Şimdi Ara

PREDATOR (2018) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
7.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin

    Abartmaya devam edin yorumumun arkasındayım.

    Film gayet güzel, ilk 2 Predator'den hiçbir eksiği yok. İyice nostaljik olmuşsunuz.

    AvP hariç 2010'daki değil tüm Predator filmleri güzel zaten.

    Alıntıları Göster
    Bro daha izlemedim ama mesela neyini beğendin ben yorumlardan sonra inan izlemekten korkar oldumki fragman acayip hoşuma gitmiş biri olarak görseller nasıl ? aksiyon nasıl ? gece çekimleri çokmu ? az detay ver




  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ben hayatımda 1-2 filmi izlemeden kapatmışımdır genelde seçimde iyi araştırırım.Konu predator olunca tüm filmlerini izlediğim ve sevdiğim birseri olduğu için araştırmadım pek.ama inan ilk 20 dk geçemedim.Belki geçebilsem devamı güzel olabilirdi.Saçma sapan bir başlangıç oldu bittiye getirilen bir yakalama sonrasında ki olaylar en son hatun motorsiklete adamın kucagına nasrettin hocagibi ters binince kapatma zamanı geldi dedik.Muhteşem filmlere 2 - 3 cümle ile över geçerdim bu filmin 20 dk sı için bu kadar yazı yazdım ve detaya girsem 1-2 sayfa gider.Sinirim güzelim serinin böyle 2 sınıf (hatta 5-6 kadar yolu var) amerikan filmi gibi olmasından.
  • Cok igrenc bir film yapmislar icine etmisler yeminle 87- 99 yili fimleri oysa muthisti birde simdikine bak ya vallahi boyle les olcani bilsem izlemezdim hele su abuk sabuk espiri filanda katip cocuk oyuncagina cevirmisler filmi ne hale getirmisler yazik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film iyi başladı ama çok bozdu, baya bozdu yani öyle böyle değil. İnanılmaz bozdu yani. Çok fazla bozdu yani. Öyle böyle o kadar bozdu, önünü alamadık öyle bozdu yani. Bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. Artık bozmaz dedik, iyice bozdu. Artık inanamadık, bozdu, bozdu acayip yani. "Daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. Bi yerde bırakır bozmayı diye bekledim ama gene bozdu.

    2/10
  • AVP'ler bile buna 10 çeker...Predator filmini sardırarak izleyeceğimi rüyamda görsem inanmazdım...Bu nedir yaaa?
  • Çok iyi değil ama boş zamanlarda izlenir Olivia Munn için bile izlenir aslında.
  • IMDB Puanı çok yüksek. İnsanlar buna nasıl 5 puan vermiş şoktayım. Bildiğin leşti film

    10 üzerinden 2, oda predatörün hatrına...

    Edit: Vazgeçtim ederi 1 puan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 30 Kasım 2018; 22:14:28 >
  • filmin çatışma sahneleri 3. sınıf zenci amerikan sokak çetelerinin birbirleri ile çatışması ile aynı seviyede leş bir film bari fan edition falan diye çıkarsalardı da en azından seriye dahil değil amatörler kendi aralarında çekmiş deyip efsaneye bu kepazeliği katmasalardı
  • En iyi predator filmi bana göre piyanist teki herifin oynadığı predator filmiydi o ruhu geri getirmeliler diyecem ama biraz zor sanırım bu saatten sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lay lay lom bir yapım olmuş,
  • Eski filmler de senaryo olarak üst düzey bir şey vaat etmiyor ama en azından ciddiyetini koruyor, 2010 yapımı olan bile bunu başarıyor. Fakat bu film ciddiyetten çok uzak, baştan sona gevşek, hele o diyaloglar insanın ömründen alır. O kadar kötü ki, "Predator 2018 kadar kötü" diye bir terim ortaya çıkabilir.
  • Bu kadar les film yaptiklari icin tebrik etmek lazim hrlr espiriler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece izlemeyi düşünüyorum ama yorumlar şimdiden hevesimi kırdı.
  • Ben çok beğendim, en azından sürekli bir açık alanda köşe kapmaca oynamıyorlar.

    Yeni bir bakış açısı olmuş bir iki yerde ciddiyetten uzak olsa da epey keyifli filmdi.
  • Filmin tek güzel yanı Predator'ün öldürme sahneleriydi. Fena kesip biçti.

    Predator gibi efsane bir karakter için maalesef adam gibi bir film yapamıyorlar.
  • Filmi yeni izleyebildim düşüncem şu ki Predator karakteri olarak tam anlamıyla olmuş bir film , ama senaryo ve hikaye olarak 10 üstünden sıfır alır.Niye böyle söyledim çünkü bütün predator filmleri içinde predatorun ne kadar güçlü ve ne kadar acımasız olduğunu en iyi bu filmde görüyoruz.Tuttuğunu ortadan ikiye ayıran , bıçakları insanları lokum gibi dağıtan , ortalığı kan gölüne çeviren bir karakter.Karakter müthiş idi gerçekten bazı sahneler ağzım açık izledim , ve çok küfür ettim eğer güzel bir hikaye olsa idi efsane olurdu film.

    Yinede 10 tane böyle çıksa izlerim neden çünkü pg-13 filmlerinden bıktık artık.En azından predator karakterini doya doya izledik.Tamam klişe dolu film ama zaten bu filmi izleyenler yani predator alien vs hastaları senaryoya çok bakmazlar.Bakın Ridley Scott son çektiği 2 alien filminde ise bunun tersini yaptı.. senaryoya abanıcam diye alien karakterinin içine sıçtı resmen.Karakter geride olsun senaryo önde olsun veya senaryo geride olsun karakter önde olsun derseniz karakter önde olsun derim predator gibi.. keşke ortasını bulsalar ama olmuyor işte.




  • Maço tavırlar , dakika başı kötü espriler, kötü oyunculuk, klişeler vs. ve kötü senaryo... Ufaklık sanırım torpille filme dahil edilmiş. Kesinlikle gelecek vadetmiyor. AVP ler ayarında olsa bari diyordum ama havamızı aldık. Olivia bile çekici gelmedi lan Ne moktan bir film yapmışsınız oğlum Çam yarması Predator de ilgimi çekmedi doğrusu. İzledik ve bitti ... daha ötesi yok işte. Ancak daha kötüsü yapılırsa "bundan da kötüsü olurmuş diye" aklımıza gelecek bir film olmuş. Eskiden sıradan video filmleri izlerdik. Bu da o ayarda işte. Sadece görsellik daha iyi.
  • Baya kötü filmdi kesinlikle zaman kaybı 10/4

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Predator iyiydi özellikle öldürme sahneleri falan baya sağlamdı. İşte Predator diyorsun bildiğin biçti geçti ama senaryo çok zayıf kalmış. En azından senaryoyu daha orta seviyelere çekebilirdi mesela Arnold'un Predator filminde bu filmdeki katliam sahneleri olduğunu düşünsene of ki ne of.

    Herşeye rağmen al mısır ve kolanı otur keyifle izle ondan yana sıkıntı yok. Böyle bol kesmeli biçmeli filmlerin herzaman tadı ayrıdır. ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_Rahip

    Predator iyiydi özellikle öldürme sahneleri falan baya sağlamdı. İşte Predator diyorsun bildiğin biçti geçti ama senaryo çok zayıf kalmış. En azından senaryoyu daha orta seviyelere çekebilirdi mesela Arnold'un Predator filminde bu filmdeki katliam sahneleri olduğunu düşünsene of ki ne of.

    Herşeye rağmen al mısır ve kolanı otur keyifle izle ondan yana sıkıntı yok. Böyle bol kesmeli biçmeli filmlerin herzaman tadı ayrıdır. ;)
    aynen öyle izle unut filmlerinden ama predator sahneleri coşturdu beni.Keşke Venom karakteride böyle kanlı işler yapsaydı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.