Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.327
Cevap
73
Favori
1.069.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mambavino; link atabilir misin?
  • mehmet2576 kullanıcısına yanıt
    http://www.footyheadlines.com/2017/06/pes-2018-club-licenses-list-leaked.html?m=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lag Evolution Soccer 2018

    Her sene daha kaliteli lag yapiyorlar hic cizgilerini bozmadilar. Mesela bu sene 2 saniyeye kadar gecikmeli tus algilamasi olacak. Keyfe bak ya al cipsini birani muthis bir keyif goruyor musun?

    Biz mesela bu oyunu arkadaslarla medyumluk konsepti uzerine oynuyoruz artik. Mesela 2 saniye icinde gelecegi goremezse yaniyor hakki digerine geciyor filan. Mac filan yapmiyoruz, konsepti buna oturttuk boyle, mactan daha zevkli oluyor. Keske her oyunda tus gecikmesi olsa. Bir deneyin muptelasi olursunuz. Ya nasil egleniyoruz var ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Haziran 2017; 4:22:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 büyüklerin lisanslı olarak dönmesi şerefine umarım Pes’in çıkışını sağlayacak efsane bir oyun olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34 yaşındayım. Ortaokul 2. sınıfa giderken ilk bilgisayarımı almıştım (ESCORT marka idi) Hediye olarak FIFA 98 vermişlerdi. O zamanlar koca mahallede sadece bende oyun PC si vardı. Liseye geçtim. PLAYSTATION kafeler açılmaya başlandı. Bu seferde herkeste PS yoktu. XBOX zaten meydanda yoktu. Derken WINNING ELEVEN denen bir oyunla tanıştık. FIFA 98-99-2000-2001-2002 oyunlarını oynarken ezbere ve HEP AYNI futboldan sıkılmış olan bizler WINNING ELEVEN denen Japonca oyunun müptelası olmuştuk. Okuldan kaçar turnuvalar yapardık. TÜRKİYE MİLLİ TAKIMINI seçtiğimizde Rüştü Reçber'in sarı formalı olmasına baktıkça, Roberto Carlos'un gerilip koştura koştura frikik atmaya gelmesini izledikçe DÜNYANIN EN GERÇEKÇİ FUTBOL OYUNU derdik bu Japon oyununa. Çaprazdan goller, orta kafa goller, muhteşem ara pasları WINNING ELEVEN oyununu resmen kral yapmıştı. Hepimiz bu kültürle bu nesille büyüdük. FIFA cı olarak başladığımız 3D FUTBOL OYUNLARINA kısa sürede WINNING ELEVEN cı olarak devam ettik. Kısacası şu günlerde oynadığımız en yeni nesil futbol oyunlarının mekanik temeli WINNING ELEVEN a yani PES e dayanır.

    Ama FIFA 2010 yılında muhteşem bir gelişme gösterdi. Ardından 2012 de top ve oyuncu fiziğini uçurdu. 2015 de grafiksel devrime gitti ve en son noktayı da 2017 de koydu. Üzülerek söylüyorum ki sene 2012 den beridir FIFA cıyım. EA SPORTS un yaptığı muhteşem yatırımları ve büyük gelişmeleri göz ardı etmek için gerçekten kör olmak gerekir. Satış rakamları da ortada. FIFA her sene PES i yerin dibine gömüyor. Bazı arkadaşlar "ama hala internet kafelerde PES oynanıyor, en çok PES tercih ediliyor" diyor. Haklısın doğrudur. Çünkü FIFA manuel bir oyun iken PES yarı otomatik bir oyun. Yani becerekli yada becereksiz kim oynarsa oynasın FIFA ya göre oynanışı daha kolay ve pratik bir oyun. Yani kısa bir cümle ile durumu özetlemek gerekirse PES BİR FUTBOL OYUNUDUR, FIFA İSE FUTBOL SIMULASYONUDUR. Bu yüzden halka açık yerlerde daha çok tercih ediliyor güzelim ülkemde. Türkiyede trafikte LAMBORGHINI den daha çok MURAT 131 görüyor olman onu LAMBORGHINI den daha iyi bir araba yapmaz. İmkanlar doğrultusunda MURATı daha çok alınan araba yapar. PES te böyle. FIFA daha fazla beceri ve yetenek istediği için PES basit yoldan tercih ediliyor sadece.

    Şimdi bana bir çok tepki gelebilir. Arkadaşlar 7 yaşımdan 22 yaşıma kadar amatör ve profesyonel olarak futbol oynadım. Size bunu 100 metrelik sahada milyonlarca kez varyasyon yapan biri olarak söylüyorum. PES daha sınırlı bir oyun. FIFA ise daha özgür bir oyun. Bunu bir çoğunuz kabul etmese de inanın bana DÜNYA GENELİNDE BU BÖYLE KABUL EDİLİYOR.

    FIFA 2012 den beri koyu bir FIFA cıyım. Gerçekleri ve gelişmeleri görüyorum, takdir ediyorum. Son 5 yılda 2 kez PES aldım. Hatta PES 2015 i FIFA dan önce aldım. Yine olmamıştı, yine olmamıştı. En son olarak PES 2017 yi 3 ay önce aldım. Baktım ki USB ile lisans falan yüklenebiliyor. En güzel, en içerikli yamayı yükledim ve lisans sorununu büyük ölçüde çözdüm. İnanın son 2 aydır sürekli PES oynuyorum. Bayıldığım için değil, TEST ETMEK İÇİN... Evet çok fazla eksiği halen daha var ama kendi için kendini baya geliştirmiş helal olsun. Ama asla bir FIFA değil. Size şimdi en büyük artılarını ve eksilerini KENDİME GÖRE SAYAYIM. Eğer bunlar oturursa PES gerçekten güzel bir oyun olur.

    - Kimse kendini kandırmasın. FIFA lisans konusunda PES e ambargo koymuyor. Böyle bir hakkı yok. Olay şundan ibarettir. FIFA takımların ve federasyonların fiyat teklifini kabul ediyor ve ödeme yapıyor. PES bunu yapmıyor. Bakınız bu sene BARCELONA olayına. PES bu sene BARCELONA'nın tüm haklarını satın aldı. Ama FIFA da BARCALONA takımını lisanslı olarak oyuna ekleyebildi. Demek ki olabiliyormuş. Hadi onu geçtim. ŞAMPİYONLAR LİGİ ve AVRUPA KUPASI lisans hakkı kimde? PES TE! Peki neden tüm turnuva takımları lisanslı değil? Neden hala lisansını aldıkları bu turnuvaların takımları ve stadları oyunda yer yer lisanssız olarak mevcut? Arkadaşlar kandırmayın birbirinizi. PES yatırım YAPMIYOR! Bakınız lütfen, PES 2017 de LIVERPOOL ve DORTMUND her şeyi ile lisanslı değil mi? E FIFA da da lisanslı bu iki takım. Demek ki neymiş. İstenilirse alınabilirmiş. İki oyunda da tüm takımlar olabilirmiş. FIFA ambargo koyuyor KOCA BİR YALANDIR!

    - Grafik olarak FIFA nın kendine özgü bir animasyon yapısı var. PES gerçekten daha gerçekçi ve tok duruyor. Bu konuda asla aksini iddia edemeyiz. Özellikle lisanslı oyuncular gerçekten fotorealistik oyuna aktarılıyor. Peki ya gerisi? Stad atmosferi, seyirciler, saha kenarındaki görevliler vs. vs. vs. Bunlar içinde mi lisans gerekiyor? :) Saha içini gerçek yapıp gerisini sallamakla olmuyor bu işler. Mesela olaya lisanslıdan bakalım :) PES 2017 de ANFIELD ROAD stadında LIVERPOOL - DORTMUND maçı yapın. Sonra gidip aynı maçı aynı stadda FIFA da yapın. Aradaki muhteşem uçurumu gözlerinizle görün kulaklarınızla duyun. Bunun gibi nice örnek maçları yapabilirsiniz. PES bu konuda çok berbat ne yazık ki. FIFA bize gerçek futbol atmosferini kolaylıkla 90 dakika boyunca yaşatabiliyor.

    - Top fiziği kesinlikle geliştirilmeli. Paslar ve şutlar füze gibi gidiyor. FIFA da şut çektiğinizde topun gidişini izlemek bile keyif verici. İstediğiniz her yere vurabiliyor, vurduktan sonra topun gerçekçi ilerleyişini jeneriksel olarak izleyebiliyorsunuz. PES te şutlar ya füze gibi köşelere gidiyor yada TSUBASA oyunundaki gibi inanılmaz bir falso alıyor. FIFA da istediğiniz yere vurduğunuzda dahi top istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Yani FIFA da her şey doğal ve spontane olarak gelişiyor. Bu da gerçekçiliği ve doğallığı beraberinde getiriyor. Oynadığınız her maç, girdiğiniz her pozisyon sanki ilk defa yaşanıyormuş hissiyatı veriyor oyuncuya. PES belli bir yerden sonra aynı tarz oynanışa bürünüyor. Bu kötü. Geliştirilmesi şart.

    - Paslar da geliştirilmeli. Mesela FIFA da 100 lerce farklı pası 100 lerce farklı noktalara atabilirsin. PES te bu durum sanki önceden yazılmış çizilmiş programlanmış gibi. Beni ve benim gibi gerçek sahalarda futbol oynamış kişileri doyurmuyor. İstediğimi her varyasyonu yapamıyorum. Paslaşmayı, takım yayılmasını istediğim gibi şekillendiremiyorum. Oyun bana hangi sınırları vermiş ise onun içerisinde hareket edebiliyorum. Bunu hissetmek bile PES i benim kafamda kısırlaştırıyor.

    Kısacası PES'in öncelikle 3 şeye mutlaka el atması şart. ŞUTLAR çok daha gerçekçi olmalı. Topun fiziği %100 geliştirilmeli. Top hep aynı şekilde aynı yere gitmememli. AYNI DOĞRULTUDA AYNI EKSENDE HAREKET ETMEMELİ. PASLAR da daha gerçekçi olmalı. Topun hareketleri, pasın gidiş noktaları daha da fazla seçenek sunmalı.

    ŞUTLAR ve PASLAR halledildikten sonra ANİMASYONLARA EL ATILMALI. Farklı sahaya çıkışlar, farklı çarpışmalar düşmeler, farklı fouller, farklı itirazlar, farklı sevinçler vs.vs.vs. ne kadar çok animasyon o kadar gerçekçi sunum demektir. FIFA bunlara her sene yenisini ekliyor.

    Bu sene ne garip ki PES i bende umutla bekliyorum. Eğer bu noktalara dokunuş yapılırsa iyi bir sıçrama yapabilir PES.
    Ama FIFA yı geçmesini düşünmek hayalden öte olur gibime geliyor. FIFA eşeği sağlam kazığa bağladı seneler önce. PES hala debeleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 7 Haziran 2017; 9:28:50 >




  • KONAMI eğer EA ile yarışıyorsa hala , 2008 de pes i çıkararak yapmış olduğu atak gibi bir atak yapması lazım ve bence bu oyun yapısını değiştirerek olucaktır. gerçekten satmak ve tekrardan herkesin PES oynamasını istiyorlarsa şunları yapmalılar ,

    1- Lisans sorunu çözmeliler çünkü yıl olmuş 2017 hala man blue falan,ayıptır.
    2- Oyun kontrolleri hep aynı fauller , şutlar , paslar herşey aynı farklı varyasyon yok
    3- Oyun mekaniklerinde herhangi bir farklılık yok herşey PES in istediği yazdığı gibi gidiyor kendi seçimleriniz oyunu yonlendirmiyor
    4- Lig skalası genişlemesi gerekiyor fifa da bile adamlar resmen iskoçya ligi rusya ligi falan yapıyorlar ama peste hiç öyle bir eğilim yok toplasan 100 takımla oyun oynatıyorlar millete.

    PES in ayakta kalmasının tek sebebi tamamen kolay oynanmasıdır ve son yıllarda fifadan esinlenerek çıkarmış oldukları myclub mevzusu tamamen bu yüzden ayakta kalıyorlar eğer PES ayağa kalkar ve FİFA ile yarışmaya devam ederse eminim FİFA da bunun altında kalmaz ve bu durumda kendileri kazanırlar.




  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şanlı GÖZTEPE yok mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugralioglu

    KONAMI eğer EA ile yarışıyorsa hala , 2008 de pes i çıkararak yapmış olduğu atak gibi bir atak yapması lazım ve bence bu oyun yapısını değiştirerek olucaktır. gerçekten satmak ve tekrardan herkesin PES oynamasını istiyorlarsa şunları yapmalılar ,

    1- Lisans sorunu çözmeliler çünkü yıl olmuş 2017 hala man blue falan,ayıptır.
    2- Oyun kontrolleri hep aynı fauller , şutlar , paslar herşey aynı farklı varyasyon yok
    3- Oyun mekaniklerinde herhangi bir farklılık yok herşey PES in istediği yazdığı gibi gidiyor kendi seçimleriniz oyunu yonlendirmiyor
    4- Lig skalası genişlemesi gerekiyor fifa da bile adamlar resmen iskoçya ligi rusya ligi falan yapıyorlar ama peste hiç öyle bir eğilim yok toplasan 100 takımla oyun oynatıyorlar millete.

    PES in ayakta kalmasının tek sebebi tamamen kolay oynanmasıdır ve son yıllarda fifadan esinlenerek çıkarmış oldukları myclub mevzusu tamamen bu yüzden ayakta kalıyorlar eğer PES ayağa kalkar ve FİFA ile yarışmaya devam ederse eminim FİFA da bunun altında kalmaz ve bu durumda kendileri kazanırlar.

    kardeşim, benim yazımın özetini yazmışsın. helal olsun çok doğru tespitler.

    1- Lisans sorunu çözülmeli (FIFA ambargo uyguluyor lafı koca bir yalandır)

    2- Paslar ve şutların fizikleri gerçekçi olmalı (Dümdüz giden paslar ve şutlar insanı sıkıyor)

    3- Daha çok özgürlük verilmeli (paslaşmalar daha çok varyasyon içermeli, şutlarda topun gidişi değişiklik göstermeli. her plase köşeye gider mi arkadaş. PES te bize ne kadar müsaade ediyorsa o kadarını oynuyoruz. kısır bir fizik var)

    4- Animasyonlar gelişmeli (top taca çıkıyor, ekran görüntüsü duruyor. böyle saçmalık kalmadı artık)

    5- FIFA her sene oyunun mekaniklerini, animasyonlarını ve top fiziğini geliştiriyor. FIFA da belki 20 küsür falso çeşidi var. PES te 2-3 tane anca. Belli bir süreden sonra oyun bayıyor, aynılaşıyor, ezbere oynanıyor)

    6- Futbol atmosferine, stad seslerine ve animasyonlarına önem verilmeli. Futbolcu karakterleri FIFA dan iyi hale getirildi ama o kadar. Geri kalan herşeyde FIFA nın çok gerisinde)




  • bence yine tek türk takımından bjk olacak pes her sene sadece şampiyon olan tek takımı koyuyor bizden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GOZ_35

    Kardeşim şanlı GÖZTEPE yok mu ?

    Oyuna üç büyükleri lisanslı olarak yeni zar zor koyabildiler . Göztepe'nin olması imkansız .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efe.77

    bence yine tek türk takımından bjk olacak pes her sene sadece şampiyon olan tek takımı koyuyor bizden

    Bu sene öyle değil , verdiğim bilgi kesin net bilgidir . Daha önce PES 2013'e kadar üç büyük takımımızı koyuyordu . 2014'ten sonra şampiyon olan takımı koymaya başlamıştı . Şimdi yeniden üçünüde koymaya başladılar , zaten bir zahmet koysunlar üç büyük takımı lisanslı koymaması büyük hataydı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino


    quote:

    Orijinalden alıntı: GOZ_35

    Kardeşim şanlı GÖZTEPE yok mu ?

    Oyuna üç büyükleri lisanslı olarak yeni zar zor koyabildiler . Göztepe'nin olması imkansız .

    3 büyüklerin olduğuna kaynak neresi? Edit: Hmm yukarıda yazmışsın. Bakalım ne kadar gerçek. Umalım da gerçek olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 7 Haziran 2017; 15:28:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinizin çoğu doğru katılıyorum .



    Lisans konusu dediğiniz gibi PES ile alakalı bir durum . PES'te şampiyonlar ligi ve avrupa ligi lisans hakkı olduğundan orada katılan tüm takımları yapma hakkı var buna FİFA karışamaz . PES para vermemek için takım lisanslarını almıyor , sadece oyuncuların lisanslarını alıyor . Şampiyonlar ligi ve avrupa ligindeki lisansları içindeki takımları yapsa insanlara zaten yeter .



    PES lisansı aldığı takımları FİFA'dan daha gerçekçi ve güzel yapıyor . FİFA sadece büyük takımların oyuncu yüzlerine ve formalarına dikkat ederek yapıyor , PES öyle değil kimin lisansını alırsa alsın tam düzgün yapıyor . FİFA Türkiye ligini almış iyi güzelde ne takımların formaları gerçek , nede oyuncu yüzleri gerçek , resmen öylesine sallayıp çıkarıyorlar . Bu şekilde lisans benim için birşey ifade etmiyor . Anadolu takımlarını geçtim , üç büyüklerin oyuncu yüzlerine ve formalarına bakın ne kadar kötü olduğunu herkes görebiliyor . FİFA'da İngiltere ligi harika , herşeyiyle tam lisanslı en iyi atmosferi gerçekten yansıtmışlar . Ondan sonra Bundesliga,LaLiga ve Serie A gelir . Diğer lisanslı olan tüm ligler öylesine sallanmış bizim lig gibi yapılmıştır .



    Oyun mekaniğinden bahsetmişsiniz . FİFA oynanışta daha gerçekci ve daha fazla imkan sunuyor evet . Ama orada oyuncu sorunu var . Oyuncular koşuşları hepsi birbirine benziyor , PES'te öyle değil . PES'te her oyuncunun özel koşusu var . FİFA'da çoğu oyuncu aynı koşuşu yapıyor . Belki artık bunu FİFA 18'de düzeltirler , ben bu konuda gelişme yapılıp düzenleme yapılacağını düşünüyorum .



    Ben tercihimi 2015'ten FİFA'dan kullanarak FİFA 15 oynamıştım hiç beğenmemiştim . 2016'da iki firmanında oyununu beğenmedim ondan ikisinde satın almadım . 2017'de tercihimi PES 2017'den kullandım bana uzun zaman sonra PES 2011'den sonra hatalarıda olsa zevk veren bir oyun oldu . PES 2011'deki oyunu hatırlayanlar bilir herşeyiyle tam doğruydu , benim gözümde o zamanın şartlarıyla en efsane oyundur . PES 2012'den sonraki oyun serisinde batırmaya başladı günümüz çağına ayak uyduramadı . PES eğer ki hatalarından ders çıkarmaz , aynı kafa yapısıyla devam ederse yine söylüyorum , PES 2020 çıkaracağı son oyun olacağını düşünüyorum . İnsanlar inanmak istemiyor gerçekci bulmuyor ama satış rakamları her sene PES'in dahada düşüyor , FİFA'nın dahada artıyor . PES bir tek konsola önem verip iki oyun konsolunda satış yapabiliyor PC'i resmen salladıklarından pazar payı FİFA'dan dahada düşük . Böyle rekabet ortamında barınması çok zor . EA Sports'un basketbolda NBA Live serisi böyle batmıştı onların pazar payıda sadece Konsol'dan oluyor onlar PC'e hiç çıkarmıyorlardı . O yüzden 2017'de 2K'nın karşısına oyun çıkaramadılar . PES NBA Live'dan daha iyi durumda ondan çok daha umut verici onu söyleyeyim , rakibi FİFA dört dörtlük oyun değil bazı insanlar beğenmiyor , bazılarıda futbol oyunu yokluğundan mecbur oynuyor yani FİFA 2K durumundaki gibi başarılı değil . PES'ten bu sene çıkardığı oyun ile birlikte üstüne dahada koyarak doğruları yapması gerekiyor . Doğruları yaparsa eski oyuncularınıda , çoğu oyuncuyu kendisine çekmeyi başarabilir . Çıkaracağı son iki oyun PES'in kaderini belirler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3.buyuklerın oldugu soylenıyor umarım dogrudur.
    sırf oflınede gs -fner derbısı ıcın bıle alınır :)
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    çok objektif ve mantıklı bir yorumlama olmuş. altına imzamı atarım kardeşim. 2010 dan beri koyu FIFA cıyım. Ama PES 2011-2012 ile iyi bir ivme kazandı, durdu. PES 2017 de de güzel lisanlara imza attılar, bir kaç adım daha ileri gittiler, durdular. 2018-2019-2020 PES için inşallah iyi gider. Yoksa KONAMİ firması özüne dönüp klima boardları, kumarhane aletleri mekanizmaları yapmakla yetinecek sadece. Gittikçe eritti kendi. En hit oyunlarını kaybetti. PES son kalesi.
  • kardeşim zaten birşey demedim yani ben senin yazını begendım zaten sorun yok aynı düşüncedeyiz sadece yazmak istedim
  • Ellerinde sadece Barcelona'nın hakları volduğu için her sene kapağa koymaya doyamadılar.

    2018'de Fifa alacağım kesinlikle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 7 Haziran 2017; 17:6:12 >
  • lisans olayına bende çok kızıyorum. madem fifada lisanslı olan takımları alabiliyorsun parayı basıp, o zaman alsana en azından bpl yi, ispanyayı. bu yıl ilk defa ispanyanın lisansıda alınmadı . sadece atletico ve barça vardı..

    burada lisans kelimesi geçtiğinde bazı arkadaşlar hemen pes i savunmaya geçiyor '' usb ile yama atıyoruz halloluyor '' diye. ee ben bu oyuna 60 dolar verip alıyorum . tam oyun parası veriyorsam oyunda tam olacak .. öyleyse 30 dolardan satsınlar oyunu nasıl olsa oyunu biz tamamlıyoruz..

    iki oyunda istenilen düzeyde değil benim gözümde.. şu geçenlerde çıkan nba playground oyunu vardı. keşke aynı firma birde futbol versiyonunu çıkarsa onun. nba de bile başından kalkamıyorum, futbol versiyonu çıkarsa ne pesin yüzüne bakarım ne de fifa nın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 7 Haziran 2017; 17:18:23 >
  • Benim. Bildiğim fifa İngiltere ligini lisanslı aldığı için anlaşmayi iyi yapıyor

    pes almak istesede buna izin verilmiyor diye biliyorum





    Pesin en büyük sorunu online daki lag ve tuş gecikmesi sorunu var

    Birde her sene yeni bir bug geliyor her maçta aynı şeyi görmek sıkıyor adamı

    Pes 2016 sürekli uzun paslar atarlardı

    Pes 2017 uzun paslar etkili değil ama bu sefer de orta kafa golü rahat oluyor

    Traore diye bir oyuncu var Oyunda İbrahimovic kadar etkili bir oyuncu gerçekte bu oyuncu İspanya liginde küme düşen takımda yedekte oturuyor

    Rakip geliyor her topu aldığında sürekli kanata inip orta açıyor nasıl olsa 3 ortadan 2 tanesi gol oluyor

    T.Silva ramos ikilisini defansta oynat rakip oyuncular bunların üstüne çıkıp vuruyorlar böyle 2 tane kaliteli defans

    Ama oyunda etkisiz var mı böyle birşey

    Dediğiniz gibi sadece lisans sorun olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino


    quote:

    Orijinalden alıntı: GOZ_35

    Kardeşim şanlı GÖZTEPE yok mu ?

    Oyuna üç büyükleri lisanslı olarak yeni zar zor koyabildiler . Göztepe'nin olması imkansız .

    Kardeşim üç büyükler kim Göztepe'nin yanında. :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.