Şimdi Ara

Reeder A10ix Air Kullananlar (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
9
Favori
27.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tableti dün bimekste gördüm açılırken American Managament diye kırmızı bi yazı önce geliyor bu yazı daha çok windows 8 kurulu tabletlerde wardı...Yani windows kurulumu ve çalışması için biosa ihtiyaç olduğuna göre acaba kendimiz win8 nasıl kurabiliriz?reeder sorduğumda windows 8 kurulabiliyormuş tablete ama sonradan BİOS oluşturulurmu ANDROİD bi cihazda?
  • Ben bu tableti kimseye tavsiye etmiyorum. cok sorunlari var ve cok aceleyle cikartilmis gibi gorunuyor. ornegin digiturkplay 1 dakika icinde takiliyor. oyunlar sirasinda surekli thermal event hatasi veriyor. bir sure sonra yavasliyor, kendi kendine restart cekiyor. veya duzeltmesi icin bastan baslatmak gerekiyor.

    reeder forumunda bir guncelleme mevcut. fakat guncelleme duzgun calismiyor. verilen klavuzdaki product id bile yanlis. ben dogrularini bulup flash islemini bir sekilde baslattim ama flash islemi tamamlanmadan takiliyor.

    ilk olarak bir mesaj attim destek almak icin. guncelleme sorunsuz, yapamiyorsaniz teknik servise goturun diye cok akillica bir cevap vermisler. bugun online bir teknik elemana sordum. evet teknik servislerde de ayni sorun var dedi:) takilma, isinma sorunlari da teknik serviste var dedi.

    konustuklarimizin kaydini, hani calisiyordu guncelleme diyerek, tekrar email olarak attim, ve bu kadar sorunlu bir tableti hakli olarak geri vermek istedigimi yazdim. birsey alacagmi zannetmiyorum.

    uzun lafin kisasi az daha para verin duzgun bir marka alin. ucuz mal alacak kadar zengin degilim diye bosuna dememisler.
  • sorun yaşayanlara sonuna kadar hak veriyorum ben şans şimdilik bi sorun yaşamadım ama yaşasaydım kesinlikle kimseye tavsiye etmezdim haa şimdi ediyormuyum tabiki etmiyorum bu kadar sorun yaşanan bir cihazı almak kumar oynamaya benziyor kazanırsanız uygun fiyata güzel bir cihazınız oluyor kaybederseniz 500 tl verip bir çöp almış oluyorsunuz....
  • Tableti geri gönderdim iade işlemi başladı.
    Bu tablette oyun oynamak imkansız kilitleniyor ve öylece kalıyor resetleniyor.... tavsiye etmiyorum arkadaşlar....
    Bazı kullanıcılar sorun yaşamadan kullanabiliyorken bizim gibi bahtsız bedevilerde böyle mağdur oluyor işte...
  • ramazan12345 kullanıcısına yanıt
    tableti ben de iade ettim beklentiyi veremiyor.
  • veerzaara kullanıcısına yanıt
    Evet bende aldım cihazı ve video oynatma sorunu var diye iade ettim..bu yüzden kesinlikle almayın..nerden açarsanız açın videolar birkaç dk sonra donuyor..en önemli özellik fiyasko maalesef..çözümüde yok maalesef...
  • Nazar degmesin ekran isinma sorunu disinda sikinti yok...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. oldukça memnunum. Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün.
    Yalnız öyle oyun falan oynamadım hiç, oyun performansına bir şey diyemem. Onun dışında internette gezinme, diğer uygulamalarda, video izleme konusunda hiç bir sıkıntı çıkarmadı.
  • 1 aydır kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok. görüntü güzel, oyunlarda seri, rr3 oynuyorum en ufak kasma yok. tek kusuru kılıf bulamadım. aldığı ve bizzat denediği kılıfın linkini verecek olan varsa sevinirim.
  • Kilif bende bulamadim hepsiburadadan siparis verdim ama kamera olmadi....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kullandığım 3 ay önce 350 tl ye Vatan Bilgisayar dan aldığım Reeder a8iq tabletimi(Windows lu) daha büyük bir Android tablet ile takas etmek istiyorum (üstüne bir miktar para veririm). Düşünen olursa iletişime geçsin lütfen....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasik 10 gun oncereeder a10ix tablet aldim ve surekli sorun eksiklikler ile bogustum.ilk sorunum facebook uygulamasi ile yasandi son guncellemeyi indirdigimde tablet surekli hata verdi destek merkezine mesaj atildi uzerinde calisiyoruz yazilim ile duzelecek dendi sesimi cikarmadim.ikinci sorunum wifi baglanma ve kaydetme sorunu pratik olsun diye evde bilgisayar olmasina ragmen tablet almistim ancak sinirimin bozuldugu ile kaldim.wifi dan baglanmakta sikinti yasamiyorum ancak tableti her actigimda tekrar sifre istiyor ve sifreleri kaydetmediginden herseferinde manuel olarak baglaniyorum.teknik servise mesaj attim yazilim guncellemesi uzerinde calisiyoruz diye bir cevap geldi.son olarak dun ilk defa bir film izliyeyim dedim ve kulaklik taktim tablete takmaz olaydim konusulan sesleri duyamadigimi farkettim.odline film izledigim icinsitede bir sirun oldugunu dusundum.kulaklik jaki ile oynadim sesler jaki yariya kadar soktugumda tek kulakliktan mono(stereo degil 2 kulakliktan alamadim) olarak geliyordu.yinede tablette bisey olmiyacagini dusunup bir muzik actim ve sinirim katlandi muzikleri duyuyordum sozleri duyamiyordum.jaki yariya kadar sokunca sozler duyuluyordu tek kulakliktan.kulaklikta sorun oldugunu dusunup baska kulakliklari denedim sonuc degismedi.ozelliklerini begenerek aldigim tablet kalitesiz ucuz gelmeye basladi. Kilifa gelince ipad kilifina kucuk bir operasyon ile cok iyi uyuyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook dışında hiç bir sorun yok bendekinde, faceyide güncellemeleri kaldır deyince eski sürümüyle sorunsuz kullanıyorum, face güncellemesi yapınca durduruldu hatası veriyor.

    Wifi anında şifre istemeden bağlanıyor, kulaklıkta sıkıntı yok. yazılımsal olsa herkeste olurdu bence sende donanımsal sıkıntı var, tableti servise yolla....
  • Arkadaşlar bu tableti almayı düşünüyorum.Artı yönleri fazla.Film izlemek e kitap okumak ve oyun oynamak için alacağım önerir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozujan

    Arkadaşlar bu tableti almayı düşünüyorum.Artı yönleri fazla.Film izlemek e kitap okumak ve oyun oynamak için alacağım önerir misiniz?

    uzak dur hocam yedek parça desteği kısıtlı dandik bir marka sağlam firmalara yönelin
  • arkadaşlar bu tür cihazları alırken sadece fiyatına bakmak çok doğru değil, işlemci gpu hakkında bilgi sahibi olmanız lazım yani dört çekirdek ama hangi dört çekirdek? gpu nedir? antutu puanları çoğu tablette manipule, yani yüksek antutu skoru gösterebilir bunun için antutu x yüklemeniz lazım. net birşey söyleyeyim antutu x yani gerçek antutu puanınızın 3d skoru 10.000 in altındaysa oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz 5.000 ve altıysa ciddi ciddi takılmalar olur donmalar olabilir tabi oyununa göre..

    oyunlarda akıcı olan ve işlemci gücü çok iyi olan bir tableti türkiye de ucuza alamazsınız. yada kücük ekran tercihi yaparak fiyatı düşüreceksiniz. hem büyük erkan hem uygun fiyat ancak yurtdışı olabilir.

    Not: sizin adınıza baktım, dahili intel gpu var, sağlam oyunlarda sapır sapır dökülür bu gpu, 4000-5000 arası antutu 3d puanı var. benim rk3288 gpu t760 4 cores 10.700 puan alıyor yinede real racing 3 te süper ötesi değil.. hemde ekran fullhd sizin ekran retina birde o dezavantajı eklerseniz. normal yani oyunda donmalar vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 23 Mayıs 2015; 19:46:06 >
  • Yahu bu tablet oyun icin mi cikarilmis anlamadim gitti....amacin oyun oynamaksa neden bu kadar para vereceksin ...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thorbank

    Yahu bu tablet oyun icin mi cikarilmis anlamadim gitti....amacin oyun oynamaksa neden bu kadar para vereceksin ...

    hocam tabletle oyun oynanmaz diye bişey yok, hatta tabletleri birçok kişi oyun oynamak için alıyor diyebilirim (iş için kullananlar hariç) tablette oyun oynamak için donanım çok önemli donanımdan kastım işlemci ve gpu tabi özellikle gpu, oyun oynayacakların tablet almadan önce özellikle mobil gpu lar hakkında bilgi sahibi olması lazım. söylediğim gibi antutu 3d skoru 5000 lerde gezen tabletten oyunda iyi performans alamazsınız (en azından sağlam oyunlarda)

    bu tablet çinde üretilen onda p89hd nin kopyası yani reeder onda dan bu tableti alıyor (toptan) üzerine reeder yaz diyor .. yapılan iş bu.. bunu general mobile de yapıyor , türkiye de satılan menşei çin olan tablet ve telefonların hepsi böyle bilenler biliyor zaten.


    esasen vatan bu tableti oldukça iyi fiyata satıyor yani sağlam oyunlar (yüksek kalite) oynamam diyenler yani ortalama ve basit oyunlar oynayanlar ve tableti surf vs amaçlı kullananlar bu tableti gönül rahatlığıyla alabilirler (bana göre) zira işlemcisi kötü değil, tabi 32gb olsa iyi olurdu. 9.7 inch tabletin bataryası bana göre .8500mah tan aşağı asla olmamalı.. daha fazlası daha iyidir tabiki. çinde 9.7 tabletlerin çoğu 10.000mah pille satılıyor.

    ekran retina ips zaten oldukça iyi ama retina ekranın dikey çözünürlüğü 1532 olduğu için oyunlarda fhd ekrana göre aynı gpu da kötü performans verir. bana göre oyun için zaten 9.7 inch yari 4/3 ekran formatı uygun değil mutlaka 16/9 olmalı.
  • Hdmi girisiyle tv ye baglayan var mi donustrucuyle bagladim tv gormedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli__ -- 2 Haziran 2015; 14:13:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim bu konuda sorun yasayan yok tableti tv ye bagladiginzda goruyor mu ? Ben cevirici yardimiyla bagladim hdmi kablosunu ceviricnin bir tarafi mini hdmi bir tarafi normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.