Şimdi Ara

#PS4 -XBOX ONE KLAVYE-MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ#XIM4 VE HORI TAC PRO'YU UNUTUN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
36
Favori
35.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Xim varken horiye en iyi tepki süresi demeniz gerçekten komik xim4, xim apex, hori tac ve gimx kulladım. En iyisi apex. Gimx xim4 le denk çalışıyor. Hori tac ciddi anlamda vasat. Piksel atmaları yapıyo, gecikme yapıyo cidden sony onlara nasıl lisans verdi şaşırtıcı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fukachuu F kullanıcısına yanıt
    Hori tac ürünlerinde dediğiniz gibi atlama oluyor, en azından gördüğüm karşılaştırma videolarından bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Konuda sattığım GIMX adaptörde o tarz bir atlama yok kesinlikle.
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Evet gimx iyi hocam bende gimx kullanıyorum. Venom ve cronusmax dışında tüm aparatları kullandım. Gimx xim apex kalitesini vermesede xim4 kalitesini veriyor. Xim4 şu an 600 civarına satılıyo gimx ona nazaran bedava gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bende overwatch için almayı düşünüyorum. Fakat şuan bilgisayarım arızalı ve ufakta bir şeyler olsa ayarlamaya çalışıyorum. OW için deneyen arkadaş varmı memnun kaldımı?
  • Serden Geçti kullanıcısına yanıt
    Overwatch daha önce denemedim hocam ama gimx ile overwatch oynanış videosu buldum, 2 sene önce eklenmiş bir bak istersen,

    https://www.youtube.com/watch?v=oH7V4UpCO0I
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk 45 saniyeyi izledim. Bu seviyede ise süper ötesi. Bilgisayar problemini çözer çözmez alacağım
  • Serden Geçti kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam PM bekliyorum
  • Klavye mouse kullanmak istiyorsanız pc kullanın arkadaşlar, gamepad ile adil şartlarda oynamak daha zevkli değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

    Ben de geçenlerde bu ürünü alma fırsatı buldum. Malzemeleri tedarik ettikten sonraki gün teslimatı gerçekleştirdi. Çok ilgili bir arkadaş.Sizin alışverişi yaptıktan sonra "bunu nasıl yapıcam" şeklinde sormanıza gerek olmayacak kadar net ve yine siz sormasanız dahi ertesi gün mesaj atıp "hocam halletin mi" şeklinde ilgilenecek kadar da hassas. Teşekkürü bir borç bilirim.

    Ürünü geçen hafta alabildim. Farklı aksiliklerden ötürü ancak şimdi bilgilendirme yazısı yazabiliyorum.

    Öncelikle FPS oynamak için alıyorsanız bunun yeri monitör; TV değil. Pc için 6 sene evvel almış olduğum ve monitör olarak kullandığım samsung marka 32c6000 HD TV'imde asla FPS oyun oynayamadım; INPUT LAG'dan ötürü. Konsol tecrübesi olmayan ve DS4 ile asla FPS oynayaman ben, bu tv'de Call Of Duty Black Ops 4 denedim. Lakin DS4 ile alakam olmadığı için herhangi bir Lag da hissetmemiştim. Çünkü zaten beceriksizim. Konsol konusunda cahil olan ben, nedense bu aleti aldığımda PC'de yaşadığım Mouse+TV uyuşmazlığının olmayacağını düşünmüştüm. "Lakin ki öyle değilmiş"

    Akabinde insan gibi bir monitör alıp bu aleti adam akıllı bu gece deneyimlemiş bulunmaktayım. Call Of Duty Black Ops 4 odaklı almıştım ve bunun üzerinde durdum ayarları yapmak için. Evet kendi mouse ve klavyenizi neredeyse tak çalıştır olarak PS4'te kullanıyo olsanız da, gerekli ayarları yapmadıktan sonra olumlu sonuçlar alamıyorsunuz. İnternette, GİMX^in kendi forumlarında oyunlara özel config dosyalarını paylaşıyorlar. Bunları alıp, kendi ince ayarlarımı yaptıktan sonra son derece tatmin edici bir sonuç aldım. %100 Pc'deki mouse mekaniğini yakalamıyor olsa da, DS4'ten çok daha iyi performans verdiğini kesinlikle söyleyebilirim.
    Sırada diğer oyunların ince ayarlarını yapmak var. Overwatch için biraz uğraştım ama tatmin edici sonuca ulaşmış değilim. Ama umut vaat ediyor. Diğer mouse kitlerini deneme şansım olmadığında karşılaştırma yapamıyorum. Fiyat olarak değerlendirdiğimde ise aralarında uçurum var.

    Özet: Bu sonuçları alacağım bilseydim yine alırdım.


    OVERWATCH için ayarı olan varsa paylaşması beni mutlu eder.
    Oyun içi Ayarlar:
    Options -> Controls -> Wireless controller
    Horizontal sensitivity: 100
    Vertical sensitivity 100
    -> Advanced
    Aim smoothing: 0
    Aim ease in: 0
    Aim Technique: Linear-ramp

    Yukarıdaki ayarları yapmayı unutma konsoldan




  • Hocam sipariş versek varmı elinizde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Fiyat bilgisi alabilir miyim?
  • PM olarak dönüş yapıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilir ve hızlı alış veriş için teşekkür ederim. Arkadaş çok ilgili ve elinden geleni yapıyor alışverişin her evresinde bilgilendirme yapıyor. Ürüne gelicek olursak battlefield 1 ve overwatch oyunlarında deneme şansım oldu bf1 de gayet tatmin edici sonuçlar aldım overwatchta ise heralde ince ayarları yapamadım pek tatmin etmedi beni tabi bu durum benimle alakalı olabilir. Sonuç olarak ben aldığım için pişman olmadım oynanabilirlik güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkcbck

    Güvenilir ve hızlı alış veriş için teşekkür ederim. Arkadaş çok ilgili ve elinden geleni yapıyor alışverişin her evresinde bilgilendirme yapıyor. Ürüne gelicek olursak battlefield 1 ve overwatch oyunlarında deneme şansım oldu bf1 de gayet tatmin edici sonuçlar aldım overwatchta ise heralde ince ayarları yapamadım pek tatmin etmedi beni tabi bu durum benimle alakalı olabilir. Sonuç olarak ben aldığım için pişman olmadım oynanabilirlik güzel.
    mouse markanı yazar mısın dpi aralığını da ?
  • MILITANZ kullanıcısına yanıt
    Kullandığım mouse Everest SGM-X7 PRO 4800 Dpi
    overwatch için OTToman arkadaşın dediği gibi yapıyorum 3600 dpi da
    quote:

    Oyun içi Ayarlar:
    Options -> Controls -> Wireless controller
    Horizontal sensitivity: 100 (ben 45 kullanıyorum)
    Vertical sensitivity 100 (ben 45 kullanıyorum)
    -> Advanced
    Aim smoothing: 0
    Aim ease in: 0
    Aim Technique: Linear-ramp

    Yukarıdaki ayarları yapmayı unutma konsoldan


    pubg, oyun içi hassasiyet ayarı 12 , 4800 dpi

    bf 1, oyun içi hassasiyet 55 , 3600 dpi ,deadzone=1

    config dosyalarını arkadaş size ayarlanmış şekilde veriyor orada ayar yapmanıza gerek yok.bir önceki mesajımda overwatch tatmin etmedi yazmıştım şuan ince ayar yapınca baya güzel oldu.Yinede ayar konusunda yardıma ihtiyacın olursa özel mesaj atarsın özelden yardımcı olmaya çalışırım.




  • hocam pm ile telefonunu yollarsan sevinirim, x2 almayı düşünüyoruz arkadaşımla elden teslim olursa iyi olur bende yakınım bahçelievlere
  • berkangndz kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam.
  • mkcbck kullanıcısına yanıt
    bende preo diye maksimum 3200 dpi olan bi mouse var . mouse çok önemli alabildiğince kaliteli almakta fayda var burdan arkadaşlara da söylemiş olayım .
  • Cihazı kurup birkaç saat deneyim etmiş bulunuyorum.
    Battlefield 1 üzerinde denedim ve aldığım sonuç mükemmel diyebilirim.
    Arkadaş zaten birçok oyun için ayarlı profilleri size veriyor üzerinde çok az oynama yaparak (hassasiyet ayarları vb.) kendinize göre ayarlayınca klavye ve fare deneyemini tam anlamıyla ps4de yaşayabiliyorsunuz. Daha önce başka klavye fare adaptörü kullanmadım fakat bu ürünü denedikten sonra başka adaptör almama zaten gerek yok.
    özellikle fiyatına göre bu ürün fazlasıyla tatmin edici.
    nathan drake hocama çok teşekkürler.
  • Elimde kullandığım mevcut bi bilgisayar yok, bilgisayar hariç direk olarak ps4 uyumu sağlanamaz mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.