Şimdi Ara

Ramtech Bilgisayar insanlarla dalga mı geçiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Resmen legal dolandırıcılık bu. Bilmeyen insanlara kakalamaya çalışıyorlar. Gt730 i7 4. nesil ddr3 sisteme 3450 istemek nedir?
    Bundan daha iyi bilgisayarı 2000 2500 e toplarsın. Çok akılkı zannediyorlar kendilerini.


    Ramtech Bilgisayar insanlarla dalga mı geçiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Biz kendimizi akıllı zannetmiyoruz da siz cok kurnaz zannediyorsunuz belliki. X79 Anakart ve İ7 4930k İşlemci ile 16gb ram li sıfır parcalardan olusan böyle bir sistemi 2000-2500 degilde 2900 lira ya siz getirin ben sizden satın alayım. madem bu kadar kurnazsınız ve bulabiliyorsunuz. kuru kuruya rüzgar yapmak yerine böyle bir yok izleyelim ne dersiniz ?
  • ramtechbilgisayar kullanıcısına yanıt
    Bak bak üsluba gel. Ben bu konuyu açtığım zaman ki dolar kurunu bi araştırıp gelin isterseniz. o zamanlar gayet bulunabiliyordu. oyun canavarı dediğiniz pc'ye gt 730 koymak nedir 3500 liraya? hadi şimdi 3500'e koysanız neyse. Ayrıca ilanı kaldırmışsınız, orada i7 4930k yazdığını da hiç hatırlayamıyorum nedense?? Hala da utanmadan 3500 e gt 730 satmaya utanmıyorsunuz.

    İ7 4930k dediğin işlemci de 5 senelik işlemci. 16 gb ram dediğin de ddr3 ram. 3500 eder mi bunlar sence?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 27 Ağustos 2018; 21:13:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramtechbilgisayar kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i7-4930k-2.el-islemci-586285653/detay

    Sıfır parçalardan bulun diyorsunuzda 5 sene önceki işlemcinin sıfırı nasıl bulunsun? Piyasası 600 tl işlemcinin.



    https://www.hepsiburada.com/asboard-x79-intel-x79-1600mhz-ddr3-soket-2011-matx-anakart-p-HBV00000BZ6PW?magaza=anatoptanci&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CjwKCAjwwo7cBRBwEiwAMEoXPO_KNSmDJ9J47-jP_U0s0iv2_CeySyTddUhcZHN_FswWItVdLm5SLhoCz5sQAvD_BwE

    Bu da x79 anakart 800 tl etti 1400.



    16 gb ram g skill ddr3 800 tl etti 2200.



    gt730 4gb gddr3'ün de piyasası 250 300 arasında. etti sana 2500.

    gayet te bulunabiliyormuş. ha bu arada 2013 te üretilmiş bir işlemcinin intelin size özel üretmesine mi inanalım şimdi? 0 kullanıyormuşsunuz buna kargalar bile güler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Demekki sizde karga mantıgında ilerliyorsunuz. Üslubumda problem oldugumu düsünmüyorum. Aksine sizin gibi bir mezarcıyı kaale aldıgım icin kendime kızıyorum su anda. kendi paylasmıs oldugun resime bak cpu nun altında ne yazıyor. karalamıs olmak icin konusuyorsun iste. Neyse sen uzanamadıgın ete mundar demeye devam et. Allah'a Şükür müşterilerimiz bizden memnun. Kendini bilgisayar gurmesi sanan sen ve senin fgibilerin ne düsündügünün pek bir önemi yok
  • Ha birde Cok biliyorsunuz ya O X79 u 800₺ ye satan satıcıya sorun Bakalım i7 4930K Destekliyor mu :) Gercekten Konustukca Batmak terimine birebir uyuyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramtechbilgisayar

    Ha birde Cok biliyorsunuz ya O X79 u 800₺ ye satan satıcıya sorun Bakalım i7 4930K Destekliyor mu :) Gercekten Konustukca Batmak terimine birebir uyuyorsunuz
    Bence siz konuştukça batıyorsunuz. x79 ve intel i7 4930k lı pc toplayıp satışa sunan siz değil misiniz? 2011 soket anakart attığım. Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Mezarcı da sizsiniz.

    Edit: Attığım link yanlış olmuş. Asrock Extreme3 atmak isterken asboard adlı bir firmanın linkini atmışım. Ancak ikisi de lga2011 destekli anakart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 29 Ağustos 2018; 16:59:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt 730 pc alıpta memnun olan kitle 7 8 yaş sanırım. kim o kadar parayı gt 730 lu pc ye gömer?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 4930k nın kac pin oldugunu bilmeyen bir Bilgisayar Gurmesi ile daha fazla bu konuda polemik yasamak istemiyorum. Hadi git biraz birilerini elestirde keyfin yerine gelsin. 8-10 yasından büyük arkadas :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramtechbilgisayar

    Daha 4930k nın kac pin oldugunu bilmeyen bir Bilgisayar Gurmesi ile daha fazla bu konuda polemik yasamak istemiyorum. Hadi git biraz birilerini elestirde keyfin yerine gelsin. 8-10 yasından büyük arkadas :)
    Bak kardeşim asrock x79 extreme3 atmak istemişim isim benzerliğinden asboard atmışım bunun üzerinden yürümeye çalışma. yanlışımı da düzeltmişim orada. daha neyin tatavasını yapıyorsun? gt 730 lu pc yi 3500 e satmaya devam utanmadan. Birde oyun canavarı yaz tamamdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • '' Bence siz konuştukça batıyorsunuz. x79 ve intel i7 4930k lı pc toplayıp satışa sunan siz değil misiniz? 2011 soket anakart attığım. Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Mezarcı da sizsiniz. ''

    bu söylem kime ait sayın bilgisayar gurmesi. i7 4930k yı x79 ile satısa sundum diye alay eden siz degilmisiniz ? hakikatten cok komik duruma düsüyorsunuz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramtechbilgisayar

    '' Bence siz konuştukça batıyorsunuz. x79 ve intel i7 4930k lı pc toplayıp satışa sunan siz değil misiniz? 2011 soket anakart attığım. Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Mezarcı da sizsiniz. ''

    bu söylem kime ait sayın bilgisayar gurmesi. i7 4930k yı x79 ile satısa sundum diye alay eden siz degilmisiniz ? hakikatten cok komik duruma düsüyorsunuz :)
    Ah ah kime ne anlatıyorum ben. Hakikaten anlama kıtlığınız var sizin. Benim yanlış link atmama istinaden sizde uyumlu anakart değil o demişsiniz. bende attığım link asrock extreme3 zannederek o yazıyı yazmıştım. Alay falan yok o yazıda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diyorum ki Sayın bilgisayar gurmesi, evet attıgınız Link de x79 fakat o anakart sadece e5 v1 ve i7 3820 destekliyor. Baska hic bir islemciyi desteklemiyor.
  • ramtechbilgisayar kullanıcısına yanıt
    Ya siz salağa mı yatıyorsunuz? attığım anakart yanlış diyorum diyorum size. Türkçe mi yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok bahsettiginiz yer dolu. orda siz yatıyorsunuz. gitgide haddinizi asmaya basladınız. önce bi sokak jargonundan cıkıp kahve arkadasınızla konusmadıgınızın farkına varın. terbiyesizligin lüzumu yok. attıgın anakart yanlıssa dogrusunun fiyatına bak birde ondan sonra konus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramtechbilgisayar

    yok bahsettiginiz yer dolu. orda siz yatıyorsunuz. gitgide haddinizi asmaya basladınız. önce bi sokak jargonundan cıkıp kahve arkadasınızla konusmadıgınızın farkına varın. terbiyesizligin lüzumu yok. attıgın anakart yanlıssa dogrusunun fiyatına bak birde ondan sonra konus
    bana mezarcı diyen siz değil misiniz? sen bana o şekilde hitap edersen bende sokak ağzıyla konuşurum haddimi aştıysam napacaksın.



    Bahsettiğim anakartta buydu ancak stok bitmiş fiyatı da 900 ila 1000 arasında olmalıydı.https://www.hepsiburada.com/asrock-x79-extreme3-intel-x79-ddr3-1600mhz-lga2011-atx-anakart-pm-bd300950

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • benim üslubuma laf edene bak :) haddimi astıysam ne yapıcaksın diyor. sizi o kadar ciddiye almıyorum ki gülerek okuyorum yazdıgınız herseyi. en basta ki iddaam gecerli. bahsettiginiz fiyata getirin o sistemi istediginiz adette hepsini alayım. rüzgar yapmayın ama :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramtechbilgisayar

    benim üslubuma laf edene bak :) haddimi astıysam ne yapıcaksın diyor. sizi o kadar ciddiye almıyorum ki gülerek okuyorum yazdıgınız herseyi. en basta ki iddaam gecerli. bahsettiginiz fiyata getirin o sistemi istediginiz adette hepsini alayım. rüzgar yapmayın ama :)
    zaten 2.el ürün satıyorsun tedarikçinden sattığın fiyatın en az %20 indirimlisinden alıyorsun ürünlerini. madem ciddiye almıyorsun neden gelip burda cevap yetiştirmeye çalışıyorsun bana. dükkanda sinek avlıyorsun herhalde bu kadar vaktin olduğuna göre. aynı sistemi yeniden satışa koymuşsun bu sefer 3800 tl ye. oyun canavarıymış aynen. ayrıca ilan görselinde kullandığın anakart benim yanlış link olarak attığım asboard anakartın resmi, yeni koyduğun ilanda. intel x79 yazıyor neden markasını yazmıyorsun. buda dikkatimi çekti.



    Profesyonel olsan zaten mezarcı vs. demezdin. Adam gibi üsluplu konuşur bana detaylı olarak herşeyi anlatırdın şu şöyledir bu böyledir maliyeti budur gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sen adam gibi üslubu haketseydin bi sorardın nedir ne degildir diye herseyin cevabını alırdın. ayriyetten senin gönderdigin anakart ile benim koydugum anakartın yakından uzaktan alakası yok. sen cok bildigini zanneden ama hic bir sey bilmeyen zavallısın. sinekde avlasak elimizde olanı satıyoruz. senin gibi milletin isine hakarete varacak derecede haddimizi asarak yorum yapmıyoruz. o ilanda gördügün her üründe sıfır. buna islemci de dahil. ama sen cok biliyorsun ya ordan öyle yorum yap. ben profösyönel degil insan olmayı tercih ediyorum. millete camur atarak hic bir yere varamayacagımı biliyorum cünkü. her yazdıgına da cevap verecegim pes etmeden. cünkü sen ve senin gibi uzanamadıgı ete mundar diyen mezarcılardan nefret ediyorum. hala rüzgar yapıyorsun ama icraat yok. 50 takım getir 50 takım alacagım o üründen bahsettigin rakama. bos anlatma dedigini yap. dün topluyordun ya kendi kendine fiyat falan atıyordun. tam olarak onu yap ve ürünleri o fiyata bul getir :)




  • ramtechbilgisayar kullanıcısına yanıt
    Ramtech Bilgisayar insanlarla dalga mı geçiyor?

    Aynen 0 evet. Daha kendi yazdığından haberin yok. 2015 te üretimi durdurulmuş işlemci 0 sıfır alıyorsun yav he he. Blok.

    Bu arada "pröfösyönel" mükemmel bir atlayış

    İnsanlar da 3800 tl ye o çöpü alacağına gider bu sistemi alır.
     İŞLEMCİ:

     INTEL i3 7100 3.9 GHz, Socket 1151, 3MB, 14nm, 35W

      737,00 TL + KDV 

     ANAKART:

     ASUS Prime B250M-PLUS, B250, DDR4, Socket 115 mATX Anakart

      636,50 TL + KDV 

     BELLEK - RAM:

     KINGSTON HyperX FURY DDR4 8GB 2400 MHZ CL15 HX424C15FB2/8

      576,20 TL + KDV 

     HARD DISK:

     WESTERN DIGITAL 1 TB SATA III HDD 64MB Caviar Blue 6GB/s WD10EZEX

      328,30 TL + KDV 

     EKRAN KARTI:

     ASUS GT 1030, 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı

      636,50 TL + KDV 

     KASA:

     ASUS VENTO CIO 118 TML-118 400W Micro ATX Kasa

      422,10 TL + KDV 



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 30 Ağustos 2018; 15:45:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.