Şimdi Ara

Renault Koleos (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
3
Favori
42.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2010 privilege denedim çok hoşuma da gitti. Müzik sistemi Bose diye belirtiliyor ancak sanırım USB / MP3 desteklemiyor değil mi? Navigasyon ihtiyacım yok ancak direksiyon kumandalı MP3 dinleyebilecek gibi uygun fiyatlı müzik oynatıcısı değiştirilebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dionysos1977

    7.5 aylık babayım ve artık büyük bagajlı, otomatik bir araç almaya karar verdim. 3008, C4 Picasso falan diye bakınırken bi ara Duster a kaydı gönlüm. Sonra koleos diye bir araba olduğunu farkettim. Megane II hb dynamique 2006 model 1.5dci Manuel Aracımı satıp/takaslayıp bu araçtan alabilirim gibi geliyor. 50 000 bütçemiz var. Arabayı satıp üstüne 25000 koyarak koleos almak istiyorum, ama Ankara da satılık 4 araba var sadece... Keyfim kaçtı

    Ne güzel.. ben de şu an 7,5 aylık babayım. Ben de aynı gerekçelerle eşime koleos almak istiyorum, kendi arabam A5 coupé ve 2 kapılı arabaya çocukla binip -uzun yolu tatili falan geçtim- evden bir gündüz gezmesine gitmek bile işkenceye dönüşüyor. Galerici bir arkadaşımın boklaması (çok afedersiniz) yüzünden vazgeçmek üzereydik ama buradaki aktif kullanıcı yorumlarını okuyunca artık emin olduk. son pazarlığı yapıyoruz, yarın alcağız inşallah.. makyajlı 2012 inci beyaz içi siyah, 110 binde, privilige, geri görüş kamerası dışında herşey var tavan dahil. fiyatı satışı alınca yazarım artık :)




  • Merhabalar...

    2016 yeni kasa Koleos hakkında bilgi var mı?
    Ne zaman geliyor? Kaça geliyor? vb =)
  • koraygokhan K kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta ordu bayi şubatta gelecek dedi.
  • Merhaba
    Bende 1 seneyi aşkın bir süredir 2011 model privilage kullanıyorum. Araçtan çok memnunum. 105bin km bakımını yetkili serviste yaptırmıştım. 120bin km bakımı yaklaştı yetkili serviste mi yaptırsam yoksa sanayide mi yaptırsam karar veremedim. Birkaç aydır Anadolu yakasında özel servis arıyorum ama daha bulamadım. Birkaç özel servisle görüştüm adamlar araçtan bir haberler. Bir özel servis yağ numarasına kadar her şeyini söyledi. Onun haricinde aracı tanıyan ustaya denk gelmedim daha. Aracının bakımını İstanbul Anadolu yakasında özel servise yaptıran var mı?

    Bu bakımda mazot filtresi değişmesi gerekiyor. Bende ekstra ve ön balatayı değiştirmek istiyorum. Bu iki parça yetkili serviste yaklaşık 500 er TL. Filtrelerle birlikte toplam fiyat, %20 indirimli 1300-1400 civarı. (Renault yetkili bayilerde 5 yaş üzeri araçların bakımında %20 indirim yapıyor)

    Fiyatlar böyle olunca özel servise gitmeyi düşünüyorum. Özel servise gidince de 100 Tl işçilik ile 800 e yakın bir fiyat çıkıyor.
    Ayrıca bu bakımda ön yürüyen aksamda çok tak tuk sesleri gelmeye başladı ona baktırmak istiyorum. Yetkili serviste baktırırsam başıma gelecekleri biliyorum.




  • Yeni kaleos hakkinda teknik bilgiye nerden ulaşabiliriz. Ne zaman satışa çıkacak acaba
  • 2009 Koleos almayı planlıyorum cam tafan hariç full tavsiye eder misiniz? 113 bin KM'de
  • Merhaba 2011 bi koleosnalmayo planlıyorum. Bugün görüştüğüm bi arkadaşım. Araç mükemmel lakin yatak sarma gibi kronik bir problemi var dedi. Araçtan soğudum. Bı konu hakkında acil bilgi paylaşırsanız sevinirim. Ona göre ya alıcaz ya vazgeçicez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şey ben duymadım. Hiç başına gelen var mi acaba? Belki kullanıma bağlı yada bakımını yapmamış sürücülerin başına gelmiştir. Ben araçtan çok memnunum. 2017 mayıs ayında 56000km de aldım. 2011 privilage inci beyazı boya değişen kaza yok. Araçta yok yok donanım bakımından çok zengin konforlu sürekli eşim kullanıyor. Çocuklarımı okula götürüp getiriyor. Ben senelik iznimde ve hafta sonları kullanıyorum. 4x4 dacia duster alacaktım. Ama sadece bana hitap edecekti. Ama bu aracı hem çocuklarım hemde eşim çok sevdi. Yıllık vergisi önceki aracimin 2 katı benim gibi düşük maaşla çalışan için yüksek olsada , ailemi güvenle taşıyabilecek bir araba olduğu için göz ardı ediyorum. 2017 si 225 000 tl . Emsallerine göre fiyat donanım perdormans ve yakıt tüketimine göre 1. Sıradadır. 10000km yaptım. 8 kişi 3200km rakimdaki yaylanın zirvesine çıktık. Ne zorlandı nede o bozuk yollara rağmen altı sürttü. Bu sene istanbula kar gelmediği için karda deneme şansım olmadı maalesef. Çok memnunum.

     Renault Koleos

     Renault Koleos

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alıp almama konusunda çok kararsızım bu aracı yakıt konusunda bizi üzer mi? Kronik bir arızası var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir içi yakıt tüketimleri nasıl.Şanzımanda ekonomi seçeneği var mı?
  • Benim aracımı eşim kullanıyor. Çocukları okula taşıyor. Mesafe kısa yokuş ve trafik dur kalk çok. Motor tam ısınmadan geri dönüyor eve. Bu yüzden kış aylarında 10.5- 12 lt yazın 9 lt. Uzun yolda 7 lt yi geçmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deicide D kullanıcısına yanıt
    Bence sanayide tanıdık bir ustanın var ise yada arkadaşınızın tanıdığı bir usta var ise ona götürün. Ama işinin ehli olsun. Yetkili serviste çok fahiş fiyatlar söylüyorlar. Sanayiye de böyle lüx bir araçla gittiğinizde yolmaya çalışıyorlar. Ama usta tanıdıksa parçayı da uygun alıyor, işçiliğide abartmadan söylüyor. Aracımızın mekanik parçaları Renault Master ve Nissan x trail ile uyumlu aynı parça hangi modelle birebir uyuyorsa ucuz fiyatlısını sanayide alabilirsiniz. Serviste böyle bir imkan bulamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

    225 55 R18 98V-H

    Lastik konusunda fikirleriniz tecrübeleriniz var mı ?

    Hangi marka lastik kullanıyorsunuz tavsiye nedir ?

    Ben şuanda Michelin kullanıyorum çokda memnun değilim değiştirme zamanı geldi de kararsızım.

    Birston goodyear dumlop nokia

    Bunlar arasında kaldım

    2012 Model Koleos



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknbjk -- 16 Eylül 2020; 10:49:16 >
  • merhabalar,

    makyajlı Koleos 1.3 TCE 160 bg motor EDC şanzıman ile önümüzdeki ay Türkiye stoklarına girecektir. bilgilerinize,
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.