Şimdi Ara

Real Madrid neden Barcelona'dan hep fark yiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamlar şampiyon da olsa üst üste 3 CL de alsa PSG, Juve, ATM'yi 3lese de Barcelona ne kadar kötü olursa olsun hep fark yiyor/rezil oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 28 Ekim 2018; 20:6:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hemen konuyu açmıssınız
  • Çünkü barca daha büyük kulüp .

    Realin façası barca dışındaki rakiplere yeter anca.Franco döneminde baskıyla kazanılmış bir sürü şampiyonlukları var,artık geçti o devir.Faşistliklerinde boğulacaklar.


    Çok değil 10 sene sonra ispanyanın en büyüğü barca olacak,la liga şampiyonluğunda reali geçecek.
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Daha büyükse Avrupa'da neden bu kadar büyük makas? Son 5 yıldan bahsediyorum. GS de FB'den daha başarılı kulüp ama Kadıköy'de kazanamıyorlar 20 yıldır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 28 Ekim 2018; 20:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Daha büyükse Avrupa'da neden bu kadar büyük makas? Son 5 yıldan bahsediyorum. GS de FB'den daha başarılı kulüp ama Kadıköy'de kazanamıyorlar 20 yıldır.
    Milanın 7 cl si var juvenin 2 cl si.

    İtalyanın en büyük kulübü kim?Juventus.

    Sadece avrupaya bakmayacaksınız.Barca la liga hariç bütün yerel kupalarda real madridden önde,la ligada da geçince ispanyanın en büyük kulübü olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Daha büyükse Avrupa'da neden bu kadar büyük makas? Son 5 yıldan bahsediyorum. GS de FB'den daha başarılı kulüp ama Kadıköy'de kazanamıyorlar 20 yıldır.
    son 2 yıl şampiyonlar ligini nasıl aldığı ortada realin o lobi o hakem desteği bizde yok o yüzden makas açık


    geçmişten beri real tarafındakiler belli zamanında da diktatörlerin reali destekleyip barcelonaya karşı cephe alması ortada biraz araştıran bulabilir tehdit sayesinde maç kazanan takım sonuçta real :)
  • Real’dan büyük kulüp mü ahaha Franco katalanların atalarını öyle aşağıladı ki 100 yıl geçse gene unutamazlar. Korkudan 11 gol yedi Barcelona, böyle büyük kulüp mü olur ? Ayrıca avrupa’da Franco’nun söz hakkı nasıl geçsin daha büyük diktatörler vardı. Avrupa tamamen Madrid kulübünün kişisel başarısıdır. 13 CL’si var ve 2 tane Barça olsa gene yetişemiyor. Kıytırık lig kupalarınızı kim ne yapsın. Kupa1’e gitmek için lig oynanır başka bir vasfı yok yerel liglerin, ki lige bakarsak oradada Madrid’in ağır farkı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona daha büyük kulüp diyen troll önce ATM'yi Şampiyonlar Ligi'nde eleyin sonra bizim dengimiz olursunuz
  • Barcelona adlı popüler kültürün yücelttiği bir kulübü Real Madrid gibi futbol tarihinin bir numarası ile karşılaştırmak nasıl bir kafa ve fanatizmin ürünü ? Açıkçası bunu gidip Katalan bölgelerinde bile deseniz size gülme olasılıkları yüksek.

    Bir başka değişik tipin de nickname'i "Asil Türk Kanı" ancak cümlesinde faşizm zart zurt diye ahkam kesiyor. Komik gerçekten. Irklarınız farklı olsa da kafa yapısı olarak Franco ile çok bir farkınız olmadığını bilmen gerekirdi ancak daha Barcelona gibi popüler kültür çöpünü Real gibi bir gelenek ile karşılaştırarak olayı bitirmişsin çok bir şey beklememek lazım. (Bu arada ideolojik olarak gayet milliyetçi bir insanım ama burada gelip faşist Franco şike yaptı diye ağlaman acınası gerçekten, ya ideoloji karmaşası yaşıyorsun ya da sorun çok daha derin ve çözümsüz)

    Bu tiplerin hiçbir zaman idrak edemeyeceği bir başka gerçekse Avrupa da İkinci Dünya Savaşı sonrası İspanyada ki Falajanist(Faşist) iktidar nedeniyle İspanya'ya yapılan baskılar nedeniyle ülke genelinde çok büyük sıkıntılar yaşanmış olması. Adamlar Franco devrilsin diye her şeyi yapıyor ama gelip futbolda Real Madrid'i kayırıyorlarmış, bak sen şu işe ya. Şuna açık açık tutmuş olduğumuz takımının esas olarak global çapta 25 yıllık bir geçmişi var desenize. Bundan 15 yıl önce Barcelona'nın Valencia vs. gibi takımlara oranla çok bir artısı yoktu ancak Real gene bir markaydı. Barcelona Messi'nin futbolu bırakması sonrası iyice çöküşe girecek ama Real Ronaldo sonrası bir yıl tökezlese de tekrar toparlanıp seviyesini koruyacak. Bu hep böyle olmuş böyle olmaya da devam edecek.

    Real belli başlı dönemlerde bazı takımlar karşısında kötü sonuçlar alan bir takım olsa da işin sonunda baktığımızda gerekli organizasyonlar ve diğer tüm klasmanlarda üstünlüğünü koruyor uzun vadede. Bu dediğim şey zaten 10 yıl sonra Barcelona ve onun dönemi bittiği zaman çok daha net anlayacaksınız. Bugün Real'in 4 tane yediğini kimse umarsamayacak ama bundan 50 yıl sonra Real'in müzesindeki kupalara bakacak insanlar.

    Bu kadar açıklama yapsam da Real Madrid taraftarı değilim, hiçbir zaman sempati duyduğum bir takımda değil, olacağını da sanmıyorum ama gerçekler bunlar.




  • Kafaya bak kafaya korkudan 11 yediler diyor

    Futbol maçı ilk maçı kazanmışın 2. maç ülkenin diktatörü geliyor seni hayatın ile tehdit ediyor ve sen 11 gol yiyorsun ama korktuğun için sen suçlusun
  • Francoyu avrupada kimse sevmez.Ama adamın takımın şampiyon yapacaklar ilginç kafalar.

    Ayrıyeten Franco halka moral ve onları oyalayacak bir şey bulmak maksadıyla futbola önem verdirmiştir.Adamlarını avrupanın ve latin amerikanın dört bir yanına dağıtı ne yii topçuları buldurtup getirtmiştir.

    Di Stefano-Puşkaş-Gento hep bu şekilde bulunmuştur.

    Barceolna Realden büyükmüş ulan kargalar bile güler buna
  • 21 lig şampiyonluğu

    17 turkiye kupası

    1 uefa kupası

    1 uefa super cup

    5 tff super kupası



    Bu sebep'den dolayi olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bütün hakaretlerin şikayet edildi umarım sana tekmeyi basarlar da rahatlarız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.