Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.339
Cevap
187
Favori
1.134.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • POKEMON GO TÜRKİYE'YE HOŞGELDİNİZ

    Pokémon GO [ANA KONU]






    Roket Takımı savaşları oyuna eklendi!

    Pokémon GO [ANA KONU]
    -Savaş sistemine gelince bulunduğunuz yerdeki pokestoplardan birinde kararıp üzerinde ''R'' logosu çıkıyor. Çıkan roket takımı üyesi ile savaşabiliyorsunuz. Yendiğiniz zaman size kullandığı shadow pokenin ilk halini atıyor. Ayrıca kazandığınızda dust ödülü alıyorsunuz. Dark pokemonların kendi '' frustration'' adlı charge skilli var. Eğer pokemonu temizlerseniz 2.000 dust ve 2 candy kaşılığında, temizlediğiniz pokemonun IV değerleri değişiyor ve charge skill ''Return'' oluyor. Shadow pokemonu yakalama kısmında top sayınızı arttırmak için team rocket görevlerini tamamlayabilirsiniz.

    Pokémon GO [ANA KONU]






    Yeni eklenen itemler ile ilgili bilgi;
    Special Lure modules
    Pokémon GO [ANA KONU]

    Artık store'dan alabileceğiniz bu 3 lure module direkt olarak türüne göre pokemon çekebilecek.

    Star Pierce, lucky egg sistemi gibi çalışacak 30dk boyunca x2 stardust verecek.
    Pokémon GO [ANA KONU]

    Hava durumu türüne göre pokemonları daha güçlü hale getirebilecek.Detaylı bilgi için;

    Pokémon GO [ANA KONU]
    https://thesilphroad.com/news/pokemon-go-new-weather-effects/

    Hava durumuna karşı güçlenen Pokemonlar listesi;
    Pokémon GO [ANA KONU]



    Yeni Gym Sistemi ve Kullanımı

    -Artık Gym'lere 6 Pokemon Koyabileceksiniz.

    -Pokemon Koymak İçin Savaşmaya Gerek Yok Gym Sizin Takımınızda İse Direk Koyabilirsiniz.
    Her Pokemondan Yalnızca 1 Adet Aynı Gym'de Olabilir Buda Blissey Olayının Çözümü Olmuştur Herkes Aynı Pokemonu Koyamamakta!

    -GYM'ye koymak için özellikle defans pokemonu diye bir olay kalmadı. 3000 Cp li Blissey de koysanız 3 kere savaşıp yendiğinizde düşüyor 20cp'li pidgey koysanız da aynısı oluyor. O yüzden defender tipi pokemon diye kasmanıza gerek yok.

    -Söylenilene Göre (Bizzat Denemedim Resmi Açıklama Yok) Bir Pokemon 500 Dk Gym'de Kaldıkdan Sonra Düşer İse 50 Coins Kazanırsınız.Buda Şu Anlama Geliyor, 10 Dk'ye 1 Coins Veriyor Günlük 50 Coins Sınırını Sakın Unutmayın!

    Güncel PVP detayları;

    -Karşılıklı 3 pokemon seçme hakkı ver her iki tarafın.
    -Sistemine göre bir dövüşte 2 kere kalkan alma hakkınız var. Bunları kullanacağınız stratejiye göre istediğiniz zaman basabiliyorsunuz.
    -Oyundanki bazı movesetler için ''exclusive move'' eklendi. Bu skiller eğer pokemonunuzda varsa garanti değil şansa bağlı olarak maç boyu HP ve Damage buff alıyor. Bu skiller ; Ancient Power, Silver Wind, Ominous Wind. Eğer bu skillere sahip pokemonunuz varsa KESİN olmayarak tamamen RNG olarak maç içinde kendini bufflayabiliyor.
    Pokémon GO [ANA KONU]
    -Her pokemona fazladan bir miktar dust ve şeker vererek 2.charge skill açabiliyorsunuz. Genelde efsaneviler için bu miktar 100 şeker 100k dust.
    -Charge skill atma sistemi değiştirildi ilk zamanlar ekranı pandikleyerek atıyorduk ne kadar çok basarsak o kadar güçlü vuruyordu. Şimdi her skill kendine has animasyon ekranı ile geliyor. Örnek verecek olursak Sky attack atacağınız zaman ekranın köşesinden sürekli ufak kanat simgeleri yağıyor ekranın her tarafına hızlıca onları toplayarak skill gücünü belirliyorsunuz. Deprem vuracağınızda ekranın altından earthquake simgeleri çıkıyor ufak baloncuklar şeklinde hızlıca bunları topluyorsunuz. Kaçırdığınız her baloncuk başına charge atağının gücü düşüyor. Hepsini topladığınızda en güçlü haliyle vuruyor. Animasyonlar vuruşlara göre değişiklik gösteriyor.



    Trade sistemi hakkında detaylar;

    Pokémon GO [ANA KONU]

    Lucky Pokemon hakkında;

    Bildiğiniz üzere Lucky pokemon hem dengeli IV'ye sahip ve istediği dust miktarı olarakda normal pokemonlara göre yarı yarıya daha az geliyor. Fakat lucky pokemon elde etmek tamamen trade yaparak şansa denk getirilebiliniyor. Peki bir pokemon nasıl kesin lucky olarak gelir diyorsanız onunda bir yöntemi var eğer elinizde 2016 yılının temmuz ağustos ayında yakalanan pokemonunuz varsa takas ile %100 lucky olur.

    Lucky Friend hakkında;
    Bunun dışında birde Lucky friend sistemi ile de lucky pokemon elde edebilirsiniz. Fakat lucky friend olmanız için arkadaşınızla kalpleri fullemiş olmanız gerekiyor. Fullendikten sonra resimdeki gibi yaptığınız her aktivitede (GYM savaşı,trade vs.) sistemi triggerliyorsunuz. Buna bağlı olarak tamamen şansa lucky friend olabilirsiniz. Lucky friend olduktan sonra bir kereye mahsus yaptığınız takasda ki pokemon kesin olarak Lucky olur. Ondan sonra tekrar arkadaşlığınız normal olur. Yani bir kez Lucky friend olduğunuzda sürekli lucky kalmıyorsunuz tek takaslık hak veriyor size ondan sonra tekrar lucky olmak için uğraşabilirsiniz.
    Pokémon GO [ANA KONU]



    Oyuna yeni olarak iki adet moveset eklenmiş bulunmaktadır bunlar; Fast Attack Charm ve Charged Attack Skull Bash.

    Bunun dışındaki movesetler için;https://gamepress.gg/pokemongo/pvp-fast-moves

    Legacy moveset listesi;
    Legacy movesetler oyundan kaldırılmış fast/charge skillerdir. Aynı zamanda community day zamanında oyuna kısa süre içinde eklenen skiller olarak da geçer, hepsi olmasa da çoğu oyundaki en iyi atak listesinde olan saldırılardır. Oyunda bu movesetlere sahip pokemonlar değerlidir çünkü artık bu movesetleri getiremezsiniz. Moveset listesi için;https://gamepress.gg/pokemongo/legacy-pokemon-move-list




    Yeni ''görev sistemi'' detaylar için;https://pokemongolive.com/post/research/


    Pokémon GO [ANA KONU]


    Lig sistemi geliyor;
    - Preseasons olacak.. Bu dönemde turnuva ile ilgili dataları toplayacaklar, turnuvayı optimize etmeye çalışacaklarmış. Ayrıca oyuncular içinde bir hazırlık dönemi olacakmış.

    - Sezon 1 başladığında, 2 haftada bir ligler değişecekmiş.

    - Rank 1 den Rank 10 a doğru yolculuk başlayacak, Rank’ınıza göre hediyeler gelecek.

    - Eğitmenler 5 km yürüdükten sonra 5 maç hakkı kazanacakmış. Bunu günde 3 kere yapabilecekmişiz. Bu yüzden ilk 5 maçı bitirmeden diğerini açmayın.

    - Eğitmenler 5 Km yürümek istemezse ya da 3 km yürüdükten sonra kalan 2 km’yi yürümek istemezse, Battle Now butonu ile bu 5 maçı açtırabilirler. Fakat Battle Now belli bir coin karşılığında kullanılıyor.

    - Premium Pass adını değiştirip Premium Battle Pass olacakmış ve bu passla da dövüşlere girebilecekmiş. Bu passla girenler daha fazla ödül alacaklarmış.

    - Bu durumda Normal ve Premium şeklinde iki dövüş kategorisi var. Normal yol ile Premium arasındaki var ödüllerde ortaya çıkıyor.



    Yeni Buddy sistemi;



    Pokemon Move Setleri için;https://thesilphroad.com/catalog



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 3 Temmuz 2021; 19:45:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir pokemon eğitmeni öğle yemeği sonrası işten izin aldı ve mewtwo reidi için yola koyuldu. Tranvay durağı hemen iş yerinin karşısındaydı. Durağa vardığında tranvay ın gelmesine beş dakika vardı. Heyecanlıydı, sürekli düşünüyor mewtwo yu düşlüyordu. Ya kaçırırsam, ya yetişemezsem, ya yeterli kişi gelmezse, ya vasıta bozulursa, kafasındaki sorular birbirini kovalıyor, fikirler kar topu misali yuvarlandıkça büyüyordu. Derken tranvay geldi. Kalabalık arasından geçerek açılan kapıdan içeri girdi ve boş bir koltuk bulup oturdu. Tranvay hareket etti duraklar bir bir azalırken içindeki heyecan kat kat artıyordu. Güvenevler durağına geldiğinde kapı açıldı ve tranvay dan indi. Havanın sıcağı güneşin önüne gelen gri bir bulut sayesinde azalmıştı. Rüzgar yüzünü okşayıp saçlarını hafifçe dalgalandırıeken gym ye doğru yürümeye başlamıştı bile. Gym ye vardığında reide onbeş dakika vardı. Park alanıydı ağaçlar rüzgarın sesiyle hışırdıyor, fıskiye ile ıslanan çimler etrafa güzel kokular yayıyordu. Bir banka yaklaştı. Bir genç oturmuş pokemon go oynuyordu. Merhaba arkadaş dedi ve tanışıp sohbet etmeye başladılar. Heyecanı biraz olsun azalmıştı derken reid vakti geldi çattı. İki reel oyuncu ve onsekiz fake kişi ile kısa sürede mewtwo yu indirdiler. Kendisi ilk atışta arkadaşı iki atışta yakaladı. Pokemon evrenin in en karizma yaratığı. Boksun Muhammed Ali si, Basketbol un Michael Jordan u, Rock un led Zeppelin i Yüzüklerin efendisi nin gandalf ı edebiyatın tolstoyu, kara kulenin Roland ıydı o. 15/10/15 statları ve 89 iv si yle benimdi artık. Çok mutluydum, bir sihir gibiydi. İnanmak istediğim rüya gerçek olmuştu artık Derin bir nefes aldım oyunu yavaşça kapattım. Telefonu cebime koydum. Yaklaşık bir buçuk saat yeni arkadaşımla pokemon evreni ile ilgili sohbet ettikten sonra tranvay a binip evin yolunu tuttum. Geriye kalan bir Mew two ve ağaçlar altıda bir anı olarak saklanacak samimi bir arkadaş sohbeti oldu. Teşekkürler pokemon go.



    Virussavar hocamla bff olduktan sonra kendisine shiny magicarp attım. Aslında ilk o dedi 2016 Temmuzundan kalma pokemonun varsa Mewtwo ile takas yapabiliriz diye. Böyle güzel bir jeste benim de bir şey yapmam lazımdı elimde işe yaramayan Magicarp shiny vardı kendisi de istiyordu. Geçen gece takas yaptık 34% iv vardı bende kendisine 60’larda bir iv olarak gitmiş en azından biraz daha yüksek. Keşke daha yüksek olsaydı.



    C.tesinden pazarı bağlayan gecede de yani birkaç saat önce kendisine 2016’dan kalma ilk yakaladığım charmander’ı verdim o da bana mewtwo verdi ve sonuç









    Kendisine çok teşekkür ediyorum güzel bir takas oldu.
  • fake gps ile oynanabiliyor mu dener misin telde fazla yer yok ona göre birşeyler silip deneyeyim
  • Apk'mı yükledin hala yok benim Gplay'de .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuzda cikacagi aciklanmisti ama hâlâ ciktigina dair bilgi bulamadim storeda da yok googleplay veya appstore linki atar mısın böylece fake olmadigini anlariz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun ismi?
  • Şuan Apple Store'da yok ancak Google Play'e gelmiş durumda
  • Black Mesa kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun ismi nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende goremedim Google Play de

    Sanirim apk yuklemis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watch Dogs ne kadar balonsa bu oyunda o kadar balon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ismi pokemon go ve burdan hızlı bir şekilde indirebilirsiniz

    http://www92.zippyshare.com/d/qeuNyfd7/2860543/Poke%CC%81mon%20GO_v0.29.0_apkpure.com.apk

    Kamerayı açınca karşında pokemonu görüyorsun ve poke topu atıp yakalıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

    Watch Dogs ne kadar balonsa bu oyunda o kadar balon

    Oynadın mı? Müthiş bir oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Mesa

    Oyunun ismi pokemon go ve burdan hızlı bir şekilde indirebilirsiniz

    http://www92.zippyshare.com/d/qeuNyfd7/2860543/Poke%CC%81mon%20GO_v0.29.0_apkpure.com.apk

    Kamerayı açınca karşında pokemonu görüyorsun ve poke topu atıp yakalıyorsun

    apk'da sıkıntı mı var?kurdum ancak niantic logosundan sonra siyah ekranda kalıyor oyun.
  • Pokémon GO [ANA KONU] Karşıma çıkınca gülmekten poke topu atamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speccy

    Pokémon GO [ANA KONU] Karşıma çıkınca gülmekten poke topu atamadım

    Bunu yakalasan ne olur yakalamasan ne olur :) tipe bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 6 Temmuz 2016; 12:54:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Öyle demesene çok tatlı bence
  • İnternet bağlantısı gerekiyo dimi oynamak için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heat15 kullanıcısına yanıt
    Yeni zelanda ve bir baska ulkeye daha acik beta. Ekside apk linki var hocam ordan indirin.

    Konuya gelirsek Ulan charmender yakaliycaktim oyle bir yere denk geldi ki kereta kamera acsam uzatsam dayak yerdim nasibim squrtile mis :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu harita grafikleri cok bayici ve kotu olmus. Kamera acinca poke topu nasil atiyosunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel işlemcili telefonlarda çalışmıyormuş.ABV INTEL
  • nasıl yürüyoruz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.