Şimdi Ara

Premiere Pro Çalışma Yaparken Program Hareketlerimi Geç Algılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yeni Yeni Premiere Pro öğreniyorum. Bugün video yapmak istedim kendime özel bir klip tarzı. Daha henüz 5 farklı video attım kırpıyordum vs.
    Program Kasmaya başladı. Örneğin Oynarken hareket eden çizgiyi tuttuğumda geç asılıyor 10 15 sn sonra. Efekt atacağım mesela açmıyor tepkilerim karşılıksız kalıyor.
    aslında yapıyor ama yaptığını göstermiyor bu şekildede çalışamıyorum.Aşağı indirdiğimde program yarım yamalak geri açıyor sekmeler tam gözükmüyor.
    Grafik Tasarımcıyım Illustator Corel Ps vb. rahat şekilde kullanabiliyorum

    Ekran kartım: ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia

    Premiere Pro Çalışma Yaparken Program Hareketlerimi Geç Algılıyor



    Yardımlarınızı bekliyorum internette bi çözüm bulamadım.
    videolar öyle çok büyük videolar değil dslr ile çekilmiş 10-15 sn lik videolar toplamda 1 dklık yapacaktım saten


    EDİT: Düzenlemiş olduğum kadarında sıkıntı yok fakat yeni video ekleyeceğim örenğin cpu bir anda 80-90 bandında çıkıyor yeni ee benım eklemem gerek ne yapacağım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFalc0n -- 26 Ekim 2017; 14:4:26 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    Sorun Premiere'in playback engine'i ile, editlenen video formatı ile, GPU sürücüsü ile alakalı olabilir. Editlenen video Apple Prores gibi bir formata çevrilirse Premiere daha rahat çalışır fakat dosya boyutu büyüyeceğinden SSD disk yoksa playback'de takılmalar yaşanabilir. Premiere'in arayüzü düzgün görünmüyorsa bu genelde GPU ile alakalı sorunlara işarettir fakat sorun esnasında CPU kullanımı yüksekse Premiere'in kurulumu ile alakalı sorunlardan da kaynaklanabilir.

    VALLA usta bende çözemedim cpu 100 lerdeydi çalışmayı kapadım yeni çalışma açıp tekrar aynı işlemleri yaptım sorunsuz çalıştı. bide arada bir mesela kayıt ettiğim dosyadan açınca ilerleyemiyorum dediğim sorunlar oluyor o yuzden calışma yaparken pcyi kapatmıyorum hiç program açık kalıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    CPU %100 iken görev yöneticisinden hangi işlemin %100 kullandığına bakılabilir. Eğer Premiere %100 CPU kullanıyorsa fakat daha sonra aynı projede sorunsuz çalışıyorsa stabilite sorunu var demektir, kaldırıp tekrar kurmak sorunu çözebilir. Diğer yandan yasadışı yazılım ise sorun bundanda kaynaklanıyor olabilir.

    deneyeceğim dostum teşekkür ederim. Evet korsan yazılım. Yeni yeni öğrenme isteği duydum indirdim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.