Şimdi Ara

Resim çıktısı için yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,başlıktan da anlaşılacağı gibi resim çıktısı için bir yazıcı arıyorum. resimleri (FOTOĞRAF DEĞİL) anlaşılır çıkartsın benim için kafi:) bunun için minik fotoğraf baskısı yapan yazıcıları düşündüm ilk etapta ancak o hep sadece fotoğraf basıo hem de her parçası çok pahalı.


    tam olarak ne için diye sorarsanız journal veya scrapbook yapımında resimleri çıkarıp altına resimde olanları açıklayacağım bir sunum hazırlayacağım bu nedenle bu yazıcıya ihtiyaç duyuyorum. evde hp deskjet f370 var ama sanırım biraz tarih öncesi kaldı. kartuşu alıp takıyorum kullanılmadı mı 1 ayda kartuş kuruyor.


    yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim



  • Renkli çıktı alacaksınız sanırım. Hem yazıcı hem çıktı maliyet açısından lazer önermem. Mürekkepli yazıcı almalısınız. Sizin yazdığınız kuruma olayı ne yazık ki tüm mürekkepli yazıcılarda görülür. Bu yüzden düzenli çıktı almak gerekir, uzun aralar vermeye gelmez.

    Az sayıda çıktı alacaksanız elinizdeki gibi kartuşlu bir yazıcıyla idare edeceksiniz. Binlerce hatta onbinlerce çıktı alcaksanız orijinal tanklı yazıcı en doğru tercih olur.


    Daha fazla bilgi için açtığım konuya bakabilirsiniz:

    https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.