Şimdi Ara

Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
13
Favori
37.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]


    Oyunun Linki:
    http://store.steampowered.com/app/291650/
    ____________________________________________________


    Güzel ama bir o kadar buglı RPGlere imza atan Obsidian, dağıtıcı firmaların gölgesi altında kalmadan, zaman ve maddiyat sıkıntısı olmadan, kendi kafalarına göre eski RPGleri özleyen oyuncular için bir oyun yapmayı kafaya koydu.
    Dağıtıcı firmaların gereksiz sıkıştırmaları ve zorlamaları olmasın diye de son zamanların populer uygulaması Kickstarter ile bizlerden yardım istedi :)

    http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity

    Yapmak istedikleri oyun hakkında şu an için fazla bilgi yok aslında, hatta isim bile tam seçilmedi, şu an için Project Eternity(Sonsuzluk projesi) deniyor.
    Baldurs Gate, İcewind Dale ve Planescape Torment oyunlarının birleşmesi tarzında olacağını söylüyorlar.

    Baldurs Gate tarzı harita araştırması ve yoldaşlara sahip olan, İcewind Dale tarzı sağlam, zevkli, yoğun savaşları ve zindan fethetmeleri olan ve Planescape Torment kalitesinde hem dokunaklı hem de olgun konu, dialog ve yazıma sahip olacak diyorlar.
    Savaşları tam infinity engine tarzı, istediğimiz zaman duraklatabileceğimiz tarz olacak ve yetenek kullanımı savaş pozisyonları önemli olacak. Dünya haritası keşfedilmeyi bekleyen bir sürü, birbirinden farklı irili ufaklı bölgeden oluşacak.
    sıfırdan yarattığımız karakterimiz ile partimizi kurarak, bütün oyunu ve partimizi şekillendirecek kararlar vereceğiz. Çok zorlu kararlar bizi bekliyor olacak.


    Obsidian'ın yaptığı işler ortada, konu/anlatım/sunum ve seçenek kısımlarında hep iyilerdi zaten, sadece oyunları kısa sürede yeterli denemeden ve tam bitiremeden piyasa sürmek zorunda kalıyorlardı. Artık bağımsızlar ve ortaya sundukları fikirler çok heyecan verici. Kickstarter hedefi yüksek ama daha yeni açılmasına rağmen %40 ını tamaladılar (2 saatte 400.000 dolar)

    2013 çok güzel olacaktı zaten, 2014 te tadından yenmeyecek gibi duruyoru. :)

     Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]
     Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]


    İlk oyun içi görüntü:

     Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]
     Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]

    Bu mesaj XanthiN tarafından düzenlenmiştir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Oyunu bitirmeme az kaldı, iyi kötü düşüncelerimi dökmek isterim.

    -Oyun BG ve IWD ruhunu iyi yanstıyor. Aslında grafik ve hikaye ilerleyişi dışında tamamen alaksız mekanik olarak eski Infinity Engine oyunlarından ama grafikler, müzikler, atmosfer, ana hikaye ve arka plan hikayeleri, konuşmalar ve yapay zekanın yol bulma sorunları her adımda eski günlere götrüd beni. Büyük zevk alarak oynuyorum ve bitirir bitirmez yeni bir karakter ile başlamayı düşünüyorum. Genede problemleri ve sevmediğim tarafları var oyunun. Hard+ Expertte oynuyorum.

    -Grafikler çok güzel ama bazı mekanlar diğerlerinden daha güzel Bir kaç ufak tefek haritayı "taşerona" yaptırmışlar ve belli ediyor kendisini. Zindanlar ve şehirler tasarım olarak harika, her biri göz ziyafeti çektiriyor.
    -Müzikler iyi genel olarak 2-3 tane dışında, gerek savaş olsun gerek şehirlerde çalanlar gerekse ormanlık alanda çalanlar.
    -Seslendirme de birtaz aşırıya kaçmışlar gibi, ana karakterlerde olsa yeterdi seslendirme sadece. Bir kaç elemanı da aynı kişi seslendirmiş anlamadık sanma Obsidian
    -Mekan, karakter ve büyü isimlerinde orjinal/farklı olacağız diye uçmuşlar, kasmışlar gereksiz yere. Bir süre sonra isimlerle ilgilenmeyi bıraktım, başım ağrıdı resmen. Yılların "Slow" büyüsün açıklamak için niye üç kelimeye gerek var arkadaş veya her büyüyü farip farip isimli kişilere adamaya. Chanter şarkıları güzel düşünülmüş ama wizard büyüleri de gerdi beni gereksiz yere. Abuzattin Gamlıoğluzade'nin sabahın körü laneti...

    -Karakter yaratma ve geliştirme sistemini pek sevmedim açıkçası, farklı birşeyler yapacağız diye gereksiz detaylı yapmışlar çok daha sade ve çeşitli olabilirdi aslında. Tam hakim olabilmek için uzun uzun çalışmak ve dikkat göstermek lazım resmen. Multi/dual class olmaması çeşitliliğ baya bir baltalıyor bence.
    -Sistem yüzünden silahlar ve zırhlarda biraz kısıtlanıyor kullandığımız. En iyi savunma DR (damage resistance) açık ara ve bu yüzden en iyi silahlarda ya yavaş ama iyi vuran ya da DRnin bir kısmını pas geçen silahlar oluyor. Rogue 2 tane hançer ile 5-6 hasaar verirken normalde, 2 tane gürze geçince 20 lere çıkıyor bu rakam en basit örnekle. Büyülerde de aynı şekilde, "raw" hasar verenler veya DRyi pas geçenler hasar için daha etkili.

    -Savaşlarda hoşuma gitti aksine, ilk başlarda biraz karmaşık geldi ama alışınca baya sevdim. Biraz gereksiz efekt kalabalığı oluyor sadece ama Moba tarzı oyunlara alışık olanlara pek etkisi olmaz. Engagement sistemi biraz gereksiz olmuş ve yapay zekanın saflıkları dışında bir yararı/sorunu yok. Önceki oyunlar bu sistem olmadan gayet güzel idare ediyordu. Biz ve düşman karakterler bazen gözü kapatıp dolanmaya başlıyor savaş alanında yol bulma problemleri yüzünden (klasik bir IE sorunu burada had safhada...) ve herkesde birer ikişer engagement saldırı yiyiyor afiyetle.
    -Sınıflar çoğunlukla hoşuma gitti, kendi yaptıkları veya uyarladıkları sınıflar en eğlencelileri özellikle. Cipher, chater, druid ve monk ile oynamak çok eğlenceli. Wizard biraz sıkıcı ve gereksiz buldum, onun yaptığı işi cipher veya druid hayli hayli fazlasıylsa yapıyor. Alan ve düşman kontorlünde cipher 1 numara ve bunu dinlemeye gerek kalmadan yapıyor, hasar vermede ise druide pek yaklaşan olamaz büyülerde, ister alana ister tek düşmana olsun. İyileştirme ve defans büyüleri de çok iyi druidlerin priestlara göre.

    -Crafting kısmı pek gereksiz geldi, yemekler çok da işe yaramıyor. İksirler ve parşomenler işe güzel ama hem rahat bulunuyorlar her yerde hem de onlarla yaptığımız malzemeler ile silahları güçlendirebiliyoruz ki daha mantıklı. Parada bir RPG klasiği olarak sorun olmaktan çıkıyor kısa bir süre içinde, oyunun 2 yarısından itibaren, çılgın gibi alışveriş yapmama rağmen, altın içinde yüzdüm (en az 50 bindi hep) Hırsızlığın faydaları
    -Sahip olduğumuz kalede pek üzeride durulmamış, çok basit kalıyor ve para dökme yeri olarak kalıyor. Ama onda da pek iyi değil çünkü çok komik rakamlar. Koca duvarlara 2-3 bin altın veriyoruz sadece. Hapse attığımız kişilerin ve gelişen olayların hiç derinliği ve bir etkisi yok para+xp dışında. Ki ikisi de fazlaca var zaten oyunda. Açıkçası NWN2 de kale veya BG2 deki strongholdlar tarzında bir oluşum bekliyordum ama hayalkırıklığı oldu benim için.
    -Bir başka hayalkırıklığı zindanlardaki bulmacaların azlığı ve basitliği. En güzeller en başlardaki bir iki yer. 15 katlık mega zindann Od Nua'nın bazı katları sadece basit bir kaç savaştan ibaret ve 5-6 dakikada bitiyor. Seçim yaptığımız ara sahneler hoş ama basit yerlerde kullanılmış ve çok büyük etkileri yok büyük bir kısmının ne yazık ki.

    -Oyun genel olarak kolay oyun bir kaç yer ve boss dövüşleri dışında. Düşman çeşitliliği güzel ama savaş çeşitliliği az, BGlerdeki tarzı parti partiye karşı çok az var ve genel olarak yapay zeka elindekileri tam kullanamıyor.

    -Görevlerse tam tersine gayet çeşitli ve çoklu çözüm imkanımız var çok büyük bir kısmında. Gizlice ete süte dokunmadan çözebiliyoruz veya konuşarak(!) anlaşabiliyoruz. Şerefsiz ve ahlaksız bir sokak dövüşçüsü gibi de oynayabiliyoruz(benim karakter gibi ), onurlu ve yardım sever bir asker gibi de. Rep kazanma kısmı güzel olmuş, hem konuşmalar ve karakter için hem de şehirler, gruplar için. Bazı gruplar yüzümüze bakmıyor karşıt bir grupla aramız iyi olduğunda.

    -Obsidian genelde buglarla anılır biraz haksız bir biçimde, son iki oyunlarınnda olduğu gibi (Dungeon Siege 3 ve South Park rpg) bu oyunda bug olarak çok sorunlu değil. Gene var bir kaç tane ölümcül olan gerçi, statların silinmesi, debuffların kalıcı olarak durması, bir kaç mekanda masa üstüne atması veya ranger petleri/ufak petler gibi özellikle. Ama bunlar eski oyunlarındaki bug miktarları düşünülünce çok küçük kalıyorlar. New Vegas kaç senelik oyun hala sorunlarla karşılaşabiliyoruz en basidinden

    Son söz olarak çok iyi bir oyun diyorum eksileri ve kötü yanlarına rağmen. Baldurs Gate, Icewind Dale, Planescape, Arcanum gibi oyunları severek oynadıysanız şiddetle tavsiye ediyorum. Durduğunuz kabahat. En iyi tecrübe için bir iki ufak yama beklenebilir gerçi.
    2. oyunu oynadım bir kaç saat. İlk izlenimler şöyle.

    -Müthiş buglar var. Masa üstüne atma, grup üyelerinin kaybolması, menüleri seçememek, diyalogların sapıtması gibi. Özellikle grup üyesi kaybolması beni 4 saat geriye attı...
    -Ana konu pek merak uyandırmadı, aynı ilk oyun gibi açıkçası. Yan görevler daha detaylı ve eğlenceli açıkçası.
    -Diyaloglar ve bilgilenidrme yazıları baya bir sadeleşmiş, iyi de olmuş. Son bir kaç oyundur kamyonla yazı döküyorlardı kafamızdan aşağıya. Severim okumayı ama suyu çıkmıştı.
    -Grup üyeleri olmamış gibi. İlk oyundan gelenler bile eski hallerini aratıyor. Bir tek yeni Orlan korsan hoşuma gitti.
    -Savaşlar baya sadeleşmiş, açıkçası çoğunlukla hoşuma gitti bu kısım. Direkt can iniyor artık. Savunmalar falan sadeleşmiş. Tek can sıkıcı diyebileceğim savaştan sonra canın hemen dolması. bir de istediğimiz yerde dinlenebiliyoruz.
    -Oyun haritası baya büyümüş. Gemimiz ile dolaşıp keşife çıkmak zevkli. Ama deniz savaşları da bir o kadar zevksiz. Sürekli 1 e basarak tayfa savaşına geçiyorum ben. (burada başka bir bug da çarptı gözüme, düşman geminin mürettabatını top atışlarıyla öldürsek bile borda ettiğimiz zaman 10 kişi oluyor hep güvertede...)
    -Ana şehir süper olmuş, hem büyük hem de yaşıyor hissi var. Görevler falan da çok zevkli.
    -En zorda(pathofthedamned) bile kolay oyun açıkçası. Özellikle karşı tarafın büyücüsü/rahibini hemen indirirseniz. Daha düşük zorluk seviyelerini tavsiye etmiyorum.
  • Citizen P 9 minutes ago
    As development houses come and go and publishers eat each other up, the people with the desire to make great games remain. I've played your games as long as you've made them, I'm pleased to be able to show my confidence in your collective abilities by putting my money down - on goodwill alone.

    Citizen diye biride yorum atmış garip
  • Ben açacaktım konuyu sen açmışsın üstad, nerden haberin oldu hemen ya.
    Videoyu izledikten sonra anlıyorumki developerlar da oyuncuların istediği gibi oyun yapmak istiyor ama publisher ların baskısı yüzünden bunlar gerçekleşemiyo, adam mature içerikli oyun yapmak istiyoruz dedi baya baya.Bakalım bu kickstarter fırtınası rpg severleri nerelere sürükleyecek.
  • hemen bağışımı yaptım ben de. arkadaşlar kickstarter projelerinde bağış yapan kişilerin istekleri çok ciddiye alınıyor. Planetary Annihilation ve M.O.R.E oyunlarının yapımcılarıyla mesajlaştım.Oyuna türkçe dil desteği eklemelerini önderdim ve kabul ettiler. Türkçe olup çok satan oyunları örnek verdim. Bir ricam var sizden, Planetary Annihilation ve M.O.R.E forumuna türkçe dil desteği istediğimizi yazalım ki daha çok kişiden istek geldiğinden kesin yapsınlar.

    Aynı zamanda eminim obsidiandan da böyle bir istekte bulunursak kabul edeceklerdir.Önemli olan birlikte hareket etmemiz. PA ile ilgili bi konu açmıştım ama ciddiye alınmamıştı, umarım burda biraz dikkat çekebilirim bu konu ilgili. Teşekkürler.

    türkçe M.O.R.E için oy verelim:

    http://www.morethegame.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=17

    Bu da yapımcının özel mesajı :

    http://imageshack.us/a/img20/4784/morei.jpg

    ----

    PA için türkçe dil desteği isteyelim:

    http://forums.uberent.com/forums/viewtopic.php?f=61&t=34022&start=270

    Bu konuya "türkçe dil desteğinin kesinleştiğini görmek istiyoruz" tarzı bişeyler yazabilirsiniz.




  • Kickstarter coştu valla.Önümüzdeki 2-3 sene gerçek rpg'ye doyucaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerow

    Ben açacaktım konuyu sen açmışsın üstad, nerden haberin oldu hemen ya.
    Videoyu izledikten sonra anlıyorumki developerlar da oyuncuların istediği gibi oyun yapmak istiyor ama publisher ların baskısı yüzünden bunlar gerçekleşemiyo, adam mature içerikli oyun yapmak istiyoruz dedi baya baya.Bakalım bu kickstarter fırtınası rpg severleri nerelere sürükleyecek.

    Geris sayım vardı sitelerinde, bekliyorduk akbabalar gibi.

    Obsidian dağıtıcı şirketlerden çok çekti, Lucas Art ve Sega dan özellikle. Lucas Arts yüzünden hem KOTOR 2 daha bitmeden çıktı(sonları saçmadır zaten) hem de ileride yapılacak olan patchler engellediler. Anca fan yapımı Restoration Project kurtardı.
  • 800 bine yaklaştılar bir gün olmadan, bugün gereken miktara ulaşırlar kesin.

    Şöyle 2 tane söyleşi var, tam yapmak istediklerini anlatıyor elemanlar;

    http://www.gamebanshee.com/interviews/109456-project-eternity-interview.html



    http://kotaku.com/5942307/kotaku.com/5928663/gamings-biggest-problem-is-that-nobody-wants-to-talk




  • Oyunların Türkçe olma ihtimali % kaç acaba. Hani orginal alıyoruz kendi dilimizde oynayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VII_outLaw

    Oyunların Türkçe olma ihtimali % kaç acaba. Hani orginal alıyoruz kendi dilimizde oynayalım.

    Valla önceki mesajımda da dediğim gibi Kickstarter kampanyası yapan yapımcılar çok ciddiye alıyolar istekleri. O nedenle yorum kısmına yazarsak ve özel mesajlarla bu isteğimizi iletirsek büyük ihtimalle kabul ederler. Ben tek başıma 2 oyunu ikna ettim bile :D

    Ama işte bi birlik olmadı gitti, bsc ye , mk ya ve buraya yazdım ama pek ciddiye alan olmadı nedense.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nicknamebulamadim

    quote:

    Orijinalden alıntı: VII_outLaw

    Oyunların Türkçe olma ihtimali % kaç acaba. Hani orginal alıyoruz kendi dilimizde oynayalım.

    Valla önceki mesajımda da dediğim gibi Kickstarter kampanyası yapan yapımcılar çok ciddiye alıyolar istekleri. O nedenle yorum kısmına yazarsak ve özel mesajlarla bu isteğimizi iletirsek büyük ihtimalle kabul ederler. Ben tek başıma 2 oyunu ikna ettim bile :D

    Ama işte bi birlik olmadı gitti, bsc ye , mk ya ve buraya yazdım ama pek ciddiye alan olmadı nedense.

    bende bağış yapayım hemen Türkçe özel isteğimide belirteyim.
    Football manager 2013 9 tane orginal sipariş verdik arkadaşlarla beraber mesale adamlar Türkçe yapmışlar oyunu %100.




  • sonunda dağııtmcıların baskısı olmadan bir oyun göreceğiz obsidian dan. güzel olacaktır obsidian olsun taştan olsun demişler
  • 40 bin kaldı gerekli miktara zaten, ay sonuna kadar 3milyonu bulur bu da bence. Keşke savuraka $5000 im olaydı da kendi adıma bir tavernam olsaydı oyunda :( Gerçi ben deteğimi koyana kadar tükenmişti bu şık :)
    Şu oyun beklediğimz gibi çıkarsa gözüm açık gitmem :)

    İlerleyen günlerde yeni detaylar sunacaklar bizlere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VII_outLaw

    quote:

    Orijinalden alıntı: nicknamebulamadim

    quote:

    Orijinalden alıntı: VII_outLaw

    Oyunların Türkçe olma ihtimali % kaç acaba. Hani orginal alıyoruz kendi dilimizde oynayalım.

    Valla önceki mesajımda da dediğim gibi Kickstarter kampanyası yapan yapımcılar çok ciddiye alıyolar istekleri. O nedenle yorum kısmına yazarsak ve özel mesajlarla bu isteğimizi iletirsek büyük ihtimalle kabul ederler. Ben tek başıma 2 oyunu ikna ettim bile :D

    Ama işte bi birlik olmadı gitti, bsc ye , mk ya ve buraya yazdım ama pek ciddiye alan olmadı nedense.

    bende bağış yapayım hemen Türkçe özel isteğimide belirteyim.
    Football manager 2013 9 tane orginal sipariş verdik arkadaşlarla beraber mesale adamlar Türkçe yapmışlar oyunu %100.

    Bağış yapmadan diğer oyunların forumlarına girerek de istekte bulunabilirsiniz, 3 - 5 kişi görseler yeter.

    Az önce Broken Sword yapımcısı Revolution'dan da cevap geldi. :) Türkçe oyunlar artmaya devam ediyor.

    Ama bence en önemlisi şu Obsidian'ı ikna etmek. RPG lerde türkçe daha önemli tabi.




  • Gereken miktara ulaşıldı ve oyun 2014 ün ikinci çeyreğinde elimizde olacak.(Paralar ile kaçmazlarsa )

    Strecth goalleri de açıkladılar;

    "
    1.1 million, Base Goal – Achieved!
    Base game includes three races, five classes, and five companions. We have ideas for these, but we want to hear your opinions on what you'd like to see. Stay tuned to Kickstarter, our website, and our forums to join in on the conversation.

    "Başlangıç için 3 ırk, 5 sınıf ve 5 yoldaş düşünüyorlar. Fikirlerimiz hazır ama birlikte tartışalım diye sitelerine davet ediyorlar."

    1.4 million, New Playable Race, Class, and Companion!
    Expands your options for character creation and adds a companion of the new class.

    "Bu seviyede yeni bir ırk,sınıf ve yoldaş gelecek. Ayrı karakter yaratırken daha çok seçenek gelecek.

    1.6 million, a Mac Version of Project Eternity and The Story Grows!
    We've listened and we’ll make a Mac version of the game at this tier. We're also going to add a new major storyline along with new quests, locations, NPCs, and unique loot (special histories everyone?).

    "Bu seviyede hikayeye yeni yollar, mekanlar, karakterler ve özel eşyalar eklenecek. Ayrıca Mac versiyonuda çıkışa yetişecek.

    1.8 million, New Playable Race, Class, and Companion!
    The options grow for your main character and the roster of your motley crew expands with the addition of a new companion from the selected class.

    "Bu seviyede de yeni ırk, sınıf ve yoldaş gelecek. Artık karakter yaratma seçenekleri.

    2.0 million, Player House!
    Get your own house in the game that you can customize, store equipment in, and where your companions hang out, or, as the elves say, "chillax".

    "Bu seviyede evimiz olacak. İstediğimiz gibi tasarlayabileceğiz, eşya saklayabileceğiz ve partimiz hoşça vakit geçirebilecek.

    2.2 million, a new Region, a new Faction and another new Companion! And, dare we say it... ? LINUX!
    Great news, everyone! For the Tarball Knights of Gzippia out there, we'll be adding Linux support!
    Also, the world of Project Eternity grows in a major way with the inclusion of a whole new faction and the territory it holds. This adds new NPCs, quests, magic items, and hours of gameplay. And yes, you got it, another companion.

    "Bu seviyede işler iyice ciddiye biniyor. Linuz desteği gelecek. Harita büyüyecek ve yeni bir grup gelecek. Yeni karakterler, görevler, eşyalar saatlerce yeni oyun süresi ve yeni bir yoldaş :)

    2.4 million and beyond! Coming Soon!

    "çok comingsun"




  • Şu adamların kazandığı parayı GGG kazansın isterdim en azından yarısını.
  • @siberarmi : 2.2M deki Faction dedikleri tam olarak ne oluyo acaba?
  • 30 gün bitmeden 3m$ ulaşacağını düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nicknamebulamadim

    @siberarmi : 2.2M deki Faction dedikleri tam olarak ne oluyo acaba?

    Yeni bir grup, fraksiyon oluyor o, onlara özel bir harita kısmı açılacakmış. Yeni karakterler ve görevlerde gelecek orasıyla.
  •  Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]


    Buram buram İcewind Dale kokan bir çalışma :) Dwarven Ranger!

    3. çıtaya yaklaşırlarken bir kaç bilgi daha verdiler;

    http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/310512

    Parti

    Parti bizim karakterle birlikte altı kişiye kadar destekleyecek, ayrıca bazen kontrol edemediğmiz karakterlerde katılacak yanımıza parti limitini geçerek. (Templ of Elemantal Evil tarzı) Zorlama karakterler yapmadık, hiç birini "mutlaka" almak zorunda kalmayacaksınız diyor. Tek tabanca bile takılabiliriz :)
    Ama yanımıza aldığımız karakterler hikayeye yeni yollar katacakmış ve hepsi bizim davranışlarımıza ve dünyadaki olaylara tepki vereceklermiş

    Formasyonlar
    Klasik BG/İWD tarzı formasyonlar, savaşta taktiksel önemi olacakmış. Ayrıca kendi formasyonlarımızı düzenleyebileceğiz.

    Karakter yaratma
    Şu an için gene klasik İnfinity Engine karakter yaratması tarzında olacak ama daha da çok detay eklemek istiyoruz avatar kısmına diyorlar.
    Karakteri istediğimiz ırk seçebileceğiz. Klasikler olacak (insan, elf, cüce), klasik olmayanlar olacak ("tanrısal" diye sözedilenler) ve tamamıyla garipler olacak.
    Fazla sayıda etnik azınlıklar olacakmış her ırk için, yöresel ve töresel farklara dayanarak.

    Başlangıç
    Oyunun başında olağanüstü korkunç bir doğasütü(ne biçim cümle oldu ) olaya tanık olacakmışız. bu olayın sonuçlarıyla yaşamak zorunda kalacakmışız.


    Gümbür gümbürt gelecek gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 23 Eylül 2012; 8:42:05 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.