Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.365
Cevap
25
Favori
148.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: marine-gear

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: marine-gear

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: TEAMLOSİ

    bu teefonuda satarlar sonra cumaya guncelleleme vericez derlerr

    Sayın TEAMLOSİ,

    Samsung, LG v.s lütfen bir forum sitelerini kontrol edermisiniz. 2000 tl ye aldığınız cihazı 8 ay sonra desteksiz bırakıyorlar bizler burada ne kadar olumsuz durumlar olsada desteksiz bırakmamaya çalışıyoruz. Bu konuda lütfen biraz araştırın ve sonra bizi eleştirin. Yazılım hazırlama işleri o kadar kolay değil hazırladığınız yazılımın testleri dahi ortalama 2-4 hafta arasında değişir.



    hala insanları aptal yerine koyuyorsunuz! lg g2 modeli çıkalı ne kadar oldu? android 5.0 güncellemesi alacak! annem için 400 tl'ye aldığım l5 2 modeli 1.5 yıl sonra güncelleme aldı adam gibi güncelleme verin ondan sonra reklam yapıp diğer firmaları kötüleyin!!

    Sayın marine-gear,

    Kendiniz söylüyorsunuz LGG' 5.0 güncellemesi alacak tarihi belli değil ne zaman alacak. 1.5 yıl güncelleme beklediniz ve güncelleme yapıldı. Bu 1.5 yıl içerisinde kiminle muhattap olabildiniz, sorunlarınız için 1.5 yıl bekletilmişsiniz ve memnunsunuz. Bakın ZEN satışı 9 aya girdi V7, V8, V11 olarak 3 derleme güncellemesi yayınlandı. Bunlara ek olarak Androidin yeni versiyonu 4.4 güncellemesi dağıtıldı. Amacım sizinle tartışmak yada firmayı insaların gözünde büyütmek değil.

    Android işletim sistemi Google firmasına aittir. Kendi ürünleri için 1 aydır dağıttığı Android 5.0 sürümünde bir çok hata var. Bizimde yayınladığımız 4.4 romda batarya sorunu var. Kısacası çoğu sorunun firmadan kaynaklanmadığını nasıl tarif edebilirim size.

    hala insanları aptal yerine koyuyorsunuz ayıptır siz aptal yerine koyup haftalarca-aylarca cuma perşembe diyerek bizi oyaladınız ve SAĞLAM BİR GÜNCELLEME VERMEDİNİZ. verdiğiniz güncellemeler ne işe yarıyor? yok batarya sorunlu yok kamera sorunlu 13 değil 8 mp vs vs.

    1.5 yıl beklemedik 1.5 yıl sonra bile güncelleme aldı diyorum 1.5 yıllık süre içerisinde 3-4 defa güncellemeler aldı sizin gibi yapmadılar!

    neymiş bütün firmaların güncellemeleri sorunluymuş dalga geçiyorsunuz bari biraz mantıklı olun telefonu gece bırakıyoruz sabaha kalmadan kapanıyor böyle ürün mü olur? arayanlar ulaşamıyor AYIPLI MAL SATTINIZ!


    Dediğim gibi sizinle tartışmak istemiyorum Android 4.4 te batarya sorunu olduğunu şimdi değil ilk yayınlandığından bu yana zaten kabul etmişiz, sorunsuz demiyoruz. Bu sorunlar 4.4 ek güncellemesiyle düzeltilebilir. Ayrıca yazılımda düzeltme sonrası testlerin dahi 1 ayı bulduğunu bilmeniz gerekiyor. Yani hemen yapılacak bir iş değil malesef, batarya sorununu çözüyorsunuz ancak farklı bir sorun ortaya çıkıyor bu ortlama 40 gün geriye gitmenize neden oluyor.

    madem öyle o zaman neden 4.4 andorid işletim sistemi diye reklam yapıyorsunuz? ben bu reklama inanarak telefonu yeni aldım? üstelik forumdaki konuda son 2 aylık mesajlara bakıyorum sürekli pazartesi yayınlancak olmadı çarşamba olmadı cuma diye diye ne zamandır oyalıyorsunuz? üstelik bu telefonla ilgilenmeyi burakıp zen ana konusunda son sayfalarda gelmiş yeni telefonunuzun reklamını yapıyorsunuz

     ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla


    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

    Hic bir ozellifi belli degil daha, ve piranna ne yav

    Sayın Nicolai Tesla,

    http://fullteknikdestek.blogspot.com.tr/2014/12/iq-modeli-cep-telefonu.html adresinden fiyat görsellik ve kesinleşen özelliklerini takip edebilirsiniz. Satışa sunulduğunda diğer popüler markalara ne kadar boş yere para verdiğinizi anlayacaksınız. Forum sitelerinde beni tanıyan herkes bilirki ben kolay kolay cihazları öven birisi değilim ancak bu cihazı test ediyorum ve gerçekten diyorumki satışa sunulduğunda dünya çapıncaki markalarla fiyat konusunda uçurum özellik konusunda ise yarışır bir cihaz olduğunu göreceksiniz.

    Kolay gelsin.

    Nicki piranha destek olan birinisinden bunlari duymak cok gulunc. Huawei ascend g7 yi ovecek haliniz yol heralde. Bugun bu mmarkanin bu teewfonu cikar onu oversiniz yarin digeri cikar digerini oversiniz, sizin isiniz bu. Ama markay zarar veriyorsunuz yukarida yazdiginiz "beni bklen bilir ben her telefonu ovmem bu baska" sozu saka gibi.

    Sayın Nicolai Tesla,

    Dikkat ederseniz ismim Rıdvan EMİROĞLU olarak geçiyor sadece bu forumda değil teknolojik forumların genelinde yazılım ve teknik konularda bilgilendirmeler yaparım ancak dediğim gibi bu güne kadar yazdığım forum yazılarını araştırın 1 tane övücü yazımı göremezsiniz. Bu cihaz gerçekten övülmeyi hak eden bir cihaz siz bu cihazı görmeden bu kadar kesin konuşuyorsunuz onu anlamadım ben.

    Önce arkadaşlarıma aldirdigim zenlere düzgün kitkat verin sayenizde yuzune bakamıyorum ayrıca bakın piranha quattro tab tabletime onda 4.4.2 kurdum siz daha şarj sorunsuz 4.2 vermediniz

     ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖

     ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖

     ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖

     ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖

    Tabletin ekranının dandikligine bahsetmeme gerek yok zaten piksellerini sayabiliyorsunuz. Ekran dayanikliligi da bir o kadar leş. Önce imajınızı duzeltin sonra cihaz çıkarın böyle sizden kimse cihaz almaz aldirtmam da

    Madem onda anakarti kopyalayıp burada marka basıp satıyorsunuz biraz arkasında durun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 15 Aralık 2014; 15:01:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Değişiklik yapabiliriz, önerilere açığız dediğiniz için yazıyorum.

    MTK6592 olursa zaten Mali-450 garanti. Bu çipset bir paket halinde geliyor. Çıkalı 1 seneden fazla olmuş, teknolojisi eskide kalmış bu çipset ile gelirseniz bir cazibesi olacağını sanmıyorum. Ne yapın edin, MTK6592 ile gelmeyin derim ben.

    699TL'ye olacak bir cihaz için örnek olarak Çin'deki 1000 yuan (350TL) seviyesini rahatlıkla örnek alabiliriz herhalde, arada iki kat fark var. O seviyede MT6752 (64-bit 8 çekirdek), 4G desteği, 16GB dahili hafıza, 3GB RAM, 5.5 inç 1080p IPS ekran, 13MP Sony IMX214 sensörlü arka kamera, 3000mAh batarya öneriyorlar artık.

    Bence parmak izi okuyucu ve infrarede hiç girilmese daha iyi olur. O maliyetleri daha anlamlı olacak şeylerle takas edebilirsiniz.

    MTK6592 olmasın demiştim zaten. Çinliler 64-bit 8 çekirdekli MT6752 ile geliyor, ama bence 4 çekirdekli MT6732 yeterli olacaktır. 8 çekirdek zaten neredeyse hiç kullanılamıyor. CPU ve GPU saat hızları biraz düşük, ama temelde aynı. MT6732'nin tek çekirdek performansı Snapdragon 615 kadar olacaktır. GPU'su da kuvvetli. 4G'ye de gerek yok. Bunlardan tasarruf yapabilirsiniz. Çok fazla bir değişiklik yaratmaz.

    1080p yerine 720p yeterli olur, zaten MT6732 720p'ye kadar destek veriyor. Yalnız yarı iletken tipi a-Si olmasın derim. IPS panel, ekran güzel deniyor, 720p enerji tasarrufu sağlar deniyor, ama muhtemelen a-Si yüzünden 3000 mAh'lik bataryalar bile dayanmıyor sonra. LTPS enerji tüketiminde en iyisi, ama en pahalısı. O fazla pahalı gelirse IGZO olmalı. IGZO, IPS, 720p. 450-500 cd/m2 maksimum parlaklığı olmalı.

    1GB RAM'i hiç söz konusu bile olmamalı. Saf Android ile 2GB rahatlıkla yeter. Yalnız çipsetin izin verdiğince hızlı olmalı. LPDDR2 olmamalı.

    8GB dahili hafıza söz konusu değildir herhalde. 32GB olursa daha iyi olur, 16GB da yeterli olur. Yine çipsetin izin verdiğince hızlı olmalı. Micro SD zaten vardır.

    13MP arka kamera zaten standart gibi oldu. Yalnız genelde kullanılan 1/3 inçlik sensör yerine 1/2.6 inçlik sensör tercih edilirse avantaj olur, f/2.0 veya daha geniş bir diyafram açıklığı ve mümkün ise OIS ile... Düşük ışıkta bile iyi sonuçlar verir.

    Ön kameradan gerekirse taviz verilebilir, ama 8MP veya 5MP 1/3.2 inçlik bir sensör ile gelirse ideal olur.

    3000 mAh batarya da standart gibi oldu, ancak THL gibi firmaların kullandığı enerji yoğunluğu yüksek Amprius bataryalar cazibe yaratır.

    Bir de kutudan Android 5.0 ile çıkması lazım. Uzunca bir müddet hem sizin kafanız rahat olsun hem de insanlar acaba Android güncellemesi alır mı diye düşünmesin.




  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    Zen nin sorunlari kendi sayfasindan tasip yeni telefonun sayfasina tasmis bile.tasmamasida imkansiz galiba. Ben halen zen konusunda alacaginiz aksiyonu bekliyorum dogrusu. Zenin Hali hazirda cozulmesi beklenen dokunmatik , pil ve yazilim gibi ciddi problemleri var cunki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler reklam var icraat yok... neymis ucuzmus ..tabi ucuz olucak radyo yok nie vergiden kacmak icin.samsung niye pahaali rodyo koymus adam...sanki marifetmis gibi ucuz die ovunmeyin ..piranha elektonigi benim icin bittmistir..amac kar gutmek ,gerisi oOYALAMAk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEAMLOSİ

    beyler reklam var icraat yok... neymis ucuzmus ..tabi ucuz olucak radyo yok nie vergiden kacmak icin.samsung niye pahaali rodyo koymus adam...sanki marifetmis gibi ucuz die ovunmeyin ..piranha elektonigi benim icin bittmistir..amac kar gutmek ,gerisi oOYALAMAk

    Haklısın kanki her 6 ayda 1 yarı fiyatına cihaz satıp yenisini almak lazım nede olsa marka kullanıyoruz
  • Piyasaya çıksın görecez, görünüş fena değil.
  • 5.5 inç çok büyük. herkese hitap etmez. bunun 4.5 inçlik minisini çıkarın bizde alalım.
  • Piranha quattro tab nasıl 4.4.2 olacak ya
  • koppa kullanıcısına yanıt
    Pirqanha berbat ama rıdvan bey aralarında en iyisi bundan bahsediyorum.
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Cok guzel ve yerinde bir yazi olmuş. Mtk6592 islemciyi casper via v8 de kullanip 1200 liradan satisa cikarmisti. Burada bu telefon lari elestirenlerin once o konuya bi el atmasini oneriyorum. Piranha ile simdiye kadar mp4 calar ve navigasyon disinda bir bagim olmadi. Lakin piyasaya sizin soylediginiz islemci ile girerse piyasayi siler atar. Ayrica bende duruma gore alabilirim. Mtk6592 ilede albenisinden pek bir sey kaybetmez bence. Zira yurtdışından 300-400 liraya getirip bize burda 600-700e kakalayan vatandaslar hala cogunlukta. En azindan onlar kırılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Kardeşim eline sağlık ama şöyle bir düşün bu kadar sömürülecek insan varken gidip de senin dediğin özellikleri koyup en az 900'den satmazsa olmaz yani. Kar marjı mal başına en az 200 TL olmalı ki Mercedes-Benz'e binemeliler. Lütfen zenginleri düşün şimdi gidip Ford'a binerse olmaz yani ayıptır.

    Sürümden kazanmalılar yoksa kar marjını yüksek tutarak bu iş ilerlemez... Çok güzel yazdın ama.
  • Ben yazmış olayım da, işe yarasın veya yaramasın.

    Aslında makul istekler. İşte Jiayu S3 1000 yuana (yaklaşık 350TL'ye) 1080p ekran, 3GB RAM, 16GB dahili bellek veriyor, 8 çekirdekli 64-bit çipset, 4G desteği, 13MP Sony sensörlü kamera veriyor.

    Olacağını söyledikleri parmak izi tarayıcı ve infrarede gerek yok, bunların maliyetini diğer özelliklere kaydırırsanız daha iyi olur diyorum.

    Jiayu S3'ü temel alırsak da 3GB RAM'e gerek yok, 2GB yeterli olur, 1080p'ye gerek yok, 720p yeterli olur, 8 çekirdekli MT6752'ye gerek yok, 4 çekirdekli MT6732 yeterli olur diyorum, 4G'ye gerek yok diyorum.

    Ancak ekran IGZO olsun, dahili hafıza 32GB olsun, arka kamera 13MP olsun, ama gerçekten iyi olsun diyorum. Ön kamera da iyi olursa daha iyi, ama gerekirse taviz verilebilir çok önemli değil diyorum.

    Sonuçta yine aşağı yukarı aynı maliyette olur. Bana göre bu şekilde daha kullanışlı bir kombinasyon olur. 350TL'ye Çin'de satılabiecek bir ürün de 700TL'ye burda yeterince kar bırakır herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 15 Aralık 2014; 23:31:42 >




  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    Rıdvan Bey merhaba,
    Bu cihazda diğer özellikler ne olursa olsun Ram mutlaka ama mutlaka 2 Gb olmalı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guaire

    Değişiklik yapabiliriz, önerilere açığız dediğiniz için yazıyorum.

    MTK6592 olursa zaten Mali-450 garanti. Bu çipset bir paket halinde geliyor. Çıkalı 1 seneden fazla olmuş, teknolojisi eskide kalmış bu çipset ile gelirseniz bir cazibesi olacağını sanmıyorum. Ne yapın edin, MTK6592 ile gelmeyin derim ben.

    699TL'ye olacak bir cihaz için örnek olarak Çin'deki 1000 yuan (350TL) seviyesini rahatlıkla örnek alabiliriz herhalde, arada iki kat fark var. O seviyede MT6752 (64-bit 8 çekirdek), 4G desteği, 16GB dahili hafıza, 3GB RAM, 5.5 inç 1080p IPS ekran, 13MP Sony IMX214 sensörlü arka kamera, 3000mAh batarya öneriyorlar artık.

    Bence parmak izi okuyucu ve infrarede hiç girilmese daha iyi olur. O maliyetleri daha anlamlı olacak şeylerle takas edebilirsiniz.

    MTK6592 olmasın demiştim zaten. Çinliler 64-bit 8 çekirdekli MT6752 ile geliyor, ama bence 4 çekirdekli MT6732 yeterli olacaktır. 8 çekirdek zaten neredeyse hiç kullanılamıyor. CPU ve GPU saat hızları biraz düşük, ama temelde aynı. MT6732'nin tek çekirdek performansı Snapdragon 615 kadar olacaktır. GPU'su da kuvvetli. 4G'ye de gerek yok. Bunlardan tasarruf yapabilirsiniz. Çok fazla bir değişiklik yaratmaz.

    1080p yerine 720p yeterli olur, zaten MT6732 720p'ye kadar destek veriyor. Yalnız yarı iletken tipi a-Si olmasın derim. IPS panel, ekran güzel deniyor, 720p enerji tasarrufu sağlar deniyor, ama muhtemelen a-Si yüzünden 3000 mAh'lik bataryalar bile dayanmıyor sonra. LTPS enerji tüketiminde en iyisi, ama en pahalısı. O fazla pahalı gelirse IGZO olmalı. IGZO, IPS, 720p. 450-500 cd/m2 maksimum parlaklığı olmalı.

    1GB RAM'i hiç söz konusu bile olmamalı. Saf Android ile 2GB rahatlıkla yeter. Yalnız çipsetin izin verdiğince hızlı olmalı. LPDDR2 olmamalı.

    8GB dahili hafıza söz konusu değildir herhalde. 32GB olursa daha iyi olur, 16GB da yeterli olur. Yine çipsetin izin verdiğince hızlı olmalı. Micro SD zaten vardır.

    13MP arka kamera zaten standart gibi oldu. Yalnız genelde kullanılan 1/3 inçlik sensör yerine 1/2.6 inçlik sensör tercih edilirse avantaj olur, f/2.0 veya daha geniş bir diyafram açıklığı ve mümkün ise OIS ile... Düşük ışıkta bile iyi sonuçlar verir.

    Ön kameradan gerekirse taviz verilebilir, ama 8MP veya 5MP 1/3.2 inçlik bir sensör ile gelirse ideal olur.

    3000 mAh batarya da standart gibi oldu, ancak THL gibi firmaların kullandığı enerji yoğunluğu yüksek Amprius bataryalar cazibe yaratır.

    Bir de kutudan Android 5.0 ile çıkması lazım. Uzunca bir müddet hem sizin kafanız rahat olsun hem de insanlar acaba Android güncellemesi alır mı diye düşünmesin.

    Sayın Guaire,

    Önerilerinizi not aldım, oldukça makul öneriler bunlar. MTK6592 64 bit kullanmayı istiyoruz ancak yeni bir işlemci ve çoğu test cihazında donanımsal sorunlar ortaya çıkmakta bu nedenle bu telefonda kullanmaktan vazgeçtik. Hız performans açısından iyi ancak donanım olarak bileşenler henüz oturtulamamış.

    Parmak izi okuyucu ileriye dönük bir özellik bu nedenle yoğun olarak bu özelliğin bulunmasını istedik. İleriki dönemlerde çoğu uygulama bu özelliğe yönelecek. Şimdilik önemsiz görünsede ileriki dönemde ciddi bir özellik haline gelecektir. İnfrared e gelirsek telefonun biraz eğlenceli hale gelmesi için olmasını istedik. Yani şaka için bayağı hoş bir özellik ben denedim inan gülmek ve şaka için bire bir. Evde oturmuşsunuz eşiniz yada aileniz filme dalmış kanal değiştiriyorsunuz birden ev halkı tvye saldırıyor :)

    Bu konularda keşke teknolojiyi herkes takip etse şu ortamda MT6732 getirtirsek 8 çekirdekli varken neden 4 çekirdek alayım diyecek olan coğu insan var bunları tek tek insanlara anlatmamız gibi bir durum söz konusu olmadığından 8 çekirdek kullanmaktayız.

    720p ile gelecek 2800 mAh batarya kullanılacak.

    Hafıza konusu şu an belli değil ancak en az 16GB düşünüyoruz. Kamerada SOny lens kullanacağız ancak MP için şu an bir şey diyemem.

    Android 5.0 daha oturmuş bir sistem değil bu nedenle oturtulana kadar düşünmüyoruz (Nexsus 5 e Android 5.0 güncellemesi geldi ve şu an ciddi anlamda sorunlar yaşanıyor). Kullanıcıya sorunlu üst sürüm yerine tamamen oturtulmuş 4.4 ile sunmayı düşünüyoruz. Yazılım desteği tamamen ota üzerinden olacaktır, bunun için gerekli anlaşmaları yaptık bir sorun olmayacaktır.

    İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaskin77

    Rıdvan Bey merhaba,
    Bu cihazda diğer özellikler ne olursa olsun Ram mutlaka ama mutlaka 2 Gb olmalı...

    Sayın vaskin77,

    2GB olcağı kesin ancak yükseltilebilir bu nedenle kesinleşmiş özelliklerine yazmıyorum.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guaire

    Ben yazmış olayım da, işe yarasın veya yaramasın.

    Aslında makul istekler. İşte Jiayu S3 1000 yuana (yaklaşık 350TL'ye) 1080p ekran, 3GB RAM, 16GB dahili bellek veriyor, 8 çekirdekli 64-bit çipset, 4G desteği, 13MP Sony sensörlü kamera veriyor.

    Olacağını söyledikleri parmak izi tarayıcı ve infrarede gerek yok, bunların maliyetini diğer özelliklere kaydırırsanız daha iyi olur diyorum.

    Jiayu S3'ü temel alırsak da 3GB RAM'e gerek yok, 2GB yeterli olur, 1080p'ye gerek yok, 720p yeterli olur, 8 çekirdekli MT6752'ye gerek yok, 4 çekirdekli MT6732 yeterli olur diyorum, 4G'ye gerek yok diyorum.

    Ancak ekran IGZO olsun, dahili hafıza 32GB olsun, arka kamera 13MP olsun, ama gerçekten iyi olsun diyorum. Ön kamera da iyi olursa daha iyi, ama gerekirse taviz verilebilir çok önemli değil diyorum.

    Sonuçta yine aşağı yukarı aynı maliyette olur. Bana göre bu şekilde daha kullanışlı bir kombinasyon olur. 350TL'ye Çin'de satılabiecek bir ürün de 700TL'ye burda yeterince kar bırakır herhalde.

    Sayın Guaire,

    Önerilerinizi not ediyorum, bir önceki yazışmada cevaplamaya çalıştım. Fiyat konusuna gelince ülkemizdeki vergi sistemi nedeniyle elektronik cihaz fiyatları oldukça yükselmekte. Yani avrupada 1000 tl ye aldığınız bir ürünü ükemizde 1400 tl civarında alabilirsiniz. Basit bir konu ele alırsak Zen telefon çift hatlı her bir imei numarasını kayıt ettirmek için btk ya verdiğimiz ücret 65x65=130 tl, şu anki satış fiyatı 499 tl bu fiyattan sadece imei için ödediğimiz vergiyi düşerseniz ZEN fiyatı 369 bu basit bir örnek diğer vergilere hiç girmek bile istemiyorum. Bu durumda bizler çok kazanmak yerine sürümden kazanmaya ve müşteriye olabildiğince ucuz ve kaliteli mal sunmaya çalışıyoruz keşke dediğiniz gibi direk herhangi bir vergi gümrük v.s ödemeden üretebilseydik.

    Önerileriniz için tekrar teşekkür ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 16 Aralık 2014; 9:29:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Welar

    5.5 inç çok büyük. herkese hitap etmez. bunun 4.5 inçlik minisini çıkarın bizde alalım.

    Sayın Welar,

    İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Konuyu yetkililerimize ileteceğim.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: Guaire

    Ben yazmış olayım da, işe yarasın veya yaramasın.

    Aslında makul istekler. İşte Jiayu S3 1000 yuana (yaklaşık 350TL'ye) 1080p ekran, 3GB RAM, 16GB dahili bellek veriyor, 8 çekirdekli 64-bit çipset, 4G desteği, 13MP Sony sensörlü kamera veriyor.

    Olacağını söyledikleri parmak izi tarayıcı ve infrarede gerek yok, bunların maliyetini diğer özelliklere kaydırırsanız daha iyi olur diyorum.

    Jiayu S3'ü temel alırsak da 3GB RAM'e gerek yok, 2GB yeterli olur, 1080p'ye gerek yok, 720p yeterli olur, 8 çekirdekli MT6752'ye gerek yok, 4 çekirdekli MT6732 yeterli olur diyorum, 4G'ye gerek yok diyorum.

    Ancak ekran IGZO olsun, dahili hafıza 32GB olsun, arka kamera 13MP olsun, ama gerçekten iyi olsun diyorum. Ön kamera da iyi olursa daha iyi, ama gerekirse taviz verilebilir çok önemli değil diyorum.

    Sonuçta yine aşağı yukarı aynı maliyette olur. Bana göre bu şekilde daha kullanışlı bir kombinasyon olur. 350TL'ye Çin'de satılabiecek bir ürün de 700TL'ye burda yeterince kar bırakır herhalde.

    Sayın Guaire,

    Önerilerinizi not ediyorum, bir önceki yazışmada cevaplamaya çalıştım. Fiyat konusuna gelince ülkemizdeki vergi sistemi nedeniyle elektronik cihaz fiyatları oldukça yükselmekte. Yani avrupada 1000 tl ye aldığınız bir ürünü ükemizde 1400 tl civarında alabilirsiniz. Basit bir konu ele alırsak Zen telefon çift hatlı her bir imei numarasını kayıt ettirmek için btk ya verdiğimiz ücret 65x65=130 tl, şu anki satış fiyatı 499 tl bu fiyattan sadece imei için ödediğimiz vergiyi düşerseniz ZEN fiyatı 369 bu basit bir örnek diğer vergilere hiç girmek bile istemiyorum. Bu durumda bizler çok kazanmak yerine sürümden kazanmaya ve müşteriye olabildiğince ucuz ve kaliteli mal sunmaya çalışıyoruz keşke dediğiniz gibi direk herhangi bir vergi gümrük v.s ödemeden üretebilseydik.

    Önerileriniz için tekrar teşekkür ederiz.

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:01:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackcat67

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 16 Aralık 2014; 11:24:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.