Şimdi Ara

Relex Smile Lazer Göz Ameliyat Tedavisi Bilgi Paylaşım Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
24
Favori
123.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Smile Lazer S kullanıcısına yanıt
    Evet yaklaşık 1 yıl oldu. 2.0 miyop astikmat vardı gözlerimde. İlk gün şiddetli yanma ve batma oldu. Işığa karşı aşırı duyarlılık. İlk bir iki hafta bilgisayara bakamadım. Ayrıca göz yorgunluğu 1 ay sürdü. Bu tedavi yönteminin iyileşme süreci 3 ay zaten. Ayrıca ilk günden itibaren 2 ay boyunca buğulu görme durumu mevcuttu. Her geçen gün azalıyo tabi 2 ay boyunca aynı oranda değil. Bu yöntemi seçmemin tek sebebi göze daha az hasar verilmesi, daha az müdahale edilmesi ve tekrardan bu operasyona girebilme seçenekleri. Öte yandan daha az acılı olduğu söylendi LASİK e göre. Ama bendeki yanmaya bakarsam LASİK te kim bilir nasıl acı çekiliyordur onu Allah bilir :)
  • SAROFCHER kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

    O zaman bana daha uygun , akıllı lens denen durum gibi görünüyor. Onlarda da fiyat oldukça yüksek görünüyor..

    Bir kampanyaya denk gelir isek yaptırabilirim.

    Tekrar teşekkürler..
  • merhaba lazer göz ameliyatı için ankara da neresi uygundur?
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Önemli değil... İnşallah hakkınızda hayırlısı olur...
  • MeganeCC M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

    Bununla ilgili bilgim yok. Ama Dünya Göz hastanelerinin Ankarada şubesi var bildiğim kadarıyla. Orada lazer tedaviye uygun olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Eğer uygunluktan kastınız maddi açıdansa bilgim yok.
  • Merhaba Arkadaşlar Veni Vidi hastanesinde no touch yöntemi ile lazer operasyonu olacağım no touch yöntemi hakkında bilgisi olan var mı eski PRK yönteminin ismi değiştirilerek tekrardan pazarlanması vs. diye birtakım söylentiler var ama açıkçası pek bir bilgim yok?
  • tebessum1000 T kullanıcısına yanıt
    Evet eski prk yöntemine no touch lazer denmektedir hemen hemen herkes bu operasyona uygun bulunur bu operasyon en ilkel En eski yöntemdir göze doktor yine dokunur fkt makine dokunmaz uzaktan lazerle korneayı yakar bu yüzden no touch denmektedir. Bu operasyon en sancılı en acılı yöntemdir operasyon komplikasyonları ilasik veya lasike göre daha azdır bu iyi birşeydir fakat istirhat etmeniz gereken gün sayısı yaklaşık 1 haftadır ilasik ve lasikte maksimum 1-2 gün diye biliyorum smile teknolojisi ise hepsinden daha üstündür hem komplikasyon riski az hemde istirhat süresi 6-7 saattir ilk gün kendinize gelirsiniz özet geçersek en iyisi sırayla .... smile > prk ( no touch ) > ilasik > lasik şeklindedir ilasik ve lasiki çok fazla önermem olumsuz riskleri diğerlerine göre daha fazladır.
    NOT : bazı durumlarda hastaya smile uygunken prk size uygun denmektedir bizzat kendim yaşadım doktorlara bu konuda çok güvenmeyin kendi alanı hangisiyse sizin gözünüz sadece buna uygun diye kandırıyorlar..




  • 422422werker 4 kullanıcısına yanıt
    Gayet açıklayıcı olmuş teşekkür ederim
  • Sarofcher şu anda göz derecelerin nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smile Lazer

    Teşekkür ederim öncelikle. Hipermetrop geçici de olsa hayatımı çok zorlaştırıyor iş hayatım zorlaştı mail okumak yazmak ve araba kullanmak zorlaştı birde gözlük takamıyorsunuz istesenizde çünkü her hafta göz numaranız değişiyor.

    Hastane ve şehir ismi verirsem doktor için kötü bir reklam olabilir çünkü benim 2 hafta oldu ve gittiğim diğer doktorlarda en az 2 hafta daha beklemem gerektiğini hatta kendi doktorum sürecin 3 ayı bulabileceğini söyledi.

    Ben yinede keşke wave front ilasik olsaydım diyorum halen.

    Siz araştırma ve karar verme aşamasındasınız galiba. En azından söyleyeceğim tek şey acı sızı yok sonrasında 8 saat yanma batma sulanma yaşanıyor çok şiddetli ama bu ağrıyla karıştırılmamalı sadece gözüne kirpik kaçmış sürekli sulanıyor ve kirpiği çıkartamıyorsun hissi bu sonrasında kendi kendine geçiyor.

    2 hafta sonra tekrar yazarım:))
    Hocam yaklaşık 3 ay olmuş durumunuz nasil?




  • Bende bu ameliyatı olmak istiyorum, izmirde bunu yapan bir hastane varmıdır, izmir bu konusa sanki biraz geri kalmış gibi. Çalışan biri olduğum için başka şehirde yaptırsam sorun olurmu? Sonraki kontroller için?
  • Koskoca forumda bir tek tavsiye veren olmadı. Ben kendi araştırmalarım sonucu batıgözü tercih ettim. Yarın muayene olacağım. Kontroller sonucu doktor bakalım ne diyecek. Gelişmeleri sonra editlerim.

    Edit: Bugün muayene oldum. Tüm tetkikler için 300 tl ödedim. Relex smile önerdi doktor. Önümüzdeki hafta ameliyat olucam.

    Edit2: Ameliyat olalı 3 gün oldu. Operasyondan sonra biraz ağrım oldu, ağrı kesici içip uyudum. Ertesi gün ağrım yoktu ve kontrole gittim. Ölçüm yaptılar ve doktorumun söylediğine göre sıfır dedi. Şu an için uzağı çok net görüyorum fakat yakın için bulanıklık var biraz. Üç adet göz damlası verdi. İki tanesini bir hafta kullanıcam diğerini üç ay boyunca günde dört defa..
    Genel olarak şahsi görüşüm bu ameliyattan korkan biri olarak herkese tavsiye ederim. Çevremde beni vazgeçirmek için uğraşan yakınlarım oldu eşim dahil kimseyi dinlemeyin ve gözünüz uygunsa yaptırın.
    İzmir batıgöz balçova merkezinde gerçekleşti ameliyat ve dr Mehmet Söyler hocam yaptı. Her aşamada çok ilgiliydi. Hastane personeli bir kaç kişi hariç genelde iyi davrandılar...

    Edit3: Bu arada 1000'inci mesajımda bu oldu 😃



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFSANEBRAD -- 31 Mayıs 2018; 13:25:52 >




  • kopyakalpler K kullanıcısına yanıt
    evet şuan fiyatı 3900₺ olmuş.
  • EFSANEBRAD kullanıcısına yanıt
    İzmirde net göz var mavişehirde 6500/7500 arası fiyat veriyorlar orayada bi bak diyecektim ama mesajını yeni gördüm.
  • ampdurden A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun için, herşey tamam artık sadece ameliyat gününü bekliyorum. Aslında bugün olucaktım fakat doktorum yurtdışında bir konferansa katıldığı için gecikti. Bakalım sonuç nasıl olucak. Heyecanlıyım açıkçası.. 😊
  • Rica ederim ne demek peki ne kadar fiyat istediler ameliyat için ?
  • senzizim12 S kullanıcısına yanıt
    Göz derecelerimi bilmiyorum. Doktor söylediydi de unuttum. Ama şu anda görüşüm gayet iyi durumda.
  • SAROFCHER kullanıcısına yanıt
    Peki tavsiye edermisin astsubayligi kazandım gözler sol 1.5 astigmat sol sağ 1.75 astigmat 0.25 miyop
  • senzizim12 S kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim tabi. Numaralarınız da düşükmüş. Bu daha da iyi bir durum. İmkanınız olduğu zaman smile lazer yapan bir hastanede halledin. Gözlerinizin uygun olup olmadığını zaten orada ölçerler. Yüksek ihtimal uygundur. Kendi gözünle uzakları net görebilmek ayrı bir güzellik.
  • Peki son bir soru sorucam ondan sonra kararımi vericem sürekli güneş gözlüğü takmaya gerek duyucakmiyim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.