Şimdi Ara

Reeder A10ix Air Kullananlar (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
9
Favori
28.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çok fazla tablet kullananbiri değilim ama bizimkilerde var bu cihaz oyun oynanıyor sadece, öyle aşırıda sayılmaz ama günde 2 defa şarj edilmesi normal bir şeymi bu aletlerde yoksa bu cihazmı sorunlu 2-3 aylık cihaz vatandan alıınmış bana abes geldi şarjın u kadar çabuk bitmesi
  • Arkadaşlar bu tabletin REEDER A10iQ modelinden farkı nedir hangisini almalıyım. Oyun için değil genelde internette gezinmek ve pdf okumak için kullanacağım. Belki arada oyunda olur :)
  • Tavsiye yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam ben de merak ediyorum bu iki ürün arasındaki farkı. Aralarında net 32 gram farkın dışında ne gibi farklar var bulamadım. Q için ekran formatı 16/9 , X için ekran formatı 4/3 yazıyor kimi yerlerde. Vatandaki REEDER A10İX AİR ürününde bir video izlettirdiler, görüntü mükemmeldi ama ekran biraz tombul, yani alttan üstten çektirilmiş bir seda sayan görüntüsü vardı videoda ve bu yüzden kötü bir görüntü ortaya çıkıyordu. Genelde 4/3 uyumlu ekranlarda böyle oluyor diye biliyorum. Acaba bu iki ürün arasındaki farklardan biri bu ise ki emin değilim, 16/9 olan ürünü, Q modelini tercih etmek gerekir sanırım. Buna karşın yaptığım araştırmalarda, ürün eklenme tarihlerine ve forumlarda açılmış bu ürünlerin konularına baktım. Edindiğim net kanaat X modelinin daha yeni olduğu yönünde. Dolayısıyla Q ürünün işlemci adı Z3735D ile biterken, X ürünün işlemci adı Z3735F ile bitiyor, bu da ne fark var anlayamadığım bir diğer konu.

    REEDER A10İX AİR ile REEDER A10İX AİR arasında teknik açıdan ne gibi farklılıklar var bilen yok mu arkadaşlar ?

    @special99




  • av_avi A kullanıcısına yanıt
    Cihaz kapalıyken ses açma kısma ya da güç tuşları kombinasyonuyla "Droid Boot" menüye gir, Windows'daki "Bios" gibi bir menü. Oradan "Wipe Cache Partition" işlemini yapmayı bir dene. "Wipe Cache" işlemini yaparsan verilerin silinir, "Wipe Cache Partition" işlemini yaparsan verilerin silinmez. Droid boot menüye girerek bahsettiğim wipe işlemi için internetten bolca videolu anlatım bulabilirsin. Bir dene derim ama verilerine dikkat et.
  • Sayın @ancheyn.
    Cihazı rootlayabiliyormuyuz,reeder forumda yazılım var diye hatırlıyorum. Bilginiz varsa tabletin root, rom konusunda bir kaç kelime yazarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alinirmi beyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir link buldum bu cihazın orjinaline windows yükleme rehberi ingilizcesi iyi olan bir bakabilir mi denemek isteyen denesin brick olma ihrtimali vardırhttp://www.gizmochina.com/2014/07/18/how-to-install-windows-8-1-firmware-for-teclast-x98-3g/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri 50 liraya servise yükletmiş...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nacar08

    biri 50 liraya servise yükletmiş...

    Reederin servisine mi yükletmiş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. Reeder serviste...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görev nedeniyle fransa da bulunuyorum.
    Temmuz ayında memlekete gelince oğluma Kuşadası teknosadan A10ix modelini aldım.
    Üstüne 100 küsür tl ye sigorta yaptırdım 1 yıllık.
    Eylül ayında dokunmatiğin yarısı arızalandı.Eş-dost ulaştırdık memlekete servis tamir edip göndermiş.
    Alakasız olarak batarya arızası diye de servis fişine not düşmüş.
    Geldiğinden beri 1 kere şarj edildi.1-2 saat kullanılmadı bile.
    Bu sabah tablet ne açılıyor,ne de şarj oluyor.
    Haziran da eşim Türkiye'ye gidecek.
    Garanti bitimine 1-2 hafta kala servise göndeririz.
    Sözün özü :
    Klasik arızalı markayı 3 kuruş düşük fiyata sat,
    geri gelen ürünlere de kullanıcı hatası de ücret iste yıldır vatandaşı.
  • Bu tablete root atabilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tableti aldım ama güncelleme yapamıyorum...

    Yardımcı olabilen bi kardeş tarif yada link verir mi ?
  • Reeder romu yerine bunu yükleyip kullanın...

    Cihaz şahane oluyor;

    http://forum.xda-developers.com/x98-air/development/mirek190romv5-0-android-lollipop-t3206772
  • Tesekkurler Sararmen.

    Sararmen'in onerdigi seyi yaptim. gercekten de tablet artik kullanilabilir duruma geldi. orjinalinde olan video donmalari, oyunda donmalar, wifi sifresi unutmasi, kendi kendine reset atmasi, update yapmamasi gibi problemlerin hepsi bitti. uc defa teknik servise gondermistim. software update yaptik diyip geri yolluyorlardi. ayni tas, ayni hamam. adamlara video donmasini nasil tekrarlayacaklarini bile anlatiyordum cihazi yollarken. youtube ac, hd bir video izlemeye basla 2 dakika sonra tablet tamamen donup, reset atiyor diye acikliyordum. umurlarinda degil.

    cok sahane is cikarmis hakikaten bu reeder. zaten donanimi aynen satin alip uzerine bir etiket yapistiriyorsun. yapacagin tek sey yazilim. onun da icine edip tableti kullanilamaz hale getiriyorsun. musterilerine de gerizekali muamelesi yapiyorsun. en yakin zamanda batmalarini diliyorum.
  • reeder a7iq bire bir karşılığı çin üretimi tablet bulamadım tabi reeder ların hepsinin çin üretimi olduğunu biliyoruz çok ilginç bulabilsem custom rom mutlaka yüklerim zira orjinal yazılımı çok kasıyor.
  • Arkadaşlar reederin a10is modelını kullanan varmı performansı nasıl a10ix gibi sorunlumudur
  • Herkese selamlar. Ben de bir reeder a10ix mağduruyum. Aleti aldığımdan beri aşırı ısınması ve açıkken şarj olmamasından sonra tasarım hatasıdır diye reeder teknik servisine gönderdim. "Yok bir şeyi şarj edip geri gönderiyoruz" notuyla şarj etmeden geri gönderdiler.

    sararmen'in tavsiyesini uygulamaya çalıştım ancak mirek romunu yükledikten sonra dokunmatik ekran çalışmadı. şimdi reeder romunu da geri yükleyemiyorum. tabiri caizse kabak gibi kaldım. nacizhane tavsiyem, aklınız varsa ucuz hele ki Türk markası asla almayın. Ya gidin orjinal çin malı teclastı basın keza ona destek daha fazla hem komünite bazında hem teknik bazda.

    mirek romunun yüklenmesi konusunda tecrübelerini aktaran olursa çok sevinirim. örneğin hangi versiyonu yüklediniz ve önceden biosu flaşladınız mı?


    ek: Mirek romu flaşladıktan sonra önce onda dokunmatik ekran çalışmadı. Sonra reeder romunu büyük zorluklarla geri yükledikten sonra onda hem dokunmatik ekran hem kamera bozuk çıktı hem de ekran rotasyonu. Bu tableti alıp kendinize bu zulmü yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elirien -- 1 Nisan 2016; 17:55:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sararmen

    Reeder romu yerine bunu yükleyip kullanın...

    Cihaz şahane oluyor;

    http://forum.xda-developers.com/x98-air/development/mirek190romv5-0-android-lollipop-t3206772

    selamlar. bende tableti güncellemek istiyorum. ama garanti süresi bitmediğinden bir hata yapmak istemiyorum. aslında ingilizcem iyi ama tama anlayamadım bazı şeyleri. birazda bu işlerin yabancısıyım. bişey sormak istiyorum. ordaki lolypop versiyon 7 yi direk yüklesek sıkıntı olur mu. üzerinde 4.4 yüklü. root falan içinde gibisinden anladım ama tam da emin olamadım. bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf03 -- 20 Mayıs 2016; 20:17:08 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.