Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
437.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1079 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Döviz geriledi ama oyun fiyatlarında bir gerileme olmadı, bunu mustafa yiğit bir açıklasın, bu sefer ne mazeret bulacak merak ediyorum, mutlaka kılıfına uyduracaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Yiğit, Türkiyenin yüz karasıdır. Paragöz bir adamdır . pintipanda, eastergamers tvyi takipten çıkarıyoruz.bunu herzaman yazacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkiler resmen kafalarına göre fiyat koyuyor. Tennis World Tour oyunu bizde 259 tl. Us psn'de 60 dolar. Fakat spiderman de us psn'de 60 dolar. bizde 469 tl. şaka gibi yani!




  • Hepsini izleyin diycem ama uzun, 5 ay önce yapılan röportaj, 8.dk ile 10dk. arasını izleyin, Mustafa beyciğimiz Londra’ya söylüyormuş yapmayın etmeyin çok pahalı biraz bekleyin sonra zam yapın, Türkiye’de ki oyuncular alacağı oyunları alsın sonra yapın zamı falan filan diyip bir sürü birşey zırvalıyor. Döviz azda olsa geriledi, aslında azda olsa değil 1-1,5 ay öncesine kadar baya bir düşüş oldu, o zaman daha niye yansımıyor bu fiyatlara Mustafa Beyciğimiz söylermisiniz. Niye konuşmuyorsunuz Londra ile tekrar, çok düşünüyorsunuz ya hani Türk oyuncusunu. Biz doğru yoldayız o zaman işin İngiltere ayağı bu maillere kayıtsız kalmayacaktır, zaten Kampanya ilk başladığında önüne geçilmesinin sebebi burdan anlaşılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 17 Ekim 2018; 20:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >






  • https://www.youtube.com/watch?v=HOhMdX3Z7FA




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redunay

    Döviz geriledi ama oyun fiyatlarında bir gerileme olmadı, bunu mustafa yiğit bir açıklasın, bu sefer ne mazeret bulacak merak ediyorum, mutlaka kılıfına uyduracaktır.
    Mali yıl gelmemiştir.
  • Bu ülkede zam gecikmesiz yapılır fakat indirim dediğin olay olmaz yada gecikir. Kurun doğrudan etkisi için yurt dışı psn hesaplarından alın beyler



    Bu dönemde herkese göstermiştir umarım kim samimi kim para için 3 maymunu oynuyor.



    Enis Kirazoğlu ve konsolüssü gayet pozitif katkılar yaptı. Bu kanalları asla bırakmayacağım. Önerebildiğim her yerden önereceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 saattir kimse mesaj yazmamış nooldu bu konuya böyle
  • Dolar düşüyor oyunlar niye düşmüyor diyince eee çünkü oyunlar Euro ile fiyatlandırılıyor diyen bir kitle var, daha ne diyelim biz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red dead redemption us store'da 335tl'ye geliyor.
    us hesabımızı primary yapıp alsak ana plus olan tr hesabımızdan oynayabilir miyiz online kısmını?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 18 Ekim 2018; 0:42:39 >
  • Döviz düşmeye devam ediyor;

    60 USD: 335 TL
    60 EUR: 385 TL
    60 GBP: 439 TL


    EUR fiyat ile karşılaştırınca "ama Sterlin üzerinden hesaplanıyor" 'cular bu duruma ne diyecek acaba?
    EUR yerine Sterlin diyelim, bize yine 469 TL'yi dayıyorlar. Resmen keriz yerine konuyoruz!
     



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 18 Ekim 2018; 0:48:26 >
  • up
  • 12henry14 kullanıcısına yanıt
    Evet oynarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    o zaman buradan alıyorum bundan sonra oyunları, tr psn defteri benim adıma kapanır
  • Dostlar TR Psn boykot temalı görsel hazırlayıp imzalara ekleyelim. Mesaj attığımız konularda görmeyen varsa haberi olur farkındalık artar.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican456 -- 18 Ekim 2018; 8:37:52 >
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    Önemli olan küçük olan o kitledeki ulaşabileceğimiz her kişiye ulaşmak. O kişileri bu konuda bilinçlendirebilirsek sorunun çözülmesi için en önemli işi yapmış oluruz. İnsanların farkında olduğunu sandığımız şeyler bazen öyle olmayabiliyor, bunu birçok konuda tecrübe ederek tespit ettik ve bu durumda yapılması gerekenleri az çok biliyoruz, öğrenmeye devam ediyoruz. Konunun maalesef hâlâ yeterince aktif ve etkili olamadığını görüyoruz.

    Oyuncular genelinde konuşacak olursam: Biz oyuncular, birtakım sosyal medya şaklabanlarının ağzına bakacak kadar değersiz değiliz. Zaten onların ağızlarına bakacak olursak firmalardan neler aldıklarını, aldıklarının ne kadar büyük olduğunu görür ve hâl böyleyken bizim yararımıza konuşamayacaklarını görürüz, onlar biraz aklıselim olsalar bu alışverişin aslında mantıksız olduğunu anlarlardı. Biz, bu forumda kendi gücümüzün farkındayız, fakat bunun farkına varamayan oyunculara da ulaşıp elimizdeki sağlam argümanlarla onların da farkına varmasını sağlayabileceğimizden eminim.




  • alican456 A kullanıcısına yanıt
    Konsolüssü neden övülüyor demenden şu cevabı yazıyorum, diğerleri hiç konuşmuyor gündeme dahi getirmiyordu fakat bu adamlar iyi kötü tartışılır fakat konuyu gündemde tutmak adına video çekti. Keza Enis Kirazoğlu hem şahsi hem multiplayer kanalından gerekli katkıyı sağladı.



    Gelelim kampanya hakkında saçmalamalarına, konu kurların anlık girilmesi değil konu bu ülke şartlarını göz önünde bulundurarak fiyatlandırma yapılması fakat döviz düşünce insanlar bari fiyatlandırma konusu sallanmıyor en azından kur oranında fiyatlandırarak düşürsünler diyor. Anladın mı düşünceli kardeşim ? Yani öyle yada böyle fiyatlar düşsün deniliyor.



    Yok ben olsam kampanyayı sallamam yok komedi, iyi kötü bir şey yapılıyor bari yapana laf etmeyin sen ne halt ediyorsun ? Yaşları büyük küçük herkes bir şeyler yaptı, burada yorum yaptı Twitter’da destek oldu vs vs bir şeyler yapılmaya çalışıldı. Herkese zorla imza atın diyemeyiz, meselede azınlık olmak haksız olunduğu anlamına gelmiyor.



    Her yazdığına burada cevap verirdim ama derdin boş yapmak olduğu İçin bir işe yaramaz. Mahallede eline çekirdek alıp iş yapanı eleştiren kadınlardan bir farkın kalmıyor keşke bu bilgiçliği kampanya İçin kullansaydın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonuna kadar destek. Fiyatların artmasından ziyade şu önsiparişlerde yapılan haksızlığı anlamlandıramıyorum. Fiyat farkı çok olmasına rağmen haber vermeden yapmaları da ayrı bir nokta. Oyun çıkana kadar fiyatı tutamayan iş fiyat arttırımında olunca hafta hafta oyun oyun güncellemelerine rağmen kuru ön planda tutmalarına rağmen aynı şeyi kurun düşmesiyle göremiyoruz maalesef. Ne kadar konuşsam şurada boş gerçi ben almayı bıraktım bir müddet en azından. Umarım oyuncu dostuyuz dedikleri gibi bir etki görebiliriz.
  • Ya arkadaş şu ülkede oyunlar pahalı alamıyoruz diyen 1000 kişi bile yok mu? Sony İngiltere Change.org taki rakamlara baksa ardıyla güler, ciddiye falanda almaz bizi. Bir şekilde konuyu yaymak destek toplamak lazım.



    https://www.change.org/p/playstation-ingiltere-ye-fiyatlar-ile-ilgili-toplu-mail-at%C4%B1yoruz?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.