Şimdi Ara

Playstation varken Xbox alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
6
Favori
53.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dog of Sony

    Bu mesaj silindi.
    Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoft yeni saglam ex oyunlar duyurmazsa gelecek nesillerde bu kadarda satamaz.
  • Alınır. Alınmaz diyenler Enis'in videoda çok net ifade ettiği gibi iyi bir pc sahibi olan pc'den vazgeçemeyen adamlar.

    Alınır dememin sebebine gelirsek Xbox One S ve Ps4 Slim sahibiyim ikiside ilk konsol deneyimim çünkü bu zamana kadar hep güçlü bilgisayarım vardı konsola ihtiyaç duymadım ancak ülkemizde euro dolar kurunun ve vergilerin geldiği seviye yüzünden 1080p 30 fps üzeri oyun oynayacağınız sistem min 4000 TL. PC toplayamam yüzünden konsol oyuncusu oldum bir anda. Xbox One X'te 2000 liraya 4k oyun deneyimi sağlıyor bu fiyata pc toplamanız zaten imkansız 4k'yı falan geçtim aylık 12 liraya EA access sayesinde battlefront bf1 bf4 gibi bir çok EA yapımı oyununu oynayabiliyorsunuz, aylık 30 liraya Game Pass ile sea of thieves, gears of war, halo gibi exc. oyunlarında olduğu yüzlerce oyuna erişebiliyorsunuz her ay onlarca yeni oyun bu kütüphaneye ekleniyor. Fanboyluğu bir kenara bırakırsak iki konsola sahip biri olarak şunu çok rahat söyleyebilirim ki, Xbox One X alınır. Güçlü bir bilgisayarınız varsa exc. oyun için ps4 alırsınız ama pcniz yok ise kesinlikle Xbox One X.





  • Donanımsal olarak bile One X, Pro'yu tokat manyağı yapar tartışma gereksiz uzamış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an için bilgisayarı olan biri olarak konsol alırsam PS4 alırım. Ama şu konularda Mesut Çevik'e katılıyorum. Şu "özel oyun" olayı biraz abartılıyor. Çok uzun aralarla ve çok az sayıda çıkıyor büyük ve özel oyunlar. 3 sene önceden felan oyun duyurdular. Ancak şu an PS4 oyunlarını oynamayan kişiler için konsol almaya değecek kadar oyun birikmeye başladı. (PC olanlar için) Oyun fiyatlarının pahalılığını da eklemek lazım tabi. Bir de PS4 kontrolcüsünü sevmiyorum , One kontrolcüsü benim için daha iyi. O da genel pakete o kadar etki eden bir detay değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 28 Nisan 2018; 17:16:21 >
  • Türkçe oyun desteği pek yok xboxda.
  • Nintendo Switch üvey evlat mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox dan bu kafayla hicbir halt olmaz. Hatta bırakın ps ile mukayese etmeyi nintendo swich bile daha iyi Xbox dan en azından efsane 3 oyunu var.



    Halen biraz gears of war 4 ve forza horizon 3 ile konsol satıyor . Başka bir numarası yok hatta benim gibi online sevmeyen sadece seneryo sevenler yanina bile yaklaşmasın büyük hayal kırıklığına uğrar .



    Ben çok mail attım hem tr ye hem usa ya ama hic umursayan yok en azından bari oyunlari turkce altyazı getirin ki ufak da olsa bi albeniniz olsun . Ama herifler cidden turk oyuncuyu zerre umursamıyor.



    Bunun dışında ps de sütten çikmis akkasik değil . Xbox in içler acısı durumunu görünce oyun fiyatlarını ve ps4 pro fiyatlarına iyi geçirdi. 1900 den 2300 firladi.



    Yani kısacası ikiside turk oyuncuya geçiriyor . Ama biri hic olmazsa biraz insaflı



    Bunun dışında ingilizce bilen pc oyuncuları kesinlikle xbox x indirimdeyken kacirmasinlar çekle 1850 tl cuvarina geliyor ki korkunç iyi bir fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mesut bey artık oyun muhabbeti yapmasa. Oyuncu kimliği olarak çok zayıf bir profil çiziyor.

  • http://www.metacritic.com/game/playstation-4/infamous-second-son

    God of War için yaptığı değerlendirme sonrası, 80 puan ortalaması olan bir oyun için güzel değil demesi de şaşırtmadı.

  • Arkadaş şimdi hangimizde xbox one x gücünde bilgisayar var Allah aşkına. Almışız zamanında bir gt 700-800-900 serisi ekran kartlı günlük işleri hallediyoruz 2010-2012 max yıllarına kadar olan oyunları yüksek ayarda oynayabiliyoruz. Benim gibi artık üniversite bitmek üzere olan adam ve bu oyun dünyasını da takip eden ama olmazsa olmazım demeyen adam kalkıp da masaüstü pc toplamaz ki toplasa bile o da 1800 liraya olmaz. Xbox one x çok mantıklı bir seçim şu an. God of war, uncharted oynamayınca ölmezsiniz merak etmeyin alanlar da zaten 30 saatlik oyun süresinden sonra gta, bf1, fifa18 e geçiyor. Birbirimizi kandırmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC varken konsolun yüzüne bakmam benim için çöptür.
  • Editörleri eleştirenlerin yorumu hemen silinirken adam defalarca küfürlü mesaj yazmış halen duruyor. İşte DH kalitesi :)

  • Her dönem her iki konsolu da mutlaka alır suyunu çıkarana kadar kullanırım. Geçen sene Ps3'ün kaderini bu sene Xbone yaşıyor maalesef. Evde toz topluyor. Az buz oyun bitirmedim gerçi. Quantum, Ryse, Dead Rising, Sunset, Geow 4, Halo, Forza vs.. Hepsi bir Gow eder mi? Sanmıyorum. Kaldı ki bu buz dağının görünen yüzü. Daha Detroit, Spidey, Tlou 2 ve Kojima var. E3'de duyurulacaklari saymıyorum bile. Hali hazırda 80 milyon ünite satmış bir cihaz. Dedesine yaklaşacak gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exc oyunlari takmiyorsan alir gecersin one si



    One x kazikti en son noldu bilmiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Kişisel tercihler hocam herkes beğenmek zorunda değil yanlış anlamayın Mesut Bey'i savunuyor değilim ama bencede kötü bir oyun 10 dakika oynayıp kapattım fakat bu oyun kötü demek anlamına gelmiyor. Metacritic'e bakarsanız Far Cry 5'e de 81 puan vermiş mesela, bu biraz imdb'de en yüksek puan alan filmi herkes beğenmek zorunda demek gibi birşey oluyor.
  • Alınır ama bol para ve vaktin varsa. Ps çok daha önce gelir bu şartlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi çıkış yapmış 10 yıl önce hala neden kötü çıkışa takıldı Mesut bey anlamadım. Satış rakamları ortada iken kör bir tartışmanın anlamı yok.
    İsterse 50000000 gb ram bilmem kaç tb ekran kartı olsun oyunları kısıtlıysa alınmaz

  • PS'yi artık dizi-film-müzik aracı olarak da kulllanıyorum. Hatta dizileri bile Netflix uygulamasından izlemeye başladım, aldım üyelik mis gibi. Spofity'de üyelik de var. Bir yandan online keyfi, bir yandan da çalan müzik oh bizden rahatı mezarda.

    Benim gibi rahatlığına düşkün olanlar için konsol her daim iyidir. Kim nerede rahatsa onu kullansın.
  • Özel oyunlar gereginden fazla abartılıyor. Bu konuda hak veriyorum Mesut beye. Dikkat edilirse oynanan çogu oyun multi. Alıp kenara attıgın oyun ile 300 saatten fazla harcanan oyunlar bir degil. Konsol alımında bir kriterdir belki ama başlı başına degil. Ustelik ülkemizde çıktıfı gibi oynayamıyorsun. 300 lira, saka gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.