Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ®

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.885
Cevap
315
Favori
1.707.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyak Kampanyasında teslim ve başvuru dönemleri değiştirilmiştir.

    Kampanyaya katılacaklara sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 16 Ekim 2019; 10:56:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Piyasada satılan, Renault kataloglarında tanıtılan araç modeli neyse, hangi paket hangi özelliği barındırıyorsa, Oyak kampanyasında da aynı araç satılır.

    Koskoca Renault, sırf Oyak kampanyası için, donanımı eksik, özel araç ÜRETMEZ.

    Zamanı geldiğinde gidersiniz Renault Mais'e, aracınızı alır çıkarsınız... Oyak araçları sağdakiler, diğer Renault araçları araçlar soldakiler diye araç ayrımı yoktur. :)

    Sallamıyorum, bu kampanyadan araç aldım, biliyorum.


    Ağır saçmalayanları dikkate almayın.. Uğraşmayın gitsin..
    OYAK uyeliginin bir sorumlulugu, agirligi vardir. Kurulusundan gunumuze kadar ki varliginda Sehit ve Gazilerimizin alin teri ve emegi vardir. Sen ki bu kurumu temsil eden bir OYAK uyesisin. Atçılık kulubunun uyesi degilsin hal ve hareketlerine dikkat etmelisin. Bu yazdiklarim yasal kanunlarda yoktur, adab-ı muaserettir askerligin kokenidir.

    Sosyal platformlarda OYAK adini kullanarak galerici rolune burunme, kendini ve kurumunu kucuk dusurme. Efendi gibi al arabani OYAK adini karistirmadan sat/geç biraz dusunce be kardesim.

    Hak ettigin 10 bin liralik indirimden 15 bin kar edecegim diye ne kendini rezil et nede kurumu. Hak ettigin o indirimde nice Sehit ve Gazinin emegi oldugunu asla UNUTMA!!!
    Yahu aracı alıp satmak isteyenler ile derdiniz nedir onu anlamadım? Ne kansızlıkları kalmış ne şikayet edilmedikleri...


    Adamlar Oyak'a her ay çatır çatır sıcak para yatırıyor mu yıllardır? Ellerine böyle bir al-sat fırsatı geçtiğinde değerlendirmelerinin neresi abes onu anlamadım? Yasal olarak bir engel var mı? Yok. Bunu yapmak adamın hakkı mı? Evet. E o zaman size ne oluyor? Size ne yahu? 3 ay gibi bir zamanda 7-8 bin lira para kazanacak adam belki de, niye değerlendirmesin? 3-5 kuruş dediğiniz para için 2 ay çalışıyor adam. Siz alın güle güle kullanın, satana da karışmayın bir zahmet.
    Sağımız da solumuz da savaş, içimiz de terör almış başını gidiyor, birileri başkanlık derdinde. sınırlarımız kevgire dönmüş giren çıkan belli değil, mit ne iş yapar bombalar başkent sokaklarına kadar girmiş. Ülke kendi haline takılıyor bakalım.

    Ülke güvenliği maalesef halihazırda yok. Arkadaşlar kalabalık ortamlardan uzak durmak lazım, ben kendi adıma avm ye bile gitmiyorum. Mecburiyetten bulunmak zorunda olanlarında Allah yardımcıları olsun.
    bu seneki rezillik 2016 model araçların peşkeş cekilmesiydi. Başka bir rezalet yok. Bu konu eski bir konu teslim zamanı olan eski yıllardaki mesajları okursanız benzer durumlar yaşandı hep. Burada konuşulanlar yeni tecrübe edilen şeyler değil. Son 4 kampanyadan 3une katılan birisi olarak yazıyorum. Araba mağazaya gelince sizi arayıp teslim ederler daha da ilgilenmezler. Sıfır araba alıyorum bana özel ilgi gösterilsin gibi beklentisi olanlara tavsiyem oyaktan almayın direk magazadaki size uygun arabayı alıp çıkabilirsiniz.
    Arkadaşlar herkese iyi akşamlar genel bilgi olsun diye yazıyorum.

    1-aracınızın üretimden çıktığını orfin finans sayfasından rehin kaldırmadan motor No varsa anlayabilirsiniz.
    2- Teslim parasını yatırmadan +kasko sigorta yaptırmadan plaka çıkmıyor.
    3- Kasko sigortayı plaka olamadan yapılabiliyor. Motor No ve şasi No yeterli. Poliçede plaka yerine örneğin Ankara için 06Yk yazıyor.
    4- plaka tescil oldu ise e devlet araçlarımdan plaka ve ruhsat belge No görünüyor.
    5- Plaka ve ruhsat çıktıktan sonra e devlet ten mtv borcu görünüyor ancak ayın son günü reno tarafından ödeniyor.
    6- Plaka ve ruhsat için bazı bayiler vekalet istiyor ruhsatı çıkarıyor bazı bayiler gecici belge veriyor ruhsat parasını size iade ediyor.
    7-oyak platformda üretimde yazması araç bantta montaj oluyor anlamına gelmiyor. Üretime giren araç 1 hafta da hazır oluyor.
  • Şimdiki fiyatlara gore bu seneki fiyatlar nasil şekillenir acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende özellikle bu sene için merakla bekliyordum fiyatları. Kampanya başlayınca babama mesaj gelir hemen merakı gideririz
  • 2 Senedir takip ettiğim kadarıyla uygun faiz oranları hatta belirli bir limite kadar % sıfır faiz mevcut.
    Liste fiyatında ise yaklaşık 2.500 tl kadar indirim yapılıyor . Yalnız alacağınız araç bir sonraki senenin olacağını düşünürsek yeni yıl zamlarından da kurtarmış oluyorsunuz .
    Reel olarak 2.500 TL ama yeni zamları düşünürseniz 2.500-3.500 tl arası bir fark oluşur.
  • Oyak 5 lira indiriyorsa oyak olmadan pazarlıklada 4 lira iniyor zaten. Sadece sayılar resmileşiyor. Yani çok önemlimi bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiye gittiğinizde zaten baya bi indirim yapıyor Renault. Bana çok farketmiyor gibi geliyor...
  • 2011 yılında başlayan kampanyadan 2012 model full paket Clio almıştık. Sanırım 12 aya kadar 0 faiz vardı biz 48 ay çekmiştik %0.89 faiz işlemişti. O zaman en uygun İş Bankası taşıt kredisi veriyordu %1.29 ile. Arabayı da normal fiyatından 3 bim civarı ucuza almıştık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta yalnız bu kampanyada alacağın araç 2015 model olacak ve indirimli !
    Bir sonra ki senenin aracını indirimli alıyorsun oldukca avantajlı değil mi ?
  • Bu yılda yapacak mı indirim?
  • Reno bayisi artik indirim yapmiyor. Hatta temsilci dedi ki : vw gibi fiyatlari sabitleme calismalari varmis. Ben de dedim ki reno o zaman fişini çeker

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç teslimatlari ne zaman yapikmaya başlanır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç fiyatları iyi değil diyenler zaten araç fiyatları çokta uygun olmuyor ama ödeme kolaylığı çok fazla oluyor.

    Polislerin Polis Sandığı

    Askerlerin Oyağı var.

    Diğer memurların neden bir şeyi yok?
  • Kim ne nerse desin beğensin beğenmesin Oyak kampanyası kampanyaların kralı . Bir sonraki yılın aracın 2000-2500 indirimli alıyorsun .

    Kasımın ilk haftası fiyatlar belli olur hemen paylaşıcam buradan .


    Polislerin sandığı daha değişik bir sistem sanırım oyak gibi değil !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 2 Eylül 2014; 19:45:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    2011 yılında 46.500TLlik meganı 42.500'e almıştık. Üstelik 20.000 TL 1 yıl sıfır faiz ile. Tek problem Kasım içinde verilen siparişin Şubat ortasında geliyor olması. Onun dışında fiyat ve imkan olarak gayet cazip. Evet o günlerde pazarlık ile 1500 2000 TL kadar düşürebilirdim belki ama 4000 liralık bir indirim de olmazdı.
    Fırsat o kadar cazipdi ki o günlerde bu renoları kasım ayında sahibinden.comda satanlar bile vardı. Yani diyordu ki sıfır araç şubat teslimli 44.000lira. Böylece hiç yoktan kendisi 1500lira kar ediyordu. Hatta 20000lirayı da 1 yıl faize yatırabiliyordu. Alan kişide 2500TL kar etmiş oluyordu. Tabii alan kişinin üstüne geçirmek için bir yıl beklemek gerekiyor:)

    Hatta eğer paranız varsa böyle bir araç alıp şubat ayında araç geldiğinde ve yeni yıl fiyatları açıklandığında bu aracı 2. el sıfır kilometre diye bir yakınınıza satabilir ve oldukça kar edebilirsiniz. Yakınınıza diyorum diyorum çünkü 1 yıl içerisinde bu aracı başkasına satmanızı engelleyen bir anlaşma imzalanıyor diye biliyorum.
  • 1.5 dci icon modelini bekliyorum fiyatının 45 civarlarına gelmesini umut ediyorum sizce kampanya kapsamında bu fiyatı görürmü ?
  • faydalı olur, teşekkürler.
  • NatopoL N kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir rakam bence imkansız. 55 bin bile bence zor gözümde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Only34 kullanıcısına yanıt
    şuan nakit alım fiyatı zaten 53bin sitesinde mevcut ankara mais şubesi 50 bin gel al diyor
  • Çok iyi olur bende bekliyorum ama burdan hazır bilgi alırsam daha iyi olur , babam asker emeklisidir , bende 2009 clio dizel otomatik var , onu satıp megane alabilirim bir kampanya olursa.
  • Aynen beklemedeyiz :-) clio joy 1.2 yi gecen sene 31.500 civarina vermisler. bu yil mais 35.500 veriyo su an. Kampanyayla biraz daha duser ins ve 0 faiz kredi mukemmel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.