Şimdi Ara

Profilo CM1201DTR Sıkmada titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Profilo CM1201DTR model çamaşır makinemiz 1200 devirde sıkma yaparken yerde titreme ve ses yapıyor makinede çok titriyor zemini gayet düz oturmuş bir şekilde. Sorun büyük ihtimal zemindedir öyle değil mi? Yoksa bu durum normalmi 1200 yüksek devirde böyle yeri titretmesi



  • Ben 1000 devirde sıktırıyorum...1200 e gerek duymuyorum...Kurutma sorunum yok(Gaziantep)..Kışın 1200 devir kullanır mıyım bilmiyorum...1000 devirde normal ses var abartılı bir şey duymuyorum...Titremede fazla değil...Zemini kontrol edin..Mümkünse su terazisiyle ayarlayın...
  • Makineniz laminant parke üzerinde mi, yoksa sert zemin üzerinde mi duruyor?

    Cihaz sıkma yaparken ayaklarına elinizi değdirip öndeki 2 ayaktan da aynı titreşimi hissettiğinize emin olun. Eğer biri daha fazla sallanıyorsa o ayağı yere doğru biraz daha açın. Makinenin terazide olduğuna emin olun.

    Çamaşırı yüklerken ipli çamaşırların ipini bağlayın, nevresimlerin düğmelerini ilikleyerek atın. Böylece çamaşırların dengesiz bir yük oluşturmasını minimuma indirebilirsiniz.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Makine sert zemin üzerinde duruyor elimizle oynatmaya çalıştığımızda hiçbir şekilde sallanma yok teraziyle baktığımda makinenin önünün biraz kalkması gerektiğini gördüm. Kaldırıp teraziyle kontrol ettim. 1200 devirde yerde yine titreme oluyor makinede sarsılıyor. Dediğim gibi makine kapalı iken el ile sallamaya çalıştığımda bir dengesizlik yok. Galiba bu durum herkezde olan normal bir durum?
  • Vestel CM 9812 makine aldik 1 hafta once. Dediginiz sikintilarin aynısını yasiyoruz. Ayaklarda problem yol fakat sıkmaya baslarken ve bitirirken makine sol tarafta daha fazla olacak sekilde sallaniyor. Dedigim gibi sıkma aninda olmuyor baslarken ve bitirirken oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ne çektim 9614 kurutmalıdan ürün şahanede bu sıkma başlangıcındaki sarsıntıya uyuz oluyordum sonunda 3. yılın sonunda vestel üst model 9914 kurutmalı verdiler sağolsunlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.