Şimdi Ara

Renault Zoe'ya üç farklı yerden 'En İyi' ödülü geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Bak onu bilmiyordum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: behram40

    Hocam,220 volt'luk şehir elektriği ile şarj oluyor zoe.Ayrıca 2.eli de mevcut.İncelemelerde Türkiye şartlarına en uygun elektrikli diye not düşülmüş.Ama bana pahalı geldi(Tüm vergisi %21.54 sanırım)

    RENAULT FLUENCE Z.E. var ıkıncı el pil garantısı 2022 yılına kadar devam edıyor. Bazı modellerı pillerı değiştirildi ve menzıl 205 km görenler var. ZOE 2015 model 5 yıl garantısı var 2020 bıtiş. Ama Fluence Z.E. garantısı 2022 yılı ve aracın ıkıncı elı baslangıc deneyım ıcın ıdeal şu an ıtıbarıyle ınternette satısta 2 adet var ve şarap gıbı fıyatları artıyor yaza fıyatları 65.000 lıradan gırer çünkü ıstedıgın kdr km yap motoru yorma olayı yok konforlu ve ZOE'den bence baslangıc olarak kat be kat ıyı tek sorun şarjı ZOE kadar hızlı değil. Ayrıca araçtan TR'de 95 adet var o 95 kişi de satmıyor :)




  • sarlokholms S kullanıcısına yanıt
    Forewer Elektrikli.
  • Ayrıca zoe'nin 110 hp'lik versiyonu da çıkacakmış.Türkiye ye gelir mi,bilmiyorum.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    öyle düşünmeyin. sadece maliyet de değil mesele. çevreye zararı yok arabanın parçası şu bu yok. normal bir benzinlide 3 bin parça varsa bunda 300 parça var ya da yok. sonra yolda ses yok kafanı şişiren. otomatik pilot var. uzun yolda kendi gidiyor. dünyanın gidişi elektriğe doğru. yakında elimizdeki fosil yakıtlı arabalar tıpkı eski şavroletler gibi tarih olacak.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.