Şimdi Ara

Restoran İşletiyorum. Online sipariş sistemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, restoran işletmekteyim. Yemeksepeti dayatmalarından ve komisyonlarından bıkmış biri olarak online satışlarımı kendi web sitemden yapmak istiyorum. Ne yapmam gerekir, en hesaplı yol hangisi olur ? önerilerinizi bekliyorum.



  • Hocam en hesaplı yol şu whatsapp facebook vb. üzerinden şipariş almak. sadece bir adet tablet ekranı yeterli bir tane de hat. En ucuz şekilde böyle olur hocam
  • Aynen arkadasin dedigi gibi. Bahsettiginiz sistemin entegrasyonu icin yine dunya kadar para odemek zorunda kalirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşa para ve emek kaybı. kimse senin siteni kullanmayacaktır. tek yapabileceğin yemek sepetine iyi bir rakip çıkıp rekabete girmesi için dua etmek. mesela pizza hut kendi sitesinden online satış yapıyor. ben dahil ordan alan duymadım. açıyorum telefonu, yemek sepetinden restoranı seçip veriyorum siparişi. zaten kredi kartım da kayıtlı. 30 sn de bitti iş.
  • https://www.tawk.to/?utm_source=visitor-widget&utm_medium=link&utm_campaign=referral&utm_term=5728c6fb1dca719c2c5b43d8 orda hesap ac sitene kkodu ekle sadece bu sekılde onlıne hızmet verırsın ıyı gunler .
  • şöyle bir şey var hazirsiparis.com buyrun inceleyin.
  • Benim kendim hazirladigim android uygulamasi var. Istersen istedigin sekilde gelistirip. Hem web sitesi hem de android & ios uygulaması olur. İletisim icin ozel mesaj atabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3TH3M -- 13 Aralık 2017; 17:3:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neredenekadarayenir.com diye menüleri yayınlayan bir site var restoranınızı bedava olarak ekleyerek telefon yoluyla sipariş alabilirsiniz. bir inceleyin isterseniz. herhangi bir ücret yok.
  • Rezervasyon için joker.menu
    online sipariş için Opencart + iyizico entegrasyonu + themeforest dan uygun bir tema
  • https://www.posmaks.com/


    Paket servisi siparişlerimizde bir takım aksaklıklarla karşılaşıyordum. internetten araştırdıktan sonra Posmaks'a girip demo talebi oluşturdum. Çok hızlı bir şekilde bana geri dönüş yaptılar, hızlı kurulum ve program için eğitim verdiler. aslında ilk başta biraz çekindim ek ücret alırlar diye ama almadılar. eğitim ücreti de yokmuş:) paket siparişlerimizi artık tek bir sayfadan kontrol edebiliyoruz. hem yemeksepeti entegrasyonumuz oldu hem telefon ile gelen siparişler ekrana düşüyor bir de yetmezmiş gibi benim işletmeme özel web sitesi oluşturdular. bu üç noktadan siparişlerimi farklı fiyatlarda oluşturabiliyorum ve siparişlerimi çoook hızlı teslim ediyorum :)

    eğer sizde sürekli yıllık bakım parası, güncelleme ücreti gibi ek ödemelerden yorulduysanız Posmaks yazılımına bir bakın derim.




  • Forumdan bir webmaster bulup onunla çalışabilirsin
    Sana web site tasarlar hem bilgisayar uyumlu hem de mobil uyumlu site oluşturur
    Bankadan sanal pos talep edip web master sitene onu entegre edecek ya da iyzico kullanabilirsin
    Ya da wordpress üyelik alıp business planı seçerek kendin websiteni tasarlamaya başlayacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 27 Ocak 2019; 18:33:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır yazılmışı var hem senin hem de böyle bir arama yapan arkadaşlar için.Market Online Siparis Sistemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.