Şimdi Ara

PLAYSTATİON 4 SLİM KASA KULLANICILARI KULÜBÜ ( DAHA İNCE, DAHA SESSİZ ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
11
Favori
45.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Masyur kullanıcısına yanıt
    hocam ben slim aldım. eski kasaya göre iyileştirmesi var mesela wifi'ye a ve ac desteği eklenmiş, bluetooth 4.0 olmuş, HDMI 2.0a olmuş, dualschock yeni modeli ile geliyor ve daha bir sürü iç kısımda güncelleştirmeler yapılmıştır ayrıca slim kasa ikinci el satışlarda daha hızlı müşteri bulabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arsenal FC


    quote:

    Orijinalden alıntı: GaZeL85

    Benimde slim bugün geldi yanlız o dualshock nedir ya bi düşse kırılacak gibi 1116 nın ki daha iyidi 1216 nın kinide biliyorum o zaten çok kötüydü fakat sıfır ses sadece harddiskte ses var menüde kasma yok daha birşey yüklü değil gerçi bakalım sıcaklık bende nasıl olacak

    Hocam öncelikle güle güle kullanın. Siz de ısınma ilgili yorum yaparsanız merak eden arkadaşlar için iyi olur. Bu ısınma konusu çoğu kişiyi fat ya da slim kasa arasında kararsız bırakıyor.

    Teşekkür ederim umarım sıkıntısız kullanırım ama benim düşüncem olumlu yönde şimdilik hala rainbow u indirmekle uğraşıyorum dün yakalandım akk ye oyunu biraz oynadıktan sonra ve cihazıda biraz kullandıktan sonra olumlu ve olumsuz birşeyler yazarım aslında baya çekinerek aldım slimi çünki menüde bile ısınıyor yazanlar çok sesli çalışıyor yazanlar olmuştu bakalım bendeki nasıl olacak ama şunu söyleyebilirim şimdiden,slimi alacaksanız internet den bilindik bir yerden alın 14 gün cayma hakkınız var birşey olursa iade yada değişim isteyebilirsiniz,kutusunu iyi saklayın içenden çıkanları kaybetmeyin poşetine kadar sony türkiye her nekadar berbat da çalışsa sony garantili almakta fayda ithal alacaksanız yurt dışından alın hem ucuz olur hemde sony türkiye bir yıl garanti veriyor (tabi onu araştırmadım tam olarak doğruluğu nedir bilmiyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wings35 kullanıcısına yanıt
    Hocam slim alıcam muhtemelen n11 de 1229 tl 100 de çek veriyo onu da 2.kol da kullanırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wings35

    hocam ben bu paketten aldım belki incelemek istersin..

    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-playstation-4-call-of-duty-1-tb-slim-kasa-cuh-2016b-sony-eurasia-garantili-252257162

    İyiymiş fiyat bunu alabilirim belki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceki mesajımda menudeyken ısınıyor yazmıstım. Sanırım ilk kez acıldığından dolayı öyle bir şey oldu. Uncharted 4 oynadım 1-2 saat kadar asırı bir ısınma ve takılma olmadı. Gayet de sessiz çalışıyor. Şimdilik memnunum oyun performansından sonra iade etmekten vazgectim.
  • arkadaşlar merhaba, bende 2-3 güne ps4 slim 500gb ile aranıza katılmayı düşünüyorum. Az önce youtube incelemelerinde slim kasada optik ses çıkışının konulmadığı gördüm, ilk ps4 kasada ise var sanırım,
    sorum şöyle, samsung tv'ye bağlı olarak kullandığım 2+1 optik çıkışlı ses sistemim var, oyunlarda net ve berrak sesleri, ps4 slim hdmi üzerinden bana verebilir mi?
    Daha doğrusu sistemi ps4 üzerindeki Optik ses çıkışına bağlamakla, hdmi üzerinden gelen sesi tv üzerinden optik çıkıştan almak arasında kalite açısından çok fark olur mu?
  • wntln kullanıcısına yanıt
    hocam hdmi ile optik ses arasında fark olmaz bende o şekilde kullanıyorum
  • Arkadaşlar bundan almayı düşünüyorum konsolun tuşları mekanik modelmi acaba dokunmatik olanda kendi kendine basma sorunu oluyormuş son playstationumu 2007 de satmıştım uuzun aradan sonra ps4 almayı düşünüyorum
  • Evet slim Mekanik tuşları ama bunun kapat tuşuna basınca beklemeye alıyor normal pc yi kapatır gibi güç den seçip kapatıyon
  • Merhabalar biraz hortlatmış gibi oldum ama sormak istediğim bir soru var bazı slimlerde mavi-beyaz-turuncu ışık güç tuşunun üzerinde bazılarında ps4prodaki gibi üst sütunun altında bu neye göre değişiyor acaba a-b farkı mı yoksa hafıza farkı mı ? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende slim aldım 500gb yanında horizon zero dawn 1299tl
  • Benim alet gecenlerde 5 6 saatlik oyun sonrası kitlendi ısınmıstı baya durdugu yerde tv unitesi altında cepte duruyor dar bir yer arkada bir ufak delik var ama yeterli gelmiyo sanırım garantiye gondereyimmi yoksa dikey stand alıp yukarı bi yeremi koymak gerekir ?
  • Herkese selamlar. Bende bugun 2016b slim 1 tb lik modelin siparişini verdim. Yarin gelmis olur. Test edip sizlere isinma fan sesi int kullanimi vs icin yorumlarimi yazarim. İlk kez ps4 sahibi oluyorum. İnsallah pismanlik duymam :)
  • korbey K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam menü de ısınma oluyor mu deneyebilirmisiniz
    Rica etsem 10 dakika gezseniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 26 Nisan 2017; 2:08:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cihaz gercekten harika. Ben elektronik sektorunde hem satista hem yoneticilikte yaklasik 15 yil calistim. Soyleki performans makinalarinda ps veya pc ne olursa olsun isinma her daim olur. Onemli olan bu isinmanin teknik arizalara sebebiyet vermemesidir. Cihazdaki.isinma islemci.ekran karti kullanimindan makul duzeyde var. Ama oyle aman aman atesler icinde yaniyor seklinde degil. Min duzeyde. Ps4 u aldim 3 gundur acik hic kapamadim. Yaklasik 120gb oyun indirdi..bir yandan oynadim bir yandan download yaptim. Ne asiri bir isinma ne kitlenme kasma oyunda veya menulerde hicbir sey yok. 2016B serisi benden tam puan aldi. Tavsiyem 1 tb lik modeli alin..cunku ps4 butun oyunlari diske kaydediyor. Suan 5 oyun yuklu kullanilabilir alan 640gb a dustu. Sistemin kullandigi alan da buna dahil. Gozunuz kapali alabilirsiniz. İsterseniz alışveriş icin market onerisinde de bulunabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korbey -- 30 Nisan 2017; 5:11:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende slim sahibi oldum 2.el 500 gb tek kol 5 oyun 1000 TL ye geldi. İlk izlenimlerim olumlu ama sanki biraz fazla ısındı koyduğum yerde dar havasızdı belki onun etkisiyle olmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl aradan sonra PS4 slim ile geri döndüm
  • Isınma durumu nasıl hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.