Şimdi Ara

pspsixer'in iyi grafik anlayışı ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pspsexer bize öyle 2 oyun söyle ki, grafiği kesinlikle daha iyi dediğimiz oyun aslında, sana göre diğerinden daha kötü olsun .

    GOW 4 konusundaki gibi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Punda mi getireceksin....neyse.....malesef karistirmissin...



    Ben god of war 4 goruntulerinin E3 fuarindaki on gosterimine gore grafik olarak oyun ciktiginda daha kisilmis oldugu yazdim o kadar.......iyi grafik iyi grafiktir..bitti.

    Tum iyi oyunlarin ortak bir ozelligi vardir...ses grafik oynanabilirlik kontrol...tum bunlarin hepsi ust duzeydedir..oyun yapimi ruh isidir...ben iyi bir oyunda ses kotu kontrol kotu grafik kotu diye bir sey gormedim..zaten iyi oyunu iyi yapanda budur.....bir de i ile degil e ile yaz..millet neyi serdigimizi sormasin sonra...evri vey den ay ken canim.

    Edit.....

    BIR DE TAKDIRI ILAHI....ben bu yaziyi yazarken ayni anda nedense eys of sipidik kardes kendi klasigi..4 gun cezayi yemis yine...4 gun rahatiz yani...ne yaptiysa artik.
    pspsixer'in iyi grafik anlayışı ...

    Cay...

    Cevapsiz da birakmayalim...buna bir genelleme ile cevap verebiliriz...bir cok oyunun devam oyunun da grafikler gelistirilmesine ragmen ilk oyunun basarisi yakalanamamistir..sebebi de sudur....iyi oyunu grafik kalitesi belirlemez...oynanabilirligi belirler...ruhu belirler...iyi bir oyuncu bir oyunun sadece bir kac dakikasini seyrederek o oyunun tutup tutmayacagini anlayabilir...peki boylede neden iyi olmayan oyun piyasaya surulur diyeceksiniz...para...sebebi bu...herkes o kimsenin fark etmedigi iyi oyunu arar ama bulamaz...
    Kural sudur.....iyi oyun zaten herkesin begendigi oyundur...incelemelerdeki notlara guvenin...iyi oyun hemen duyulur..onu alin..hic sasmaz.
    Garip ama soyle bir durum var..istisnalar haric.....sega nintendo microsoft sony...bu firmalarin kendi yaptiklari yaptirdiklari oyunlara baktiginizda hic kotu oyun bulamazsiniz....kendilerini en iyi kendileri tanir...capcom ea ubisoft ikinci parti de de en iyileri herkes tanir bilir.
    Yuzlerce lira bir oyuna verecekseniz yanilma sansiniz yoktur...biz retrocular icinse durum farklidir...biz en iyileri ezbere biliriz.

    Ille bir ornekse......unreal tournament oyunu........ilk oyun....sonra cikan.......unreal tournament 2...unreal championship unreal championship 2..unreal tournament 2004..unreal tournament 3 vs.....hepsinden daha iyiydi....muhtemelen shenmue 3 cikinca da boyle diyecegiz...yedin megabytelarimi yine...
    Son ornek...super mario bros oyunu...ilk cikan oyun ikincisinden ve ucuncusunden iyiydi.
    Tam tersini istersen de....game boy super mario land oyununda ikinci cikan oyun ilkinden kat kat iyiydi ancak super mario land 3 wario land oyunu grafikleri iyi olmasina ragmen ilk ikisinden cok daha kotuydu...ornek cok...snes donkey kong country oyununda da ilk oyun hepsinden iyidir..cunku ruhu vardir..bu sebeple hep o akilda olandir..
    Yine terse cevirirsek...resident evil serisi.....ilk oyun iyi olmamasina ragmen ikinci oyundan itibaren seri efsaneye donustu..tum remake oyunlari da katip bitirelim...orjinaldeki keyfi alamazsin grafikler daha iyi olsa da...vakit dogru degildir cunku..zaten bu soru bir retrocuya sorulacak en son sorudur...o kisi zaten river raid i ace combat a tercih eden kisidir......yaz yaz yaz sonu yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 10 Ekim 2018; 23:26:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punda falan getirmiyorum . Güvercin yanlış haber getirmiş sana



    Sadece sana böyle böyle bir oyun var mı aklında diye sordum . Grafikten girip sesten gelişmeye geçip oynanabilirlikten çıkmışsın .



    Üstüne serilerin ilk oyunları ve devam oyunları olarak çileği koymuşsun .



    Helal len pspsixer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i ile yazma e ile yaz yanlis anlasiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 15 Ekim 2018; 13:59:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fesat mısın mübarek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda birincisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.