Şimdi Ara

Resmi Ultima Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç yıldır Ultima oynamak istiyordum. 1 ay kadar önce başladım. İlk başta TR serverları denedim. Açıkcası ortam hoşuma gitmedi. İşin komiği serverın forumuna üyeliğim kabul edilmedi. Bende düşündüm neden bunlarla uğraşıyorum diye. Ve Uo.com'dan Endless Journey yani ücretsiz üyeliğe giriş yaptım Origin hesabımla. Atlantic server'ında oynamaya başladım. Benim gibi oyunu oynamak isteyip orjinal server ın rahatlığını yaşamak isteyenlere tavsiye ederim. Ne yapacağını buyuran adamlar yada "biz bu serverın abileriyiz sen çömezsin" tripleri yok. Biri keyfi olarak banlarda zar zor ilerlettiğim karakterim yanar mı derdi yok. Abidik gubidik scriptlerle Ultima'yı Ultimalıktan çıkaranlarda yok. Kısacası gerçek Ultima deneyimi ve keyifli bir oyun alanı dışında hiç bir şey yok. Özgürsünüz ben oyunu ilk haftadan sabah 7 lere kadar oynayınca ücretli üyeliğe geçtim. Evimi kurdum. Skilleri mi geliştirdim. Eğer sizde bu deneyime katılmak istiyorsanız resmi server tavsiye ederim. Resmi server ın bir diğer avantajı wikilerdeki bilgiler birebir tutuyor. Yani normalde TR server lar scriptlerle sanki bir işmiş gibi iç edildiği için bin farklı yazı okumanıza gerek yok. Magery mi kasmak istiyorsunuz? Resmi wiki de ne öneriliyorsa onu yapmanız yeterli. Uzun lafın kısası sizde resmi server da oynamak isterseniz Atlantik serverına beklerim :)



  • Öncelikle iyi eğlenceler.Belirtmediğin birkaç şeyi açıklığa kavuşturayım burada. Evet oyun ftp oldu ama neredeyse bütün herşeyi kısıtladılar.Eğer EJ playerıysanız bir ev kuramaz ortak olamazsınız ve en önemlisi champlardan item düşüremezsiniz.Kısacası aylık 11 euro para ödemeniz gerekiyor :)

    "Can Endless Journey accounts participate in Champ Spawns?

    Endless Journey can use Valor to start champion spawns and acquire valor while doing spawns but may not receive rewards or scrolls from Champions.

    Can Endless Journey accounts own a house?

    Endless Journey accounts may not place, own, be traded, or co-own a house and may only enter public housing. Endless Journey accounts can be friended to
    a house for access to wall safes

    What kind of access to storage does an Endless Journey account have?

    Endless Journey accounts have access to a standard player backpack and a bank box limited to 20 items ( storage expansions can increase the max item count to 28).
    "
    Yinde girip deniyebilirsiniz ortamı görebilirsiniz ve eğer beğenirseniz aylık 11,50 euroyu ödeyeyip paşalar gibi oynayabilirsiniz.Atlantic biraz pingli oluyor ama oyuncu sayısı çok diğer taraftan europe sunucusunda ping az ama oyuncu sayısıda az.
  • Ben aylık aboneyim. Minik bir evim var. Para kazanmak epey zor. Magery 120 Eval Int 110 Medit 110 Tamer 50 Animal Lore 90 bi karakterim var. Para sıkıntısının dışında pek sorunum yok gibi arkadaşlarla hemen hemen her gece dungeonlara dalıyoruz orc vs. EJ kıSıtlı gerçekten. Ama alışma karar verme süreci için iyi. Bu bana uymaz diyen bi oyuncu hiç para harcamamış olucak en azından. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.