Şimdi Ara

Pioneer SA 740 & SG550 bakım ve onarım . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elektürükçü

    Aynı switch bulamazsınız , ancak çıkma varsa olur . ben gerekirse söküp temizliyorum ..
    Hocam selamlar , iyi akşamlar ;

    Bende de SA 740 ampli var . Bir arkadaşım hediye etti çok önceden beri kullanmadığı için .Amplinin sesi arada bir gidiyor ve geliyor .Düğmeleri ittiniz mi ses geri geliyor . Ayrıca hopörlör çıkışları da arızalı . Sadece A+B den ses alabiliyorum . Bu amplinin piyasasına baktığımda 350-400 TL arası bir bedel biçtiklerini görüyorum . Bu durumdabu cihazı tamir mi ettirmeliyim yoksa yeni bir ampli almak daha mı mantıklı olur ? İstanbul da ikamet etmekteyim. Görüşlerinizi rica ederim . İyi akşamlar .
  • suyuarayanadam S kullanıcısına yanıt
    Ne kadar değer verdiğinizle alakalı , kimi amplkifikatör vardır 300 liradır ama sesini 30 bin liralıktan daha çok seversiniz , kimisi yadigardır ,atamazsınız kıyamazsınız . masraf etmeye değmez diyorsanız yeni amplifikatör alacaksınız .
  • Hocam fotoğrafları tekrar yükleme şansınız var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Neden !.
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Bakıma ihtiyacı olan sa 720 var . Fotoğrafların bu konuda bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Paylaşmak istemezseniz de canınız sağolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım fotoğraflar amplinin iç görüntüsüdür . yapacağınız bakımın paylaşacağım fotoğraflar ile yardımcı olacağını düşünemiyorum , probleminiz neyse söyleyin , yardımcı olabilirim belki buradan .
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz küçük bir PC ye ( Intel nuc) bağlı. İlk açılışta cızırtı ve ses kısıklığı oluyor ayrıca sağ kanal devreye girmiyor. Fakat PC den jaki çıkarıp tekrar takınca düzeliyor. Yıllarca kullanılmamış kenarda kalmış perperişan şekildeydi. Ben elektronik tamirden pek anlamam. Lakin kontak spreyle kartı ve potanslari kendimce temizledim. Fakat sizin gibi çıkış transistörlerini sokup temizlemeye çalışmadım. Ama elim tornavida tutar denemek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Acemice yapılacak her hareket cihazınızı daha kötü duruma sokabilir . ben şahsen bilmediğimk bir şeyi ellemem . fotoğraf size yol göstermez . cihazınızı bilen bir tamirciye teslim etmenizi tavsiye ederim . elektrik elektronik şaka değildir , canınıza ve malınıza zarar verebilirsiniz . buradaki paylaşımlarım , merak duyanlara kısa bilgi yönündedir .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.