Şimdi Ara

Restoran ve Telefon Sipariş Otomasyon Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Restoran Otomasyon Sistemi kullanıyoruz ve değiştirmeyi düşünüyoruz. Kısaca sistemi anlatayım, telefonla sipariş gelince telefon numarası programda gözüküyor ve sisteme kayıtlı ise adresi falan herşeyi çıkıyor müşterinin ve sipariş yazdır diyince aşağıdaki kasaya yazıcıya sipariş çıktı olarak gidiyor.

    Restoran içinde de masalar var aynı şekilde siparişleri buradan da gönderiyoruz. Kullandığımız program eski isteyen olursa ismini PM olarak atarım. Bunu web üzerinden takip etmek yapmak mümkünmü dür böle bir sistemi. 4-5 şube olacak hepsinin ayrı paneli olacak.

    Piyasada önerebileceğiniz bu tarz Restoran ve Telefon Sipariş Otomasyonlar var mı?



  • BU KONUDA SİZE YARDIMCI OLABİLİRİMWWW.EXPPERTBARKOD.COM 0535 333 6690
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhangmss

    BU KONUDA SİZE YARDIMCI OLABİLİRİMWWW.EXPPERTBARKOD.COM 0535 333 6690

    Site açılmıyor, Akınsoft ürününü inceliyorum bu aralar bakalım.
  • www.expertbarkod.com
  • https://www.posmaks.com/


    Paket servisi siparişlerimizde bir takım aksaklıklarla karşılaşıyordum. internetten araştırdıktan sonra Posmaks'a girip demo talebi oluşturdum. Çok hızlı bir şekilde bana geri dönüş yaptılar, hızlı kurulum ve program için eğitim verdiler. aslında ilk başta biraz çekindim ek ücret alırlar diye ama almadılar. eğitim ücreti de yokmuş:) paket siparişlerimizi artık tek bir sayfadan kontrol edebiliyoruz. hem yemeksepeti entegrasyonumuz oldu hem telefon ile gelen siparişler ekrana düşüyor bir de yetmezmiş gibi benim işletmeme özel web sitesi oluşturdular. bu üç noktadan siparişlerimi farklı fiyatlarda oluşturabiliyorum ve siparişlerimi çoook hızlı teslim ediyorum :)

    eğer sizde sürekli yıllık bakım parası, güncelleme ücreti gibi ek ödemelerden yorulduysanız Posmaks yazılımına bir bakın derim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.