Şimdi Ara

Raspberry Pi en ucuz nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tavsiyeniz var mı? İnternet üzerinden olursa güzel olur.

    İlla Pi olması şart değil, benzeri ürünler de olabilir.



  • Genellikle yurt dışı sitelerden sipariş verenler daha ucuza aldıklarını söylüyorlar fakat yurt dışı olayı, biraz da şans ve elbette bir riski de var. Dolardaki son artışlardan sonra bence yurt dışının pek cazibesi kalmadı.Şayet ikinci el veya sıfır ürünleri sahibinden alabileceğiniz yurt içi siteleri takip ederseniz bazen yurt dışından daha ucuza geliyor. Mesela ben geçen hafta kutusunda açılmamış sıfır Raspbeery Pi 3 B modelini 120 TL"ye aldım. Halbuki Alibaba'da dahi 30 USD'nin altında yok. 30 USD x 4,98 =149,4 TL yapıyor ve kargo hariç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mco

    Genellikle yurt dışı sitelerden sipariş verenler daha ucuza aldıklarını söylüyorlar fakat yurt dışı olayı, biraz da şans ve elbette bir riski de var. Dolardaki son artışlardan sonra bence yurt dışının pek cazibesi kalmadı.Şayet ikinci el veya sıfır ürünleri sahibinden alabileceğiniz yurt içi siteleri takip ederseniz bazen yurt dışından daha ucuza geliyor. Mesela ben geçen hafta kutusunda açılmamış sıfır Raspbeery Pi 3 B modelini 120 TL"ye aldım. Halbuki Alibaba'da dahi 30 USD'nin altında yok. 30 USD x 4,98 =149,4 TL yapıyor ve kargo hariç.
    siz hangi siteden aldınız hocam?
  • Bildiğim kadarıyla başka site adı yazmak yasak ama yazdığım cevabı dikkatli okursanız orada aslında site adı yer alıyor ;)
  • Ben ikinci el Raspberry pi 3 ü 110 liradan almıştım üzerinde şefaf pilastik kutulu olarak. İkinci el de bakabilirsin malum dolar kurundan ötürü yurtdışı alışveriş de sıcak olmamaya başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha önce hiç raspberry pi kullanmadım. tavsiye edeceğiniz bir model var mı? fiyat/performans açısından en iyi model hangisidir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.