Şimdi Ara

Rehber Hocaları Sınav Döneminin En Gereksiz Elemanlarıdır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Okulda hiçbir işlevleri yoktur. Tek yaptıkları öğrenciyi her konuda suçlamak ve strese sokmaktır. Hoca demek bile diğer hocalara saygısızlıktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantilatör -- 11 Temmuz 2018; 19:33:31 >



  • bunların bir tık gereksizi dershanedeki rehber hocalarıdır.
  • turevinisifiryapandeger kullanıcısına yanıt
    Hepsi ezbere konuşur ancak.Benim hocam da kütüphanede çalışmam için baskı yapıyor.Sanki kütüphane olmazsa bu b*k yapamiyacaz
  • Günde 5000 soru cozmeyen derece beklemesin moruqq
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 5 Nisan 2021; 22:18:30 >
  • dershane kitaplarını umursamayıp, kalitesi bilinmiş (345,karekök,palme vb.) kitaplara ağırlık basmama burun kıvırıp 1 temmuz akşamı tüm önerilerinin yalan olmasına ağlayan bir rehberlik hocasına sahiptim. kendi yolumdan yürüdüm ve asla pişman değilim.
  • geçen sene arkadaş tercih yapmak için okula gidecekti öylesine arkadaş ile okula gittim.

    arkadaşım mf de 66k olmuştu ben daha daha kötü yüzlerde o kadar ezdiler ki beni sanki yokmuşum gibi davranımşlardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turevinisifiryapandeger

    dershane kitaplarını umursamayıp, kalitesi bilinmiş (345,karekök,palme vb.) kitaplara ağırlık basmama burun kıvırıp 1 temmuz akşamı tüm önerilerinin yalan olmasına ağlayan bir rehberlik hocasına sahiptim. kendi yolumdan yürüdüm ve asla pişman değilim.
    hocam biraz daha açsana merak ettim.
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    dershane kitaplarımızın ösym soru tipine uygun olmadığını düşünüyordum ben ve dershane çevrem. dershanemde iyi bir sınıftaydım ve arkadaşlarım harıl harıl ders çalışırlardı. soru yanıtlarımız vardı, mesela fizikçiye palmeden soru götürürsen ''bizim kaynakları neden çözmüyorsun?'' diyordu. pardon da ben daha konuyu yeni öğreniyorum nasıl ciddi anlamda zor ve sınava uygunsuz sorularla zamanımı harcayayım? fizikte çap fasiküllerini bitirip palme cilası çektim. sonra da apotemi fiziği bitirdim iyi bir hale geldim. rehberlik hocam bunun çok yanlış olduğunu, asıl sınav tipi soruların dershane denemesi ve dershane kitapları olduğunu savundu. dershane denemelerinde üslü sayı, köklü sayılar gibi konularda abartmaktan başka bir şey yapmıyorlardı sorularda. 2 üzeri 2017 filan. ya da dizi sorularında a2016 yı sorarlardı zor değildi ama uğraştırıcıydı. ne kadar son 10 yılın tüm mat sorularını çözdüğümü, bunlarla uzaktan yakından alakası olmadıgının üstüne bassam da ters teptiler. sınavın neredeyse kopyası olan 345 (biliyorsunuz zaten) yayınlarında matematiğim 35 in altında gelmezken, karekök lys de insanlara soru sorma ihtiyacında bile bulunmazken dershanenin gereksiz uğraştırıcı sorularını yapamadığım için dershane tarafından başarısız sayıldım.

    1 temmuz ayt günü ailem beni aşağıda bekliyordu. arabaya binip eve doğru giderken tek dediğim şey ''dershaneye verdiğimiz bilmemkaç TL'ye yazık'' cümlesi oldu. 2019 tayfa, size sesleniyorum. yapacağınız en büyük hata dershaneye gitmek olur. durumunuz çok kötüyse dershane sizi iyileştirmez. durumunuz iyise dershane sizi ilk 5k ya sokmaz. her şey insanın kendisinde biter. dershaneye gitmeyip evde çalışıp 108-73 yapan arkadaşım var. youtube sizin için bir nevi dershane.
  • İddia ediyorum Türkiye'deki rehber hocalar işini en kötü yapan meslek gruplarından biri. Adamların hiçbir şeyden anladığı yok, tahmin ve tavsiyelerinin çoğu boş, ne kadar kötü olduklarını 4. Senesinde Erciyes Üniversitesi Biyoloji Bölümü kazanmış birinin şu an en popüler rehberlikçi olmasından anlayabilirsiniz, yani o malum koç o kapasiteyle birçok rehberlikçiden daha çok dinleniyor ki kendisi boş yapmada nirvanadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aidenholmes19 -- 11 Temmuz 2018; 22:1:59 >
  • aidenholmes19 A kullanıcısına yanıt
    Sana içi boş planlama defteri lazım sadece 25 tl
  • Her rehber öğretmen aynı olmaz. Bizim rehber öğretmenimiz çoğumuz için çok değerliydi.
  • DonanımHaber'deki troller bile daha iyi rehber olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 14 Temmuz 2018; 3:35:6 >
  • Hayir bir de her seyi kagit ustunde dusunuyolar.Okulumda tm sinifi yok 11lerde. kadin diyor ki fizik kimyaya da duzenli calis yazililar var.Cok sacma bu dedigi.Fizik kimyaya duzenli calissam mf ci olurum zaten.



    Mesela bir program yapiyorlar 45 dk diyor bir derse.45 dk de ne yapilabilir ki?
  • Fen lisesi mi
  • turevinisifiryapandeger kullanıcısına yanıt
    Hocam tıpkı sizin gibi düşünüyorum, fakat ben bir yandan okulun da (son sene) zaman kaybı olacağı düşüncesindeyim bu yuzden açık liseye geçiş yapmak istiyorum ve dersaneye de gitmeyeceğim çünkü şu 3 senedir hep evde kendim çalıştım yani hocaları dinleme,derste not alma alışkanlığım olmadı, fakat arkadaşlarım illa bir hocaya gerek var vs diyorlar, sizce açık lise ve dersanesiz bu iş yurutulebilinir mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.