Şimdi Ara

Puhu TV [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
5
Favori
80.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önce 46 yı bitirdim. Şimdi Behzat Ç ye devam ediyorum. Ardından Köprü. Reisin dizileri olduğu sürece sıkıntı yok. Keşke Behzat Ç yi full sansürsüz izleyebilseydik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama android tv boxa puhu tv kurdum. diziler açılıyor fakat reklam gelince öylece kalıyor siyah ekran olarak. Bunun çözümünü bilen varmı acaba.Teşekkürler.
  • Android TV uygulaması calısmıyor. Dizi acılırken anında atıyor uygulamadan. muhtemelen hafıza yönetimi sıkıntılı. Bir el atılması lazım artık.
  • Şahsiyet dizisi için üye oldum. Ücret istemeyip reklamdan gelir etmeleri (masraflarını karşıyalabiliyorlar mı bilmem ama) bence güzel. TV'deki gibi 10-15 dakika değiller zaten, 1 dakika. Yine de reklamdan şikayetçi arkadaşlar için Spotify yöntemini getirebilirler.



    Burayı PuhuTV özel dizileri için kullanacağım, TV kanallarından aldıkları dizilerle ilgilenmiyorum. Bir dizi bölümü için iki, iki buçuk saat yazıktır. Üstüne bir sezon kaç bölüm sürüyor, izle izle nereye kadar arkadaş bitmez o diziler. Kendi özel içeriklerini artırırlarsa daha iyi olur kendileri için de bizim için de. Türk dizi sektörü bu dijital platformlar sayesinde gelişecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphoneda dizi/film indirip çevrimdışı izlenebiliyor mu?
  • Var varda çok sorunlu diğer video app lerinde sıkıntı yokken yüklemeler hızlı oluyor ama puhu her zaman sıkıntı çıkartıyor. Kablosuz bağlıyım 35mbit alıyorum ama puhu yükleyemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webos 1 'de uygulama yok çözen var mı?
  • greenman G kullanıcısına yanıt
    reklam engelleyici programlar var mesela Lucky patcher.. playstorede bulamassın apk ara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg tv de çıkmıyor benim. 2012 model lg smart tv de mağaza da yok. Nasıl yüklenir nasıl yapabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt disi kisiti kaldirilirsa daha cok kisiye ulasilabilirler.
  • arkadaşlar..puhu tv sadece türkiyedemi çalışıyo dünya ülkelerinede erişim açılsın...
  • Çok fazla reklam veriyor film izletmiyor neredeyse :(
  • Lg LA serisine uygulama yeni geldi. Şahsiyet izlerken açtıktan 1dk sonra donuyor ve tv kendini yeniden başlatıyor. Bu sorunu yaşayan var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...benim merak ettiğim beynime takılan soru şöyle gelecekte puhu paralı yayına geçermi şahsi fikrim tahmin ederim yüksek ihtimalle ücretli yayına geçebilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 10 Mayıs 2018; 1:25:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gt282

    Çok fazla reklam veriyor film izletmiyor neredeyse :(
    Reklam engelleyiciler ile sitesine girince artık yayınları izlettirmiyor.
  • Kodi eklentisi de çalışmamaya başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG tv 'ler için puhutv uygulmaasının bulup usb'den yüklesem olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

    Smart Tv ye Puhu Tv uygulaması gelmeyen kullanıcılar telefonlarına ve tvnize TV Cast programını bulup indirsinler.Puhutv ile uğraşmanıza gerek bile kalmıyor..
    Telefonunuza bunu kurun..
    Samsung için;https://play.google.com/store/apps/details?id=de.twokit.video.tv.cast.browser.samsung&hl=tr
    Lgler için bunu ;https://play.google.com/store/apps/details?id=de.twokit.video.tv.cast.browser.lg&hl=tr

    Hangisini kullanıyorsanız onu seçin.En garanti yöntem play store a girin.Programı aratın.Uygun olanı kurun..Programın ios sürümüde var.Itunes a girip inidirebilirsiniz.Telefona ve Tv ye kurduktan sonra programı ikisinde de açın.Telefonunuzda açtığınız zaman oradaki ip adresini Tv deki programda da aynı olacak şekilde ayarlayın..Connected yazdıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz..
    Tv Cast programını telefondan açıyorsunuz.Tarayıcısından puhutv ye girin..Orada neyi izlemek istiyorsanız tıklayın..Altta link çıkacak.O linke tıkladığınız zaman tvden oynamaya başlayacak..İlk başta biraz zor gelebilir ama alışınca 10 saniye bile sürmüyor tvde oynatmak..İyi yanı puhutvdeki reklamlara asla denk gelmiyorsunuz..Kumandanızla çok rahat ileri geri alabilirsiniz..
    Ben programı tam sürüm satın aldım.4 Dolardı sanırım.Ama siz tv cast programındaki reklamları istemiyorsanız 1 dolara isterseniz reklamsız olarak satın alabilirsiniz..Reklam dediğim de şu..Programı ücretsiz zaten..Sadece tvye göndereceğiniz linke tıkladığınız zaman size 20-30 saniyelik bir reklam video su izletiyor..O kadar..Program gayet kullanışlı..Puhutvde oynattığınız videonun hangi kalitede oynatılacağına kadar seçim yaptırıyor.Onun dışındaki en büyük artısı ise 1080p yayın yapan birçok film-dizi sitesinden herşeyi rahatlıkla tvnizde full hd olarak oynatabilirsiniz..

    Buradan kurulumu yapamayanlar izleyebilir...
    Açıkçası puhutv gelse bile tvye kurmam sanırım.Çünkü 30 saniyelik 2-3 tane reklam izletiyor..Tvcast programı sadece oynatılan videonun kaynak linkini aldığı için reklamla asla karşılaşmıyorsunuz..
    Dostum sen tam bir harikasın bu çok iyiymiş maç yayınları izlerken de işime yarar diye düşünüyorum şuan güncel olarak puhuda video izliyorum tv m samsung f7000 serisi 2013 model doğal olarak puhu uyg yok ama bu daha iyiymiş tv cast yani :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tv uygulaması sürekli hata veriyor ve reklamlarda atıyor :(
  • Hocam sorunu çözebildiniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.