Şimdi Ara

PS4 TR PSN DE 14 GÜNLÜK BEDAVA PLUS SÜRÜMÜNÜ SÜREKLİ YENİLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
12
Favori
31.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yaptığınızın hırsızlıktan bi farkı yok .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 kez yaptım. Her defasında yeni mail al yeni hesap aç zor oluyor değmez. 1 sene Hong Kong plus aldım
  • En güzeli zaten tek seferde bir hesap açıp devamlı kullanmaktır. Aynı zamanda başarımlar ve kupalar da kalıcıdır.
    Çevrede PlayStation 4 oynayan arkadaşlar da var ise, kişi listemize ekleme şansımız var ve birlikte sohbette edebiliriz.
    İmkânı olan 1 yıllık üyelik yapsın ve uzun süreli kullansın. Mümkün değilse de en azından 1 aylık ya da 3 aylıkta olabilir.
    Bir zamanlar ben de hep 3 aylık alıyordum, fakat baktım 3 ayda bir olmayacak. En iyisi hazır durumum müsaitken 1 yılllık
    yapayım dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: piyanistyasin35

    En güzeli zaten tek seferde bir hesap açıp devamlı kullanmaktır. Aynı zamanda başarımlar ve kupalar da kalıcıdır.
    Çevrede PlayStation 4 oynayan arkadaşlar da var ise, kişi listemize ekleme şansımız var ve birlikte sohbette edebiliriz.
    İmkânı olan 1 yıllık üyelik yapsın ve uzun süreli kullansın. Mümkün değilse de en azından 1 aylık ya da 3 aylıkta olabilir.
    Bir zamanlar ben de hep 3 aylık alıyordum, fakat baktım 3 ayda bir olmayacak. En iyisi hazır durumum müsaitken 1 yılllık
    yapayım dedim.

    Güzel tarafı geçen hafta bir üyelik de ben yaptım ve unutma ki, örneğin iki PS4 Dualshock Controller ile FIFA 15'te "Guest Add" yaptığında 2v1 ya da 2v2 oynayabiliyoruz.
  • Hiç kusura bakmayın elin gavuru plusu 75 tlye alacak ben 150 tl vereceğim ulan asgari ücret kaç paraki sony türkiyede bu kadar zam yapıyor üstelik verdiği oyunlara bak bi atari kasedi girişi eksik ps4te oda olsa tam atari anasını satim bu çöp oyunlaramı plus için 150 tl veriyoruz .Oyunları fiyatı zaten ayrı bir olay elin gavuru versin oyuna 100 tl bizde 230 tl.

    Sonuna kadar beleş kullanıcam sonye bu saaten sonra kazığı sokmak farz oldu sony çakalsa biz ondan çakal olmamız lazım.

    Tepki gösterenlere bakıyorumda paraları çok yada türkiyede yaşamıyorlar yada bu plusun aylardır verdiği atari oyunları hoşlarına gidiyor daha bişey demiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 28 Mayıs 2015; 17:50:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi plus olayını kaldırsın bizde yapmıyalım ne yani
  • Kendi açıklarına ban atamazlar herhalde.Bilmiyorum ama güzel taktik arada uyguluyorum.
  • Arkadaşlar var mı bir gelişme. Banlanan üyeler oldu mu acaba?
  • Online oynanır ama her seferinde yeni hesaba tanımlayacağından önceki hesaptaki ücretsiz gelen oyunlar oynanamaz. Gerçi onların da bir halta benzediği yok aylardır tomb raider bekliyoruz gitti xbox one verdi onu da bu ay. Sony de hala 300 lira para istiyor fifa ya. Şaka maka bir sonraki nesilde xbox değerlendirilebilir. Oyunları da kat kat daha ucuz. Sony nin ps4 de ele avuca gelir exclusive si yok daha hep exclusive diye övünüyor bir de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kratostol

    Online oynanır ama her seferinde yeni hesaba tanımlayacağından önceki hesaptaki ücretsiz gelen oyunlar oynanamaz. Gerçi onların da bir halta benzediği yok aylardır tomb raider bekliyoruz gitti xbox one verdi onu da bu ay. Sony de hala 300 lira para istiyor fifa ya. Şaka maka bir sonraki nesilde xbox değerlendirilebilir. Oyunları da kat kat daha ucuz. Sony nin ps4 de ele avuca gelir exclusive si yok daha hep exclusive diye övünüyor bir de.

    Son konsol satışlarında PS4 ikiye katlamış durumda. Sony'de bunlara güvenip her ay en azından XBOX'a nazaran daha düşük seviyede oyunlar vermekte.

    Bazı beğendiğim oyunlar oluyor ancak 20 TL ödeyip sadece 1 oyun için PLUS yenilemek istemiyorum açıkçası.
  • bende 2 günlük deneme kullanıyorum o kredi kartı istemiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mordeooo

    bende 2 günlük deneme kullanıyorum o kredi kartı istemiyor

    Allah sabır ve kolaylık versin. 14 günlük için bile üşeniyorum.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    ya zaten plus için güzel oyun gelirse yapıyorum
  • Gençler PS4 alalı 2 - 2,5 ay oldu. 14 gün deneme kullandım, bitti. 1 yıllık üyelik almak istedim alamadım.. Kredi kartı sorunu verdi, hala da veriyo... Ne üyelik alabildim, ne online oynayabildim... Öyle PS4 bana bakıyo ben ona bakıyorum.. Resmen soğudum PS4 'ten... Bi hal çaresi var mı acaba?.. PSN hesabımı değiştirmek istemiyorum, varolan hesapla yola devam etmek istiyorum ama delirmemek için kendimi zor tutuyorum ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _emreplt

    Gençler PS4 alalı 2 - 2,5 ay oldu. 14 gün deneme kullandım, bitti. 1 yıllık üyelik almak istedim alamadım.. Kredi kartı sorunu verdi, hala da veriyo... Ne üyelik alabildim, ne online oynayabildim... Öyle PS4 bana bakıyo ben ona bakıyorum.. Resmen soğudum PS4 'ten... Bi hal çaresi var mı acaba?.. PSN hesabımı değiştirmek istemiyorum, varolan hesapla yola devam etmek istiyorum ama delirmemek için kendimi zor tutuyorum ...

    Yeni bir hesap acin o hesaba 14 gun ucretsiz plus uyelik alin, daha sonra asil hesabinizdan online oynayabilirsiniz. Bu islemi farkli hesaplar acarak surekli yapabilirsiniz..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enayi gibi gidip tr den plus alırsanız öyle olur tabi.enpara ile endonezyadan plus alın 1 yıllığı 50 tl ye geliyo aylığı 4 liraya falan geliyo hatta 2 tane enpara kullanın yıllığı 38 liraya geliyo aylık 3 lira
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

    enayi gibi gidip tr den plus alırsanız öyle olur tabi.enpara ile endonezyadan plus alın 1 yıllığı 50 tl ye geliyo aylığı 4 liraya falan geliyo hatta 2 tane enpara kullanın yıllığı 38 liraya geliyo aylık 3 lira

    Arkadaslar bizim insanimiza yapilan muameleden sikayetci. Burasi endonezya mi ? Değil. Neden Türkiye icin özel hizmet acilmisken end alayim ? Bu olay illegal de değil. Hicbisey diyemezler yapacaklari tek is bunu engellemek olur ban vs hikaye. Kanunsuz bir durum yok. Bende boyle yapabilirim valla sony kazık sokmaya yer arıyor. Psn hizmeti hem yerlerde surunsun hemde 150tl para verelim. Enayiden bol ne var. Bir kere oyun fiyatlari icin mail attım takan olmadi. 5 kutulu oyun al piyasa marketlerinden seni en fazla 3 ay götürür. 1 konsol parasi gider.
    Sacmaligin daniskasi. Onune gecmedikleri surece ortada suc, hak yeme, hirsizlik filan yok. Kendileri de farkında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ban yemezsin illegal bi is yok ortada
    Zaten sony sana 16 hesab ekleme hakki veriyo sende bu hakkini kullaniyosun...

    Ayriyetten "iyi fikirmis lan" dedim.
    Su halimize bakin bildigin rezillik, surekli bi ugras icindeyiz kaziklanmamak icin. Bazen diyorum "ulan biz ne zaman oyunu fiyatina bakmadan alabilecez" diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ne zaman ciddi bir rekabet ile karşı karşıya kalır, işler tıkırında gitmez, ancak o zaman AAA oyunları vermeye başlar. 'This is for the players' sloganı külliyen yalan, adamlar para kazanmak için yapıyor bu işi, neden elindeki kozları bu yarışta birinciyken sunsun, salak mı bu adamlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 günlük olsa yine iyi, paramızla alamıyoruz abi... 8-10 tane kredi kartı denedim olmuyo.. 1 yıllık PS PLUS alamıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.