Şimdi Ara

primavera kursu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben AutoCAD aldım Vektörel Bilişimden Primavera veriyorlarmı bilmiyorum istersen araştır
  • Selamlar geçtiğimiz sene PRM yazılımdan Primavera P6 egitimi almıştım. Son derece memnun kaldım. Eğitim verilen salonun 5 yıldızlı otel olması mı egitim sonrasında verilen teknik destek hizmetini mi söyleyeyim herşey çok mükemmeldi. Hatta eğitim sonrasında da aldıgınız eğitimle ilgili çalışma yapıyormusunuz diye arayıp sormuşlardı. Fiyat performans anlamında son derece kaliteli bir kurum.
    Eğitim süresi boyunca ucretsiz sunulan leziz öğle yemekleride cabası. o otelde sadece öğlen yemeği yemiş olsaniz muhtemelen eğitim icin verilen paradan daha fazla tutacaktır.

    Maksimum 10 kişilik sınıfları var. Ne olursa olsun fazlasını almıyorlar. Her katılımcıya bilgisayar veriliyor. Verilen sertifika PMI tarafından onayli ve PMP sınavlarina girmek için bu sertifikayı da kullanabiliyoruz.

    Zaten 15 yildan beri Türkiye de Primavera üzerine hizmet veriyorlar ve bildiğim kadariyla Türkiye de Oracle nezdinde tek Primavera yetkinliğine sahip tek firma PRM yazılım.

    Eğitim sonrasında çalışıp soru sormak için aradığımda hemen sorularıma yeterli yanıt alabildim. Aman yarın arayın gibi birşeyle karşılaşmadım.

    Aralık ayında ileri seviye eğitimi de yine PRM den alacağım. Ama sınıflar cabuk doluyor. O yüzden bir kaç hafta önceden kayıt olmakta fayda var.

    Herkese tavsiye ederim.

    https://www.prmyazilim.com/tr/egitimler
  • P6 eğitimleri için yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.