Şimdi Ara

Razer Kraken 7.1 V2 incelemesi 'Kraken baştan tasarlandı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Razer Aldım Hepsinde Pişman Oldum Diyen Net Kötüleme Amaçlı Yalan Söylüyordur Alamadığı İçin. 10larca Razer Ürünü Kullandım Hiçbiri Sorun Çıkartmadı Ayrıca Logitech Denen Kalite Yoksunu Markayla Kiyaslanması Beni Benden Alıyor Razer Ekipman Bölümün En Kaliteli Bileşenlerini Üretiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair ve Logitech varken razere bulaşılmaz. Msi gibi adı çıkmış bir firma. Razer Kraken 7.1'i 30 dakikadan uzun süre kullanamadım o kadar sıkıyor ve terletiyorki kulakları, malzeme kaliteside fiyatına göre düşük.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kraken 7.1'i alalım benim de 2 seneyi geçti. Kulak padlerindeki suni derilerin dökülmesi, süngerlerinin gözükmesi gibi sorunlarla karşılaştım.

    Ama bunlar da bir yana, o kadar çok sıkıyor ki, yaptığı basınca insan max 1 saat dayanabiliyor. 2 saatlik film izleme sonucunda başımın ağrıdığı bile oldu.

    Razer öncesi, eski kurtlardan bozulana kadar Plantronics dsp500 kullandım. bi akşamda 2-3 saat hiç yorulmadan kullanabiliyordum.

    Bu ergonomik sorunlardan ötürü yeni ne alsam diye bakınıyorum. Kraken V2 almayacağım kesin..[sm=alsaa.g
  • Detaylı anlatım için çok teekkürler ama benim bir sorunum var.. Razer surround pro'yu indirdikten sonra dicordda konuştuğum arkadaşlarım sesimin kalitesinin çok kötü olduğunu söylemeye hatta rainbow oynarken oyun içinde zaman zaman sesimi hiç duymadıklarını söylüyorlar bunu zaman zaman bende anlıyorum çünkü konuştuğum zaman oyun içinde discord kısmında açık renk olması gereken kullanıcı adım sanki hiç ses çıkarmıyormuş gibi değişmiyor..windows ayarlarından varsayılan biçimi dvd kalitesine de çektim ama giden ses kalitesinde bir değişiklik olmadı bu konuda bana verebileceğiniz bir tavsiye varmı?
    Programı kaldırıp tekrar kurdum hatta dicordu da kaldırıp tekrar kurdum ama değişen birşey olmadı discord ayarlarınıda eksiksiz şekilde inceledim..
  • Corsair void surround var saatlerce kullanıyorum ne baski yapiyor ne agritiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.