar pc de. PC TV ye bağlı bende. HDR yi açtim oyundan. Oyunu 4K değilde 2K açtım, Oyunu bilen bilir mısır da geçiyor günneşin vurduğu sahnelerde baya bir güneş gözünüze vuruyor gibi oluyor. Önceki tv de hava hafif kapalı gibi oynuyordum oyunu. Baya bir etki etti tv.



    Son olarak 4K HDR li bir tv almak isteyip kararsız kalanlar için şunu yazayım.

    4K yayını internetten indirmezseniz TRT4K dışında izleyemeyeksiniz.
    X265 li 4K filmler boyut olarak fena değil 13-18GB arasında değişiyor . H264 indireyim yormasın işlemciyi dersen 40-60GB arasında filmler. Kaç tane bu tarz film çekip izleyebileceiğinizi düşünün. Süper bağlantınız olsa bile 4K li HDR li film sayısı gayet az. Olanlarda zaten izlemiş olduğunuz filmlerdir.

    Elimde 4K tv var HDR de olsun diye tv filan değiştirmenin hiç gereği yok. HDR kuş kondurmuyor yani izlediğiniz görüntüye. Bence olmazsa olmaz bir teknoloji değil, zamanında 3D furyası gibi gelip geçici birşey de olabilir.

    Hali hazırda AVR yani ev sinema sisteminiz varsa ve 4K üzerinden passthrough yapamiyorsa. Ben cihazları tv ye bağlayım ordan da ARC la AVR ye aktarırım diyorsanız hayal kırıklığıyla birlikte baya bir sinirli ayar günleri geçirebilirsiniz. Benden hatırlatması.

    Yanlış okumadıysdam Android TV ver.7 ile birlikte DTS aktarma olayı yeni gelmiş. En fazla DTS ses alabilirsiniz. Thru HD ATMOS filan çekerseniz yalan olur kalirsiniz.

    Uzun yazdım belki çoğu kişi için gereksiz bilgiler paylaşmış oldum ama elbet birilerinin işine yarayacaktır bazıları. Özellikle Google dan arayıp gelenlerin.

    TV güzel, görüntü süper, soundbar baya iyi ses veriyor. Bulutlanma veya karanlık sahnelerde ben kendi adıma sorun yaşamadım. Bu konularda biraz ballıyımdır. Oyun olayında PC ve PS4 de bir sorun yaşamadım. İnput LAG olayi nedir tam rakam söylemem sözkonusu değil internette de bu konuda kesin bir bilgi bulamadım.

    Son olarak TV ye hdmi üzerinden cihaz bağlamak zorunda kalirsanız en ucuz ve işini güzel dören DARK marka HDMI V2.0 kablolardan alabilirsiniz. Sorunsuz işinizi görüyor fiyatıda gayet makul, bakmayın üstünde etiketi filan olmadığına basit bir poşette geldiğine.


    Ek: Eğer 4K desteklemeyen bir ses sisteminiz varsa ve Pc yi tv ye bağlayıp film izleme niyetindeyseniz. Ben ses sisteminden filmin tam sesini almayı şöyle başarabildim. Benim ekran kartında 3 HDMI portu var. 1 porttan tv ye hdmi2.0 ile çıkıp, ekran kartının diğer hdmi portundan da ses sistemine hdmi la bağladım. Tv 2 monitor goruyor. Bu ekranı genişlet demeniz lazım. Pc den ses düğmesinin üstüne sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtlarından ses ssitemine giden portu vasayılan seşip diğerlerini disable edin. PC si kayıp yapmadan direk ses sistemine aktaracaktır.

    PC üzerinden 4K HDR film izleme niyetinde olanlar altta attiğim video yu izlesin. Ordaki ayarları yaparsanız sorun kalmaz.

    Öncelikle şunları indirin
    https://mpc-hc.org/downloads/ MPC-HC nin son sürümü. http://madshi.net/madVR.zip MADVR i çekip içinden çıkan .BAT uzantılı dosyayi yönetici olarak çalıştırın o kurulumu yapacak. https://github.com/Nevcairiel/LAVFilters/releases Lav filter exe i çekip kurun birde. Daha sonra alttaki videoyu izleyin.





    Yazarken harf ve imla hatalarını bol yapmışım, iş çıkısına dogru hızlıca yazmıştım idare edin.


    Taklıdığınız yerde sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
    Kimse yanlış anlamasında. Tv nin cerceve ısınınca ne oluyor onu anlamadım. TV yi aldığımdan beri, yada bunca senedir tv kullanan biri olarak tv nin çercevesine 5 kere dokunmamışımdır. O da yerini değiştireceğim zaman. Philips e 2 kere dokundum 1 yerine koyarken, 1 de geçen arkasına kablo takmaya çalışırken.

    Çalışan herşey ısınır, burda sıkıntı yaratacak sey sen dokununduğunda sana zarar verecek şekilde ısınması.

    TV de kafaya takılması gereken şeyler, ghost oluşması, bulutlanma, ışık sızması filandır.

    Ayrıca yanlış bilmiyorsam samsung MU9000 de Quantumdot yok, Philisp in bu modelinde QDOT. Karşılaştırırken bunuda dikkate almak lazım.

    Samsung un yine yanlış bilmiyorsam Qdat tv leri 8000+ TL den başlıyordu.


    Biraz daha paraya kıyabilirim diyen Sony ye XE9000 serisine baksın, samsung a değil. PAra dediğin ne ki diyen de LG nin signature edition OLED lerine baksın
    Arkadaşlar benim TV de cumartesi kuruldu. Pek kurcalama şansım olmadı ama Android 7 güncellemesi vardı, onu yaptım. Menülerde herhangi bir takılma, yavaşlık yok. İçerisinde bulunan uydu alıcısında her Philips TV'de olduğu gibi kanal geçişleri yavaş (1-1,5 sn). İndirdiğim 4K test videosunda herhangi bir takılma olmadı. Konsol veya oyun bilgisayarı olmadığı için oyun deneme şansım yok ama istediğiniz bir şey varsa test etmeye çalışırım. Ayrıca ambilight ve philips Hue led ampuller ile uyumu çok iyi, kısa bir video çektim;
    Bugün son kez gittim teknosaya



    Elimde hdr video yoktu geçen sefer 4k60hz hdr videolardan özenle seçip yanımda götürdüm bir de intouchables filminin ilk 3 dakikasını kesip attım flashbelleğe 720p video karanlık sahne ve Işık’ların test edilebileceği zor bir video.



    8602 bu sefer çok daha iyi performans gösterdi.detaylar renk doygunluğu hoşuma gitti.



    Aynı videoları 9002 oled tvye taktım ancak bana oled tvsi başarılı gelmedi philipsin. Koyu sahnelerde gerçekten detay kaybı çok fazla 9002 nin aşırı kontrast rahatsız edici hale geliyor.philips 9002 tavsiye etmiyorum alacaksanız 803 oled tvnin gelmesini bekleyin.



    Hem 8602 hem de 9002 medya oynatıcısı çok kötü baya takılmalar oldu Videolar oynatılırken.



    Sonra lgc7 test ettim , çok akıcı bir deneyimdi videolarda hem detay hem kontrast çok daha iyiydi Philipse göre.gerçekten çok üstün lg zaten arada nitt farkı da var.



    Yine de lg oled tvde de karanlık sahnelerde hafif bir detay kaybı oluyor ama rahatsız edici düzeyde değil.



    Ve gelelim son teste Sony a1e oled tvyi de test etmeden bırakmazdım tabii.



    Sony gerçekten bu işin piri , detaylarda kayıp sorunu minimuma indirgenmiş , renklerin tonu gerçekten çok daha doğal o suni renk patlamaları Sony de olmuyor ama lg ile arasında nerdeyse yarı yarıya fiyat farkı var . Buna değer mi tartışılır.



    Sony ve lgde takılma yaşamadım.



    Özetle fiyat performans olarak 8602 ideal görünüyor ama tvnin kendi arayüzü pek başarılı değil.



    9002 oledten uzak durun ve 2018 Philips oled serisinin gelmesini bekleyin.



    Lgc7 Sony a1 in bir tık gerisinde ama webos android tvye göre daha üstün.her ikisinde de Dolby vision mevcut.



    Sony a1 için 10000 liraya çıkacağıma vaktim varsa c8 beklerim ama Sony sizi asla üzmez.



    Lgc7 şu an b7 den daha uygun b7 yerine tercih etmek mantıklı olacaktır .



    8602 eğer bütçeniz yetmiyorsa yada HD’mi 2.1 çıkmasını bekleyeyim bütçemi hemen bitirmeyeyim diye düşünüyorsanız alınabilecek bir cihaz.



    Gelecek ay ben de ya 8602 alacağım yada bir karar vereceğim.LG C8 gelecek mi muamma Sony a8f ve a1e diğer alternatifler .



    Benim gibi kafası karışık olanlara umarım faydası olur.



    4kmedia sitesinden hdr video indirip yanınızda götürebilirsiniz
    Bende Geçen ay Teknosa internetten 55 pus8602 aldım. 225 TL çekim var. Çeki kullanmayı düşünmüyorum. Televizyonu almak isteyen özelden ulaşsın bana.

    Bu arada Philips 47 pfl6877 den sonra bayağı hızlı geldi televizyon. Görüntü çok daha parlak ama ışık sızmaları yeni olmasına rağmen var.

    Ambilight hue uyumu ise çok işime yaradı. Televizyondan ambilight açınca hue ampüller ile otomatik senkronize oluyor. Eskiden ilave bir cihazdan hue uygulaması açıp çalıştırmam gerekiyordu.

    Android eleştirenlere takılmayın. Şıkır şıkır çalışıyor. Philips 2015 te Androide geçti. Bu yüzden 2015 ve 2016 model androidli televizyonları gerçekten facia. Ama 2017 den itibaren çok daha stabil hale geldi. İçiniz rahat olsun.

    Tv hoparlörü güzel ama sadece denene amaçlı kullandım. Philips B8 Fidelio ile kullanıyorum. Hdmi ile bağlantı kurdum. Tv nin kendi hoparlörünü kullanmıyorum, montajını yapmadım. Bence hoparlörsüz daha estetik duruyor.

    Alacaklar çok düşünmesin, tam bir f/p ürünü.
  • Kardeşim Qled Tv. Va panel 1100 nit parlıklık ve 100 hz. 5000 liraya bulunmaz fırsat Vatan dışında şu an fiyatı 7000 liralarda alan alsın kaçarsa kötü olur bana göre...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Mart 2018; 14:19:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknosada 5000 lira birde 400 lira çek veriyorlar. Resmen sıcak fırsat olmuş.

    Bu tv Samsung mu9000DEn de , sony xe9005'tende daha iyidir bilginiz olsun. Samsung Qled Tv'lerle benzer performans verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Mart 2018; 14:23:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Verdim teknosa dan siparişi bakalım umarım pişman etmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Bir sorun çıkarsa 14 gün cayma hakkınız var ama bence çok iyi bir modeli çok ucuza aldınız incelemenizi bekliyoruz en kısa sürede.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Bakalım gelsin dilimizin döndüğünce youm yazarız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takipteyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varmı alıp kullanan arkadaşlar bu televizyonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı bir forumda birinin evinde kendi çektiği fotolar.


    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

    Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 13 Mart 2018; 12:27:59 >
  • ürünü satın aldım, yarın elimde olacak, hayırlı olur inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saameet_06

    ürünü satın aldım, yarın elimde olacak, hayırlı olur inşallah.

    Benim ki bugun geldi. Daha yeni kuruyorum. Görüntü gayet iyi geldi. Kurulumu kendin yapabiliyorsun illa servis cagirmana gerek yokmuş garanti başlangıcı için. Ama ben anlamam bu işlerden dersen sana en yakın servis numarasını veriyorlar.

    Ürünün sayfasından yeni güncellemeyi cek kur. Kurulum işleminden sonra kumanda içinde güncelleme geliyor cihaz güncellemesi diye. Kumandayi tv yi gorebilecek bir yerde mumkunse yakın tut.

    Daha anca kablolarını bağlayabildim bende. İnternete bağlayamadım. Bağlanıyor sınırlı bağlantı diyor. Onunla uğraşıyorum bakalım.

    Hayırlı olsun güzel günlerde kullan.

    2 tane şeffaf plastik dalga çıkacak. Eger duvara bağlarsan lazım oluyor onlar. Ayrıca soundbar mıknatıslı herhangi bir vida gerekmiyor tv nin ayakların arasına sokupp ortalarsan o kendi tutunma noktasından tutunuyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 14 Mart 2018; 17:37:0 >
  • Iyi gunlerde kullanin ben de teslimatini bekliyorum, umarim memnun kaliriz urunden. Servis gerekmemesi iyi oldu. Inceleme bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saameet_06

    ürünü satın aldım, yarın elimde olacak, hayırlı olur inşallah.

    Hayırlı olsun.Çok merak ettiğim bir tv.Arızasız kullanmak nasip olsun.Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  • cause_of_death C kullanıcısına yanıt
    1 saattir internete bağlamak için uğraşıyorum. Bu arada 2 kere modemi sifirladim. Modeme bağlanıp internet çıkışı alamiyor. Sonra olayı çözdüm seninde başına gelirse aklında bulunsun.

    Ağ bağlantılarından ip static yap. Aldığı ip kalsın dns kısmına in ve 008.008.008.008 ve 008.008.004.004 yap sırayla. Niye bu 0 ları koyuyoruz kısa kısa yazmıyoruz dersen mal herifler başka türlü son hanelerin değişmesine izin vermiyor.

    Biraz kullanalim nedir ne değildir görüp alma niyeti olabilecek arkadaşlara fikir verebilecek şeyler yazarız.

    Çıktığı zamandan beri android telefon kullanırım. Tv de biraz zor uğraşması alışana kadar.

    Kumandaya alışma evresinde sancılı olacak .
  • eyvallah arkadaşlar, ben servise kurdurmak istiyorum, ne olur ne olmaz :) bu arada 1 2 video atarsanız iyi olur ve şu Digitürk Play çalışıyor mu kontrol eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Benim kullanmayacağım ne varsa sildim içinden tv nin uygulama olarak. Yanlış hatırlamıyorsam blutv, tivibu uygulamaları yüklüydü. Digiplay i hatırlamıyorum. Aksama unutmazsam bakarım.

    Dün 1-2 foto çektim. Fotolarla tv nin gösterdiğinin alakası yok. Yukarıda elemanın çektiği fotograf makinası gibi birşey lazım ona. Şunu da ekleyim tv nin oynattığı görüntülerin yukarıda fotosunu eklediklerimden hiçbir farkı yok. Aksam karanlık bir odayi baya bir aydınlatıyor tek basina.

    Kumanda nın yön tuşlarına basarken yanlışlıkla ortasındaki ok tuşuna çok rahat basiliyor. Birde hizli hizli 2 asagi tusuna basınca bazen 3 asagi atlama yapabiliyor.

    4K hdr destekli bir cihaz bağlayacaksan, DARK HDMI 2.0 var. Kargo ile 25tl ye satıyorlar. 1 tane edin lazım olacaktır. Diğer markalar pahalı ve versiyon bile yazmıyor üstünde.
  • Aylardır indirime girmesini beklediğim bir modeldi. Teknosadan aldım dün geldi birkaç güne kurdurmayı bekliyorum. Umarım problemsiz bir şekilde güle güle kullanırız. Alan herkese hayırlı olsun.
  • geldi hayvan yavrusu gibi 😂😂😂





    Philips 55PUS8602

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnput lag değeri ps4 Pro için yeterlimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Digiturk play yada bein connect yok mağazada.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.