Şimdi Ara

Resident Evil 2 Remake (2019) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
5
Favori
28.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • One Shot demo çıkışını yaptı ve indirip oynadım.Demonun geçtiği bölüm daha önce oyun için yayınlanan oynanış videolarında olan yerdi ve zaman sınırlaması olduğu için etrafı çok inceleyemeden bitirmek durumunda kaldım.Atmosfer,sesler ve grafik kalitesi gayet iyi,oyun Resident Evil 7 nin grafik motoru ile yapıldı ve arayüz-menüler bu oyunla benzerlik taşıyor.Grafiklerde yine RE 7 yi andırsada dinamik gölgeler,daha iyi ışıklandırma ve yüz animasyonlarının olduğunu söyleyebilirim.Oyunu önsipariş etmiştim artık çıkış tarihini beklemek kaldı.
  • saçma sapan süre sınırı koymak nedir ya sanki full versiyon

    8 gb ram yetmiyor galiba çok takılma oldu
  • Hocam süre sınırının sıfırlanması için birkaç yol var.İlgili yöntem için Steamde demoyla ilgili açılan başlıklara göz atabilirsiniz.
  • pc versiyonunun nunda silah sesleri kötü ps4e nazaran. ps4teki daha güncel demo heralde. çünkü gosterilen videolarda ki seslerle benzer vasatti tam sürüm böyle olmaz pc versiyonunda umarım. ve konsoldaki bulanik ve piksellenme pc de yok o güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc sürümünde denemek istediğimde ''Brigtness Bug'' denen sıkıntı yüzünden oyun oynanamaz durumda.Reddit de konusu açık. Sorun bende de mevcut. Etraf çok karanlık ara ara düzeliyor ama renkler yine saçmalıyor.Altta video linki bakınız.

    Sistem : Ryzen 2700x / Nvidia 1080ti
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=oJDxM5WUBLE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 12 Ocak 2019; 5:29:44 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    30 dk başarımını açtıktan sonra bir şey sıfırlanmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bir yolu yok mu bu süre kaldırmanın? Trainer kullansak şimdi ban yemez miyiz Steam'den?
  • Demoda süreyi tamamladıktan sonra yukarıda paylaşılan ile süreyi tekrardan 30 dk olacak şekilde değiştirebiliyorsunuz bu sayede süre artık ilerlemiyor ve sabit kalıyor.Bu yöntemi kullanmak istemiyorsanız daha önce belirttiğim gibi Steam oyun başlıklarında diğer yöntemleri deneyebilirsiniz.
  • Dx12 yine çok kötü. Rx 580 ile dx11: 108fps, dx12: 82 fps.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 sürümüne nazaran PC sürümü görsel anlamda daha iyi en azından saçma efektleri kapatabilmen bile başlı başına yetiyor. (motion blur, bloom, derinlik efektti vb...) ama nedense bi RE 7 görselliği de yok oyunda aynı motoru kullanmasına rağmen.
  • Oyunu bitirdim de pek keyif alamadım nedense. Silahın vuruş hissi yok gibi bir şey neredeyse, zaten sesi de garip. Leon'un iki adım koştuktan sonra nefes nefese kalması ilginç. Fizik motorunu saymazsak grafikleri güzel. Oyundaki zombilerden ziyade arka planda gelen sesler daha ürperticiydi. Bir de herhangi bir şeyle etkileşime geçmeye çalışıldığında ek bir eşya veya şifre istemesi sinir bozucuydu kendi adıma. Bunun yerine Evil Within'i tercih ederim, zaten ikisi de Mikami oyunu.
  • Bir de bu yöntem varmış, PC sürümü drmosu bence ps4 sürümünden eski. silah sesleri ilk gosterilen videolardaki gibi. ceşitli ışıklandırma hatalarida var zaten 1 hafta sonra çıkacak.
    https://twistedvoxel.com/resident-evil-2-demo-how-to-remove-time-limit/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 13 Ocak 2019; 11:29:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski güzel günlerin anısına mutlaka alacam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok güzel olmuş. Kusursuz değil ama kesinlikle oynanır. 60 tlye çıksaydı bizim ülkede kesin alırdım. Tabi türkçede lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Attenborough

    Oyunu bitirdim de pek keyif alamadım nedense. Silahın vuruş hissi yok gibi bir şey neredeyse, zaten sesi de garip. Leon'un iki adım koştuktan sonra nefes nefese kalması ilginç. Fizik motorunu saymazsak grafikleri güzel. Oyundaki zombilerden ziyade arka planda gelen sesler daha ürperticiydi. Bir de herhangi bir şeyle etkileşime geçmeye çalışıldığında ek bir eşya veya şifre istemesi sinir bozucuydu kendi adıma. Bunun yerine Evil Within'i tercih ederim, zaten ikisi de Mikami oyunu.
    Ek eşya vs istemesi çok normal çünkü oyunda bulmacalar olacak. Vuruş hissiyatı nasıl yok? Bence mükemmel durumda.
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    3 tane ister 4 tane ister, her yerde ek eşya istemesi sıkıcı olmaya başlar bir süre sonra. Dengeyi tutturamamışlar gibi görünüyor bana, tabii sonraki bölümlerde belki biraz daha normale döner. Onu bilemem.

    Vuruş hissiyatından kastım şu: Zombinin kafasına sıkıyoruz yaratıkta bir adım gerileme bile olmuyor. Sanki hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Ancak 3. 4. kurşunda bir tepki vermeye başlıyor. Neyse düzeltirler belki bunu oyun çıkana kadar. Ayrıca fizik motoru neden bu kadar kötü oyunda? Nesnelerin hiçbiri yerinden kımıldamıyor neredeyse.

    Bu haliyle 200 küsür etmez, bana göre Gta V, Rdr 2 olmadıktan sonra hiçbir oyun o parayı etmez. O paraya bir koli kitap aldım dün mesela. Önceki oyun gibi 50 tl civarına düştüğünde alıp oynarım, oyunun bir yere kaçtığı yok sonuçta.
  • Siz RDR 2 ve GTA V'nizi alabilirsiniz. Bu efsaneyi bize bırakın.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Evet bunu ben de fark ettim o netlik yok sanırım fps modu ile alakalı yani objelere daha yakından bakma ile ilgili çünkü oyun içi demeolarda re 2 oldukça iyi gözüküyor fakat tps a geçtiğinde o netlik gidiyor full ayarlarlarda da olsa.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.