Şimdi Ara

Photo-shop???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar 2000tl ye alınan bi telefonla foto çekip o fotoya photo shop programıyla müdahale edip samsung galaxy note 9 la çekinmmiş gibi göstermek mümkünmüdür note 9 daki gibi diyaframı 1.5 çekebilirmiyiz grenleri yok edebilirmiyiz düşük ışık çekimlerinde kısacası photo shop ile ucuz bi telefonla çekilmiş fotoları 7000-8000tl lik telefonlarla çekilmiş gibi gösterebilirmiyiz???

    (Ciddi ciddi photo shop yapanlar beni bilgilendirirse çok sevinirim )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskilerden Biri -- 14 Ocak 2019; 22:19:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fotoğraflar üzerinde envai çeşit düzenleme yapılabilir, fotoğrafın kalitesine küçük bir miktar da olsa müdahale edilebilir. Ama note s9 nasıl fotoğraf çekiyor veya sizin telefonunuz nasıl fotoğraf çekiyor bilmiyorum, genel konuştum. Ps bilen birisi istediği birçok şeyi bu programla yapabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

    Fotoğraflar üzerinde envai çeşit düzenleme yapılabilir, fotoğrafın kalitesine küçük bir miktar da olsa müdahale edilebilir. Ama note s9 nasıl fotoğraf çekiyor veya sizin telefonunuz nasıl fotoğraf çekiyor bilmiyorum, genel konuştum. Ps bilen birisi istediği birçok şeyi bu programla yapabilir.
    Hımm benim anladıgım donanım olarak iyi degilse telefonun kamerası yazılımla aman aman yaklaştıramıcagım fotorafın kalitesini daha iyi çeken telefona yada hiç denkliyemicem 2 telefonun çektigi fotoları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 2 bin liralık telefonun çektiği fotoğrafı iphone x'in çektiği fotoğrafa bir nebze bazı oyunlarla yaklaştırabilirsiniz ama asla 100% bir sonuç beklemeyin. Piksellerden tutun renk kalibrasyonuna birsürü faktör var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

    Evet 2 bin liralık telefonun çektiği fotoğrafı iphone x'in çektiği fotoğrafa bir nebze bazı oyunlarla yaklaştırabilirsiniz ama asla 100% bir sonuç beklemeyin. Piksellerden tutun renk kalibrasyonuna birsürü faktör var
    Dediginizi çok net anlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu biraz çelişkili bir konu olmuş, öncelikle çektiğin kamerada ne kadar kaliteli focus atabiliyor bunlar önemli eğer net bir fotoğraf çekebilirsen, Photoshop üzerinden arkadaşın dediği gibi bir çok efekt verip alabilirsin, binlerce fonksiyon var photoshopta hepsinin de birbiriyle bağdaştırılmış teknikleri mevcut fakat dediğin değerlere ulaşamazsın çünkü Photoshop kayıt ekranında zaten fotoğrafın hangi cihazla hangi ayarda çekildiği, hangi çözünürlükte çekildiği ISO bilgileri falan herşey mevcut oluyor. Grafik Tasarım öğretmenimiz bizzat PC'sinde göstermişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aitoolxes

    Bu biraz çelişkili bir konu olmuş, öncelikle çektiğin kamerada ne kadar kaliteli focus atabiliyor bunlar önemli eğer net bir fotoğraf çekebilirsen, Photoshop üzerinden arkadaşın dediği gibi bir çok efekt verip alabilirsin, binlerce fonksiyon var photoshopta hepsinin de birbiriyle bağdaştırılmış teknikleri mevcut fakat dediğin değerlere ulaşamazsın çünkü Photoshop kayıt ekranında zaten fotoğrafın hangi cihazla hangi ayarda çekildiği, hangi çözünürlükte çekildiği ISO bilgileri falan herşey mevcut oluyor. Grafik Tasarım öğretmenimiz bizzat PC'sinde göstermişti.
    Te?ekkür ederim 2.el sony rx100 mark4 almaya çalı?ıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.