Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
372.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pes 2016 seven çok kişi var. Ciddi rakiplerle başa baş kapışınca ondaki zevki bilen bilir. 10 senedir pesciyim ve fifanın gerçeklik açısından çok zayıf olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman1538 -- 1 Haziran 2016; 23:21:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 2017'de hakemlere faullerde sprey kullanma ve kontrollerde de titreşim özelliği geliyormuş..

    Özellikle penaltı atışları ve kaleye yakın frikiklerde süper olur bu...
  • En gercekci futbol oyunu olacagi soylenmis, bu adamlar hic online oynamiyor herhalde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene para yok pese 16 rezil bir oyundu. bedava surum cikarsa ancak onu oynarim.
  • BEYLER, MÜJDEMİ İSTERİM...

    Uzun top (L1 + ) olayı 2017 ile birlikte tarihe karışıyor!


    En çok geri gelmesini istediğim (daha önceki serilerde olan ve sonradan kaldırılan)

    defans ve ofansta 5 kademe olayı ve derin defans çizgisi geri gelmiş..


    Oyunun beta sürümünü oynayan bir oyun eleştirmeni,

    L1 ve üçgen ile uzun topların eskisi kadar işe yaramadığını yazmış!
  • merhabalar bence çok da heveslenmemek lazım neticede aynı firma aynı adamlar yapıyor oyunu. 15i de bu adamlar yapmadı mı yaptı evet ama 16 daha başarılı sanıyorlar bu sebeple 16nın üzerine yoğunlaşacaklar. ben oyun çıktığında 3 sürümü de almıştım myclub için hem ön siparişle dijital versiyon aldım hemde normal ve efsane sürüm cdlerini aldım. sonra da toplasınız 3 ay oynamadım oyunu. her uzun topun geçmesi kalecilerin aptallığı hakemlerin mortal kombat sevdası defansın karambol hastalığı insanı kanser eder dedim bıraktım. pes 2015i seven adam 16yı sevmedi pes 13ü seven adam da 15i sevmedi ama sorsanız 16 efsane bi oyun olmuş çünkü bir sürü hatası olan 13ten bi tık daha iyi pes 2016. neyse biz uzun toptu hakemdi kaleciydi defanstı derken dünyanın parasını verip aldığımız oyunu oyunu bedava yaptılar sonra online'a giremedik resmen menü geçişlerinde duş alıp geliyorduk o derece yavaştı ve kalkıp bize şu açıklamayı yaptı konami "bizim serverlarımız malum iyi değil oyun da bedava olunca çok yüklenme oluyor bu sebeple siz oyuna para verip alan müşerilerimizin oyunu bir süre oynamaması daha mantıklı olur" severmisin sabaha mı bırakırsın. zaten online iyi değildi hele takım oyunu lobisini deneyen oldu mu 2v2 bir maç yapamadık son bir senede singapur serverı falan koymuşlar takım lobisine oyun kare kare ilerliyor ki pes 15te efsane oluyordu 2v2 ler şimdi birçok arkadaş umutlu oyundan serbest vuruşta sprey olacak lisans olacak türkçe spikerde kalenin içindeki su şişesinin devrilmesi güzel bi detay bunları görmek istiyorum peste demiş. bende diyorum ki yaşadığımız tecrübeler ortadayken çok da heveslenmeyin. ha ben almayacam mı ön siparişle alacam oyunu mecbur ama pes 2016nın bi tık üstü olur sadece gerçi şu da var çiftli yıllarda oyun hep kötü çıkmıştır bkz 2010 2012 2014 2016 tekli yıllarda da daha iyi oyunlar çıkmıştır 2011 2013 2015 "2013 başta iyiydi de son resmi güncellemeyle sınıfta kalmıştı" pes 15i deli gibi oynayan bir sürü arkadaşım oyunun yüzüne bakmıyor şimdi ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun :)
  • PES 2015 serinin en iyi oyunu online da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleciler pes tarihinde hiç olmadığı kadar çevik ve atiklermiş..

    R2 plase şutlarda bile inanılmaz kurtarışlar yapıyolarmış...
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    umarım dediğiniz gibi iyi olur kaleciler.. oyun zevkini baltalıyordu kaleciler pes 2016 da. çok kötüydüler
  • Serinin en gercekci oyunu falan olacakmis vs. vs. ama ben offline oyunu PES2014 haric zaten hep arkadaslarla cok zevk alarak oynadim. Benim icin onemli olan online icerik adina ne yaptiklari. İsin o kismi ile ilgili pek bi aciklama yok. Zaten pek birsey degiseceginide sanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesuty85

    Serinin en gercekci oyunu falan olacakmis vs. vs. ama ben offline oyunu PES2014 haric zaten hep arkadaslarla cok zevk alarak oynadim. Benim icin onemli olan online icerik adina ne yaptiklari. İsin o kismi ile ilgili pek bi aciklama yok. Zaten pek birsey degiseceginide sanmiyorum.

    Acaba yalan konuşmayı mı sevmiyorlar hocam ondan belki online iyi olacak falan demiyorlardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes17 için fazla bir şeyler söylemeye gerek yok.Pes 2015 gibi dengeli ,keyif veren,simulasyon ve defans yanı ağır basan ,hatta müzikleri de 10 numara olan bir oyun yapan bu yapımcılar,canları istese Pes 2015 ten daha dengeli bir oyun yaparlar ama yeni yetme çoluk çocuk takımı,uzun topa,sürekli defans hatasına dayanan abuk sabuk bir atari oyunu istedikleri için Pes 2016 dan daha berbat bir oyun gelecektir.Pes geçmişi olmayan yeni yetme oyuncular,zora gelemiyor,hucum ve defans yapamıyor.Onların yerine momentium oynuyor,rakibin defansına hata yaptırıyor ve bu oyundan anlamayan oyuncular da bir zahmet r2 şut yapıp golü atıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neo23

    Pes17 için fazla bir şeyler söylemeye gerek yok.Pes 2015 gibi dengeli ,keyif veren,simulasyon ve defans yanı ağır basan ,hatta müzikleri de 10 numara olan bir oyun yapan bu yapımcılar,canları istese Pes 2015 ten daha dengeli bir oyun yaparlar ama yeni yetme çoluk çocuk takımı,uzun topa,sürekli defans hatasına dayanan abuk sabuk bir atari oyunu istedikleri için Pes 2016 dan daha berbat bir oyun gelecektir.Pes geçmişi olmayan yeni yetme oyuncular,zora gelemiyor,hucum ve defans yapamıyor.Onların yerine momentium oynuyor,rakibin defansına hata yaptırıyor ve bu oyundan anlamayan oyuncular da bir zahmet r2 şut yapıp golü atıyorlar.

    PES 2015 e bir yama gelmişti.(v1.03 dü sanırım) Oyun offline online dehşet mükemmeldi. O yama tam bir futbol oyunu idi. 2 hafta sonra hemen bozdular.
    O yamayı PES 2017de geliştirip önümüze koysalar keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun geçmişteki iyi örneklere dönmesi dileğiyle, eski pesleri çok özlüyorum
  • angelsbjk kullanıcısına yanıt
    Sessiz kalma haklarini kullaniyorlar
    Hocam imzanda Angels PS Cafe gorunce tanidik geldi netten bakinca Bagcilar koseye yakinmis İstanbulda calisirken bir yil orada oturmustum daha once gorseydim gelip bir iki mac yapardik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msty85 -- 2 Haziran 2016; 19:46:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online hile olayını çözdük diye açıklama yapsınlar başka bi şey istemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    Oo pessi gelmis burda ov ov sonra yerin dibine sokma oyunu :)

    Ya su oklar geri gelsin ps3 te mi ps2 demi ne vardi istedigin yone ok atiyordun kosu yapiyordu oralara :)

    Birde kornerlerde stoper yollama yok illa adami ben secip yollayacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2016 da en sevmedigim şey en zor seviyede de oynasam adamlar atak yapamıyor. Ya da bir kere gelip gölü atıyorlar ki zaten attıklarının gol olmama ihtimali cok az ama ben bin kere gidiyorum kaleci kurtarıyor. Hicbir heyecan da zevk de olmuyor ne yazık ki oyunda. Tek isteğim güzel bir yapay zeka olsun, keyifli maçlar ortaya ciksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: angelsbjk

    merhabalar bence çok da heveslenmemek lazım neticede aynı firma aynı adamlar yapıyor oyunu. 15i de bu adamlar yapmadı mı yaptı evet ama 16 daha başarılı sanıyorlar bu sebeple 16nın üzerine yoğunlaşacaklar. ben oyun çıktığında 3 sürümü de almıştım myclub için hem ön siparişle dijital versiyon aldım hemde normal ve efsane sürüm cdlerini aldım. sonra da toplasınız 3 ay oynamadım oyunu. her uzun topun geçmesi kalecilerin aptallığı hakemlerin mortal kombat sevdası defansın karambol hastalığı insanı kanser eder dedim bıraktım. pes 2015i seven adam 16yı sevmedi pes 13ü seven adam da 15i sevmedi ama sorsanız 16 efsane bi oyun olmuş çünkü bir sürü hatası olan 13ten bi tık daha iyi pes 2016. neyse biz uzun toptu hakemdi kaleciydi defanstı derken dünyanın parasını verip aldığımız oyunu oyunu bedava yaptılar sonra online'a giremedik resmen menü geçişlerinde duş alıp geliyorduk o derece yavaştı ve kalkıp bize şu açıklamayı yaptı konami "bizim serverlarımız malum iyi değil oyun da bedava olunca çok yüklenme oluyor bu sebeple siz oyuna para verip alan müşerilerimizin oyunu bir süre oynamaması daha mantıklı olur" severmisin sabaha mı bırakırsın. zaten online iyi değildi hele takım oyunu lobisini deneyen oldu mu 2v2 bir maç yapamadık son bir senede singapur serverı falan koymuşlar takım lobisine oyun kare kare ilerliyor ki pes 15te efsane oluyordu 2v2 ler şimdi birçok arkadaş umutlu oyundan serbest vuruşta sprey olacak lisans olacak türkçe spikerde kalenin içindeki su şişesinin devrilmesi güzel bi detay bunları görmek istiyorum peste demiş. bende diyorum ki yaşadığımız tecrübeler ortadayken çok da heveslenmeyin. ha ben almayacam mı ön siparişle alacam oyunu mecbur ama pes 2016nın bi tık üstü olur sadece gerçi şu da var çiftli yıllarda oyun hep kötü çıkmıştır bkz 2010 2012 2014 2016 tekli yıllarda da daha iyi oyunlar çıkmıştır 2011 2013 2015 "2013 başta iyiydi de son resmi güncellemeyle sınıfta kalmıştı" pes 15i deli gibi oynayan bir sürü arkadaşım oyunun yüzüne bakmıyor şimdi ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun :)

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.