Şimdi Ara

Rainbow six siege başlamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    oyun başlangıçta "takım aranıyor, ya da oluşturuluyor" / "squad search" yazdıktan sonra ilerlemiyor, nat açık , ayarlardan takım bulma açık . Konsolun bağlantısını kestiğimde oyun sorunsuz çalışıyor . sizce sorun ne olabilir.



  • Sevgili dostum Okan, dün sen çıktıktan sonra Muhammed araştırda biraz ve Youtube'da bir videoya denk gelmiş aynı sorunu yaşayan. O eleman önce oyunu açıyor, sonra seninki gibi aynı hatayı alıyor. Daha sonra cihaz ile internet bağlantısını kesiyor. Oyun düzeliyor. Akabinde internet bağlantısını tekrar sağlıyor ve oyun düzeliyor. Bunu yaparken oyunu hiç kapatmıyormuş ama. Oyun açıkken bağlantıyı kesip geri vermiş. Akşam daha detaylı konuşuruz inşallah. Ayrıca dün şov yaptık kaçırdın maalesef :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iaaynaci

    Sevgili dostum Okan, dün sen çıktıktan sonra Muhammed araştırda biraz ve Youtube'da bir videoya denk gelmiş aynı sorunu yaşayan. O eleman önce oyunu açıyor, sonra seninki gibi aynı hatayı alıyor. Daha sonra cihaz ile internet bağlantısını kesiyor. Oyun düzeliyor. Akabinde internet bağlantısını tekrar sağlıyor ve oyun düzeliyor. Bunu yaparken oyunu hiç kapatmıyormuş ama. Oyun açıkken bağlantıyı kesip geri vermiş. Akşam daha detaylı konuşuruz inşallah. Ayrıca dün şov yaptık kaçırdın maalesef :)
    sorun çözüldü kardeşim . oyunu kaldırıp tekrar yükledim, sabah çıkmadan denedim sorunsuz açıldı . (önceden pc de olurdu böyle şeyler konsola geçme nedenlerimden biridir yükleme sorunları şimdi burada da başladı oyun 74 gb yeniden indirmek zûl geliyor )
  • okimos kullanıcısına yanıt
    Güzel. Sevindim. O zaman akşama operasyon var. Görüşmek üzere. Selametle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iaaynaci -- 11 Ocak 2019; 12:28:10 >
  • Rb6 oynuyorsanız Discord grubumuza gelin yeterli sayıyı toplayabilirsek turnuva yapma planlarımız var.

    https://discord.gg/fV6mXe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.