Şimdi Ara

Pokemon Go fake gps hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bulunduğum konumda hiçbir gym yada pokestop olmadığından bende fake gps olayına yöneldim, resimde kullandığım uygulama ile ban yemem mümkün müdür? Bu uygulamayı ios ile kullanıyorum, android telefonunda fake gps ile oynayanlardan hangi programları kullandıklarını söylerlerse çok memnun olurum, yardımlarınızı bekliyorum.
    Pokemon Go fake gps hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKapucuDH -- 28 Temmuz 2017; 21:11:0 >



  • pokemon go'yu evde oynayamazsın ki,dışarı çıkman lazım
    hiç mi yok 2-10km uzağında?
  • Amaç zaten hareket etmeyi sağlamak, evde oturarak oynayamazsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer benim gibi yaşadığın yer ,en yakın pokestop ve gym'ye 50 km ötede mesafede ise ancak öyle fake gps yap.Bazen koşu yaptığım günlerde yumurta çatlatmak için pokemon go yanıma alıyordum.(Yumurtada 10 km olanı makbul benim için,zira orta-hafif tempo koşum 5-10 km arası) Gerçekten zevkli oluyor.Ama maalesef ne bir pokestop ne bir gym nede pokemon spawn bir yer var.


    Öncelikle perma ban yani "Kalıcı" dediğimiz ban kalırıldı.Yerine Temp Ban dediğimiz 1 aylık geçici ban var.buda bot kullananlara uygulanıyor(Bot'un yakaladığı pokemonlar ayrıca çizik yiyor).
    Fake Gps için ise uyarı ve shadow ban var.Eğer çok zıplarsan bunlar geliyor.(Shadow ban'da starter ,rare ve evolve pokemonlar çıkmaz,her yere ratata pidgey zubat ,hoppip vs)Fake gps için "Smali patcher" denen xda'da bir patch var.Bunu yaparsan Shadow veya uyarı yemediğini söylüyorlar.Tabi bunun için temel android bilgisine sahip olman"Odexed & Deodexed "gibi kavramları bilmen "magisk ile root" yapmayı "modül" kurmayı vs teknik bilgilere hakim olman gerekli.Google sana bu konuda oldukça yardımcı olur.

    iphone tarafında ise pogo team bunları senin yerine hallediyor(Sırf bu yüzden Whatsapp grubumuzda iphone alan arkadaşlar var))

    yine coins için de iphone olan arkadaşlardan yardım al.Zira tek coins fiyatı 3.84 tl iken , iphone'da küçük bir kandırmacayla 1.29 tl coins alınabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 24 Kasım 2017; 19:42:6 >
  • ios a nasıl kuruluyor bu oyun şirket telefonuna 1-2 denedim ama beceremedim. Fake gps için hangi programı kullanıyorsun onu nasıl kurabilirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.